u228631
u228631
Ne, Daša, najbrž ne bo. No ja... kaj pa veš... mogoče pa tudi malo, ampak nisem ravno za pisanje takšnih stvari
16. november 2017
Ampak maš ti naslednji Next prek. Lahko mi ga na zs tut pošlješ
16. november 2017
Next
16. november 2017
u223614
u223614
hahha okej.. brala bom pa sevseen neskrbta
17. november 2017
u228631
u228631
TEMEN MADEŽ: TRETJI DEL
___________________________________________________________________________________________________

Začela mi je na široko razlagati... Na koncu sem izvedela tole: obstajajo tri kraljestva. To so kraljestva Sonca, Življenja in Sence. Jaz sem se znašla v kraljestvu sonca. Kraljestvu sonca vlada Sončni kralj. Kot tudi v kraljestvu Življenja, so tukaj ljudje, s posebnimi močmi. Tukaj ljudje skrbijo za vse živo, vsi pa imajo sposobnosti sonca. Sposobnosti sonca so te, da lahko zakuriš ogenj, prižgeš kakršnokoli svetilo, oslepiš koga...
Drugo je kraljestvo Sence. Bitja, z dolgimi haljami in neprepoznavnimi obrazi, ki znajo leteti, na smrt sovražijo ljudi. Za razliko od drugih dveh kraljestev, so v tem kraljestvu strašljiva in zlobna bitja. Senc je malo, zato tudi ne prav pogosto ne napadejo ljudi. Ko pa koga napadejo, tisti umre. Obstajajo pa redki ljudje z darom, da imajo moči vsakega kraljestva in jih Senca zato ne ubije. Jaz imam ta dar. Moči Sence so te, da lahko izskrajo dušo, ugasnejo vsako luč, povzročijo izjemen mraz in uničijo življenje.
Tretje kraljestvo pa je kraljestvo Življenja. Tukaj so prav tako ljudje, s posebnimi močmi. Njihove moči lahko povrnejo življenje, pozdravijo kar koli, prav tako pa imajo moči elementov: ogenj, voda, zrak in narava. Kraljestvo Življenja je najmočnejše in najprijaznejše. V tem kraljestvu se trudijo, da nobeno življenje ne bi ugasnilo. V kraljestvu Sonca se trudijo, da bi pokončali Senco in v kraljestvu Sence se trudijo, da bi pokončali vse ljudi in bi na svetu zavladala Senca.
//////////////////////////

Ta Next je bil malce bolj "razlagalen"... Naslednji nexti bodo zanimivejši, če bo uspelo

Mnenja, teorije, kritike, pohvale? Vse je dobrodošlo!
23. november 2017
neext ^^

Super je, res, komaj čakam nadaljevanje!!!
23. november 2017
Nadaljevane pride s strani uporabnice PenguinPotter.
23. november 2017
Amazing *-*
23. november 2017
u229181
u229181
Next
23. november 2017
Zgleda, da bom na žalost morala zgodbo nadaljevati sama. Škoda. Ideja je bila popolnoma Hannina in te nexte sva naredili z njenimi prvotnimi idejami. Žal mi je, da je odšla, a sama bom to zgodbo poskušala nadaljevati. In upam, da jo boste brali.
Ker sem zdaj edina prisotna avtorica zgodbe, jo v celoti posvečam Hanni Blair, čeprav vem, da so možnosti, da to vidi majhne. Ni mi mar. Meni zadošča.
Tako da, se vidimo pri naslednjem nextu človečki!
23. november 2017
u229181
u229181
Kar pogumno! Če boš potrebovala kakršno koli pomoč, veš kje me najdeš c:
23. november 2017
Hvala Adri! Cenim to!
23. november 2017
Ja, Hanna je sicer še vedno dosegljiva na Snapchatu (ne vem, če ga imaš). Ravno danes sva se menili, da sr bo izbrisala

Super, Claire ^^
23. november 2017
4.del
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Ležala sem na postelji, gledala v strop, s katerega se je počasi luščila rumena barva in premišljevala o besedah doktorice Moskerfull. Poskušala sem dojeti, kaj se dogaja, a moja glava tega takrat preprosto ni bila zmožna. Zaprla sem oči, a sem jih takoj spet odprla. Na platnu zaprtih vek se je predvajal film iz dogodkov, ki so se zgodili. Nisem hotela premišljevati o tem, a zavedala sem se, da sem v kraljestvu Sonca in da je za vrnitev v naš svet zame trenutno prenevarno, vsaj po besedah Moskerfullove, ki mi je razložila, da bom tukaj nekaj časa ostala in trenirala. Namestila me je v eno izmed mnogih sob v Sončnem stanovanjskem naselju. Pravzaprav v svojo hišo, ki je bila prava palača z labirintom hodnikov, ki sem jih lahko raziskovala po mili volji, kar sem tudi storila, saj se nisem hotela predajati temnim mislim. Oblekla sem si rumen kopalni plašč in se hotela odpraviti iz sobe, ko je v njo brez predhodnega trkanja vstopil služabnik, rekoč, da me Moskerfullova vabi na kosilo. Zavzdihnila sem in stopila za njim, čeprav mi ni bilo do hrane. A ko sva se bližala jedilnici, so zrak preplavljale omamne vonjave in spet sem si zaželela hrane.

Moskerfullova je bila že v jedilnici in je počasi srkala rdeče vino. Ko me je zagledala, se je nasmehnila in me povabila, naj sedem k njej. Jedli sva sami, v družbi simfonije okusov hrane in pijače. Ko je na mizo prišla sladica-panna cota z jagodičevjem na podstavku iz krhkega vanilijevega piškota se je Moskerfullova odkašljala in začela govoriti. Dvignila sem pogled in opazila, da me njene globoke rjave oči pozorno opazujejo. "Audrey, v kraljestvu Sonca nimaš nikogar", je začela. "Vsi drugi tukaj imajo družine, imajo starše, brate in sestre. Čeprav vem, da si sirota nočem, da bi se pri nas počutila osamljeno. Zato sem se odločila, da te bom posvojila, če se s tem seveda strinjaš ... Zate bi skrbela kot mati, saj lastnih otrok nimam. Prosim, sprejmi mojo ponudbo, Audrey ..."
Misli so divjale po moji glavi. Zgleda, da sem Moskerfullovi všeč. Ampak vprašanje je, ali naj sprejmem njeno ponudbo. Če bi jo sprejela, bi to pomenilo, da bi tukaj morala ostati dlje časa, brez možnosti, da še kdaj vidim svoje prijatelje iz sirotišnice. Če jo zavrnem, bo užaljena. Pa tako prijazna je bila z mano ...
"No, Audrey, si se odločila?" oči doktorice Moskerfull so me pozorno motrile. Globoko sem vdihnila in začela: "Odločila sem se. In sicer sem se odločila, da vašo ponudbo ... "
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Tako človečki, pa je še en Next končan. vesela bom vsakega mnenja, ker je to šele drugi post za zgodbico v my life-u. HVALČEK!
26. november 2017
prosim naj ji rece ja
Next
26. november 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani