1. STELLA COLLIN - TO SEM JAZ

Hej! Moje ime je Stella in pišem se Collin. Moja najboljša prijateljica je Fiona Labello in prihaja iz Irske. Obe obožujeva One Direction in sva Directionerki number 1. Moj najljubši član skupine je Lou, Fionin pa Niall. In ja! Sem ljubosumna na Fio (Fiono) saj prihaja iz Irske. In za popoln dodatek je bila soseda od Nialla Jamesa Horana. Tega boga, ki je popoln, da lahko samo umreš. Fiona je bila ves čas zaljubljena vanj. Zdaj pa je le še bolj!

Jaz (Stella):Fiona:In ja. Sem že omenila da sva z Fio directionerki number 1? Sem? V redu. No, torej. Bistvo najine norosti je to, da naju bo njena mama med poletnimi počitnicami peljala na Irsko, v Müllingar, Fionin in Niallov rojstni kraj. Tam imajo One Direction koncert in res ne morava dočakati, da bo prišel 2.7. To kar imava midve pa si lahko vsaka najstnica samo želi. Imava Fionino mami, ki je najboljša saj naju bo peljala tja. No, vi že veste kam.
In ja. Sem omenila da nimam staršev. Ja. Mama mi je umrla ob porodu moje mlajše sestrice Ash, oče pa je umrl leto dni pozeneje v prometni nesreči. In tako naju je posvojila družina Labello. Fionina družina. Jaz in Ash sva vseeno obdržali naš priimek a živiva vseeno pri njih. In ja. Ravno sem se navadila Fioninega očka klicat oči^^
No, zato sem zelo vesela zdaj pa še dve sliki.

Ash:Moja soba:No, upam, da vam je bilo prvo poglavje všeč.

Poljubčke in Pozdravčke,
Stella:3
30. oktober 2012
u105752
u105752
ii next
30. oktober 2012
Neext
30. oktober 2012
u40668
u40668
žєηαα ηєχтαנ, z∂αננ! ❥
02. november 2012
2. KLIC

Kmalu je prišlo jutro in z Fio in Ash smo se morale odpraviti v šolo. Oblekla sem majico brez rokavov in kavbojke.

Ko smo prišle v šolo, so se, tako kot ponavadi, vsi fantje začeli sliniti okoli mene. A jaz, sem gledala samo enega - Josha McTraina.

Bil je TAKO popoven. Odšla sem do njega. Ravno sva se hotela poljubiti, ko je začelo:
'Hey girl I'm waiting on ya, I'm waiting on ya. Come on and let me.....'
Ja, bil je moje telefon. Bila je nepoznana številka in jaz, sem se oglasila. Seveda sem kot ponavadi imela na zvočniku in poslušala me je skoraj cela šola. Ko pa se je na drugi strani oglasil glas, sem padla po tleh oz. omedlela.
Zakaj?!!! DDDDDDDDDDDDDDDDDDD! Javil se je Harry Edward Styles. Mi lahko poveste kateri človek ne bi omedlel, če bi ga klical HARRY EDWARD STYLES?!!!
Bila sem res v šoku, a zdaj sem imela vsaj njegovo telefonsko. Po pouku sem ga poklicala nazaj in se mu opravičila za prej. To je sprejel čisto normalno, potem pa mi je na telefon dal Louisa. Takrat sem se skoraj spet zvrnila po tleh, a na srečo je bila ta Fio z flašo vode, in malo me je poškropila. Ostala sem mirna in pri življenju in se še celo popoldne pogovarjala z Louiem.

Še slika tedna:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No, upam, da vam je bilo drugo poglavje všeč.

Poljubčke in Pozdravčke,
Stella:3
09. november 2012
Neext
09. november 2012
u40668
u40668
neeeeeext
16. november 2012
neeext
21. november 2012
Calum5sos
Calum5sos
Next
Nova bralka
24. oktober 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani