u142447
u142447
Hej. Moje ime je Melisa. Stara sem 18 let in živim v New Yorku. Živim sama, saj sta mi starša umrla pred 1 letom v prometni nesreči. Tako zelo ju pogrešam. Od takrat naprej se preživljam sama z delom v nekem baru. Imam najboljšo prijateljico, ki je tudi moja sodelavka. Ime ji je Amanda. Je edina oseba v mojem življenju. Skoraj ves čas tičiva skupaj. Ona živi v razkošni vili, jaz pa v enem ubogem stanovanju. Že velikokrat me je poskušala prepričati, da se preselim k njim vendar ja nisem hotela. Tu imam preveč spominov in tega kraja ne bom nikoli zapustila. Moji starši in Amandini starši so bili tudi zelo dobri prijatelji in moja mami in oči sta verjela da bosta gospa in gospod McQueen dobro poskrbela zame.
Jaz:Amanda:Zazvonila je budilka. Bila sem tako zelo jezna, da sem z vso močjo udarila po njej. Vstala sem in se sprehodila do omare. Iz nje sem potegnila neko majico in hlače. Odšla sem v kopalnico in se oblekla. Umila sem se po obrazu in se naličila. Lase sem si spela v ohlapno figo.
Moja oblačila:Nato sem se obula še moje nove zelene čevlje VANS. Odšla sem v kuhinjo in si naredila zajtrk. Bil je vsakdanji. Dva vaflja z medom, pomarančni sok in jabolko. Vzela sem torbo in se odpravila na delo. Ko sem odprla vhodna vrata, je vame butnil topel pomladni zrak. »Bliža se poletje.« sem rekla pri sebi in se nasmehnila. Odločno sem zakorakala do bara, v katerem delam. Amanda je že stala za pultom. Stekla sem ji v objem. Videla sem, da je slabe volje. »Amanda, kaj je narobe?« sem jo vprašala. Brez besed me je prijela za roko in me peljala v najbolj oddaljen kotiček tega bara. »Poslušaj me Melisa.« mi je rekla in me pogledala v oči. »Mami mi je danes zjutraj rekla, da te danes prideta iskat tvoja teta Anna in stric John. Ne bi rada, da greš z njima v Los Angeles, Melisa. Rada bi te imela ob sebi.« začela je jokati. Objela sem jo in ji pustila, da je močila mojo majico. »Jasno, da ne grem nikamor brez tebe. Ob tebi bom vedno.« sem rekla in še sama začela jokati. Nekaj časa sva tako jokali v tišini. »Imam idejo!« sem navdušeno vzkliknila. »Pobegniva!«. Amanda je bila nad idejo navdušena, vendar tu bo morala pustiti starše in vso svojo družino. Vendar za Meliso je hotela narediti vse. Imela jo je najraje na svetu. »Danes si bova vzeli dopust.« reče Amanda. »Dobro, odidiva domov.« sem ji odgovorila. Ko sva tako pešačili, sva razmišljali o vsem mogočem. Sklenili sva, da pobegneva v London. Kmalu sva prišli do Amandine hiše. »Hej mami, oči!« je vzkliknila Amanda. »Pozdravljena gospa in gospod McQueen.« sem rekla in se nasmehnila. »Oh, ljubici. Pozdravljeni!« je vzkliknila Jennifer, Amandina mama. »Mami, oči. Z Meliso sva sklenili, da pred Anno in Johnom pobegneva V London.« je rekla Amanda. »Ljubica, ali ni to malce preveč tvegano?« je dejal Richard, Amandin oče. »No,.. Meni se ne zdi.« je rekla Jennifer. »Dovolim ti, ampak prosim bodita zelo, zelo previdni!« je povzdignila glas. »Ja, bova!« sva vzkliknili obe v en glas. Amanda je šla gor pripravit svoje kovčke, mene pa je Richard odpeljal domov, da bi se tudi sama pripravila.
Stekla sem v stanovanje in na plan potegnila 2 velika kovčka. Vse svoje stvari sem na hitro zložila vanju. Nato sem še malce popravila po stanovanju. V en kovček sem na hitro stlačila še svoj prenosnik nato pa zapustila stanovanje. Ob tem mi je šlo malo na jok, saj me je stanovanje spominjalo na otroštvo. S seboj sem vzela vse spominke, ki sta mi jih dala mami in oči. Ključ sem vtaknila v ključavnico in obrnila. Danes prvič v življenju zapuščam svoje stanovanje. Odšla sem na stopnice, kjer sem počakala Amando in njen oče naju je odpeljal na letališče. Amandina mama pa je doma čakala teto Anno in strica Johna. Bog ve, kakšen izgovor si je izmislila. Vendar je ona vselej dobro v tem.
27. junij 2013
u138379
u138379
NEXT
28. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg