u157635
u157635
Pozdravljeni!

No jaz in moja prijateljica vanessa 12 sma se odločili, da bova pisali strašne zgodbe, ker naju te reče full zanimajo. Pisali bova zgodbe o nama in najinih groznih doživetij, ki so deloma resničnam deloma pa ne. Prosim brez kreganja, pisanja grdih besed, pisanja žaljivk... Podobno bo kot druge zgodbe vi boste pisali nexte eni bodo pa pisali. Pa začnimo...
✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝
Že od malih nog me zanimajo vampirji in volkodlaki ter podobna nadnaravna bitja. Nekega deževnega popoldne, ko nisem vedela kaj bi delala sem se odločila malce več poizvedovati o teh bitji. Odločila sem se, da grem V mestno knjižnico. Knjižničarko sem vprašala, če imajo kakšno knjigo, ki se navezuje na vampirje. Sprva me je knjižničarka le neumno pogledala potem pa je le pogledala v iskalnik pa ni bilo zadetkov. Vsa potrta sem odšla domov.
Naslednji dan, sem odšla pogledati še v šolsko knjižnico, ampak tudi tam ni bilo sreče. Odkorakala sem iz šolske knjižnice, nakar me je ustavila moja bff. "Ti pa knjižnica? Tukaj nekaj ni vredu." In se zasmejala. "Z mano je vse v najlepšem redu." Sem ji kislo odvrnila. "Kaj si pa sploh iskala?" Povedala sem ji vse v zvezi s temi vampirji in knjigami. "Včeraj je v kolosej prišel nov film o vampirjih in volkodlakih. A bi ga šle gledat?" Seveda sem se strinjala. Nalednji dan je bila sobota in sma se dobili pred kolosejem. Film se je že začel, vendar je bilo zelo razburljivo in strašno. Po filmu je prijateljica prišla k meni na obisk. Še naslednji 2 uri sma razpravljali samo v filmu. Nalednji dni sem spet razmišljala o vampirjih in volkodlakih.
Preiskala sem vse knjižnice v našem mestu, vendar niti sledu o teh knjigah. Spomnila sem se, da je v mestu še ena knjižnica. V njej še nikoli nisem bila. Nahajala se je v starem delu mesta, ki je bilo skoraj že čisto zapuščeno. Vprašala sem prijateljico, če gre z menoj, vendar jo je bilo preveč strah. Pa sem odšla sama pogledat.Stopila sem pred vrata knjižnice in nanje potrkala. Vendar tu ni bilo ne duha ne sluha v kakršnem koli življenju. Odprla sem vrata. Ven je priletela jata netoprijev, ki sem se jih tako ustrašila, da sem kar zakričala. V tem trenutku se je obrnil velik žametno rdeč usnjen stol, na katerem je sedela stara ženica, ki je bila oblečena v obleko iz svile in brokata. Vprašala me je z zelo piskajočim se glasom: "Kaj pa iščeš tukaj mala deklica?" Zlobno se mi je nasmejala. Komaj sem izdavila: "I-i-išmen knjigo v k-k-kateri lahko p-p-poizvem k-kaj več o v-vampirjih." V tistem trenutko me niso več zanimali vampirji, ampak samo še to kako bom živa prišla iz te knjižnice. Stara ženica me je še z bolj zlobnim pogledom pogledala in vprašala: "Zakaj pa te zanimajo vampirji?" Nekako sem se že privadila na to grozoto, zato sem govorila tekoče: "Nekako me zanimajo že dolgo časa, zato sem se odločila poizvedovati malce več o njih." Ženica je vprašala: "Pa takšnih knjig nimajo v ostalih knjižnicah? No saj vrjamem, da jih nimajo. Ti ljudje ne vrjamejo v nas, mislijo, da smo izmišljeni." Spet sem začela jecljati: "V-v-vas?!" Ženica je pogledala z velikimi očmi. "Upsss! Zdaj pa sem malo preveč povedala, kajne..." Postalo me je tako strah, kot še nikoli. Začelo me je tresti in zebsti. Nato je spet spregovorila: "Pridi. Ti pokažem kje hranim te zelo posebne in dragocene knjige." Peljala me je v nek prostor. Ko je odprla velika dvokrilna vrata, je za mizo sedelo 6 duhov. Povedala mi je, da je šev njihovi družini samo še ona živa. Zdelo se mi je čudno in zato sem jo vprašala: "Mislila sem, da ste vampirji nesmrtni, da nikoli ne umrete?" Zasmejala se je in mi povedala, da je to samo legenda. Predstavila mi je vso pokojno družino. To so bili prav prijetni ljudje.
Sprva ženici nisem vrjela, da je vampir, vendar me je prepričakla s tem, da v ogledalu zares nima odseva. Bilo je zares strašljivo.
Tam sem ostala vsaj kakšnih 5 ur in s staro vampirko prijetno kramljali ob čaju. Ko sem prišla domov, je mama bila zelo jezna name, saj sem se vrnila komaj ob enajstih zvečer. Vendar se je izplačalo. Od tega dne, sem vsak dan zahajala v staro knjižnico, stari ženici in kramljala z njo. Nihče drug ne ve zanjo razen mene. Tako sem ugotovila, da so lahko stari vampirji zelo zabavni.
✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝✝
Upam, da je vredu. Rabim 3 nexte, da nadaljujem. Seveda bo druga zgodbica. Nalednjo zgodbico bo napisala moja bff vanessa 12. No upam, da boste brali pa malo oglašujte zaradi bralcev.
07. december 2013
u28319
u28319
Ne oglašuj na moji temi-.-"
07. december 2013
u28319
u28319
Ne oglašuj na moji temi-.-"
07. december 2013
u28319
u28319
Ne oglašuj na moji temi-.-"
07. december 2013
u28319
u28319
Ne oglašuj na moji temi-.-"
07. december 2013
u28319
u28319
Ne oglašuj na moji temi-.-"
07. december 2013
u152981
u152981
rosim prjavite se!
07. december 2013
u155221
u155221
Ko tvoja duša najde dušo, ki jo je iskala, ko nekdo pride v tvoje srce skozi odprta vrata, ko tvoja roka najde roko, ki je narejena za njo... Je ne izpusti. Rekla bi le lahko, da je vse tako kakor je moralo biti. In da sem pristala vedno tam, kjer sem morala biti. Ob pravem času. Ničesar ne bi spremenila, pa čeprav moje življenje ni pravljica za lahko noč. Prav ta nočna mora me je izoblikovala ter mi spremenila zgodbo. Je del mene in sedaj je še zdaleč ni konec.
https://www.igre123.com/forum/tema/dekle-z-rjavimi-lasmi/37807/
vračam oglaševanje--->pa sorryči za smetenje
07. december 2013
next
08. december 2013
u152981
u152981
Še dva nexta!
13. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg