u186204
u186204
Hoi :$

Pac js sm se spravla prvo zgidbico pisat, in jo ze ful doug hocem objavit. Hope u like it<33
****************************************************************************************


"Poljubljala sva se več minut. Res sem ga ljubila, a nisem niti slutila, da je bil to najin zadnji poljub."

Starring:
Hailee Armstrong
Joey Night
Mathew Stevers
Mia Twist

Sedela sem v Starbucksu in pila čokoladni frape medtem, ko sem čakala na svojega fanta Joeya Nighta. Že od nekdaj je zamujal na zmenke, zato sem bila že navajena. Med mojim čakanjem se vam lahko predstavim. Sem Hailee Armstrong, 16-letna najstnica iz majhnega mesteca v Texasu. Obiskujem tretji letnik srednje šole in moje ocene so kar dobre, glede na razmere mojega življenjskega okolja. Namreč, starša se ves čas prepirata, moj 13 letni brat posega po drogah in moj fant se zadnje tedne obnaša čudno. Na srečo me ima moja najboljša prijateljica, Mia Twist še vedno rada in mi pomaga ob vsaki težavi.
Vhodna vrata Starbucksa so se odprla in vstopil je Joey (končno!). Pomahala sem mu, on se je ozrl v mojo smer in mi pomahal nazaj. Prisedel je k meni, se sklonil čez mizo in me strastno poljubil.
«Hej Lee.» Lee je moj vzdevek.
«Hoj.» sem odvrnila malce potrto.
«Kaj je narobe punči?» je sočutno vprašal in prijel mojo roko.
«No...» sem začela, ko je prišel natakar in me prekinil.
«Gospod, bi želeli naročiti?» iz žepa je potegnil beležko in svinčnik.
«Uh, ne hvala.» je dejal Joey. Natakar je odšel, Joey pa se je zazrl v moje oči in privzdignil obrvi, kot da pričakuje pojasnilo.
«No...» sem začela znova « Zadnje čase nimaš več toliko časa zame. Mislim, veliko / ti je pomembnejših od mene.»
«Kot na primer?» je vprašal.
«No, kot na primer nogometne tekme, popivanje s prijatelji.»
Namrščil se je.
«Punči, saj veš, da mi tekme in alkohol ne pomenijo pol toliko kot ti.» Sedel je na mojo stran in me vroče poljubil. Skoraj sem pozabila dihati. Rahlo sem ga odrinila in zajecljala:
M-moram iti.» dvignila sem se in odšla skozi vrata. Nisem se ozirala nazaj in skoraj tekla po mestu. Sploh nisem vedela kam grem, samo hodila sem in brcnila vsako smet in kamenček, ki mi je prišla pod noge. Bila sem jezna, zelo jezna.
«Sploh ni bil iskren! Lagal mi je! Ugh!» sem se jezila in se sploh nisem zavedala, da skoraj vpijem. Šla sem skozi most, ki je vodil v gozd.
«Malo svežega zraka mi ne bo škodilo» sem si mislila. Hodila sem po potki obdani s kamenjem in listjem. Bližala sem se gozdu. Malo sem se že pomirila, a še vedno nisem mogla verjeti, da mu morda najinih 11 mesecev ne pomeni nič.
«Čez tri dni je najina obletnica.» pogovarjala sem se sama s sabo «Obletnica enega leta.»
Vedno bolj globlje v gozd sem šla in kmalu se je začelo mračiti.
«Doma bo itak štala.» brcnila sem že tisoči kamen in se spomnila, da imam v žepu majhno stekleničko žganja. Dobila sem jo zadnjič na zabavi, kjer so jih delili. Pobrskala sem po levem žepu jopice in izvlekla mini stekleničko 'Jack Daniels Whiskey'.
«Škoditi že ne mora.» sem si rekla. Stopila sem na stransko pot in hodila, dokler nisem našla primernega štora za sedenje. Sedla sem in odprla stekleničko. sem odvrgla v bližnji grm in popila polovico stekleničke. Čez nekaj minut so me noge prijetno zasčemele. Takrat sem se spomnila prizora iz prejšnjega tedna na zabavi, kjer sem tudi dobila stekleničko. Tam je bil Joey in neka punca, katere imena se nisem spomnila. Objemala sta se in poljubil jo je na lice. Takrat nisem reagirala, saj sem bila opita, zdaj pa bi mu primazala eno! Preden sem se zavedala so mi po licu spolzele solze. Nisem imela moči, da bi si jih obrisala.

****************************************************************************************
Bo Joey prišel k njej?
Jo res vara?
Upam da je blo ok za prvič hh :*
06. januar 2015
u186204
u186204
Pa se oproscam za napake :$ kr sem kopirala iz bbelezke na tablci in nekaterih bessed ni kopiral zravn -.-
06. januar 2015
u178956
u178956
Omg omg waaa *-*
This is so perf like omg *0*
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext babe :'Dxx
06. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani