u58097
u58097
Živijo prijatelj/ica!

Jaz sem vaša (tekmovalci) voditeljica Manca.

Čeprav marsikateri ni moj prijatelj/ica , vas pozdravljam. To je prvo zgodbeno tekmovanje.

Hočem , da je nekaj posebnega, zato bom rekla: TO NI TOP MODEL! Top modeli so drugačni od takileh tekmovanij.Tukaj potrebujete:

*domišljijo,

*pamet,

*prijatelja,

*nasmeh,

*ljubezen(če si zaljubljen/a),

*prijavo,

*pridnost,

*talent za pisanje zgodb,

ker boste pisali prave zgodbe!

PRIJAVNICA (*=obvezno):

*ime

priimek

*kratek opis

*avtobiografijo (če ne veste, vam povem, da je to ŽIVLJENJEPIS!)

sliko

nasmeh

živalco

Ko se boste prijavile, vam bom določila sobe!

Prva vaša naloga bo, da napišite svoj (lahko izmišljen,) dnevnik. VSO SREČO!
16. december 2011
u58097
u58097
Jaz:


16. december 2011
u58097
u58097
Kličite me Amanda!
16. december 2011
Kerti
Pack
Sem stara 21 let.Po poklicu sem novinarka in pisateljica.Zelo rada pišem duhovite,napete in grozljive zgodbe.Včasih se pa najde tudi kakšna žalostna oziroma dramatična zgodba.Dobila sem tudi veliko nagrad.In sicer za najboljšo pisateljico leta.

Moje ime je Kerti Pack.Stara sem 21 let.Po poklicu sem novinarka in pisateljica.Imam manjšo sestro po imenu Sarah Ross.Imam mamo ter očeta in živimo v kar veliki hiši.Imam zelo dobre izkušnje pri pisanju.Dobila sem dosti nagrad in pogodb.Moja prejšnja služba je bila modna oblikovalka.Ampak so me izključili zaradi tega ker sem med modno revijo pisala zgodbo in pozabila spuščati modele na modno pisto(smeh).Da ne pozabim sem tudi vodila tečaj modnega oblikovalstva.Moja sedanja služba pa je novinar in pisateljica.
Kot novinar potujem po svetu,zato sem novinarka za naravne katastrofe in tudi športna novinarka.Pogovarjala sem se z veliko znanih športnikov.Kot pisateljica pa pišem zelo dobre zgodbe.In imam veliko pohval,priznanj,pogodb in še veliko drugega.Obvladam veliko tujih jezikov,kot naprimer:
¤Angleščina,
¤Nemščina,
¤Italijanščina,
¤Francoščina,
¤.............
Moji hobiji so pisanje zgodb,raziskovati razne države in mesta,branje,tek,hoja v hribe,ples in še veliko drugega.Največ časa pa preživim z družino,na potovanjih in za pisalno mizo in sicer za pisanje zgodb.











16. december 2011
u58097
u58097
199% sprejeta!
16. december 2011
u58303
u58303
Manca Kastelic

16. december 2011
u58303
u58303


16. december 2011
u58303
u58303
moj pes
16. december 2011
Hannah Lenome

*kratek opis:
Sem 18 letna Hannah Lenome. L-E-N-O-M-E. Marsi kdo moj priimek prebere LEMONE, kar pa je narobe! Zato prosim, če boš pisala tekmovalce (in bom sprejeta) napiši Lenome.

*avtobiografija:
Rodila sem se v Sydneyu v Avstraliji. S starši smo se preselili v Ameriko v Los Angeles, ko sem bila stara 5 let. Tam sem hodila na osnovno šolo, sedaj pa v srednjo. Pri 8 letih sem začela pisati zgodbe. Oziroma, pri osmih letih sem pisala v glavnem pesmi, drugače pa sem 'prepisovala' zgodbe, ali pa sem narisala sliko in sem si predstavljala da se nekaj dogaja v njej. Besed takrat še nisem izlivala na list papirja. Z pisanjem zgodbic pa sem začela pri devetih letih. Pisala sem v večini 'igrice', ki smo se jih igrale z sošolkami. Pri desetih letiih sem začela pisati zgodbe na drugačne teme. Bile so zvite, iskanje dokazov, ugotavljanje, detektivsko,... To sem ugotovila šele pri 11 letih, ko sem imela že malo smisla za zgodbe. Takrat sem pa začela pisati zgodbe o vampirjih in najstnicah. Pisala sem veliko zgodb in nevem če sem katero dokončala x3
Zdaj pišem vse vrste zgodb, najraje pa detektivske in fantazijske.
*slika:



*nasmeh:

*živalca:

Moja čiuaua Pika < 333
Sprejeta.? :3
16. december 2011
Ajaa.. Izziue plisss po zs!
16. december 2011
u58097
u58097
Ja , sprejeta si in izzive vsi dobijo po zs
17. december 2011
OoKej ;D
17. december 2011
u58303
u58303
A me spremješ Manca Kepa
18. december 2011
u58097
u58097
JA!
19. december 2011
u20311
u20311
haha sj loh realne podatke dam ane? (:
*ime : Tina

priimek: Umek

*opis:
Hmm. Ime mi je Tina stara sm 14 le. obožujem fotografiranje in ples. že od 6 leta treniram hiphop in Disco. mam 2 dobri prjatlci Sarah in Laro s kerima se poznam že dost časa de lohka rečem de sta res dobri prjatlci. pred enim letom mi je umru najbolši prjatu in hmau za tem bi tut jst umrla. ampak pustmo podrobnosti Nisem popouna in to se zavedam. sovražim ljudi, ki se imajo za nekaj več pa čeprau niso.
*avtobiografija;haha čak de kopiram (:
Sm Tina.. . stara sm 14 doma pa sm u Trboulju. obožujem PLES- sam ob plesu in glasbi se loh sprostim in sm to kar sm Rada rišem- sam takrt loh narišem moje občutke na list papirja ki potem visi u moji sobi... mam prjatle tko k jih ma usak na svetu. Moja zunanjost je kr ena.. mam rjave lase do ramen ki so spredej postrižene na fru fru. moji lasje nikol niso speti razn pr športni. Moje oči spreminjajo barvo glede na razpoloženje.. zobje pa so nekak čudni.. Sm ful mejhna..
Moje razpoloženje fulvelikrat niha.. neki cajta sm vesela.. ampk me loh u slabš stanje sprau tut sam ena pikica na moji roki ki je narejena s kulijem..Nemaram hinaucu in nemaram ljudi k gledajo sam nase in misljo de so hudi sam zto ker so "fejms" ampk jih pou kuraca ne pozna... Na kura*c mi gre to k folk misl de sm emo.. Čeprou moj stil niti najmajn ni podobn emostilu in je čist drugačn.. Rada pomagam čeprou učash neznam lih najbolš nardit use.. naj bi se učila iz napak. ampk napak je u mojm lajfu še več.. Moje obnašanje je na nivoju 3 lete starga otroka ampk ušeč mi je to. ker če si preodrastu od otroštva nimaš nič ;D u lajfu sm napisala že kr dost zgodbic, ki so nažalost pristale u košu al pa so ble zbrisane iz intrneta ker mi enostauno niso ble ušeč. zdej trenutno pišem eno zgodbico, ki nekak opisuje moje žiuljenje. joj kaj ti nej še povem? mogoče te zanima tut de že 4 leta pišem bloge na bloggerju? ah sj ni važn.. loh prašaš če te še kej zanima

sliko



nasmeh
haha sj ga vidiš?
živalco
can't find it xĐ
19. december 2011
To je moj 2 profil in tukaj vam bom pošiljaja izzive!
Tekmovalci:
§ Kerti Pack § Komentar na začetni korak: Zelo lep začetek , gdč. Pack! Le tako naprej! S srečo pridete v finale! Good look!
§ Manca Kastelic § Komentar na začetni korak: Manca, prosim,dodaj še svoj kratek opis,nasmeh in življenjepis vsaj!L ! To velja tudi za vas, drage tekmovalke! Lahko napišete uradno opravičilo, kjer mi povete, kaj bi rade upravičile.

§ Hannah Lenome
§ Tina Umek
29. december 2011
Tisti !L! prezrite!
§ Hannah Lenome § Komentar na začetni korak: Kaj naj ti še povem? Ti si tako zelo nadarjena, da boste VSAJ 50% v finalu! Drgače vas vse cenim!
§ Tina Umek § Komentar na začetni korak: Bravo! Lep življenjepis in vas podpiram , kot druge tekmovalke!
Moje ocene glede finala:
§ KP: 60%
§ MK: 19% (Oprosti, ampak dokler ne popraviš ti ne dam boljše ocene!)
§ HL: 60%
§ TU: 60%
Nisem gledala pri ocenjevanju, ampak najbolje vem za MK (Manca Kastelic), ki je imela najslabšo oceno! Lahko si še premislim. Več , kot 60% ne moram dati, ker še niste bile pri prvem izzivu, ki bo kmalu! Pozor: Štejejo se odstotki pri nalogah! Ko prideš do 100, zmagaš! GOOD lOOK! povabite frende!
29. december 2011
*ime= Nina

priimek=Malik

*kratek opis = Pač sem vedno nasmejana, rada plešem in sem pač takšna kot sem. Sem preprosta ...
*avtobiografijo (če ne veste, vam povem, da je to ŽIVLJENJEPIS!)= Ime mi je Nina in sem stara 15 let. Vedno stojim ljudem ob strani. Ko jim je hudo ali so žalostni, si izmislim vic, skeč ali kakšen smešen obraz. Sem preprosta in bi lahko rekla ''fantovska''. No, ''fantovska'' bi lahko rekla, da se včasih tako oblačim, se igram s takšnimi športi kot fantje in se seveda veliko krat družim s fanti. (Saj se s puncami tudi ...) Nisem zaljubljena v fanta, ki bi bila prepričana, da bi bil vame, ampak sem zaljubljena v fanta, ki vem, da ni vame. Zaljubljena sem v Zayn-a Malik-a, člana skupine One Direction. Poleg 1D pa poslušam MattyB. Skoraj 9 letni raper. Oh, ja pozabila sem o zasebnem življenju. Moja najljubša barja je modra, številka je sedem. Imam rjave lasje in modre oči. Jaz sem tako ustvarjena, bi lahko rekla ... imam veliko domišlije, vse zmešam (tudi to avtobiologijo sem) in seveda sem preprosta. Prepustim se vsemu. Nisem piflarka, čeprav imam same petke v šoli. Igram košarke, se rolkam in zato pravim, da sem ''fantovska''. Sanjam o tem, da bi bila pevka. Ne tako slavna, saj bi bilo fajn, a si vseeno želim, da bi me poznalo nekaj ljudi. Ko bom velika, bom učiteljica. Upam, da ste me spoznali dovolj.
(Vse je resnično, samo starost ne in priimek pa slika seveda)


sliko

izmišljena

nasmeh



živalco

resnična, sam naša Shynny (Šana) je večja, pa cela črna ...
26. junij 2012
u59458
u59458
ime Minny

priimek Mouse

*kratek opis Rada pišem zgodbice nisem negativna.

(sem dobila tudi cankarjevo priznanje iz zgodbic)

vedno sem nasmejana



*avtobiografijo (če ne veste, vam povem, da je to ŽIVLJENJEPIS!)
Moje ime je Nina stara sem 15 let tko kot vse prešnje prijave ti morem povedat da tudi jaz stojim ljudem ob strani jih ne žalim rezen če oni začnejo. Rada imam živali sem zelo preprosta in živahna punca Imam veliko priznanj iz pisanja zgodbic in že kar nekaj izkušen. Vedno sem nasmejana in pozitivna imam tudi eno sestro in enega brata vsi v moji družini pravijo da sem najbolj prijazna. Js ti nebom na dolgo pisala mojega živlenjepisa saj sem šele komaj 15 in se mi še niso zgodile toliko stvari kot tiste
20 letne♥.


sliko



*


nasmeh




živalco


27. junij 2012
u39129
u39129
se bom prijavila okrog enih ker zdaj nimam časa. prosim ne še dajat izzivov!!!
28. junij 2012
u39129
u39129
http://www.igre123.com/forum/tema/slovenija-top-model/36543/1
pa če se prosim prijavite
28. junij 2012
u39129
u39129
*ime:Layla

priimek:Rose

*kratek opis:moje življenje je čokolada in zgodbice.
*avtobiografijo (če ne veste, vam povem, da je to ŽIVLJENJEPIS!)
sm stara 13 let. Pišem ponevadi zelo dolge zgodbe. mam veliko prijateljic k jih ne žalm. Mam že dosti cankarjevih priznanj za pisanje zgodbic. Poleg teka sem še kr dobra v matematiki čeprou mi ni lih ušeč. Neznam najlepše risat. Ko bom velika želim pisat knjige ter biti novinarka.

sliko




nasmeh




živalco



28. junij 2012
u39129
u39129
*poleg tega sem še kr dobra v matematiki...
28. junij 2012
u39129
u39129
a sem sprejeta???????
pa prosim prijavite se:http://www.igre123.com/forum/tema/slovenija-top-model/36543/2
28. junij 2012
u59458
u59458
mene od 6.7do 10.7 ne bo opravič mi izzive pliss
28. junij 2012
Tm k sm napisla
Shynny = Shanna (Šana)
28. junij 2012
u98126
u98126
Sem začasna SWEETY:Girl112 ker me je andimastor zbrisu za sedem dni
29. junij 2012
u50889
u50889
Nina
Sparrow
Opis: Sem piratka. Odkar so izumili internet rada pišem prigode o svojem možu Jacku. Tim Burton? Se hecate? Kdo mislite, da mu je povedal vse zgodbe? Ne, ne, ne, kdo mislite, da jih je NAPISAL? Jaz, seveda, kdo drug pa ve več o mojem možu?

Življenjepis:
*Kje naj začnem? Aha, že vem. Na začetku. Rodila sem se na Tortugi. Mamo in očeta so zasužnjili pirati, mene pa pustili pri plemenu na nekem otoku, katerega imena še zdaj ne vem. Ni kaj dosti povedati o mojem življenju, raje bom govorila o NAJU.
Mislim, da vsi poznate Pirate s Karibov in mojega moža Jacka. Mojega moža? Oh, ja... Dolga zgodba... Se še spomnite, ko se je poslovil od Angelice in jo pustil samo na otoku? No, ne ravno samo... Bila sem tam, opazovala sem ju. Bog, takoj ko sem zagledala zagorelega pirata mi je srce začelo hitreje biti. Ampak potem se je pojavila Angelica. Še zdaj se počutim malce krivo za njen umor, ampak... Kaj hočemo, ne gre vedno vse po načrtih, še posebej ne po mojih... Seveda je nisem NAMERAVALA ubiti, ampak ko sem uperila pištolo vanjo mi je prst kar sam od sebe trznil in... BOOM! Mogoče je še zdaj zakopana na tistem otoku, kaj pa vem... V glavnem: Teden dni po njeni smrti je mimo priplula majhna trgovska ladja. Rekla sem, da so me oropali pirati in mi pustili samo oblačila priartske ženske. In budale so mi verjele... Z njimi sem odplula na Tortugo. Vedela sem, da bo Jack tam. Našla sem ga v stari gostilni kako se naceja z rumom. Sedla sem poleg njega in se nasmehnila. Pogovora se spomnim, kot bi se zgodil včeraj.
"Rum?" je vprašal in mi majavo podal steklenico. Na dušek sem izpila kar je ostalo v njej.
"Te poznam?" je vprašal
"Ne bi rekla," sem odvrnila.
"Sem poznal tvojega očeta?"
"Ne bi vedela,"
"Torej?"
"Imam novico zate,"
"Izpljuni," je privihal ustnico. Nyummy!
"Angelica je mrtva." sem hladno rekla.
Začel se je krohotati in padel s stola.
"Ne, resno mi povej, kaj hočeš?" je vprašal, ko se je pobral.
"Angelica je mrtva. Umrla je na otoku, kjer si jo pustil," sem rekla in se nagnila naprej.
"Kako pa ti to veš?" je zavil in rignil.
"Bila sem tam, preden bi mi jo uspelo ustaviti si je namerila svojo puško v glavo in... Bam!" sem rekla. V bistvu je bila tisti res njena puška, sem se spomnila.
Jacku je nasmeh zbledel.
"No, ena težava manj," je rekel in vstal. Odmajal se je iz gostilne in me vlekel za sabo.
No, ne bom zavlačevala... Kmalu zatem je ugotovil, da znam odlično streljati. In plezati. Vraga, spoznal je, da sem piratka.
Kako me je šele zasnubil! Bilo je sredi največje nevihte, kar sem jih kdaj koli videla. Tekali smo kot nori in voda nas je zalivala z vseh strani.
"Nina?" je vprašal, ko se je ladja začela potapljati.
"ha?" sem vprašala. V naju je butnil ogromen val in naju odnesel na drugo stran ladje.
"Bi se poročila z menoj?" je vprašal.
"Kaj?!" sem vzliknila.
"Saj si me slišala," je zagpdrnjal in lovil sapo.
"Ja!" sem rekla in ga širkoko gledala.
Cmoknil me je na lice in rekel: "Odlično, verjetno tako ali tako ne bomo preživeli."
Preden bi ga usekala je še en val butnil v ladjo in mi zbil ravnotežje. Tisti dan se nas je rešilo malo. Preživeli smo zato, ker smo po neurju obležali na lesenih deskah, ki s ostale od Črnega bisera. Z Jackom sva molila, da bi bilo čim prej konec. Naj naju čim prej pobere. Ampak ne, mimo je zaplula ista trgovska ladja, ki me je rešila pred nekaj meseci. "Nina! To je Nina!" je vpil kapitan ladje.
Mislila sem, da sem že v peklu in imam privide. V glavnem, zvlekli so nas na palubo (mene, Jacka in še nekaj drugih). Pod pretvezo, da so nas ugrabili pirati in nas zasužnjili na Črnem biseru smo se vkrcali na njihovo barčico in odpeljali so nas nazaj na Tortugo.
Jack ni umaknil svoje snubitve in poročila sva se še isti dan. Zdaj pa leži v podpalubju in surfa po netu z litrom ruma v roki. Jaz pa uživam v prijetnem soncu in pišem za vas, nisem vedela, da so Igre 123 tako hecne... Oh, ne skrbite glede Črnega bisera, Jack ga je prebolel bolje kot sem mislila. Zdaj si lastiva Titanik in prepričana sem, da ne bova zadela ob skalo, kot nama je napovedala vedeževalka.*
Nina Sparrow: Oh no, no, no, there should b "captain" in there somewere! So... Captain Nina Sparrow:

[img]https://garscontent.com/2010/Quart%202/04%20Avril/22/60%20Hot%20Pirate%20Girl.jpg#hot%20pirate[/img]

nasmeh:





živalca:




Tako... Zdaj pa šibam, spet bo neurje... Le kaj bo Jack prosil zdaj?
04. avgust 2012
u50889
u50889
sem sprejeta?
05. avgust 2012
u39129
u39129
kam in kdaj naj napišemo ta dnevnik?
05. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani