ѕм мaša ιn тo je мoja 2. zgodвιca. υpaм da vм вo všeč. ѕprejeмaм vѕaĸe poнvale ιn graje.

zelo ѕe pa prιporočaм тυd za predloge. (:

p.ѕ. ne вιт preveč ĸrιтιčnι, ĸer pač nιѕм neĸa pιѕaтlca aмpaĸ ѕι ѕ pιѕanjeм ѕaмo ĸrajšaм čaѕ. :*
_________________________________________________________________________________________

Sem Lisa Mandy Darling. Stara sem 17 let in zadnje leto preživljam v sirotišnici.Popravek zadnjih nekaj dni. Čez natanko 8 dni bom stara 18 in za vedno bom rešena tega groznega kraja. Zakaj sem v sirotišnic? Dobro vprašanje. No VSI vejo, da greš v sirotišnico, če nimaš staršev in potem nimaš sorodnikov, ki bi skrbeli zate. Bi radi izvedeli mojo zgodbo? Zakaj sem jaz pristala v sirotišnici? Dolga zgodba in najboljše pri tem je, da se je pol sploh ne spominjam ampak so mi jo povedali drugi.

_________________________________________________________________________________________

za nadaljevanje raвιм vѕaj 2 neхтa (od razlιčnιн oѕeв) хoх

Bom brau/brala zgodbico?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. avgust 2013
u73962
u73962
neeeeeeeeeeext
21. avgust 2013
neeeext! super začetk ♥
21. avgust 2013
u124448
u124448
Neext!!
21. avgust 2013
evola 1. neхт za мoje prve 3 вralĸe. ;* ιn ѕeveda je poѕvečen vѕeм тreм <3
________________________________________________________________________________

No začela bom tam kjer se začne. Torej na začetku. Moj oče in mama sta bila narkomana in če mene vprašaš je velika sreča, da se ne spomnim niti njunega obraza. Mama je umrla ob mojem porodu in ostala sem sama z očetom. Poleg tega, da je bil narkoman je bil tudi pedofil. Moji sorodniki so vsi dejali, da sem hudičev otrok in z mano ni nihče hotel imeti stika. Prepuščena sem bila norcu, ki me je od prvega trenutka naprej otipaval. No ja vsaj mislim, da je bilo tako. Bežno se spominjam svojega 5 rojstnega dneva, ko je prišel v mojo sobo in rekel, da sem zdaj dovolj stara, da mi nekaj pokaže. Rekel je, da ima zame darilo, ki ga nebom nikoli pozabila in imel je prav. Najprej me je otipaval po celem telesu. Ni koščka moje kože, ki se je nebi dotaknil. S početjem je nadaljeval dokler se mu ni dvignil in takrat mi je pod nos porinil svojega grdega, krivega, kosmatega tiča. Rekel je naj odprem usta in upirala sem se. Udaril me je. Najprej enkrat in takoj zatem še enkrat. Udaril me je s pestjo naravnost v moj obraz. Vedela sem, da če se bom upirala bo še veliko huje, zato sem samo odprla usta in čakala, da mine.

Ne spomnim se koliko časa je to trajalo. Vem samo, da me je pretepal čisto vsak dan. Začela sem hodit v šolo ampak tam ni nihče ukrepal, sama pa tudi nikoli nisem prosila za pomoč. Enostavno vedela sem, da če to izve ta pošast, da me bo še bolj mučil.

Ne spominjam se kaj se je dogajalo v prvih letih mojega življenja in nikoli nisem govorila o tem. Zdaj pa sem sklenila, da moram povedat vsem. Vsi naj vejo kakšne pošasti živijo na tem svetu. Poleg tistega spomina na njegovo ''darilo'' nimam ničesar. Naslednji spomin je na dan, ko so me našli. Bila sem stara 8 let. Posiljena, pretepena skoraj do smrti. Moje ime...neznano. Šele kasneje so me poimenovali Lisa Mandy Darling. Aja mimo grede vsi tisti, ki kaj želijo od mene me kličejo Lis. Brez izjeme.

Tako to je moj razlog, zakaj sem pristala v sirotišnici. Zdaj pa še malo nasplošno o mojem življenju. No ni preveč zanimivo. Ne pijem. Ne kadim. Se ne drogiram. Jaz nisem to kar sta bila moja starša. Nimam prijateljev – ne žuriram. Z nimam prijateljev mislim zelo resno. Nikomur ne zaupam, niti svoji lastni senci ne. Nikogar nimam rada, niti sebe. Če zaupaš, te ranijo. Če imaš rad, te zapustijo. Če pomagaš ne tvegaš, da bi ti bilo kdaj žal. To so moja načela.

Pomagam? Vedno. če bom imela v žepu en samcat evro in mi kruli v želodcu in bo nasproti prišel brezdomec in me prosil za drobiš, mu bom brez odlašanja dala moj edini evro, pa čeprav to pomeni, da bom stradala cel dan. Jaz se bom vrnila ''domov'' v sirotišnico in dobila nekaj za pod zob, on pa nima niti tega.
________________________________________________________________________________

neхт.?
мnenje.?

нope yoυ lιĸe ιт. (:

za naѕlednjι neхт raвιм vѕaj 4 neхтe (od razlιžnιн oѕeв)
21. avgust 2013
u73962
u73962
neeeeeeeeeext+popolno
21. avgust 2013
u124448
u124448
Neeext! Popolno pises, resno 1000000000x boljs kt jz!!
21. avgust 2013
Neeeeeext!
Uau....
21. avgust 2013
Okay Aymi to pa usi vemo da ni res. ;*
22. avgust 2013
neeext
22. avgust 2013
4 вralĸe nov neхт.(;

neхт ponovno poѕvečaм υѕeм 4 вralĸaм. (: še poѕeвι aмy ĸ ѕι dela υтvare, da jaz pιšeм вolje od nje (never ιn yoυr wιldeѕт dreaм)<3
хoх
________________________________________________________________________________

Če vas slučajno zanima kako izgledam vam bom pokazala sliko. Naj vam povem, da nisem preveč lepa in, da mi niti ni mar. Ne maram pozornosti in nerada istopam. Zato se zelo trudim, da nosim oblačila, ki mi pomagajo ostati kar se da nevidna.

Obiskujem srednjo vzgojiteljsko šolo. Ne zato, ker bi imela rada otroke in ne zato, ker bi si želela delati v vrtcu. Tam sem zato, ker nudi dobro izobrazbo in poklic. Nimam nikogar, ki bi me podpiral pri šolanju zato čimprej potrebujem poklic. Sem uspešna učenka in obožujem geografijo. Vem, da je to nekako čudno ampak zanimajo me različni kraji. Zelo si želim potovati. Moj prvi cilj pa je London in tja grem čez točno 3 mesece, ko maturiram. Tam nameravam živeti do konca svojega življenja (če izključimo potovanja).

Ker bom kmalu stara 18 let in bom morala zaživeti sama, zato vsak dan po šoli delam v neki trgovini z malimi živalmi. Med počitnicami pa delam v glasbeni trgovini in že omenjeni trgovini z malimi živalmi. Pač potrebujem denar. Ne malo denarja temveč kar precej. Delam že od svojega 15 leta. Ves denar prihranim in še pol štipendije, ki jo dobivam. Ostala polovica gre za prevoz in za nekaj stvari, ki si jih privoščim sem ter tja. Ponavadi kakšno knjigo.
Rada imam glasbo. Najraje pa star klasičen rock. Glasba me vedno pomirja. Je moja zaveznica. Tudi sama igram kitaro in pojem. Ampak samo zase! Kitaro sem dobila v sirotišnici in sama sem se jo naučila igrat. Ne bom rekla, da sem profi ampak mi gre kar dobro. Skozi glasbo se sproščam. Še nikoli v življenju nisem na nikor kričala in še nikor nisem udarila. Če sem jezna enostavno vzamem svoj mp3 predvajalnik in se odklopim od zunanjega sveta. Če sem žalostna v roke vzamem kitaro in list papirja in pišem pesmi. Glasba mi pomeni vse na svetu in tudi to je bil eden od razlogov zakaj sem se vpisala na vzgojiteljsko šolo. Tam vsak dijak igra 2 inštrumenta. Torej zdaj ne igram samo kitare ampak tudi klavir in flavto. Flavte ne maram ampak kakšno otroško pesmico pa že zaigram. Glasba je moje življenje.

No ja omenila sem vam, da bom čez 8 dni stara 18 let in da bom takrat zapustila sirotišnico. Selim se in to mi je všeč ravno tako kot branje in glasba. Ne zdržim več v tisti ustanovi polni otrok, ki se smilijo sami sebi. Selim se v stanovanj, ki mi ga je za 3 mesece najela socialna služba. Je čisto blizu moje šole in to pomeni 20 minut spanja na jutro več. Call me lazy ampak obožujem spanje. Spanje pomeni sanje. Sanje so čas brez skrbi, ko je vse mogoče in to je moj najljubši del. Vse je mogoče. Ni važno kdo si. Kaj si. Sanjamo vsi in v sanjah vsi lahko dosežemo tisto nemogoče, ampak če se dovolj trudiš lahko uresničiš tudi sanje. Tako bodo tudi moje čez 3 mesece postale resničnost. Vsaj polovica njih. Za drugo polovico pa se bom še borila.
________________________________________________________________________________
neхт.?
мnenje.?

нope yoυ lιĸe ιт. (:

za nadaljevanje raвιм vѕaj 5 neхтov (od razlιčnιн oѕeв) хх

p.ѕ. glede ѕlιĸ. vaм je všeč, da dajeм ѕlιĸe noтer.? jιн je preveč.? ĸarĸolι мoтι al pa neveм...?

хoхo <3

тнanĸѕ ғor readιng. ;*
22. avgust 2013
u73962
u73962
neeeeeeeeeeeeeeeeexšt!! PER-FECT
22. avgust 2013
u124448
u124448
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!! Ta zgodbica je fenomenalna! Komi cakam, d bojo se 1D notr!! In omg, a bi se dal ksnega Louisa dobit?? Res je popolna!! In moja se ne more kosat s tvojo! Hvala za posvecen next, ane? In uredu je, d so slike... Nekako zapolnjujejo zgodbico, pa se zvezo majo z zgodbico nasploh, k ksni kr utikajo sliko notr, kt d bi pisala zgodbico o vampirjih in umes dala sliko od zirafe o.O Cudna primerjava, vem
22. avgust 2013
Hahahah ok Amy zdle si mi pa tko najbl polepšala dan. ahhahahahah
Bomo vidl kako bo z Louisom nism še tok delč..hahaha
Am ja nemore se tvoja kosat z mojo ker je tvoja tko like miljonkat bolša. (:
Hahah okay sam da so kul slikce...ko men je tok čudno če jih ni pol so povsod samo črke pa se mi že kr plešejo pred očmi nakonc.

Kaj pa če je vampirska žirafa.?? hahah ne ubistvu je dobra primerjava. :'D
22. avgust 2013
neeeeext! tenx za posvecen next...
22. avgust 2013
u124448
u124448
Vampirska zirafa nemogoce haha :$$
22. avgust 2013
pa Maasek,>>polepsala si mi dan<< tkole zdele je noč ha ha. ti si pa mene nasmejala-
22. avgust 2013
hahah Amy kaj pa če je mogoče.??

ja Pika a veš polepšala mi je dan + še to kar je zdej noči..in polepšala si mi dan je fraza če ti nekdo nardi neki k ti dost pomen..
22. avgust 2013
u124448
u124448
Ni mogoce... Ja, tut ce je noc, jz recm d je dan... In ocitno je dan in ni noc, k ce ne bi spali, je tko?? Je tko!
22. avgust 2013
se strinjam Amy....se popolnoma strinjam.
22. avgust 2013
ha ha sej ma res prov
22. avgust 2013
Vem.
22. avgust 2013
Omg!Kera dobra zgodbica
Next!
22. avgust 2013
Ful dober je začetek
22. avgust 2013
oz. 1. next
22. avgust 2013
men je pa jutro polepšala
neeeext!
22. avgust 2013
u149037
u149037
next
22. avgust 2013
u126491
u126491
neext
22. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani