Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u151249
u151249

Heeej (:
Odločila sem se,da napišem ŠE eno zgodbico (: Eno že pišem,če se vam bo ta zdela zanimiva,jo lahko poiščete med mojimi temami,če se vam bo seveda dalo brati (:
Nočem preveč nakladati,zato vam bom povedala le osnovno... Odločila sem se za ff...Čeprav jih je že tisoč,sem ugotovila,da če jaz napišem tisočprvega se svet najverjetneje ne bo podru... Vem,da to obljubljajo vsi,ampak tudi jaz se bom potrudila,da bo nekaj posebnega in,da bo čim bolj drugačen od drugih. Upam,da mi bo uspelo.

ღ αѕнℓєу яσѕємαяιє ρяєѕcσтт ღ
Je šestnajstletnica,ki s starši in starejšim bratom Michaelom živi v Miamiju. Rekli bi,da je običajna šestnajstletnica,ampak ni. Njena mama je znana igralka,oče pa znan režiser. Pravzaprav sta se ravno na ta način spoznala in najprej dobila Michaela,tri leta pozneje pa še Ashley. Veliko potujeta,zato sta z Michaelom večino časa sama. Ashley trenira hip-hop in igra na klavir. Obožuje shopping,Vampirsko akademijo in limonino Arizono.
Ash:

ღ αηηα кαтнαяιηє тнσмѕση ღ
Ali na kratko Ann. Je Ashleyina sošolka in najboljša prijateljica. Je edinka... Pred šestimi leti se je s starši iz Dublina preselila v Miami in z Ashley sta takoj postali najboljši prijateljici. Z Ashley trenira hip-hop,poleg tega igra kitaro. Obožuje shopping,Igre lakote in Kinder jajčke.
Ann:

✲✲✲
ραят 1
Z Ann sva hodili po ulicah in se tu in tam ustavili,da sva si ogledali kakšno izložbo. Čez tri dni bo konec šole in čez poletje sva nameravali na počitnice. Nisva se še čisto odločili kam,ampak gotovo na kakšen tropski otok. Danes ali jutri sva se to nameravali odločiti. "Te kopalke bi bile na tebi videti popolno,"je pripomnila Ann,ko sva stali pred izložbo trgovine Bikini Dreams. "Podobne imam že doma,"sem jo zavrnila. Saj ne,da mi kopalke niso bile všeč,ampak res se mi ni dalo iti v trgovino in jih probati. Ann je skomignila z rameni in šli sva naprej. Kako uro sva se še sprehajali,potem pa sva šli k meni domov. Starša sta bila na snemanju nekega filma v New Yorku,Michael pa je šel ven s punco,tako,da sva imeli hišo zase. Obe sva bili lačni,zato sem nama naročila tunino pico. Potem sva gledali Titanik (že šestnajstič in čisto vedno se na koncu jokama). Ob pol enajstih je bilo filma konec. Ann je šla domov,jaz pa v kopalnico. Potem sem bila še nekaj časa na fb-ju. Okoli polnoči sem šla spat. Spomnim se,da sem zaspala malo po tem,ko se je Michael vrnil domov,okoli pol enih.
Zbudila me je budilka ob pol sedmih. Odšla sem v kopalnico in se rahlo naličila ter lase spela v ono kito,ki ti pada na desno ramo.Oblekla sem:

Z Ann sva se ob pol osmih dobili pred njeno hišo in skupaj sva odšli s šolo.
✲✲✲
Ta del je malo krajši obljubim da bodo daljši (:
Kak se vam zdi začetek?
Next?
27. maj 2014
u162202
u162202
☆ Tema use za profil :3
☆ Poglej jo in napiši next <3
http://m.igre123.com/forum/tema/your-cream-prof-e-over-here./67895/77
27. maj 2014
u60555
u60555
next
27. maj 2014
u172701
u172701
http://m.igre123.com/forum/tema/your-cream-prof-e-over-here./67895/77

Oglej si tole temo...nebo ti žal
27. maj 2014
nekšššttt<3
28. maj 2014
u151249
u151249
Hvala obema (:
✲✲✲
ραят 2

Po pouku sva skupaj odšli v Starbucksa,ki stoji v bližini šole. Kupili sva si dve ledeni kavi za na pot in potem odšli na plažo. Sedli sva na betonsko ograjo. "Že veš kam bi šli?"je zanimalo Ann. Skomignila sem z rameni. Vedela sem,da bi morali sobo in vse rezervirati že pred vsaj dvema tednoma,ampak takšni sva...čakava do zadnjega trenutka... Nekaj časa sem le tiho srkala ledeno kavo. Ann je zavzdihnila,saj je ugotovila,da si z mano ne bo mogla kaj dosti pomagati. Iz torbe je vzela mobitel in nekaj na njem iskala. Z zanimanjem sem jo opazovala. Čez kakšnih deset minut se je ustavila in mi ekran pomolila pred nos. Na njem je bil nek hotel na nekem tropskem otoku v Oceaniji. Pet zvezdic,čudovita plaža,igrišče za odbojko na mivki,pač vse kar spada zraven. Rajsko,u glaunem. "Rezerviraj,"sem ji naročila. Nasmehnila se je in v naslednjem trenutku je že izpolnjevala prijavnico.
✲ σηє ωєєк ℓαтєя ✲
Pravkar sva stopili iz letala in topel veter mi je razmršil lase. Nasmehnila sem se Ann. "Tole je bila popolna izbira!" Prikimala je. Odšli sva po prtljago in se z taksijem odpeljali do hotela. Najprej sva se ustavili na recepciji. Ker so tam vsi govorili špansko,me je Ann potisnila naprej,ker nima pojma o španščini. Receptorka je potrdila rezervacijo in nama dala ključe najine sobe. Pač,ubistvo je bla ena izmed takih mini hišk plaži (v njen so bili spalnica,dnevna soba in kopalnica),da si boste lažje prestavljali:

Ko sva razpakirali sva se preoblekli v kopalke. Ann je šla na ono sedežno pred hiško in nekaj delala na mojem iPadu,jaz pa sem šla plavat. "Pridi žeee!"sem jo poklicala,ko se ni in ni primajala v vodo. Zasmejala se je in odložila tablico ter res tudi sama skočila v vodo. Recimo,da je tipična Irka-svetli lasje,modre oči in zelo svetla polt. Zato jo je sonce skoraj takoj opeklo. Ampak se ni ozirala na to. Čez kako uro in pol sva se odšli preobleči za na večerjo.
"Ash!" me je poklicala Ann iz kopalnice. "Kaj?"sem se zadrla nazaj. Pravkar sem si delala figo in res nisem mogla takoj steči k njej. Prišla je v kopalnico,v rokah je nosila črno potovalko. Ni bila najina. Verjetno so jo poleg najine prtljage po pomoti prinesli v sobo. "Poglej,kaj je v njej,mogoče boš ugotovila kdo je lastnik,"sem predlagala in figo poškropila z lakom za lase,da je bolje držala. Previdno je potegnila zadrgo. V potovalki ni bilo nič posebnega. Kopalke,nekaj kratkih hlač in majic...Vse moško. Dogovorili sva se,da jo bova nesli na recepcijo,ko bova šli na večerjo. Pomagala sem ji okoli vratu zapreti njeno verižico iz swarovskega kristala in ravno v tistem trenutku je na vrata potrkalo....
✲✲✲
Kaj mislite kdo je bil? (:
Kak se vam zdi?
Next?
29. maj 2014
u160233
u160233
Hmm, naj uganem-1D, kaj pa drugega. smile_xd Prišli po svojo potovalko. (:
A morem res odgovorit na to vprašanje?
A na to tud? smile_xd
NEEEXT!
29. maj 2014