Haj, vem, ogromno zgodbic, upam da se je ne naveličate, ker ni običajna,je pa moja prva zgodbica, tako da...
------------------------------------------------------------------------------------
Moje ime je Lea. Moja mama mi je umrla pri porodu, oče, ki je direktor največje banke v Anglji, pa nima časa zame. Hodim na Oxford. Ravno smo pisali zaključne izpite, jutri dobim ocene.
Jaz
Zelo imam rada konje, zato sem si kupila tri.
Bello,
Angela,
Kinga
Z njimi tekmujem in pobiram nagrade.Danes sem odšla v njihov hlev, ker sem bila močno nervozna. Seveda sem bila dobra učenka, ampak vprašanja so bila težka. Oče je imel ravno toliko časa, da mi je zagrozil, da bo prodal enega mojih konj, če ne naredim izpitov.
Tega ne morem dovolit!! Zato sem šla spat z težkim srcem.

Naslednji dan sem vstala prej kot običajno in šla hitro v šolo. Tam je že bila Mia, ena izmed redkih mojih prijateljic.
"Mia, te je kaj strah?"
"Ne, me ni. Ti si pa vsa bleda in treseš se. Je kaj narobe?"
Komaj sem izdavila: "Če ne naredim izpitov, mi oče proda enega konja!"
Mia, ki je poznala mojo ljubezen do konj, se je zgrozila: "A res? To ni.."
Tedaj je vstopil učitelj. Z našimi testi!!! Trdneje sem zgrabila zvezke. Sploh nisem slišala kaj govori, dokler ni začel deliti testov. "Lea Smit, tvoj test" roka, s katero sem vzela test, se mi je tresla. Sploh si nisem upala pogledat. Tedaj je Mia tiho vzkliknila "OMG!" jaz sem nato le pogledala test in...

Nextam?
18. februar 2013
u50091
u50091
next!
18. februar 2013
u123472
u123472
next, next!
18. februar 2013
samo še en next!

Pa oglašujte prosim!
18. februar 2013
Bom napisala še en del.

In.. OMG! VSE točke sem dobila! Konji so rešeni! Kar poskočila sem, da me je učitelj čudno pogledal. Nato sva z Mio, ki je prav tako naredila izpite, tekli domov. Jaz sem skakala od veselja, dokler nisem zagledala očeta. Stekla sem k njemu in zavpila: "Naredila sem izpite!" On pa me je jezno pogledal: "Takoj se spokaj oblečt in trenirat!! Tekmovanje se začne čez 2 uri." Kakšno tekmovanje? Na nobeno se nisem prijavila. Zato sem tekla in osedlala Angela. Hitro sem šla na jahališče.
JahališčeRavno sem preskočila oviro, ko se je splašil konj Taye, Dark Night. Vrgel jo je z sebe.
Dark NightNato je prigalopiral k nama in splašil Angela, da je padel na oviro. Jaz sem zakričala in padla z sedla.
Pritekel je učitelj jahanja, da mi je pomagal vstat. Nato sem želela dvigniti Angela, a ta ni mogel stopiti na desno sprednjo nogo. O ne, zlomil si jo je! Kaj pa zdaj? Živinozdravniki so ga odpeljali. K meni je stopil oče in rekel: "Zajaši Bello in pojdi tekmovat."
Z Bello sem odšla tekmovat. Bila sem žalostna zaradi Angela, a sva vseeno osvojli drugo mesto.Oče je prišel do mene in mi čestital. Nato pa dejal: "Spakiraj. Greš v Ameriko na World Cup." Odšel je drugam. Jaz sem ostala tam z odprtimi usti. To je bilo predtekmovanje za World Cup? Ampak kako naj tekmujem brez Angela?
18. februar 2013
Pišem za zabavo (ne za branje!)
Poklicala sem Mio. Ta se je takoj oglasila. "Kaj je, Lea? Si vesela?" "Ne", sem jezno odvrnila. "Angel si je zlomil nogo, jaz grem pa na World Cup brez njega. Kako naj tekmujem?" nekaj časa je bilo tiho. "Am v Ameriko greš? Vau. Tja si želim že vse življenje! Pa škoda za Angela." hja, res, škoda zanj, a popraviti se ne da. "Ja saj lahko greš zraven! Jutri odpotujemo z ladjo, da bom lahko s konjema." Mia je zajela sapo, nato pa vzkliknila: "res? Že pakiram!" nasmehhnila sem se in odložila. Nato sem šla pogledat Angela. Imel je povito nogo in žalostne oči. Poljubila sem ga na smrček in mu obljubila, da se kmalu vrnem. Potem sem šla pakirat v mojo sobo.
Moja sobaKo sem končala, sem se kot ubita vrgla na posteljo. Razmišljala sem o današnjih dogodkih. Na World Cup grem! Jej! Amak brez Angela! Neee. Mia gre zraven! Jej! Med razmišljanjem sem kar oblečena zaspala in sanjala, da z Angelom galopirav po travnikih v toplem pomladnem dnevu.
Sanjala sem, da galopirava po plaži.. Tako lepo je bilo..


18. februar 2013
Ampak vrnimo se v realnost. Pozno sem se zbudila in ugotovila, da sem spala 10 ur! Hitro sem stekla v limuzino, se odpeljala do Mie, in že smo šivgnili na 1-urno vožnjo do morja.
Gledala sem skozi okno na tipično angleško podeželje.res je bilo lepo.nato smo prispeli do morja in naše ladje.
Naša ladja:Nanjo sva se hitro vkrcali in si priskrbeli dobri sobi. Malo problema je bilo s konjema, a je šlo.
18. februar 2013
Čakalo nas je dolgo potovanje. Prvih sedem dni je bilo dolgočasnih. Groznoo dolgočasnih, saj ni bilo signala za leptop oz. iphon. Nato pa je začel loviti in prebrala sem kakšni 10 mailov. En od Taye, ki se je opravičevala za nesrečo, en od Maxa, Max?
Čakaj, njega pa še nisem opisala! Max je fant, v katerega sem se zaljubila.res je lep. In takooo pozoren! Naj napišem mail:
Haj!
Upam da se imaš lepo. Sem slišal za nesrečo z Angelom in obljubim, da mu prinesem kak sladkorček.
Pa čim več sreče na tekmovanju!
With love <3
Max
Iii. nato pogledam ostale maile. Vseh 8 je od neke osebe z imenom Rose. Odprem prvega:
Haj!
A si ti Lea Smith?
nimaš šanse!
Drugi in tretji sta enaka, potem pa odprem četrtega:
Ej!
Sem slišala za unga koja, ko si mu polomla noge. Bravo ti!
Vsak naslednji je še bolj nesramen, nakar odprem 8:
Pa kva ti ni jasen, ti p****? zakaj še nisi obrnila ladje in odšla domov? Nimaš šanse me premagat!! Pojdi domov, dokler je še čas!

What? kaj? kdo je to? Pokliala sem Mio in ji pokazala maile. Tudi ona ni nič vedela. Zato sem zaprla laptop in odšla spat.
18. februar 2013
Ampak nisem mogla zaspat. KAko je lahko tako hitro zvedela za nesrečo z Angelom? kdo sploh je? In kako ve, da se nismo obrnili?
Nisem mogla spat, zato sem odšla do računalniškega centra in se vsedla pred najnaprednejši računalnik. Odprla sem brskalnik in vtipkala njeno ime. Nič. Nato sem vnesla njeno ime, s katerim se je predstavljala na mailu. Ooo. To pa je bil zadetek. Kliknila sem na prvo in pokazala se je slika:

Spodaj pa opis:
Najboljša jahalka v ZDA se bo z svojim konjem Silver Apple udeležila tudi letošnjega World Cupa. Rose, katero polno ime je Rose Mary Wictoriess, je že od svojega 15 leta izjemna jahalka, ki sedaj, 2 leti kasneje podira vse možne rekorde....BLA BLA BLA..... vendar je klub lepoti, pameti in gibčnosti precej zamerljiva.
To bo to! Poiskala sem njene osebne podatke, ko mi je nekdo položil roko na ramo.
18. februar 2013
Obrnila sem se. Za mano je stal lep, postaven fant."Kako ti je ime?" sem ga vprašala in snela njegovo roko z moje rame. "Jack. Ti si pa Lea, ne?"
Jack:


"Kakoto veš?" "Ker si solastnica te ladje." Nato se je zagledal v računalnik. "Kdo je to?" uh. Mu naj povem za maile? Okej. "Ta oseba mi je pošiljala grozilne maile, pa sem poskusila ugotoviti, kdo je."
Takrat sem zagledala osebne podatke.
Rojena leta 1996, v......
18. februar 2013
V*, ****** Zbrisano! Kaj pa je tako pomembnega? V bistvu nič? Ohh. Zopet uganka. Tedaj pa se je zatresel iphon. Pogledala sem. Rose je poslala sms: Sovražim te! Ne boš me premagala! Jack mi je pogledal čez ramo. "Še nekaj nesramnega? Joj, boga Lea!" Takrat mi je prekipelo. Takooo sovražim, če me ljudje pomilujejo.
Jezna sem izklopila računalnik, odrinila Jacka in stekla v sobo. Mia ni spala, ampak sedela na postelji in bleda zrla v moj laptop. "Kaj je?" pogledala mi je in pomignila; "Poglej!" zagledala sem..
18. februar 2013
... videoposnetek in zaslišala zadnje besede: "Sedaj veš. Premisli!" Mia se je bleda obrnila k meni in izdavila: "Ta ženska je nora! Na, poglej!" potisnila mi je laptop v naročje. Videoposnetek sem predvajala. Vse je bilo črno, dokler se ni v tišino zasekal oster ženski glas: "Lea, zdaj je ZADNJI ČAS DA SE OBRNEŠ! Če ne, bom poškodovala tvoja konja, ki sta na ladji. Mi na tekmovanju World Cup ne rabimo angleških razvajenk, ki so ravno naredila zaključne izpite na Oxfordu in imajo sabo prijateljice, ker jih je strah iti same." nato se je na posnetku prikazal laptop in najina slika, kako spiva v tej sobi. "Vidiš, vse vem. Pa ne IŠČI VEČ PODATKOV O MENI NA SPLETU!! Razumeš??" zopet premor. "Zdaj je zadnji čas, Lea. Sedaj veš. Premisli!" In posnetka je bilo konec. Hja, hitro je bilo treba mislit. Stekla sem do edine kamere v sobi in jo prekrila z temno odejo. Nato sem brez besed stekla v laboratorij. Tam sem odvihrala do trezorja in ravno mislila odtipkat kodo, ko sem se spovnila na kamere. Z eno roko sem zakrila številčnico, z drugo pa hitro odtipkala kodo. Nato sem iz trezorja obrala zavite, ga vtaknila pod majico, zaprla trezor in stekla v najino sobo. Tam sem zaklenila vrata in ugasnila luči. Nato sem odprla zavitek..
19. februar 2013
.. v njem je bil

laptop.
19. februar 2013
Moj laptop. Najnaprednješji model (kupila sem si ga tik preden smo odšli), ki se ni odpiral na kodo, ampak na prsni odtis (moj),in oddajal je frekvence, na katere se niso mogle povezati druge naprave, da bi vdrle. Bil je popolnoma varen. Na njem sem si še enkrat ogledala posnetek. Ustavila sem ga, ko je kamera posnela njen računalnik. Bil je drag, zlat. Nato sem pogledala na oznake. Drag, dober, ampak moj je boljši.Poskusila sem vdreti na njen računalnik. Mia, ki je ves čas tiho sedela zraven mene, je končno dala dober predlog: "kAj pa če najprej izklopiš kamere? Tako ne bo mogla večgledat!" imela je prav, zato sem jih izklopila. Vklopijo se lahko samo s tega računalnika. Nato sem še poskušala, in bila nagrajena z uspehom - vdor!! Končno! Pregledala sem datoteke, njene slike. Najprej sem pregledala tiste, na katerih je bila sama.


DA bi jo pozneje poznala.
Nato pa sem zagledala še njeno sliko z konjem:
Mia je zavpila: "To je ja nemogoče! To je...
19. februar 2013
.. Nikka! Se je spomneš? Z njenim Rjavcem Liscem!" "Nemogoče, ne more biti ona. Pač ima samo njeno sliko," sem oporekala. Takoj nato pa me je prekinilo besno trkanje na vrata in vpitje: "LEA!! MIA!!! A bo kdo odklenil!!?" Takoj sem odprla vrata, saj sem prepoznala glas očeta. Bil je jezen. "Kdo je izklopil kamere tako, da se jih ne da več vklopit? In konji so aradi nečesa živčni.." Nisem ga več poslušala, ker je Rose imela pomagače na ladji. Mio sem drgnila in ji pomežiknila, naj ona rauloži, in stekla h konjema. Bila sta bolj spodaj, in ko sem prispela do njiju, sta bila vsa živčna. "Kaj je? kaj vama je? Miiiiiirr, miiiiiirr, ooo. Umirita se, saj sem tu." Konja pa sta postala še bolj živčna. Pogledala sem skozi okno.Nevihta bo! Tedaj sta kot na povečje Oba dala ušesa nazaj in ze vzpela v pesadi. Za ramo me je zagrabila mrzla, močna roka. Na obraz sem dobila krpo, ki je bila prepojena z uspavalom. Kmalu.. nisem več niiiič slišala, samo spaaaalaaa... Čutila sem močne roke, ki so me nekam odnesle, a nisem vedela kam..
19. februar 2013
.. Zbudilo me je nežno božanje in tiho klicanje: "Lea, Lea, zbudi se. Vse je v redu." Odprla sem oči. Oče je sedel na moji beli postelji, Mia pa je stala na drugi strani ob vzglavju bele postelje. Bele? Takoj sem se dvignila. Ja, v ladijski ambulanti sem bila. Mia je zagledala moj zbegan obraz in mi je vse razložila: "Takoj ko si odšla, sem tvojemu očetu vse razložila. kmalu pa sva zaslišala glasen rezget konjev. Stekla sva pogledat in kaj vidiva? Tebe nezavestno, mogoče mrtvo, kako si ležala pri Belli, ki te je grela s telesom. Okno je bilo odprto in veter je pihal not in nosil dež in slano vodo zraven. King pa se je tepel, torej brcal, rital in vzpenjal z napadalcem. Seveda ga je premagal, da je obležal na tleh. Midva sva hitro zaprla okno in ukazala, da naj konja dajo v boljši hlev. Napadalca pa smo zaprli v majhno sobo za čistila." "Moram pohvalit tvoja konja. rešila sta te." Je v besedo posegel oče. " ta Rose je očitno imela krutet namene s tabo." "Kdo je napadalec?" sem vprašala. Mia je prostodušno dejala: "To je
19. februar 2013
Jack" saj sem vedela, sem skoraj zakričala. Samo on me je videl, kako sem iskala podatke o Rose. Pa tako lep je bil, da sem mu zaupala, da tega ne bo povedal. Delal pa je za Rose! zagotovo se je zaljubil vanjo. "Čez koliko časa pristanemo?" je Mia prekinila moje modrovanje. "Jutri." Kaj? Kaj pa moj načrt? skočila sem iz postelje in stekla v mojo sobo, odprla računalnik in začela iskati. Končno sem našla 3. Pogledala sem na uro. Uuu, bila je že 20.00, jaz pa nisem v zadnjem času skoraj nič spala. vrgla sem se na posteljo in zaspala v trenutku. Zbudila m je Mia. hitro sem se oblekla,Mia:Stekla sem v jedilnico, hitro nekaj pojedla, nato pa odšla v bazen plavat. Kmalu mi je bilo zadosti, šla sem se sončit, nato pa sva z Mio zagledali celino. Končno!!
Čez kakšno uro smo pristali in med prvimi sva stopili dol z ladje. Veliko fotografov naju je naravnost obkolilo.Ampak nisem poslušala njihovih vprašanj. Gledala sem, kako so pripeljali konja z ladje in ju odpeljali na naš ranč. Nato sem si naročila avto in z Mio sva se odpeljali. Med vožnjo me je sicer vprašala, kam greva, a ji nisem povedala.
19. februar 2013
Kmalu sva prispeli. Na travniku se je podilo veliko konj. K nama je pristopil lastnik. "Ahm, si ti Lea Smith?" "Ja, sem. Iščem tega konja:


včeraj sem vas kontaktirala."
"Prav. Pripeljite ga!" je zaklical in pripeljali so ga. Poskusno sem ga zajahala, malo pregalopirala, preskočila, nato preiskusila še dresuro, strah pred vodo in prilagodljivost. Bil je zelo dober. "Všeč mi je. Čez dve uri se vrnem ponj ali vam sporočim, da ga ne kupim. Samo dve uri, prav?" "Ja, mi vstreza." "Okej." Opeljali sva se naprej. Mia me je radovedno gledala. "Konja si boš kupila?" "Ja. Rabim enega za preskakovanje." kmalu sva prispeli do drugega ponudnika. Tudi ta me je čakal: "Lep pozdrav,Lea Smith. Kobila je tam" Bila je lepa, res lepa. Pogledala sem njeno sliko:Ja, ona je bila. zajahala sem jo in naredila isti preizkus kot pri konju pej. Dobro se je obnesla, samo manjkala mi je tista ognjevitost, ogenj v njenih očeh. Ne, ni bila zame. "Oprostite, ampak kobila mi na žalost ne ustreza." Tedaj pa sem na travniku zagledala krasnega frizijca. Mia si je od nekdaj želela frizijca, pa čez nekaj tednov ima rojstni dan. Hitro sem peljala prodajalca malo stran: "Tisti frizijec. Ga lahko preizkusim?" "Amm gospodična, treningov še nima končanih, pa.." "SAj ni za tekmovanja. za mojo prijateljico je." stekla sem k konju in se zavihtela nanj. Res še ni imel končanih treningov, a lahko mu jih končam v nekaj tednih. "Kupim ga. Koliko stane?" "Hja, čistokrven je, rodovnik, krasna pasma, ampak treningi še niso končani.. 15.000 $"
"Okej, pripeljite ga na ladjo. Plačam vam pa tukaj." Hitro sva vse uredila. Še enkrat sem si ogledala konja.Bil je res lep. zdaj pa k naslednjemu! Vožnja do tjaje bila malo daljša. Konj je na sliki:


Izgledal krasno, samo že po videzu pravega konja sem ugotovila, da ne bo nič. Hitro smo se odpravili do prvega prodajalca. "Kupim ga!" Sem oznanila. "koliko stane?" "Ja, to bo pa.." Čakajte! Ponudim 30.000$" "50.000$" "35.000" "45.000$" "40.000$" "Zmenjeno! 40.000$!"
Za takšnega konja je to bilo poceni. Vesela sem bila, ker sem ga kupila. Takoj sem dobila njegov list:
ime: Hudič
rodovnik: da
pasma: Anglo arabian
čistokrven: da
žigpsan: da
čipiran: da
spol: moški
rojen: 2008
19. februar 2013
Ime mu je Hudič? Upam da ima tudi takšen temperament. Trgovec nam je posodil prikolico, s katero smo spravili konja na ranč. Nato sva se odpravili iskat hotel, kamor se nastanijo tekmovalci World Cupa. Bilo jih je več: Mission to sun ****, CArmen route *****, Black beauty******,... Nastanili sva se v najboljšem, in za 17 dni bivanja odšteli 10.000$. Seveda sva zahtevali dve sobi, eno poleg druge. Nato sem šla preverit stanje na moji kartici. OMG, imela sem samo še 25.000$!! Pa še v trgovino sem morala po novo jahalno obleko in opremo za konja. Samo to bom naredila jutri, ker se tekmovanje začne pojutrišnjem. Na koledarju sem si označila datume: 10.10. tekmovanje, 17.10 Miin rojstni dan. Nato sem zaspala kot ubita.
19. februar 2013
In, danes sva odšli po nakupih. Seveda sem najprej odšla do očka. "Oče, denarja mi bo zmanjaklo, ampak greva danes z Mio po nakupih. Prosim, ji daš eno kartico in nanjo 25.000$? In še meni toliko na kartico." "Ja kje si pa zapravila ves denar? Imela si 1.000.000$, pa si vse zapravla! Kje?" "Ja za konja sem 55.000 za hotel pa 10.000" "okej. na!" vesela, ker sem dobila kar sem želela, sem stekla do Mie: "Greva!" In sva šli. Kupila sem si čelado, rokavice, in bič.

Nato pa še uro rolex, ker se mi je moja pokvarila.
hitro sva končali. Odšla sem na trening s konjem Hudičem, jahat na zunanje jahališče, ki je bilo prosto. Ravno sem preskakovala, ko sem zaslišala, da je v jahalnici še nekdo. Obrnila sem se. Za mano je stala..
19. februar 2013
Rose! Ni še zajahala, izzivalno me je gledala in božala rjavega konja."O, si le prišla! Nisem si mislila, da si boš upala." Zaničljivo me je pogledala in zajahala konja. jaz pa sem se umaknila in jo gledala, kako jezdi. Bila je res dobra, ampak sem upala, da sem jaz boljša. Tedaj pa je konj napačno stopil in močno ga je udarila bičem. "Hej, kako pa delaš z njim! Konj je žival, ne pa robot! Bolj nežno!" jezno me je pogledala: "Kaj mi imaš pa ti ukazovati? Izgini, da te ne vidm!" In konja je še močneje udarila z bičem. Zasmilil se mi je in sklenila sem, da jo premagam. Zajezdila sem in odšla na progo za military. Hudič se je čudovito obnesel! Ravno sem ga ustavila, ko je mimo mene švignil tuj konj. Jahal ga je srčkan fant. Ko me je zagledal, je prijahal do mene in mi podal roko: "Eric. In ti?" "Lea" "Mogoče Lea Smith?" "Ja." "Ooo, uau, komaj čakam da te vidim, kako boš tekmovala. Vsi že govorijo o tebi." nato pa je tiše dodal: "In veselimo se, ker bo nekdo končno premagal Rose." bilo mi je nerodno. Pa saj mi je lahko, ko je pa Eric res srčkan. "Amm greš jezdit z mano? Samo en krog." to me je presenetilo. Bo tudi on tekmoval? "Boš tudi ti tekmoval?" nasmehnil se je "Ne, nimam dovolj dobrih konj. Greva!" In je odgalopiral. Hudiča mi sploh ni bilo treba spodbuditi, je kar sam prigalopiral ob stran Ericu. Ves čas med ježo sem ga opazovala. Res je znal jahati, priznam. NAto pa, ko sva upočasnila, in sta se konja ustavila en ob drugem, sem dejla: "Domov moram. res, konja še moram umit." tedaj se je sklonil k meni in me poljubil. Nisem mogla verjeti! Kaj bi naredil Max, če bi bil tukaj? Primazala sem mu klofuto: "Kaj si drneš, prasec?" Nato pa z bičkom mahnila njegovega konja, da se je vzpel in vrgel Erica po tleh. Mene pa je Hudič že nosil stran. Med galopom sem jezno molčala in razmišljala o njem. Res je bil srčkan, to sem morala priznati, samo da si pa to dovoli? Mislim, ej. Ko sem prispela do ranča, sem Hudiča lasnotočno razsedlala in se počasi odpeljala v hotel. Mia je takoj ugotovila da je nekaj narobe, a ji nisem nič povedala.
Eric:


19. februar 2013
Danes je dan World Cupa. Hitro sem se odpravila na tekmovanje. Hudič je že bil osedlan in 10.10. Preskakovanje ovir
11.10. Dresura
12.10. Military
13.10. Dirka
Huh. Torej, danes in pojutrišnjem dirkam z Hudičem, jutri z Bello in zadnji dan z Kingom. Tedaj so poklicali - začelo se je!
Čakal sem pred boksom, da me pokličejo. Moja zaporedna številka je bila 10. hja, hecno, ne?Tedaj so poklicali:"Številka 10, Lea Smith" hitro sem zajezdila in v lahnem kasu prijezdila v manežo. Glasen aplavz so spremljale besede npovedovalca: "In, to je tekmovalka in Anglije, hči bogatega direktorja banke Petra Dixona, ki je zelo dobra jahalka, je tukaj z svojim anglo-arabcem Hudičem." čakala sem na prvi znak. zapiskalo je in hudičasem pognala v galop. Ravno ko sva prijezdila do črte, je rezko zapiskalo; štoparica se je vklopila. S hudičem sva že dirjala proti prvi oviri, jo gladko preskočila in naprej, hitro do naslednje ovire. Tako je šlo do konca, ko nama je ostala samo še ena ovira. Hudič je bil že malo utrujen, ne več tako hiter. Bo še šlo? Pognala sem ga za zadnji skok. Prednje noge je dvignil, toliko, da ni oprasnil ovire, ki je bila dvojna. Zadnje noge so se že odlepile s tal, nagnila sem se naprej in preskočila sva!! Na tabli so se prikazali najini rezultati: Čas 1. 57, 0 kazenskih točk. To je bilo izvrstno! Odjahala sem ven in Hudiča spravila v boks. Res se je izvrstno izkazal! Takrat je prišel do mene oče in mi čestital: "Bravo, krasno, čudovito!!" bila sem vesela. Takrat pa je zadonelo: "številka 16, Rose Wictoriess" hitro sem stekla v manežo, v prostor za jahalce. Rose je bila izvrstna, in konj je bil dober, samo na koncu je sprevidela, da bo počasnejša kot jas, jezno je sunila koja z ostrogam, ta pa se je, ravno pri zadnji oviri, prehitro vzpel in vrgel 1 oviro po tleh. In že so bili rezultati: Čas 1.59, 2 kazenski točki. Zmagala sem!
19. februar 2013
Vsa vesela sem s konjem prijezdila v manežo, v kateri so bile tudi zmagovalne stopničke.
napovedovalec pa ni molčal: "In, tu je prijahala naša zmagovalka Lea Smith, angležinja, z Hudičem. Čestitke!" "In tu je že Rose Wictoriess, ki je na žalost pristala na drugem mestu, z konjem Zlati Dež." "Tretje mesto je osvojila Hanna Molbirg z konjem Redbird."
"In to so rezultati današnjega tekmovanja. Jutri je na sporedu dresura. Hvala vam!"
Mia in oče sta me dobesedno ujela. "Bravo Lea!" "TAko se dela!" bila sem zeloo vesela, in sem skakala od veselja. Nato sem se spolnila Maxa. Poklicala sem ga: "Max, zmagala sem! Jupi!" "O, sem vesel zate. Sicer pa sem te gledal po Tv-ju, ampak še ni bilo podelitve. Saj veš da bi rad prišel, samo.. Okej. Ljubčka, se slišiva." "Ljubčka, čaw." Ja, dela je imel veliko. Hotel je postati direktor podjetja ki se je ukvarjalo z letali in leti. Ah koga to briga. Ko pa sem prišls v hotelsko sobo in odprla leptop, me je čakalo sporočilo;
Misliš da si zmagala? Bitko si dobila, vojne pa še ne!
Tvoja sovražnica.
vedela sem, da je od Rose. Od koga drugega pa?
Ampak ker priznava, da sem dobila bitko, to že nekaj pomeni. Jutri je novo tekmovanje, upam da jo premagam. No s tem se bo ukvarjala jutri. danes grem spat..
19. februar 2013
Danes je bila na vrsti dresura. Danes sem tekmovala z Bello. danes, no danes, no.. Živčna sem bila. Dresura mi nikoli ni preveč šla. Čisto sem preslišala druge tekmovalke, dokler niso poklicali mene. Hitro sem zajahala in pognala. Tam sem izvajala like. Šlo mi je zelo dobro, dokler ni kobila v toltu nekoliko nerodno stopila. Vrglo me je iz ritma, a sem se obdržala. Lik je bil pokvarjen, ampak je bilo na srečo konec. Hitro sem pogledala na tablo z rezultati. 13, 35 točk. Okej, bomo videli, če je dovolj malo. Kobilo sem odpeljala v boks. Nato sem stekla gledat v dvorano in se vsedla zraven očka. Ta mi je pomignil in prikimal: "Kljub napaki ni bila še nobena boljša kot ti. Samo so še 3 tekmovalke, Rose in še ena zelo priznana jahalka, ki obvlada dresuro. Včeraj je bila tretja. Hanna Molbring. In tu je tvoja slika:Na Belli med prehoom elementov. Lepa, ne?" Ravno takrat je ena končala in na tabli so se prikazali rezultati: 14.24. tedaj pa je prišla Rose:Odlično je jahala, nakar je pri predzadnjem elementu premočno uporabila ostroge, konj je odskočil. Pokvarila je element. Na koncu je končala z 13. 67 zelo blizu mene. In še zadnja tekmovalka, Hanna.Vse je naredila popolno in me premagala z 12, 35 točkami. Bila sem druga!
19. februar 2013
Končno razglasitve: "Prvo mesto je osvojila nemška tekmovalka Hanna Molbring na konju Orion. Druga je bila Lea Smith kobilo Bello. Tretja pa Rose Wictoriess z kobilo Moon. Čestitke! Jutri je Dirka! To je pa za danes, naj še povemo trenutne točke: Hanna Molbring ima 4, Lea Smith 3, Rose pa 5." Juhu, vodila sem! Komaj čakam jutrišnjo dirko s Kingom. Seveda bom dirkala z njim, saj je arabec! Drugi bodo verjetno imeli same angleške polnokrvce.+, saj ne poznajo arabske kvi! Jaz pa jo in vem da je veliko boljša od angleške.
19. februar 2013
Končno je napočil dan. Odpravila sem se na start in čakala. Kar naenkrat je zadonel "Zdaj!" Kinga sem nežno stisnila n petami in pognal se je. Ker je bila kratka proga, si moral že na začetku ohraniti prednost. Kmalu smo se razdelili v tri skupine. Prva, zmagovalna, se je borila za pokale, v njej sem bila tudi jaz. Na moji desni je galopirala RoseCiljna črta je bila blizu. Še pet skokov. Še štirje. Nato pa je Rose konja udarila z bičem da se je bolj pognal in me prehitel. Ampak King je bil arabec, in ti ti konji so zelo tekmovalni. Na srečo, ker se je pognal kot za življenje in smrt in prvi prečkal cilnjo črto.
19. februar 2013
Še ena zmaga. Jaz na Kingu prva, Rose na Delfinu druga, Maya na LAstovici tretja. Še ena zmaga.. Tedaj pa sem opazila plakat:Glavna nagrada je bila 10.000.000$! To je pa veliko! Tako zavzeto sem razmišljala o plakatu, da nisem gledala, kje hodim. Zaletela sem se v..
19. februar 2013
.. Erica! Ta me je takoj prijel in odvlekel v avto. Upirala sem se in ravno hotela zakričat, ko me je zgrabil za vrat, da nisem mogla dihat. V avtu me je vrgel v prtljažnik, ga zaklenil in vžgal motor. In sva se odpeljala. Bila sem živčna. Če mi ne uspe priti na jutrišnjo dirko, bom disfalificirana! NE, to se ne sme zgodit! Zato sem iz žepa potegnila iphon in poslala Mii sms, kaj se je zgodilo. Potem sem vključila GPS na telfonu in poslala podatke o trenutnem položaju telefona na moj laptop, ga od tu odklenila in poslala še en sms Mii, da ji vse povem. Nato sem še napisala, da od mene ne dobi več sms-ov, ker če jih dobi, niso od mene. samo klicala ja bom, in če jo nagovorim z: halo, tu Lea, so me prisilili v klic. Nato sem telefon skrila in se vlegla. Po kakšni dve, tri urni vožnji sva prispela na cilj. Grobo me je dvignil, nato pa mi dal lisice na roke. Bile so hladne in trde. Temeljito sem si ogledala stavbo. Bila je napol razpadajoča. Zvlekel me je vanjo in nato v zgornje nadstropje, kjer je čakal še en moški, ki me je dvignil in mi zvezal noge. Nato sta me skupaj odnesla v neko sobo. V njej je na razpadajoči, trhli mizi sedel nek moški. Ko se je nasmehnil ob mojem prihodu, so se mu zableščali zlati zobje. "Pozdravljena Lea. No mogoče še ne veš kdo smo, naj se ti predstavimo. jaz sem.." "Tiho, lopov! Zelo dobro sama vem, kdo ste! Navadni ugrabitelji in lopovi, ki hočejo denar! Ampak od mene ga ne boste dobili!" moški je pomignil in Eric mi je zavezal usta z neko cunjo. "Ccc, to pa ni res. Mi nismo nikakršni lopovi, gangsetrji kvečjemu. In ugrabili smo te zaradi denarja, pa ne tvojega, temveč od tistega, ki je naročil da naj te ugrabimo. Ker nisi želela iti z Ericom, si šla pa na silo z nami." Rose! Zagotovo je naročila Rose! "No Eric bi se ti rad maščeval za klofuto. Vendar on ne tepe žensk. In ker vem, da imaš rada tipčke, in ker lahko danes in jutri počnem z tabo kar hočem, imam predlog. Izpolnila ga boš na silo ali brez sile. V glavnem, hočeš nočeš moraš." pomolčal je. "Od tebe ne bomo vlekli denarja. ne, prisilili te bomo v...
19. februar 2013
v nekaj, kar ne bo všeč tvojemu fantu. Po zanesljivem viru vem, da spita skupaj. Torej si izkušena." Srce mi je začelo hitreje biti. Pa ne v...? "Torej te bomo prisilili v snemanje pornografije. In posnetke poslali Maxu." O ne. Če jih vidi, sem mrtva. zapustil me bo! Pa če jih vidi kdorkoli drug, potem.. Je moj sloves uničen! ne, tega ne smem dovolit. "Torej, zlepa ali zgrda?" hja, na noben način! Z rokami sem močno udarila Erica v drebuh, se zavrtela, z nogo sunila drugega v.... auau.. In zbežala. Po stopnicah, ki so se kar rušile! Takrat je pred mene stopil nek stražar in me udaril da sem izgubila zavest za nekaj sekund - toliko da so me ujeli.
19. februar 2013
"Mislim, kako si drzneš?!" Eric je ravno ustajal: "o ti grda p**** m***, P**** , kk te bom js.. " "Mir, Eric. Saj bomo začeli, ko Dix prinese kamero. Odpelji jo v sobo in pripravi." O drek. Odpeljal me je v sobo, ki je bila roza. Stene so bile roza, postelja in odeje roza, tla so imela roza preprogo, roza zavese, roza okno, .. Ojoj. Eric me je porinil na posteljo, tako da sem padla na trebuh. nato mi je pokleknil na kolena, me z eno roko prijel za vrat, z drugo pa odprl lisice. Ker me je dušil, nisem mogla skoraj nič premikati roke.
Soba:


Nato me je grobo prijel za rob majce in mi jo slekel. Pod njo sem imela samo modrček. Odpel ga je in vrgel na tla, ko je v sobo stopil mož s kamero. Erica je ošinil z pogledom, nakar mu je pogled obstal na meni. Prijel je kamero in začel snemat. Eric je vstal z mojih kolen, a me je še vedno držal za vrat. Nato me je obrnil, čeprav sem se poskusila otepati, vendar mi je zmanjkovalo moči zaradi pomanjkanja zraka. Odvezal mi je noge. Takrat sem zmogla še zadnji udarec: z nogo sem ga močno, z vso močjo brcnila med noge. zatulil je od bolečine, jaz pa sem začela vpiti na pomoč, na pomoč, ker sem slišala policijske sirene. Tedaj je proti meni stekel Dix in me zgrabil okrog pasu in dvignil. Eric je ravno vstajal in dejal: "Priložnost za zadnji posnetek! Snemaj!" še preden sem ugotovila kaj namerava, me je objel okrog pasu, poljubil na usta, spotaknil, da sva se zvrnila na posteljo, in mi začel slačiti krilo. Nič nisem mogla, ker sem z glavo udarila v rob postelje in se onesvestila...
19. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani