u37054
u37054
no to je nova telenovela-
nasplošno:

Alejandra Paz je prijetno dekle močnega značaja. Čeprav živi skromno, je srečna. Njeno življenje pa se korenito spremeni, ko njeno mater Lucio Rios izženejo iz ZDA, zaradi česar se obe preselita k Alejandrini bogati, a zagrenjeni in gospodovalni teti v Mehiko. Nov dom in šola, ki jo obiskujejo otroci najbolj vplivnih in bogatih družin iz države, imata na Alejandro močan vpliv. Njeni sošolci so mladostniki, ki se morajo spopadati z mnogimi težavami, ki izvirajo iz družinskega okolja, v katerem starši rešujejo težave z denarjem, skrb za otroke pa prepuščajo varuškam in osebnim pomočnikom. Spolnost, alkohol, orožje in droge so njihova vsakdanjost, ki jo dopolnjujejo nasilje, izsiljevanja in umazani posli. Izobraževanje je na tej prestižni šoli drugotnega pomena. Takoj po njenem prihodu bratranec Santiago povabi Alejandro na zabavo, ki jo organizirata njegova prijatelja Esteban in Matias. Alejandro drogirajo, posilijo in fotografirajo, fotografije pa objavijo na internetu. Splošno znano je, da Esteban in njegovi prijatelji pripravijo tak sprejem vsem novinkam na šoli, vendar nihče nima poguma, da bi jih prijavil. David, ki si je obiskovanje te elitne šole prislužil s štipendijo, se v Alejandro zaljubi in postane njen zaščitnik. Vanjo pa se zaljubi tudi Esteban, ki kljub resni zvezi z Isabelo ne izbira sredstev, da bi si pridobil Alejandrino ljubezen. Alejandra Paz bo bila težko bitko, v kateri bo po mnogih izdajah in lažeh našla resnično ljubezen tam, kjer jo je najmanj pričakovala. Odkrila bo tudi posiljevalca, ki ni pahnil v nesrečo le nje, ampak tudi številna druga dekleta."


spremljate pa jo lahko na tv 3 ob 15.00-(od ponedelka do petka)

no spored za ta teden

ponedeljek:
Manuel in njegov oče preživljata skupaj prijetne trenutke, ki jih zmoti nekdo, ki hoče Manuelovega očeta spraviti v past. Vanessa in njen moški zbežita. Anais se polna pričakovanj ureja za srečanje s Santiagom, toda vsi njeni upi padejo v vodo, ko se Santiago odloči, da bo raje večerjal z Diegom. Večerjo prekine Diegova mama Aura, ki je potrta, ker jo je mož zapustil zaradi bivše ljubice. Veronica zapelje mladega in lepega vrtnarja Gabriela. Roberto popije kozarec vina z Gabrielovo sestro Martho, saj se počuti osamljenega. Veronico zaprosi za ločitev, na katero pa ona ne pristane. Isabella gre k Estebanu in mu zagrozi s pištolo. Estebanu jo sicer uspe pomiriti, vendar ji mora priseči, da je ne bo nikoli zapustil.

torek:
David prepriča Rosenda, da mu vrne taksi in obljubi, da bo vrnil vse očetove dolgove. Davidova mama gre v šolo, ker bi se tam rada zaposlila. Lola prepričuje mamo, naj ji dovoli, da se zaposli ona, toda mama vztraja pri svoji odločitvi. Isabelli oče očita, ker hoče živeti po svoje. Na šolo pride nov učitelj. Juliana bo naredila vse, da bi ga osvojila. Roberto se ustraši Monicinih groženj, zato prosi Lucio, naj odide iz hiše.

sreda:
Lucia je sicer presenečena zaradi Robertove prošnje, vendar razume njegove razloge. Guillerma prosi za posojilo, da bi se s hčerko lahko odselili. Tudi Alejandra razume materino željo, da odideta iz tetine hiše in si najdeta svoje stanovanje. V zahvalo za vse, kar sta naredila zanjo in za Alejandro, Lucia povabi Veronico in Roberta na večerjo. A ker Veronice ni domov, odidejo sami. Gabriela napadejo Isabellini osebni stražarji in ga brutalno pretepejo. Verónica ga odpelje v bolnišnico, plača račun za zdravljenje, poleg tega pa zase in za svojega ljubimca najame tudi stanovanje. Isabella povabi Estebana in nekaj prijateljev v podeželsko hišico. Esteban si kupi viagro, da bi lahko ustregel strastnemu dekletu. David se pripravlja na Alejandrin obisk, zato se v Pablovi trgovini še bolj zadolži. Poleg tega Rocio ponori od ljubosumja, ko izve, da je Alejandro povabil na večerjo.

četrtek:
Veronica se kljub nevarnosti, ki jih srečanja z Gabrielom prinašajo, z njim na skrivaj sestaja. Cesar se sestane z Vanesso, ker želi zadostiti svojim pokvarjenim nagonom. Toda svoj užitek bo drago plačal, kajti Vanessa je nevarna in ve, da je César pokvarjen politik, ki lahko pomaga njeni stranki priti iz težav. Cesar pristane na vse njene zahteve, saj nima etičnih zadržkov. Pri Davidu se skrbno pripravljajo na večerjo z Alejandro. V Isabellini podeželski hišici pride do težav. Vsi se zabavajo, razočarana Isabella pa se zaklene v sobo. Juliana hoče spati z Mauriciom, a ker jo ta zavrne, gre v posteljo z Estebanom. Diego je žalosten, ker gre Santiago z Anais v sobo. Santiago se na vso moč trudi, da bi se svetu pokazal drugačen, kot je v resnici.

petek:
Karina zanosi. Eduardo ni preveč vesel, a mu ne preostane drugega, kot da se sprijazni. Skrbi ga le, kaj bo na to rekla Isabella. V podeželski hišici se zabava nadaljuje. Razočarana Anais skuša narediti samomor, toda Santiago in Esteban jo rešita. Isabella hoče zanositi, a jo Esteban odločno zavrne. Alejandra pride k Davidu na večerjo. Čeprav je zelo zadržana, je David srečen že zato, ker jo ima v svoji bližini. Rafael hlini bolečino in na skrivaj uživa alkohol. Cesar in Vanessa zapečatita dogovor. Vanessa razkrije ime moškega, ki mu morata pomagati.
02. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg