u54102
u54102
Athletics_girl THANKS ZA TVOJ LINK
tut drugi lohk prilimate kakšn link kje lohk gledamo tisti, ki nimamo cajta doma pogledt dele si na spletu.

tko, da do naslednjič torj petk ko bo nou tv spored priliman plis nextite
aja pa dala bm en kviz o telenovelah.
21. september 2012
aurora
21. september 2012
u54102
u54102
ok rezultati do sedej ankete o naj telenovele kažejo:
1. brezno ljubezni (4 glasi)
2. zmagoslavje ljubezni (3 glasi)
3. Moč usode: (2 glasa)
4. Zakon brez ljubezni /aurora : 1 glas (mata obe)

ankete ni konc tko da kr pridn odgovarjate na anketo da bm lahk objavla drugo anketo.
21. september 2012
brezno ljubezni
22. september 2012
aurora
20. november 2012
moč usode
21. november 2012
u54102
u54102
okei zdei sm po dolgem cajtu nazj in bom oblubim redno pisala
za zdaj pa tv spored za pop tv

KO LISTJE PADA
6 DEL:
Necla se še naprej videva z Oguzom. Ko na dan pride njena laž, se dekle znajde v mučnem položaju. Toda Oguz o njenih lažeh ne ve ničesar. Leyla ima slabo vest zaradi prometne nesreče. Ko policija potrka na njena vrata, vse pride na dan in družina tako izve za njeno vpletenost v nesrečo
7 DEL:
Ali Riza je zelo razočaran, ko izve, da je bila Leyla vpletena v nesrečo. Leyla poda izjavo policistom in jim razloži, kaj se je zgodilo. Medtem izvedo, da je starec, ki ga je Gorkem zbil z motorjem, umrl. Gorkema izpustijo na podlagi varščine, Leyla pa ima čedalje bolj slabo vest. Ali Riza, ki se čuti odgovornega tudi za hčerkino vpletenost, se odloči udeležiti pogreba umrlega starca.

8 DEL:
Necla in Oguz se vse bolj zbližujeta. Ferhundin mož postaja čedalje bolj sumničav, medtem ko Ferhunde Sevketu še vedno taji, da je poročena. Ko se z njim sestane, pa ju preseneti njen mož. Sevket je zelo prizadet, ko izve, da je njegova ljubica poročena, zato se odloči, da se je bo od zdaj naprej izogibal. Toda Ferhunde ga ne namerava kar tako pustiti.

9 DEL:
Sevket se je ujel v Ferhundino mrežo in je popolnoma zaslepljen. Niti pomisliti ne želi na to, da je poročena. Ferhunde se medtem skuša čim prej znebiti moža. Ko se med njima vname prepir, na vrat na nos zapusti njun dom. Zdaj je več nihče ne ovira pri tem, da bi bila s Sevketom. Ali Riza meni, da so vsa družinska bremena padla na Sevketova pleča, zato se odloči odpreti knjigarno. Njegova nova poslovna odločitev pa zaneti nov prepir med njim in Hayriye.

10 DEL:
Necla se še vedno videva z Oguzom in ne ve, da je njen ljubimec največji sovražnik njenega očeta. Oguz bi se rad prikupil šefu in mu dokazal svojo lojalnost, za kar se je pripravljen celo poškodovati. Fikret dobi dovoljenje za prodajo svojih izdelkov in sklene posel s trgovino na Kapali. Na ta način bo tudi ona prispevala k družinskemu proračunu. Po romantični večerji Ferhunde povabi Sevketa k sebi domov, tam pa ju preseneti njen mož.

11 DEL:
Potem ko je domov prispel Ferhundin mož, je Sevket primoran pobegniti skozi okno. Vznemirjen se vrne domov in Fikret pove, kaj se je zgodilo. Fikret o tem pove mami, ki je zelo razočarana nad Sevketom. Medtem ko se Hayriya zaupa prijateljici Nejir, Sedef po naključju sliši njun pogovor, ki jo močno razžalosti. Ferhunde bi se rada ločila, a ji mož tega ne dovoli, zato se odloči ukrepati na svoj način.
12 DEL:
Ali Riza popolnoma pobesni, ko izve, da ima njegov sin razmerje s poročeno žensko. Ferhunde se loči od svojega moža in pritiska na Sevketa, naj se čim prej poroči z njo. Toda Ali Riza tega ne namerava dovoliti. Hayriye se boji, da bo izgubila sina, zato roti Alija Rizo, naj si premisli in zgladi nesporazum. Ali Riza se je tako primoran srečati s svojo bodočo snaho Ferhunde.

13 DEL:
Ferhunde je dosegla svoje. Čeprav na silo, je Sevket dobil dovoljenje svoje družine, da se poroči z njo. Ferhunde tako obišče družino, da bi spoznala svoje bodoče sorodnike. Ali Riza zelo težko sprejema nastale okoliščine, toda zavoljo miru v hiši mu ne preostane drugega, kot da sprejme bodočo snaho. Ta ni všeč ne Hayriye ne Fikret, medtem ko sta dekleti nad njo takoj navdušeni.

14 DEL:
Sedef, ki je zaljubljena v Sevketa, je zelo vznemirjena, ko izve, da so njegovi domači sprejeli Ferhunde. Ker čuti, da brez njega ne more živeti, poskuša narediti samomor, pri čemer Sevketu napiše poslovilno pismo. Nejir svojo hčerko doma najde nezavestno in na pomoč hitro pokliče družino Alija Rize. Sedef odpeljejo v bolnišnico.
15 DEL:
Sevketove poroke se udeležijo nepovabljeni gosti, ki povzročijo nova vznemirjenja. Necla je zelo presenečena nad Oguzovim prihodom, Ali Riza pa je besen kot ris. Ko tja prispe še Ferhundin pijani mož, pride do nasilnega izpada. Napetosti se nadaljujejo tudi kasneje, saj skuša Ferhunde že prvi dan prevzeti oblast v hiši, s tem pa se Sevket znajde med dvema ognjema.
07. december 2012
u54102
u54102
BREZNO LJUBEZNI:
137 DEL:
Alfonsina napade Eliso, ker se ta z Damianom poljublja sredi trga, v jezi pa jo zadane manjša kap. Damian medtem sreča Gaela, ki so ga izpustili iz zapora. Razvije se pretep, v katerem ga hoče Gael udariti s kamnom po glavi. Ravno takrat pritečeta Elisa in oče Lupe. Da bi pretepu naredil konec, oče Lupe prizna, da sta Gael in Damian brata. Damian je zgrožen, ko izve, kako je mama spletkarila, da Rosendo ne bi izvedel, da ima še enega sina. Gaelu pove, da se je zanj pripravljen odpovedati Elisi.

138 DEL:
Gael ne verjame, da Rosendo ni vedel, da je njegov sin. Tudi tega ne verjame, da se bo Damian za vedno odpovedal Elisi. Carmina je navdušena, da se Damian in Gael kot brata sovražita. Guadalupe pove Alfonsini, da jo je videl sežgati Rosendovo oporoko na noč njegove smrti. Vsa leta je vedela za Gaela, a je naredila vse, da bi bil Damian edini Arangov dedič. Alfonsina se boji, da operacije na srcu ne bo preživela, Carmina pa se boji, da bi oče Lupe izdal njeno skrivnost. Enrique prizna Palomi, da je zaljubljen vanjo.

139 DEL;
Elisa se odloči, da se bo borila za haciendo, ki ji bila last njenega očeta. Napoti se k botru Luciu in ga prosi za pomoč. Gael in Elisa se srečata na trgu. Damian se je odločil Eliso pustiti pri miru, saj je izvedel, da je Gael njegov brat. Gael Elisi predlaga, naj se poroči z njim. Elisa pa ga prosi, naj bo iskren sam s seboj. Dobro se zaveda, da ji Gael ni zmožen oprostiti. Alfonsina je končno v bolnišnici, kjer pristane na operacijo. Zunaj jo čakata oče Lupe in Damian. Slednjega prosi, naj se bori za Elisino ljubezen.

140 DEL:
Enrique pomaga Carito, ko ji postane slabo, nato pa jo povabi na večerjo. Carito mu svetuje, naj se bori za žensko, ki jo ljubi. Braulio povabi Dolores na sprehod, kjer si znova izpovesta ljubezen. Alfonsinina operacija uspe, a pacientka se dolgo ne prebudi iz kome. Paloma pove Ramoni, da noče, da bi Gael vedel za svojega otroka, ker si tega ne zasluži. Ramoni zameri, da ji ta nikoli ni povedala, kdo je njen oče. Elisa Gaelu pove, da je med njima vsega konec in naj se ne približuje ne njej ne PalomI
141 DEL:

Paloma je Enriqueju hvaležna, ker jo je branil pred Gaelom. Kljub temu pa se je odločila oditi, še preden Gael izve za njeno nosečnost. Ramona jo opozori, da resnice ne bo mogla skrivati v nedogled, toda Paloma je neomajna. Elisa se s Carmino sooči in jo obtoži, da je bila Rosendova ljubica. Rada bi, da bi ji Carmina prodala svoje nepremičnine, vendar ta raje obuboža, kot pa da bi storila kaj takega. Elisa se zato po pomoč obrne h Caritu, katerega hoče izkoristiti za posrednika

142 DEL:
Gabino namerava Vicenteja postaviti pred težko preizkušnjo in preveriti, ali je vreden Gabinovega družinskega imena. Vicente je pripravljen storiti vse. Bo ubil Braulia, kakor mu naroči Gabino? Elisa pove Dolores, da bo izginila iz Damianovega in Gaelovega življenja. Edmundo pove Begoni, naj Enriqueja pusti pri miru. Pravico se ima poročiti s komerkoli hoče. Elisa pove Gaelu resnico o Palominemu otroku

143 DEL:
Gabino pove Carmini, da bo zanjo ubil očeta Lupeja, zato se ona malo pomiri. Vicente prosi Braulia, naj mu odpusti za vse, kar mu je storil. Obenem je Vicente presenečen, ko mu Braulio pove, da se bo poročil z Dolores. Gael je medtem vznemirjen, ker je izvedel, da Paloma pričakuje njegovega otroka.
144 DEL:
Oče Lupe izve, da Alfonsina že nekaj časa skriva Rosendovo izvirno oporoko. V njej sta kot Rosendova edina dediča zapisana Damian in Gael. Edmundo pove Florenciji, da so našli truplo njenega strica. Gabino čaka na pravi trenutek, da bo ubil očeta Lupeja. Gael se pogovori s Palomo, ki se mu v solzah izpove.
145 DEL:
Begono aretirajo, ker naj bi naročila Paolov umor. Paloma in Gael se cerkveno poročita. Gaela muči občutek krivde, saj v resnici ljubi Eliso, njegovo nelagodje pa opazi tudi nevesta. Ramona noče čestitati svoji vnukinji in oče Lupe jo okara, kako je lahko tako zlobna. Florencia prosi Palomo, naj ji odpusti.

146 DE:
Alfonsina je presenečena zaradi novice, da so Begono aretirali v povezavi s Paolovo smrtjo. Begona vztraja, da je nedolžna, zato prosi Enriqueja, naj jo spravi iz zapora. Gael in Paloma se odpravita na poročno potovanje. Damian je odločen, da se poroči z Eliso. Gabino ima predlog za Alfonsino.
07. december 2012
u54102
u54102
OSTALO PRIDE KASNEJE
ANKETA:
1.KATERA JE TVOJA NAJLJUBŠA TELENOVELA:
A) BREZNO LJUBEZNI
B) LARINA IZBIRA
C)KO LISTJE PADA
D) ZAKON BREZ LJUBEZNI
E) OBIČNI LJUDJE
F) ISA TK+
G) VILLA MARIA
H) 1001 NOČ
I) MAŠČEVANJE
07. december 2012
isa tk+
07. december 2012
1) larina izbira
13. december 2012
u106677
u106677
a) brezno ljubezni je the best sm zde se je koncalo na pop tv........ skoda ma zde je neka nova neka kot ukaze srce in ta je tut ful ok..........aja pa je se neka srcna strast in je zaenkrat ok........
17. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg