u153581
u153581
нєℓℓσ тυкι єммα (¤ßнïтнåρρëηѕ¤) ιη тιηα (Pewdiepie.* )z ησνιм ƒƒ! נα, ѕρєт ѕє вσ šℓσ σ Ι∂ ιη υρανα, ∂α вσνα мєℓα čιмνєč zα∂σνσℓηנιн вяαℓcєν!
z∂єנ ρα šє ραя ρяανιℓ:
¤ηє σgℓαšυנ, кєя тι вσνα ρσנє∂ℓє νѕє ριšкσткє ιη мιℓкσ! ηє кναяι тємє кєя тι вσ ℓαнкσ žσυ ιη νѕαкσ σgℓαšєναηנє νяηєνα-вяєz zαмєяє, ѕαмσ ѕσ тємє кנєя ℓαнкα σgℓαšυנєš кυкя тє נє νσℓנα.
¤ѕє ηє кяєgαмσ, ιη čє тι zgσ∂вα ηι νšєč-ѕρℓσн ηє νєм zαкαנ נσ ρσℓ вєяєš ιη кσмєηтιяαš ηєѕяαмησ!-тσ σ∂ρα∂є ✗
¤ηє ηαנυι ρσzαвт ∂σ∂т zα ρяנαтℓcσ, čє šє ηιѕι
¤ кσмєηтαяčкι ѕσ zмєяι ∂σвяσ∂σšℓι; яανησ тαкσ νρяαšαηנα ρσνєzαηα z zgσ∂вσ .
ηєχтαℓє вσνα, кσ вσνα ℓαнкσ, мσgσčє ρσgσѕтσ, мσgσčє к∂αנ ѕρℓσн ηє вσ ηєχтα, кєя נє тσσк ѕтναяι zα šσℓσ! мєη ѕє ρσ яєѕηιc žє ρяσν ƒυčкα (zαтσ נє мσנα gℓανηα נυηαкιηנα вσℓנ яαzρσѕαנєηє ѕσятє, ρα ѕєנ вσѕтє νι∂ℓ ). νяנαмєм ρα ∂α ѕтє z тσ šσℓσ νѕι zαρσѕℓєηι ιη ѕмσ ѕι ѕкσя νѕι ηєкαк ηα єηαкєм.
ƒƒ ѕє вσ νєčιησмα νятєℓ σкσℓι ηιαℓℓα ιη нαяяу-α-σѕтαℓι čℓαηι вσ∂σ вιℓι νкℓυčєηι, ѕαмσ נιн ηє вσѕтє zαѕℓє∂ιℓ ρσgσѕтσ. נѕт вσм ριѕαℓα кσт, ∂єкℓє gяєω тιηα ρα кσт αяια...∂σѕт ƒιℓσzσƒιяαηנα, z∂єנ ρα мяš вят!
ρѕ-čє тι кєנ ηι ρяσν, υzєм ρℓαšč, ѕι ηα∂єη яσкανιcє ρα кαρσ ιη мяš ѕкσz тα ρяνα νяαтα αℓ ρα σкησ!
¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸✝ ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸✝¸,ø¤º°°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,

✝ ηєχт נє мαℓ кяαנšι, ѕαмσ ρяčαкυנтє ηαѕℓє∂ηιč ρєяƒєкcιנσ σ∂ тιηє....нσρє υ ℓιкє ιт!

»G.!« glasen krik me je prebudil iz najlepših sanji. Bila sem preutrujena, da bi se lahko ubadala z Ari. Obrnila sem se glavo vtaknila pod blazino in se pretvarjala, kot da še vedno spim. »Grew Simson! Vem, da se pretvarjaš, da spiš in gremo vstani!« drla se je, tako kot da je konec sveta, kar verjamem da zanjo je »Prosim, zamudila bom test. Dobro veš kako mi šola veliko pomeni.« moledovala me je. In ja dobro vem, kaj ji šola pomeni-življenje in pravljico. Predstavljala sem si njeno podobo, kako maha z rokami in razlaga kaj vse bo naredila iz svojega življenja. Po tiho sem zavzdihnila in spustila živalski stok. »Prav.« sem čemerno zamomljala in še vedno spala. »Resno mislim.« mi je šepnila na uho. »Ja, vstala bom…čez štiriindvajset ur.« nasmehnila sem se svojem nesramnim odgovorom in poskušala ignorirati njene besede, ki so se zaletavale vame. »Samo še mal….« še preden bi uspela dokončati stavek, sem pristala na tleh. Večerna tunika mi je padala čez rame, na nogi sem imela še vedno nogavico od včeraj. »Kaj se je pa s tabo zgodilo!?« sesedla se je na pisarniški stol in me zaskrbljeno gledala. »Kaj, pa je?« sem zazehala in splezala nazaj na posteljo. »Kar sama se poglej kaj je!?« vrgla mi je namizno ogledalo. Na slepo sem tipala po postelji za njim in ga pograbila v roke. »No, poglej se!« odprla sem eno oko in na drugi strani odseva zagledala, dekle z rdečimi lasmi. »Holly shit!« sem zakričala in naslednjo sekundo stala po konci. Moji rjavi lasje so se spremenili v živo rdeče, črna šminka je bila razmazana po mojem levem licu in maskara mi je razmazano, plesala pod očmi. »O, poglej to lepotico!« sem vzkliknila in si popravljala lase. Med njimi sem odkrila papirček in si ga povlekla ven. »Kakšna pa si!? G. si slučajno odšla na zabavo Jafa?« sumljivo me je prebodla z očmi ter uprla roke v bok. »Ne….mogoče za eno uro…. Ali pa za celo noč.« sme zamomljala in se nadela puppy face. »Kaj pa testi!? Kaj pa šola!?« pa smo že spet tam. Z Ar sva si bili popolnoma različni. Ona se je cele dneve učila medtem, ko sem se jez izmuznila na nore zabave, se napila in komaj prišla do svoje sobe-če sem sploh prišla. »Sploh ne veš kaj zamujaš.« sme zamomljala in odkorakala v kopalnico. »G. oprosti…samo, želim da nama uspe v glasbeni karieri.« objela me je. Ja, vem ta občutek krivde. V internatu se mi to dogaja cele dneve. Bila mi je kot mama, imeli sva se rdi in edina stvar, ki naju je povezovala je bila glasba. »Saj je v redu. Zdaj mi pa prinesi tableto, ker mi glavo bombardirajo!« sem potarnala in opazila njeno zavijanje z očmi in vzdihovanje. Preden so se vrata zaprla sem še z zadnjimi močmi zaklicala: »Rada te mam!«

šє ѕℓιкcє...
g. gяєωαяια-ѕℓιкσ ѕνσנσ вσ ∂αℓα тιηα!

ηєχт؟ кαкσ ѕє νм z∂ι؟
✝ρσ ηєкαנ ηєχιн ηα∂αℓנυנє тιηα<33
30. november 2013
neext
30. november 2013
u69203
u69203
Next!!!!!
30. november 2013
neext
30. november 2013
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT<333
30. november 2013
next
30. november 2013
neeeeeext!
30. november 2013
heej! kot ste prebrale je to FF. od One Direction sam pač večina izstopata Harry pa Niall. let's begiin : D aja kratek next bo ker sem bouna in use me bolii : s

_________________________________________________________________________*Aria Grand*

Kaj bo še s to G.Grew?Zmajala sem z glavo in zaslišala kako je zavpila.
''Rada te imam!'' zavila sem z očmi in se zasmejala. Odšla sem ji po ubogo tableto in ko sem se vrnila je bila oblečena in urejena. Dala sem ji kozarec vode in tableto. Hitro jo je zagrabila in dala v usta,nato pa začela piti vodo. Ko je spila,mi je dala kozarec nazaj,sama pa sem ga odložila na mizo.
''Zdaj pa pridi ker čez 10 minut se začne ura glasbe in veš da bomo pisali. In tudi veš da jaz tega nočem zamuditi.''rečem sama pa je pokimala in skupaj sva se odpravili k učilnici in vstopili noter. Ko se je ura začela smo se vsi posedli na svoje mesto.
''Torej preden začnemo vas moram obvestiti da čez en teden dobimo pet novih učencev. Zdaj pa začnimo s testom!''reče veselo in vsi so začeli godrnjati. Ko sem dobila test sem ga začela reševati in po pravici povedano sploh ni bilo težko. Ko sem ga končala,sem preletela in nato dvignila roko.
''Prosim Aria?''vpraša in me pogleda.
''Sem že.''rečem in učiteljica se sprehodi do mene in mi vzame test.
''Prosta si. Lahko greš v sobo.''mi reče in se nasmehne. Pobrala sem puščico in se odpravila proti sobi,kjer sem odložila puščico,nato pa odšla na zajtrk,ker se bo kmalu končal in sama nisem jedla prej. Vzela sem si kruh,maslo in marmelado,ter se usedla za mizo ko je prišla Grew. Sama si je tudi vzela za jesti in se vrgla na stol nasproti mene.
''Je bilo težko?''jo vprašam sama pa pokima. Zasmejala sem se in pojedla do konca svoj kruh.
''Zame ni bilo.''rečem,ona pa zavije z očmi.
''Ti si se celo noč učila...''zamrmra,ampak sem jo lahko zaslišala.
_________________________________________________________________________

ARIA:


01. december 2013
u153581
u153581
кαятк ηєχт נє
čє ∂σηѕ ∂σвινα Ƽ ηєχтσν αℓι νєč ∂σвιтє ηα∂αנєναηנє, кєя gα žє ριšм. σвℓυвм ∂α вσ вℓσ ∂αℓšє
01. december 2013
neeeeeeeeeeeeeext
01. december 2013
u69203
u69203
next!!!!!!
01. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext
01. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<333
01. december 2013
neeext
01. december 2013
нєℓℓℓℓσ!
zα тιѕтє кι šє ηє νєѕтє ѕм ѕι ѕρяємєηιℓα ιмє. šє νє∂ησ ѕм єммα ѕαм pяєנšη ρяσƒιℓ ѕм ѕι zвяιѕαℓα ιη тα נє мσנ ησν, ткσ ∂α ηє ραηιкє кєя z∂єנ ριšм ρσ∂ тєм ιмєησм. ρяσвιтє gυвкє zα ρяιנαтєℓנѕтνσ, ρσтя∂ιм ν ѕєкυη∂ι
01. december 2013
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
01. december 2013
Neeeeeeeeeeeeeeext...cimprej..
02. december 2013
neeext
02. december 2013
neeeeeeeeeeext
02. december 2013
*Grew Simson*

Vrgla sem se na posteljo in se zabubila v odejo. Zatisnila sem oči in se stresla, zaradi mrzle odeje. »Kaj se pa greš!?« sem zaslišala posmehljiv glas Ari »Kaj le? Čebula se je zabubila v zemljo.« po tiho se je zahihitala »Pa naloga?« naloga!? »Oh, lahko počaka saj nima nog.« »Kdaj jo pa misliš narediti?« prhnila sem kot mačka »Nikoli!«. Lahko sem si zamislila kako je zavila z očmi. »No, prav kakor želiš.« je umirjeno rekla in lahko sem slišala glasno škrtanje stola pod njeno težo. Sedela je za mizo in imela kupe knjig. Kako zdrži!? »Am kdo misliš, da so novinci?« »Kreteni.« zavzdihnila je »Zakaj imaš tako slab odnos do vseh! Saj jih ne poznaš, mogoče imajo grozno preteklost za sabo.« ja. Poznam Ari, poznam in vem. Vedno je tako zaščitniška do vseh novih. »Kaj ej lahko hujše od moje usode?« bila je tiho. Ni si upala odgovoriti. »To ni pravično! Tebe so starši poslali sem zaradi…« »Tega ker sem bila malo nagajiva.« sem jo prekinila in se ponosno nasmehnila sama sebi. »Malo! Malo nagajiva! Grew, vrgli so te na cesto ker…« » ker sta se starša neprestano kregala. Mama je popivala, oče se je drogiral….pretepala sem se in kaj mi je ostalo drugega kot, da sem badgirl.« »Celo življenje.« je šepnila in se posvetila fiziki. Imela je prav, toda nekako sem bila rada nagajiva….močna, samostojna in neprecenljivo svobodna. Včasih se poiskušam zadržati, toda me vsakič preglasi življenjski moto YOLO. Ob najhujših dnevih pa si samo šepnem F.I.S.H (fuck it shit happens) >Grew si uredu?< me je iz transa prebudila Ari. >Ja zakaj nebi bila? Kje sva že ostale?< sem začudeno vprašala in že skoraj napol spala >Kaj če bodo bili pijetne osebe?< zavzdihnila sem >Ari, nikoli niso prijazni. Poglej kaj so naredili tebi. Učiš se!< nasmehnile sva se >Upam samo, da niso kakšni ufururanci.< pokimala sem. Različni osebi, toda hkrati tako enaki!-sem si mislila in z to mislijo utonila v sen.
*Uro kasneje*
>G.!< ne že spet! >Ali znaš izbrat, še kakšen bolj primeren trenutek! Jef bi me skoraj poljubil in ti so me zbudila!< sem se razburjala. Tako ali tako ni nič pomagalo. Hihitanje je odmevalo po sobi. >Sem kaj zamudila?< prekotalila sem se na tla in jo napol miže gledala. >Niti ne. Spala si samo šest ur.< >Šest ur!< sem vzkliknila >To pomeni, da me nisi zbudila in, da si me pustila prespat cel dan...mislim pouk!?< pokimala je >To. je pa nekaj novega. Večkrat bi mogle ponovit.< grdo me je povledala toda nisem mogla mimo njenega smehljaja.

Neki kratkega :*
Hope u like it <333
Nadaljuje Ina-Tina. Tole je blo mal dolgočasn sam mal pa bova uklučle ta pomembneže! Jaitak se vm sanja kdo so!
How simple is that:
Vi ponextate in k bo velik nextov se bo Ina skidala pisat! naslednič bodo bli dalši nexti se bova potrudle.
03. december 2013
neext
03. december 2013
u69203
u69203
Next!!!!!!
03. december 2013
next
next
next
next
next
next
nextnext
next
next
next
next
next
nextnext
next
next
next
next
next
nextnext
next
next
next
next
next
nextnext
next
next
next
next
next
nextnext
next
next
next
next
next
nextnext
next
next
next
next
next
nextnext
next
next
next
next
next
nextnext
next
next
next
next
next
nextnext
next
next
next
next
next
nextnext
next
next
next
next
next
nextnext
next
next
next
next
next
next
04. december 2013
u157877
u157877
neeeext+ nova bralka
04. december 2013
Neeext+ nova bralka
04. december 2013
neext
04. december 2013
neeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxt
04. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<333
04. december 2013
neeeeeeeeeeeeeext
04. december 2013
u158114
u158114
heeej ! punce jaz sem Pewdiepie.* in iz tega uporabnika bom pisala NEXTE . Torej danes ob sedmih zvečer pride next moj in dodajte me na tem profilu in komentirajte ane.

~INA~
05. december 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani