u54102
u54102
Hej
Odprla sm stran, kjer bm dajala use informacije od telenovel, ki se vrtijo na slovenskih kanalih
ter tv sporede. Obveščeni boste tud o novih telenovelah in še čim.
14. julij 2012
u54102
u54102
Trenutne telenovele, ki jih spremljamo:

ABISMO DE PASIÓN - Brezno ljubezni (POP TV)
Pon-Pet ob 14.45
ponovitve: pon-pet ob 10.40

Ljubezenska zgodba, ki se odvija v tradicionalni in slikoviti vasici Yucatán, ki je posvečena obdelovanju havanskega popra; to je vroč, ognjevit kraj, prav tako pa so strastni njegovi prebivalci.

Augusto Castañón in Estefanía Bouvier de Castañón imata hčerko Eliso. Z njimi živi Carmina, Estefanijina sestra, ki namerava pobegniti iz vasi z Rosendom Arango; Alfonsina, njegova žena, izve za njun namen in o tem opozori Augusta. Po drugi strani pa želi Estefanía preprečiti, da bi Rosendo zapustil svojo družino, ampak avtomobilska nesreča konča njunim življenjem. Carmina to izkoristi sebi v prid in prepriča Augusta, da ga je žena varala z Rosendom in da je prav ona hotela pobegniti z njim.

Augusto se zaradi jeze in obupa poroči s Carmino, čeprav v njo ni zaljubljen. Alfonsina se odloči svojega sina Damiana poslati študirati ven iz vasi, le zato da ga loči od Elise, s katero sta najboljša prijatelja, a ona tega prijateljstva ne odobrava. Čez nekaj let se Damián vrne v vas, a sedaj je že odrasel moški in zaročen z Florencio Landuchi, katero je spoznal medtem ko je študiral v Italiji.
14. julij 2012
u54102
u54102
AURORA (TV PINK 3)
Pon-pet ob 14.50
ponovitve: /

Zgodba se začne leta 1990 v New Yorku. 20-letna plesalka Aurora Ponce de Leon hodi na fakulteto za umetnost skupaj z najboljšima prijateljicama Natalio in Vanesso. Ko gredo nek večer na pijačo, Aurora spozna Lorenza Lobosa, učitelja plesa in samskega očeta. Zaljubita se na prvi pogled, prav tako se vanj zaljubi Vanessa, ki že od nekdaj zavida Aurori. Posluži se mnogih zvijač, da bi zaljubljenca ločila. Na Aurorin luksuzni rojstni dan povabi Lorenza, ki ne ve, da je njegova ljubljena bogata, tam pa poskrbi še za to, da Lorenzo vidi Federica, ko poljubi Auroro. Lorenzo ponori, Aurora pa mu pove, da ljubi samo njega. Lorenzo ji ne verjame in Aurora se domov odpravi z zlomljenim srcem in po prepiru z očetom Gustavom omedli. Po zdravniških testih ugotovijo, da je Aurora noseča z Lorenzom. Gustavo tega ne prenese, zato Auroro pošlje čim dlje od Lorenza, njemu pa ne pove za otroka. Po nekaj mesecih Aurora poskuša pobegniti nazaj k Lorenzu, a se pri tem pripeti nesreča. Aurora rodi deklico Blanco. Ker pa se njeno zdravje močno poslabša, ji uspe na smrtni postelji le še poklicati Lorenza in mu reči: »Vedno te bom ljubila«. Gustavo hčer zamrzne in Aurora se po dvajsetih letih prebudi iz kome. Ugotovi, da se je Lorenzo poročil z Natalio. Blanca ne ve, da je Aurora njena mama, temveč zgolj njena sestra, saj so jo vzgajali Aurorini starši, Blancini stari starši. Aurora igra njihovo igro, a ko se Blanca zaljubi v Lorenzovega sina Martina, začne skrivnost curljati na dan.
14. julij 2012
u54102
u54102
BINBIR GECE - 1001 noč - Šeherezada (TV PINK 3)
Pon-pet ob 12.50
ponovitve: /
Sehrazat Evliyaoglu je mlada vdova in mati samohranilka. Kljub nasprotovanju strašev se je poročila z Ahmetom Evliyaoğlua, in mu rodila sina Kaana. Tragična nesreča ji vzame moža, sama pa se poskuša boriti skupaj s sinom proti levkemiji, ki jo ima. Danes ima Kaan 5 let in se vse težje bori proti bolezni. Nekega dne Seherzat sporočijo, da so našli primernega darovalca kostnega mozga iz Azerbajdžana edini problem je sedaj še denar. Ko ji banka ne odobri posojila se odloči, da bo poiskala pomoč pri družini pokojnega moža.
G. Burhan Evliyaoğlu ne ugodi njeni prošnji pa čeprav gre za življenje njegovega edina vnuka. Razočarana, ampak s trdno voljo za sinovo življenje se odloči, da prosi za posojilo Onura Aksala, uspešnega poslovneža in solastnika gradbenega podjetja v katerem dela.
Onur ji je pripravljen posoditi denar pod pogojem, da z njim preživi eno noč.
14. julij 2012
u54102
u54102
LA FUERZA DEL DESTINO - Moč usode (POP TV)
Pon-pet ob 16.40
ponovitve pon-pet ob 12.05
Zgodbe se začne, ko se 14-letni Iván skupaj z materjo Alicio vrne v svoj rojstni kraj, kjer živi njegov oče Juan Jaime Mondragón. Juan Jaime je vpliven in bogat poslovnež, ki se ukvarja s kmetijsko industrijo. Svojega sina ne želi priznati do te mere, da mu grozi in ga zavrača.
Alicia, ki skriva svojo indentiteto o resničnem izvoru je bila prisiljena sprejeti delo kot kuharica pri družini Lomelí Curiel, ki jo sestavljajo Doña Carlota, njena hči Lucrecia in njen mož Gerardo s hčerkama Maripaz in Lucío.
Pri tej bogatu družini se Iván trudi pomagati po svojih najbolših močeh in po zaslugi Doña Carlote lahko nadaljuje študij. Po končanem študiju v tujini se domov vrne tudi muhasta in razvajena Maripaz, ki se odloči, da bo zapeljala Ivána ne glede na posledice.
Ko Lucrecia izve, da njena hči pričakuje Ivánovega otroka, najame ljudi, da bi ga ubili. Med pretepom nekdo iz tolpe umre in Iván se počuti odgovornega za njegovo smrt. Ko najde zatočišče doma, odkrije da je njegova mama umrla.
Razočaran nad vsemi in besen nad Lucrecio in Juanom Jaime Mondragon saj je prepričan, da sta ona dva krivca se odloči, da se nezakonito preseli v ZDA.
Po 11-letih življenja v Los Angelesu se sedaj vrača v Mehiko. V Sonori odkrije, da je tudi otrok, ki ga ima z Maripaz skrivnostno izginil takoj po rojstvu. Lucía, mlajša sestra Maripaz, mu zaupa da je bila že od nekdaj zaljubljena v njega. Skupaj se odločita, da bosta poiskala njegovega sina in le z močjo usode bosta odkrila pravo ljubezen.
14. julij 2012
u54102
u54102
LA QUE NO PODÍA AMAR - Zakon brez ljubezni (POP TV)
Pon-pet ob 15.40
ponovitve: Pon-pet ob 7.45

Bodoča medicinska sestra Ana Paula mora poleg zase skrbeti še za brata Miguela in teto Rosauro, ki jo je vzgajala po materini smrti. Ko dobi priložnost za dobro plačano delo, se odpravi na haciendo Rogelia Montera, ki je prikovan na invalidski voziček. Ana Paula presenečeno spozna, da je Rogelio zaradi svoje invalidnosti izjemno zagrenjen in trdosrčen. Potem ji nekega dne življenje reši prijazni Gustavo, v katerega se globoko zaljubi. Toda ko se njen brat znajde v težavah, je Rogelio edini, ki lahko pomaga. Ana Paula mora tako sprejeti veliko osebno žrtev, ki za vedno spremeni njeno življenje.
14. julij 2012
u54102
u54102
PONOS RATKAJEVIH (PINK SI)
Pon- Pet ob 9.10
ponovitve: pon-pet ob 07.50
Zgodba se odvija v viharnem obdobju hrvaške in jugoslovanske zgodovine, v letih med 1938 in 1948. Spremljamo plemiško družino od njenega vzpona pred vojno, pa vse do konca druge svetovne vojne, ko je prišlo do zamenjave državne ureditve, propadanja plemištva in do korenitih sprememb vseh dotedanjih ustaljenih družbenih vrednot.
Karlo pl. Ratkaj je le navidezno glava družine, vse niti v rokah drži grofica Antonija, ki se strogo drži starih idealov. Družina se seli iz Zagreba v dvorec Miljana, kjer grofica Veronika ponovno sreča ljubezen iz mladosti, proizvajalca alkoholnih pijač, Josipa Jurića. Z Dunaja se vrača Krsto pl. Ratkaj in se zaljubi v Heleno Jurić, ki pa je njegova družina ne sprejema, saj ni plemiškega rodu. Isabela Ratkaj se zaljubi v pokvarjenega oficirja Nemanja Lazarevića. Zahrbtna Sofija Walkovska pa se trudi združiti hčerko Lotte s Krstom in tako ponovno pridobiti plemiški naziv, ki ga je že davno izgubila. V viharju vojne se tako odvijajo ene najlepših ljubezenskih zgodb.
14. julij 2012
u54102
u54102
TRIUNFO DEL AMOR - Zmagoslavje ljubezni (POP TV)
pon-pet ob 17.45
ponovitve: pon-pet 6.55

Victoria je znana mehiška modna oblikovalka. S svojim možem, igralcem Osvaldom, hčerko Fer in moževim sinom iz prvega zakona, Maximilianom, živi udobno življenje v družinski razkošni vili. Vseeno pa njeno življenje ni bilo vedno posuto z rožicami. V mladosti je delala kot Bernardina služkinja. Bernarda je verski fanatik in njen sin, Juan Pablo se v seminišču pripravlja na poklic duhovnika. Juan Pablo spozna Victorio, zaljubita se in neke noči se predata strasti ljubezni. Ko je Victoria izvedela, da je noseča se je Juan Pablo že vrnil v seminišče in Bernarda jo nažene od hiše. Victoria je svojo majhno hčer vzgajala sama, brez pomoči kogarkoli, a tri leta kasneje Bernarda, da bi se znebila Victorie in njene hčerke, povzroči nesrečo. Victoria pristane v bolnišnici mala Maria pa v sirotišnici. Od takrat dalje Victoria ni prenehala iskati svoje hčerke.
14. julij 2012
u54102
u54102
Kmalu pridejo telenovele, ki prihajajo kmalu na televizijske zaslone
medtem časom pa glasujte v anketi ! glasujete tko, da napišete v komentar
odgovor

1. anketa Katera telenovela, ki se trenutno predvaja na Televizijski zaslon vam je najljubša?
- Brezno ljubezni
- Aurora
- 1001 noč Šeherezada
- Moč Usode
- Zakon brez ljubezni
- Ponos Ratkajevih
- Zmagoslavje Ljubezni
14. julij 2012
u97971
u97971
Brezno ljubezni
16. julij 2012
u79931
u79931
moč usode
01. avgust 2012
u79931
u79931
a min lahko mogoče kdo pove
(ker smo bili na morju 10 dni in nism mogla gledat)
pri breznu ljubezni
a je Elisa hči augusta al rosenda
01. avgust 2012
u79931
u79931
pa a mi kdo še pove kaj se je dogajal pri moč usode
01. avgust 2012
u54102
u54102
J.B fan bom prilimala tv sporede
Moč usode:
1 del:

Ivan Villagomez v mladosti doživi kruto zavrnitev s strani bogatega očeta, ki ga noče priznati za svojega. Ko se zaljubi v Maripaz, hčer materinega delodajalca, se hitro znajde v težavah, zaradi katerih mu ne preostane drugega, kot da pobegne čez mejo v Ameriko. Tam s trdim delom in vztrajnostjo postane uspešen, a se po 11 letih odloči vrniti v Mehiko, da bi se soočil z duhovi preteklosti. V domačem kraju naleti na cel kup presenečenj, laži in skrivnosti, ter tudi na ljubezen v podobi Maripazine mlajše sestre, ki je vanj zaljubljena že od malih nog

2 del:
Alicia sinu navdušeno razlaga, da jima njegov oče ponuja hišo ter plačilo šolnine zanj. Toda Ivan je prepričan, da očetovi motivi niso tako dobronamerni. Medtem Juan Jaime izve, da Alicia dela pri Curielovih. Takoj zahteva, da pusti službo, saj se boji, da bi izvedeli za njegovega nezakonskega sina. Alicia mu obljubi, da ne bo izdala skrivnosti, vendar pa delovnega mesta noče zapustiti. Lucrecia in Gerardo se prepirata, ker slednji noče podpreti Juana Jaimeja na glasovanju za predsednika združenja

3 del:
Maripaz Ivanu s solznimi očmi pove, da jo mati pošilja v katoliško šolo v Ameriko, zato bo izgubila stik z vsemi prijatelji. Tudi Ivanu je težko, ker odhaja, vendar je prepričan, da je tako najbolje. Alicia je zadovoljna, ker jo Juan Jaime pusti pri miru, odkar se je z njim pogovorila Carlota. Arcelia jo vseeno svari, naj ostane previdna, saj znajo biti moški zelo težavni. Antolin Camilu in Ivanu podari nenavadno rojstnodnevno darilo. Lucia Ivanu pove, da se Maripaz čez božične praznike ne bo vrnila domov, saj ima na novi šoli preveč dela.

4 del:
Arcelio vznemiri novica, da se je Alicia zapletla z njenim šefom, zato jo skuša prepričati, da dela napako. Prepričana je, da Gerardo zanjo nikoli ne bi zapustil Lucrecie. Toda Alicie to sploh ne zanima, saj je zaljubljena in je pripravljena sprejeti posledice. Medtem Lucrecia Leandra sprašuje, če bi bil sposoben sam voditi haciendo brez Gerarda. Maripaz Ivana povabi na piknik, kjer ga zapelje. Takrat se v bližini pojavi Lucia, katero prizor zelo prizadene

5 del:
Maripaz Ivanu pove, da je noseča in da želi narediti splav. Ivan jo skuša pomiriti in ji predlaga, da se najprej sploh prepričata, ali je res noseča. Odpravita se v drogerijo po test nosečnosti, ki potrdi Maripazine sume. Medtem ko bi slednja čimprej rada rešila težavo, preden ta postane očitna, je Ivan bolj zaskrbljen za njeno zdravje. Tudi Alicia se odloči za splav, saj noče, da bi imel Gerardo zaradi nje težave z družino. Ivan Lucrecii pove, da se hoče poročiti z Maripaz, ker je noseča z njegovim otrokom.

6 del:
Alicia umre, za kar Ivan krivi Juana Jaimeja. Takoj se ga odpravi poiskat, vendar ga prestrežejo Leandro in njegovi možje, ki ga kruto pretepejo. Camilo in Antolin mu priskočita na pomoč, pri čemer slednji enega izmed nasprotnikov resno poškoduje. Gerardo ženi pove, da se hoče ločiti in da odhaja v prestolnico, kjer bo začel novo podjetje. Ivan se ozavesti, vendar je še ves zmeden, zato se ga Antolin odloči izkoristiti. Svetuje mu, da čim prej zapusti mesto, saj je enega izmed napadalcev hudo ranil z nožem, morda celo do smrti.

7 del:
Ker Ivan noče zapustiti mesta, je Antolin zelo slabe volje. Camila prepričuje, naj se mu ga pomaga znebiti, hkrati pa blati Ivana, češ da je nadut strahopetec, ker se je zapletel z dekletom iz visoke družbe. Ivan na koncu popusti ter se poslovi od mame. Maripaz medtem pred Lucio igra žrtev in Ivana obtožuje, da jo je izkoristil. Ivan na svoji poti spozna Benita, ki ga svari pred možmi, ki ju peljejo čez mejo, saj so ti pogosto zelo nevarni. Za vsak slučaj mu da svoj naslov v Los Angelesu.

8 del:
Človek, ki naj bi Ivana in preostale migrante spravil čez mejo, jih nenadoma zapusti sredi puščave. Ko Juan Jaime sreča Lucrecio, je presenečen, saj je že nekaj časa ni videl. Ta mu pove, da je hčer peljala v šolo v Ameriki, Gerardo pa je šel prodat hišo svojih staršev v prestolnici. Kasneje Juan Jaime ženi pove, da so Curielovi gotovu na robu bankrota. Prepričan je, da bo njihova skrivnost slej ko prej prišla na dan. Lucia je žalostna, ker hoče Maripaz otroka dati v posvojitev.

9 del:
Camilo obžaluje svoja dejanja ter Antolinu očita, da sta oba odgovorna za Ivanovo usodo. Tega medtem zaradi znanja angleščine in dobrega dela povišajo v natakarja, njegovi sodelavci pa zaradi tega postanejo zavistni. Nato mu ena izmed strank ponudi službo. Ivan pristane na intervju, kjer pa je zgrožen nad delom, ki mu ga ponujajo. Ker jih zavrne, mu zagrozijo, da ga bodo prijavili emigracijskemu uradu, zato se Ivan prestraši. Lucrecia materi predlaga, da skrijejo vse dokaze, da je Maripaz rodila otroka, toda Carlota vnukinje noče ogroziti.

10 del:
Carlota je vsa obupana, ker je dojenček izginil. Lucrecii pove, da morajo poklicati policijo, saj ga je nekdo ugrabil. Toda Lucrecio predlog razbesni, ker noče, da bi kdorkoli vedel za otrokov obstoj. Ivan Anthonyju pove, da se hoče vrniti v Mehiko in se maščevati. Tako zaradi Maripaz, ki je hlinila ljubezen, kot tudi zaradi očeta, ki je njegovo mater pognal v smrt. Anthony mu svetuje, naj si duše ne zastruplja z negativnimi čustvi. Tudi sam je izgubil starše ter družino, vendar je nadaljeval s svojim življenjem.

11 del
Ivan od Anthonyja izve, da so tako Curielovi kot Juan Jaime tik pred bankrotom. Medtem Juan Jaime finančno situacijo pojasnjuje Esther in otrokom. Kot rešitev predlaga, da bi se David poročil z Maripaz, kar pa Esther ni všeč. Toda Juan Jaime vseeno meni, da bi bila poroka idealna, saj bi s tem hkrati zatrl govorice o sinovi spolni usmerjenosti. Tudi Lucrecia je prepričana, da bi bilo vseh njenih težav konec, če bi svoje hčere spečala Juan Jaimejevima sinovoma. Carloto zanima, ali je Lucia zaljubljena v Saula.

12 del:
David se opravičuje Maripaz in ji predlaga, da poskusita znova, a ona ga posmehljivo pošlje iz svoje sobe. Obljubi mu, da njegove sramote ne bo razkrila drugim, vendar pa mu napove, da bo zahtevala ločitev. Ko David svoje težave zaupa materi, ta to vidi kot potrdilo njenih strahov glede Maripaz, ki bi po njenem morala biti bolj razumevajoča. Anthony in Ivan končno prispeta v Alamos. Srečata se s Juanom Jaimejem, ki Ivana sploh ne prepozna, zato pa oba povabi na večerjo.

13 del:
Po obisku materinega groba Ivan poišče Arcelio, ki mu pove, kaj vse je zamudil. Lucrecia Arcelio kritizira zaradi njenega načina oblačenja, saj je g. McGuire take ne bo nikoli opazil. Toda Lucia ji ne misli pustiti, da tudi njo prisili v poroko, tako kot je storila z Maripaz. Kasneje tudi Carlota Lucrecii zabiča, naj svoje hčere neha vpletati v svoje spletke. Maripaz materi pove, da hoče ločitev, saj je njen mož gej. Lucrecia vztraja, da je z Davidom sklenila dogovor, zato ločitve ne bo, saj bi bil to velik škandal.

14 del:
van in Camilo se ob ponovnem snidenju toplo pozdravita in obujata spomine na preteklost. Ivan mu pove, da se je v Alamos vrnil zaradi poslovnih razlogov, vendar pa ga zanima tudi, kaj se je zgodilo z njegovim sinom. Camilo je nad slednjim presenečen, saj sploh ni vedel, da je Maripaz rodila otroka. Juan Jaime ponori, ko spozna, da bi lahko posli z g. McGuireom propadli. Maripaz Ivanu zapriseže ljubezen, vendar njega lepe besede tokrat ne pretentajo, saj mu je jasno, da iz nje govori želja po denarju.

15 del:
Lucrecia Carloti besno grozi, da jo bo vtaknila v norišnico, če Ivanu pove za rojstvo in izginotje njegovega sina. Carlota je prepričan, da Lucrecia s svojimi lažmi samo sebe obsoja na propad. Ivan bi se rad pogovoril z Lucio, saj se mu zdi, da ima nekaj proti njemu. Camilo je medtem navdušen, da se je Ivan vrnil, in to pove tudi Antolinu. Ta ga zopet opozori, naj nikomur ne pove, da je on odgovoren za smrt moškega, zaradi katerega je moral Ivan pobegniti.

16 del:
Ivan se Lucii opraviči za svoje vedenje ter jo prosi za priložnost, da se pogovorita. Juan Jaime opozori Maripaz in Davida, da ločitve nikakor ne bo dovolil, zato naj se kar sprijaznita z napako, ki sta jo storila. Ivan Camilu pove, kako se bo maščeval Juanu Jaimeju in Curielovim. Maripaz namerava prepričati v ločitev, prav tako pa hoče razdreti vezo Saula in Lucie, saj si je slednji ne zasluži. Poleg tega Camilo izve, da je Antolin Ivanu povedal resnico o umoru, zato ga popade bes.

17 del:
Maripaz je besna, ko izve, da se je Lucia razšla s Saulom. Prepričana je, da je razlog temu Ivanova vrnitev. Poleg tega jo obtoži, da jo je oblatila v njegovih očeh, zato ji prepove, da bi se z njim še videla. Lucrecio novica o razhodu s Saulom prav tako razjezi. Carlota ji očita, da je že Maripaz uničila življenje, ko jo je prisilila v poroko z moškim, ki ga ne ljubi. Zato ji nikakor ne namerava pustiti, da enako stori tudi Lucii. Maripaz Ivanu še naprej razlaga, da so bile Luciine besede laž in da ga je vedno ljubila.

18 del:
Ker sta si Ivan in Alex takoj všeč, Carolino začne skrbeti. Ivan je vesel srečanja z Gerardom, vendar pa ga Alex spomni na lastnega sina. Antolin mu svetuje, da pozabi nanj in nadaljuje s svojim življenjem, saj je otrok po vsej verjetnosti umrl. Lucrecia Juanu Jaimeju obljubi, da se bo Maripaz vrnila k Davidu, vsaj za toliko časa, dokler ne zaključi poslov z Ivanom. Toda Maripaz na to niti slučajno ne pristane in celo naznani, da je že bila pri odvetniku in se namerava poročiti z Ivanom. Anthony Ivanu očita, da Maripaz vzbuja previsoke upe.

19 del:
Encarnacion je presrečna, ko vidi Lucio, Ivan pa je šokiran, ko povpraša o dojenčku. Lucia ji pove, da je izginil in da so predvidevali, da ga je ona odnesla s seboj, ker se ni prišla poslovit. Encarnacion pojasni, da ji Luciina mama ni dovolila, da bi se poslovila. Ker Ivan dvomi v njeno poštenost, je zelo prizadeta. Ko Ivan nazadnje spozna, da je Lucrecia dobro vedela, da Encarnacion ni ugrabila otroka, postane besen. Juan Jaime izgubi žice, ko mu Saul pove, da se je razšel z Lucio.

20 del:
Carlota je zaskrbljena, ker se Ivan igračka z Maripaz in Lucio. Čeprav razume, da je jezen na Maripaz, se ji ne zdi prav, da zavaja tudi Lucio. Anthony se za vse skupaj čuti krivega, saj mu je on predlagal vrnitev v Mehiko, da bi zacelil svoje rane. Ne glede na vse je prepričan, da Ivanu ni vseeno za Lucio. Carloti zato predlaga, da združita moči, da bi ju spravila skupaj. Lucia je prepričana, da Ivanovega sina niso ugrabili, saj nihče ni zahteval odkupnine. Maripaz Ivana obvesti, da je vložila vlogo za ločitev.

21 del:
Lucrecia noče, da bi imela katerakoli izmed njenih hčera kakršnekoli opravke z Ivanom. Če jima to ni prav, se lahko izselita. Maripaz se temu le smeji, saj dobro ve, da bi imeli njeno mater vsi za noro, če bi svojo hčer vrgla na cesto. Kasneje se Maripaz razjezi na Ivana, ker Carmen nameni preveč pozornosti. Opomni ga, da se zaradi njega ločuje, čemur Ivan oporeka. Poleg tega Lucio še naprej prepričuje, da jo ljubi in da bi storil vse, da bi si zagotovil njeno ljubezen.

22 del:
Arcelia je zaskrbljena, ker se je Ivan navidez vrnil k Maripaz. Camilo jo skuša pomiriti, da mu v resnici zanjo ni mar, saj ga zanima Lucia. Medtem Ivan Maripaz jasno pove, da po vseh lažeh z njo nikoli ne bi mogel biti v resnem razmerju. Prosi jo, naj neha ljudem govoriti, da se bosta poročila, saj do nje ne čuti ničesar. Maripaz ga opozori, da bo to še obžaloval. Kasneje se ga napije in vse skupaj začne razlagati Antolinu, ki se odloči pridobljene informacije dobro izkoristiti. Družino bo v zameno za svoj molk začel izsiljevati.

23 del:
Ivan Gerardu navdušeno pove, da je Lucia njegovo dekle. Maripaz je besna, ker je Anthony zavrnil njen predlog, zaradi česar se sedaj ne more približati Ivanu. Znese se nad Lucio, kateri zabiča, da se ne more poročiti z Ivanom, saj je njen bratranec. Carlota jo popravi, da to ne drži, Lucrecia pa popeni, češ da postaja senilna. Anthony upa, da mu Juan Jaime ne zameri, ker je najel Davidove usluge. Camila zanima, ali Ivan Lucio res ljubi ali pa se je z njo zapletel le, da bi jezil Maripaz in njeno mamo.

24 del:
Cleto noče spregovoriti o Alicii, čeprav je Ivan prepričan, da zagotovo nekaj ve. Cleto mu zaupa le, da molči zaradi vpletenosti osebe, ki je še živa in jo oba poznata. Gerardo Carolini prizna, da se že od nekdaj počuti krivega zaradi Aliciine smrti. Ker Alexu preprečuje, da bi bil s svojim očetom, se sedaj počuti še slabše. Carolina ga skuša potolažiti, hkrati pa zahteva obljubo, da Ivanu nikoli ne bo izdal Alexove prave identitete.

25 del:
Carlota Anthonyju pove, da Lucrecia ni biološka hči njenega pokojnega moža. Maripaz to sedaj izkorišča, da bi sestro prisilila, da se razide z Ivanom. Anthony predlaga, da bi Maripaz v zameno za njen molk ponudil denar. Ivan išče Lucio, da bi ji povedal, da je noče izgubiti. Kasneje Carlota pred vsemi prizna, da je bila Alicia Teodorjeva hči in da je po njem podedovala del haciende. Ivan ob novici ponori, Anthony pa preostale prosi, naj mu dajo nekaj časa, da se privadi na resnico.

26 del:
Juan Jaime je prepričan, da ima Ivan nekaj proti njemu, in hoče to na vsak način izvedeti. Ivan mu odgovori, da bo ob pravem času že še izvedel, toda sedaj ni razpoložen za takšne pogovore. Anthony je izven najhujše nevarnost in se že šali z Ivanom, da se je le pretvarjal, da ima srčni napad. Na srce mu položi, naj preteklost pusti za seboj in poišče Lucio, saj ni kriva za ravnanje njene družine. Ivan se mu opraviči za izrečene besede, toda z Luciino družino vseeno noče imeti nobenega opravka.

27 del:
Camilo Lucrecii pove, da so jim McGuirejevi odobrili posojilo. Poleg tega ga je Anthony prosil, da jim pomaga pri iskanju vodje gradbišča, vendar pa bi prej rad njihovo privolitev za to. Lucrecio zanima, kako naj vedo, da jih ne bo okradel. Ivan in Lucia se srečata v bolnici. Ivan jo vpraša, ali ga še vedno ljubi, saj brez nje ne more živeti. Lucia mu odvrne le, da ima svojo mamo in babico kljub vsemu še vedno rada. Ko Anthony Ivanu zopet pove, naj pozabi na preteklost, mu Ivan zaupa svoje sume, da Luciine sorodnice vedo, kje je njegov sin.

( tuki so zdej že pretekli deli in deli, bodo še na tv)
01. avgust 2012
u79931
u79931
hvala res ful hvala
02. avgust 2012
u54102
u54102
nzk
03. avgust 2012
lahk brezno ljubezni
09. avgust 2012
brezno ljubezni ter zmagoslavje ljubezni oboje gledam najboljša mi je pa zmagoslavje ljubezni
10. avgust 2012
10. avgust 2012
zakon brez ljubezni je najjača :3
22. avgust 2012
u60307
u60307
zmagoslavje ljubezni
samo tiste Victoria je zmešana
23. avgust 2012
moč usode ( la fuerza del destino) je najboljša nadaljevanka
07. september 2012
ali lahko napišeš kaj je bilo na koncu pri zmagolavjem ljubezni ker nisem gledala ker sem bila na počitnicah
08. september 2012
u60307
u60307
lahko si pogledaš na internetu http://www.dailymotion.com/video/xjjuay_triunfo-del-amor-capitulo-final-parte-1_shortfilms

pa gledaš dalje
08. september 2012
u54102
u54102
okej jst sm nazj in oblubm da bm kmau prilimala nove tv sporede za use telenovele
21. september 2012
u54102
u54102
Grda Račka - 16 del am.nanizanke
• Več
Justin obožuje tečaj igre, ki ga vodi ekscentrična Lena Korvinka, in se s svojima novima prijateljema, Austinom in Lily, znajde v nepričakovanem trikotniku. Ko Justina med tečajem obišče Betty, se popolnoma zagleda v mladega dramatika Zacharyja, o katerem namerava napisati članek. Wilhelmina pristane v bolnišnici zaradi čira na želodcu, kjer gre s svojimi zahtevami zelo na živce tako osebju kot drugim pacientom.

17 del:
Betty je presrečna, ko ji novi ortodont, dr. Frankel, končno dovoli sneti zobno protezo. Še prej pa med fotografiranjem v muzeju Guggenheim doživi nesrečo in pade v nezavest in začne sanjati o tem, kakšno bi bilo njeno življenje, če si ne bi nikoli omislila proteze. Medtem ko bi bila ona veliko lepša in zato bolj priljubljena, bi bila Hilda povsem povprečna, Ignacio bi se zatekel k igram na srečo, Marc bi postal očka, Amanda pa bi se poročila z Danielom. Toda nova, glamurozna Betty je tudi hudobna in se hitro speča z Wilhelmino.

18 del:
V Londonu poteka teden mode, zato se mora Betty odpraviti v britansko prestolnico in za revijo pokrivati dogodek. Z njo odide tudi Amanda, Betty pa s seboj vzame še Hildo. V Londonu ponovno sreča Christino in nepričakovano sreča Gia. Wilhelmina se medtem pridruži anonimnim alkoholikom, da bi se približala Tylerju in prevarala Claire in Daniela. Bobbyju medtem ni jasno, zakaj Justin ves svoj prosti čas preživlja z Austinom.

19 del:
V Londonu poteka teden mode, zato se mora Betty odpraviti v britansko prestolnico in za revijo pokrivati dogodek. Z njo odide tudi Amanda, Betty pa s seboj vzame še Hildo. V Londonu ponovno sreča Christino in nepričakovano sreča Gia. Wilhelmina se medtem pridruži anonimnim alkoholikom, da bi se približala Tylerju in prevarala Claire in Daniela. Bobbyju medtem ni jasno, zakaj Justin ves svoj prosti čas preživlja z Austinom.

20 del:
Betty nima srca,da bi Danielu povedala o svojem velikem podvigu. Ko mu vendarle le pove kakšne načrte ima za prihodnost, jo preseneti njegov odziv. JUstin in Bobby razmišljata, da bi izkoristila ugodne razmere na trgu nepremičnih ter si poiskala stanovanje, toda Hilda odločno tudi njalepšega med njimi.
21. september 2012
u54102
u54102
ZAKON BREZ LJUBEZNI

101 DEL:
Hilda pove Rogeliu, da se ji zaradi Margarita ne zdi primerno, da na haciendi živita tako njegova žena kot tudi ljubica. Rogelio ji odgovori, da je njegovo življenje zelo zapleteno in da bo Margaritu vse obrazložil, ko bo prišel pravi čas za to. Cynthia v solzah pove Gustavu, da je videla, kako gleda Ano Paulo. Mož ji odvrne, da z njo ravna enako kot z vsemi in da nima razloga za ljubosumje. Maria zaupa Ani Pauli, da jo je Rogeliov oče posilil in jo poslal s haciende, ko je ugotovil, da je zanosila.

102 DEL:
Rogelio zabiča Marii, da bo plačala, ker je morala Cynthii ravno na njen poročni dan povedati, da je njena mama. Rosaura pove Ani Pauli, da se zdaj lahko maščuje Cynthii, ker ve, kdo je njena mama. Toda Ana Paula ji zabrusi, da ona ni takšna in da tudi sama o tem ne sme z nikomer govoriti. Cynthia medtem zaupa Gustavu, kdo je njena mama in da je to najslabša stvar, ki se ji je lahko zgodila. Macaria se želi pogovoriti z Ulyssesem glede njenega razmerja z Efrainom, a ji ta pove, da se želi ločiti.

103 DEL:
Gustavo zaupa Cynthii, da je Mario zmeraj skrbelo za njo in da ga je pred časom celo prosila, naj je ne prizadene. Hilda na pikniku opazuje Ano Paulo, Rogelia in Margarita, ki se ji zdijo precej srečni skupaj. Rogeliu zato pove, da ne razume, zakaj je z Vaneso, če pa več kot očitno ljubi Ano Paulo. Macaria pove Efrainu, da Ulysses zahteva ločitev in zato ne ve kaj naj stori. Efrain ji odvrne, da sta bila skupaj le malo za zabavo, kar Macario zelo prizadane.

104:
Gustavo pretepe Rutilia, da bi mu ta povedal, kdo mu je plačal, da ga napade. Rutilio mu končno pove, da je bila ženska, vendar ni videl njenega obraza. Rogelio prosi Hildo, naj popazi na Ano Paulo in mu poroča, kaj počne. Na haciendo prispe načelnik Villafane, ki želi aretirati Gustava, zato Ana Paula prosi Rogelia, naj to prepreči. Vanesa pove Rogeliu, da jo jezi, ker se zaradi Margarita zbližuje z Ano Paulo. Rogelio ji pojasni, da lahko kadarkoli zapusti haciendo, če se ne more sprijazniti s situacijo.
21. september 2012
u54102
u54102
BREZNO LJUBEZNI:

81 DEL:
Gospod Lucio se z Edmundom odpravi v Merido po analizo krvi. Prepričan je, da bodo izvidi pokazali, da je Elisa Augustova hčerka. Elisa meni, da zanjo ni več upanja. Žalostna je, ker se mora ločiti od svoje velike ljubezni. Zaradi spora z očetom in Carmino se odloči, da se bo preselila k svojemu botru. Augusto pa na koncu le popusti in se odloči, da bo Gabinu prodal svojo zemljo. Alfonsina se napoti k svojemu sinu Damianu in ga prosi, naj se vrne domov, ker ga zelo pogreša. Prepričana je, da se tokrat s sinom ne bosta prepirala.
82 DEL:
Don Lucio odpre izvide testa starševstva in navdušeno potrdi, da je Elisa res Augustova hči. Z dr. Tovarjem se takoj napotita v vas, da bi veselo novico sporočila Augustu. Sabrina ugotovi, da je zanosila s Paolom. Ta je jezen nanjo. Laže ji, da se bo z njo poročil, v resnici pa že načrtuje pobeg. Florencia ga prosi, naj ostane. Načrtuje, kako bi skupaj ukanila Sabrino in ji vzela otroka. Prizna mu, da sama ne more zanositi. Zaveda se, da bi Alfonsina odpustila njenemu očetu, če bi ji Florencia dala vnuka.

83 DEL:
Augusto je ves iz sebe, ko mu don Lucio pokaže resnične izvide testa očetovstva. Zdaj ni več dvoma, da je Elisa njegova hči. Carmini zabiča, naj se pobere iz njegove hiše. Žalosten je, ker je bil krivičen do svoje edinke, toda don Lucio mu svetuje, naj si izbori njeno odpuščanje. Augusto res poišče Eliso in ji pove, kaj se je zgodilo. Elisa mu oprosti in se z Lolito vrne domov. Carmina jo pregovarja, naj očeta prosi, naj ji dovoli ostati na posesti. Damian, ki še ne ve, kaj se je zgodilo, obupan popiva z Brauliem.

84 DEL:
Damian se ponoči domov vrne pijan. V spalnici ga čaka Florencia in z njim preživi noč, ker Damian potrebuje tolažbo. Naslednji dan ga išče Elisa, ki bi mu rada povedala, da ni njegova sestra. Alfonsina ji nalašč pusti vstopiti v njegovo sobo, saj Elisa tako v Damianovi postelji vidi Florencio. Paloma je potrta, ker jo je Gael zapustil. Napoti se k Elisi po tolažbo, vendar Elisa ni več pri botru. Ker je pozno, Paloma prespi v hiši g. Lucia, njena babica pa jo naslednji dan prestrašena išče.
21. september 2012
u54102
u54102
MOČ USODE:

52 DEL:
Maripaz Ivana opozori, naj ne pozabi, da je tudi sam zagrešil zločin. Poleg tega je tudi njen oče storil kaznivo dejanje, ko je otroka ugrabil. V tem primeru bi lahko tako Alexovi starši in stari starši pristali v zaporu, kar pomeni, da bi otrok pristal v sirotišnici. Veliko boljša prihodnost ga čaka, če ostane z njo in si ga delita. Ivan ji je pripravljen plačati, kolikor denarja želi, toda poroka z njo je zanj nesprejemljiva. Lucia je zaskrbljena in Ivanu predlaga, da sprejme sestrino ponudbo.

53 DEL:
Ko Gerard Carolini pove za Maripazino ponudbo, začne Carolina nanj pritiskati, naj pristane, saj bi na vsak način rada obdržala Alexa. Maripaz Gerardu zagrozi, da ga bo spravila v zapor, če ji ne pomaga pri izvedbi grožnje. Maripazin odvetnik ji sporoči, da ima sestanek s sodnikom, zato ji predlaga, da s seboj pripelje očeta, da bo podal svojo izjavo. Anthonyja zanima, ali je Lucrecia tista, ki plačuje Maripazinega odvetnika. Ve, da ga je nekoč plačeval Saul, vendar mu je oče nato to prepovedal.

54 DEL:
Odvetnik Zabaleta Ivanu naroči, da odvetniku pove celotno resnico. Čeprav razume, da noče ogroziti prihodnosti svoje družine, je to neizogibno, saj postaja primer preveč zapleten. Camilo Antolinu pove, v kakšnih težavah se je znašel zaradi Maripaz. Obtožiti ga hočejo za zločin, ki ga je v resnici zagrešil Antolin. Slednji svojih grehov niti slučajno ne misli priznati. Camilu pa vseeno obljubi, da se bo pogovoril z Maripaz in ji naročil, naj ne omenja incidenta izpred desetih let. Carolina Alexu prepove, da bi obiskal McGuirejeve.

55 DEL:
Maripaz odvetnik naroči, da se pozanima, kakšne stvari so všeč Alexu. Tako bo sodnik videl, da je z vsem na tekočem, četudi z otrokom ni bila pogosto v stikih. Lucia Carolini pove, da bo še obžalovala, da je podprla Maripaz, če ta dobi skrbništvo. Carolina je prepričana, da se bo Maripaz preslila k njej in bosta skupaj vzgajali Alexa. Lucia jo opozori, da se to ne bo zgodilo in da bo Maripaz vsem zagrenila življenje, še posebej Alexu.
21. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg