†Heei!
†Kle sem z novo zgodbico po "uspehu" prve.. Spodaj bom dala link od prve ki še zdaleč ni končana..
†Ta pa se bo navezovala bol na darkerje in emoje..
†Po mojem imenu sodeč lahko veste da so mi darkerji in emoti še posebaj blizu.. Sem na pol emo kar mi je všeč..
†Okej zadost nakladanja kle je prologue!!

†Najprej še slika glavne osebe:

† † † † † † † † † † † † † † †

†PROLOGUE


Najprej nekaj o njej. Je tipična modro oka šestnajstletnica ki obiskuje prvi letnik gimnazije. Njen stil je emo in je popoln darker. Njena najljubša barva je črna. Na njej ne manjkajo pirsingi ali odštekana frizura. Ima dva pirsinga.. Enega v ustnici in enega nad desnim očesom. Njeni lasje so obarvani zeleno, na koncih modro. Ima tudi brata dvojčka, Jordana. Vendar on je normalen najstnik. Vbistvu je tudi ona normalna, a ima veliko problemov. Njuna starša sta Mary in James. Oba vstrajata pri strogi vzgoji in lepem vedenju. Ja, njene ocene so odlične zaradi tega jo obravnavajo kot piflarko, v resnici se samo uči in ne pifla. Toraj govorimo o Jade. Nima najboljše prijateljice niti prijateljev. Sama se bori zase. Ni pretirana važička ali samovšečnica, vendar je družba ugotovila, da se lahko norčujejo iz nje in nebo naredila nič, popolnoma nič. Za njeno višino ali velikost ima definitivno premalo kilogramov. Od drugih darkerjev se razlikuje le po tem, da je pridna, se ne drogira, pije, kadi ali kaj podobnega. Lahko bi rekli da je pridna punčka. Zmeraj je tiha in zaprta vase. Svojih čustev pa nikoli nebo izdala..
† † † † † † † † † † † † † † †
†To je toraj prologue in upam da vam bo všeč.. 5 nextov
Link:
https://www.igre123.com/forum/tema/problematic-one-direction-ff/183330/
02. april 2016
Next
02. april 2016
†Hvalaa še 4 nexte <3
02. april 2016
Next
02. april 2016
u200315
u200315
Next
02. april 2016
†Hvalaa še samo 2 nexta potrudite se do večera <33
02. april 2016
u209605
u209605
Next
02. april 2016
†Hvalaa še samo 1 Next punce! <3
02. april 2016
nneexxtt!!
02. april 2016
†Hvalaa grem pisat Next..
02. april 2016
u208710
u208710
nextt
02. april 2016
nextttt
02. april 2016
† † † † † † † † † † † † † † †

†1. D E L

Jade je sedela v prvi klopi. S kapo na glavi je zrla v tablo. Učiteljica je kar čečkala po tabli račune in Jade jih je prepisovala. Ni se zmenila za temnolasega fanta zraven sebe, niti za njegov zvezek ki je padel na tla. Le gledala je v tablo, in spet v zvezek. Svinčnik je pisal račune in zapisoval od korenov do ulomkov.. Ko je Jade vse prepisala je odložila svinčnik in se posvetila razlagi učiteljice. Tile računi so bili za domačo nalogo. Pospravila je svinčnik v peresnico in jo zaprla. Zvezek je zaprla in ga dala v temno sivo, skoraj črno torbo. Še sivo peresnico je vraknila noter in jo zaprla. Vstala je in potisnila stol k mizi. Torbo je vrgla na rame in z teškimi koraki odkorakala do garderobe. Počasi se je vsedla na klop in odklenila omarico. Mimo je pridrvel nek fant iz tretjega letnik. "Piflarka Jade!" se je zadrl ko je hitel mimo. Jade se je naslonila nazaj na torbo in zadrževala jok. To zbadanje jo je spravljalo ob živce. Ko je komaj zadržala solze se je nazaj vsedla in z nog sezula črne copate. Na noge si je nataknila črne čevlje, prav tako črne barve ter znamke vans. Zaklenila je omarico in ključ vtaknila v žep črnih kavbojk. Nase je oblekla črno usnjeno jakno in se odpravila do doma.
Ko je prišla dobov je najprej pozdravila mamo in očeta, potem pa si sezula črne vanske in v nogavicah odšla do njene sobe. Torbo je odložila zraven pisalne mize in se vsedla na posteljo. Slekla si je usnjeno jakno in jo obesila na obešalnik in pospravila v omaro. Preoblekla se je v domača oblačila. Črno trenerko in lase si je spela v čop. Potem je sledilo seveda kosilo. Vsedla se je za mizo in čakala da ostali pojedo juho.. Ona je ne mara. Vsa zdolgočasena je pričakala kuhano zelenjavo.. Seveda je vegetrjanka.. Kot se za suhe punce 'spodobi'. "Kako je bilo v šoli?" je vprašal James. "Uredu." je rekla na kratko in pikala v zelen grah. "Si dobila kakšno oceno?" je bi pustila v miru jesti Mary. "Ne." je odgovorila in naprej pikaa v kuhano zelenjavo. Ko jo je pojedla je krožnik odnesla v kuhinjo. V njen kozarec si je nalila vodo. Odstopicala ne do hladilnika in si vzela limono. Prerezala jo je in jo istisnila v kozarec. Drugo polovico je pospravila in se z kozarcem v roki odpravila v sobo. Odložila ga je na mizo in se vsedla...
† † † † † † † † † † † † † † †
Vem da je prvi Next beden.. 4 nexte in 2 mnenji
02. april 2016
Next!!! to sploh ni bedno
ful dobro pišeš pa komi čakam na nexttt
02. april 2016
u143259
u143259
Fuul dobr pa nwm zka jo morjo tk zafrkavt kr se pac uci
Neeeeext+nova bralka
02. april 2016
Hvalaaaa
02. april 2016
Drugače mi gre težko ker nepišem z njenega powa -_-
02. april 2016
Next
02. april 2016
u200315
u200315
Next
03. april 2016
† † † † † † † † † † † † † † †

†2. D E L

Jade je zaslišala trkanje. Zvezek fizike je odložila na mizo in vstala. Odšla je do vrat in jih odprla. Na drugi strani je zagledala brata. Jordan je bil tako rečeno njen edini prijatel ali kako bi temu rekli. "Kaj počneš? Imaš kaj časa?" jo je ves vesel kot zmeraj vprašal. "Nič.. Učila sem se.." je rekla in pokazala na kup knjig na mizi. "Sedaj imaš čas?" je še kar spraševal Jordan. "Ja?" je odgovorila Jade no, bol vprašala ga je zakaj jo potrebuje. "Rad bi se rešil mame.. Spet teži zaradi cveka pri matematiki.. Greš z mano ven?" je vprašal. Jade je bila zelo dobrega srca in nikakor ni morala odkloniti. "Pridem dol čez 5 minut ok?" je rekla in se sramežljivo nasmejala. "Zmenjeno!" jo je poknil po rami Jordan in odhitel v njegovo sobo. Jade se je morala preoblečti, njen makeup pa ni več zgledal najboljše. Najprej se je preoblekla. Vzela je črno razvešeno trenirko za spodnji del, za zgornjega pa je uporabila razvešen črn pulover z belim križem. Seveda si je morala popraviti make up saj bres tega negre iz hiše. V kopalnici si je najprej zbrisala stara ličila s sebe. Nato je z zgornje police vzela škatlico ličil. Vzela je itak črno, eyeline in maskaro. Najprej si je narisala črto z eyelinerjem, podem je nanesla črno na veke, in dodala še maskaro. Le uhani ji niso pristajali. Vzela je škatlico nakita in ven vzela črne križe ter še enako verižico. Ko se je okitila si je uredila še frizuro. Na hitro je lase spela v razmršeno figo in pospravila za sabo. Ko je pospravila se je takoj pojavila na hodniku. Tam jo je že čakal Jordan. "Samo po telefon skočim." mu je rekla in odhitela po stopnicah do sobe. Njeni starši so seveda zelo premožni in seveda ima črnega IPhona. Ko je s telefonom prišla nazaj je bila res rastresena. "Obuti se moraš Jade.." je od smeha umiral Jordan ko je Jade skoraj brez čevljev hotela oditi. Jade se mu je nasmehnila in si obula črne allstarke.
Ko sta stopala po pločniku sploh nista ugotovila da sta se držala za roke. Ali je to morda ljubezen med bratom in sestro? In le ni izgovor negativna ocena pri matematiki? Bomo videli! Ko sta prispela do parka sta zavila na igrala. Seveda sta se oba zagnala proti vrtiljaku. Skupaj sta se vsedla na vrtiljak in se začela vrteti. Seveda je bilo tekmovanje kdo bo hitreje vrtel. Smejala sta se in se vrtela. Vsi so si mislili da se jima meša..
† † † † † † † † † † † † † † †
Pa po vaše? Ljubezen ali prijatelstvo? 4nexti 3mnenja <3
03. april 2016
Next
upam da ljubezen ker to bi bilo neki novega
03. april 2016
Next
03. april 2016
ljubezen kr bi blo pomoje šekr zanimivo nexttttt
03. april 2016
Hvalaa še en Next in eno mnenje
03. april 2016
u208710
u208710
Next ljubezen *-*
03. april 2016
Next.. Full dobro..
03. april 2016
Next prihaja <33
03. april 2016
u208710
u208710
uuhuu
03. april 2016
Ljubezen mislim tudi jaz
03. april 2016
u143259
u143259
Neeeeext
03. april 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani