Hi guys. Tukaj je moj novi ff, ki bo vključeval večinoma samo Harryja, no nazačetku ravno Harryja ne bo ravno dosti uključeval anpak pustimo zaj to.
Torej tale moja stvaritev bo vsebovala vsebino za katero ravno ne vem ali vam je poznana ali ne.. Odsvetujem tistim, ki ne razumete depresije saj nočem nakoncu postati glavni krivec da je kera pristala v njej o.O
Odsvetujem tisim ki ne razumete ljudi kateri se samo poškodujejo in imajo takšne in drugačne misli, ki sodijo tukaj zraven.
Dobro vsebovalo bo tudi kakšno sex sceno o.o (tega niste prebrale )

Na prvi pogled se zdi kakor da vas odrivam stran samo nočem da se počutite nelagodno.. No ja tukaj je prvi del. Upam, da vam bo ušeč.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. †

Pela je in pela dokler jo niso izdale solze. Zlomila se je in odložila kitaro in se prevrnila iz kavča in padla na kolena. Glavo je zarila v svoje dlani in jokala, a to ni pregnalo duševne bolečine. Pričela je s pestmi udarjati v tla brcati, kričati, a nič ni pomagalo. Nič ni premagalo bolečine, ki je kruto rezala njeno dušo in jo potiskala v globino.
"Zakaj!" je zakričala skozi tih prostor in se zazrla na steno kjer so bile obešene razne slike, steno, ki jo je osvetljevala luna, kot da bi bila prekleta, kot da bi čutila bolečino Hayley in jo še dodatno podžigala.
"Zakaj?" je zaječala in vrgla napol polno steklenico žgane pijače ob tisto steno. Tekočina se je razlila po steni in tleh, steklo pa je odneslo na vse strani sobe, nekatere slike so popadale po tleh, druge pa so ostale na steni premočene z rjavo tekočino. "Zaupala sem ti! Dala sem ti svoje srce!" je zavpila z bolečino v glasu.
"Hayley!" je Liam obupano zavpil, ko jo je zagledal sredi dnevne sobe na tleh. "O moj bog," rekel Niall in stekel skozi hodnik h njej.
"Pusti me!" Je uglašujoče zakričala in se poskušala otresti rok, ki so ji preprečile, da bi še naprej delala globoke zareze po svojem telesu s kosom stekla od steklenice.
"Liam pokliči rešilca!" je obupano rekel Niall.
''Ne potrebujem prekletega rešilca!'' je zakričala in Nialla močno brcnila v trebuh, da bi se osvobodila njegovega prijema.
''Hayley!'' je zavpil in jo obrnil na trebuh in ji roke dal na hrbet.
''Kaj si naredila iz sebe,'' je žalostno rekel.
''Niall spusti ji roke, ne vidiš, da ji samo še bolj lije kri iz njih?'' je zavpil Liam. "Pustita me, da umrem." Je prosila.
''Rešilci bojo kmalu tu,'' je rekle Liam in pokleknil h njej.
''Pojdi po povoje,'' je mirno rekel.
''Zakaj je to storil Liam?'' Je omotično rekla in za trenutek zaprla oči. Glasno je zahipala in dvignila roko iz mlake krvi in pogledala zaročni prstan, ki ji je počival na desni roki. Ta kos srebra najbi pomenil, da te ta oseba, ki ti to da nikoli ne bo zapustila, a se motijo.
"Zapustil me je Liam." je tiho zašepetala Liamu, ki jo je obupano opazoval. Fant, ki ni nikoli jokal se je zlomil ob pogledu na osebo, ki je krvavela iz ran, katere si je naredila sama. Ob pogledu na osebo, ki jo je imel rad kot sestro.
Njene veke so postajale z vsako sekundo težje.
''Hayley ne zaspi. z nami moraš vstati. poglej me!'' je jezno rekel Liam in poskušal zaustaviti svoje solze, ki so se začele mešati s krvjo na tleh.
"Ne jokaj Liam." je rekla in zamižikala.
"Zaspana sem." Je rekla in počasi zaprla oči.
''Hayley!'' je zakričal. Zdelo se ji je, da Liam kriči kilometre stran njeno ime. Zajela jo je tema, njena zadnja misel je bila, ali je umrla?

†Liam†

"Je že kaj novega?" je rekel Niall, ko se je vrnil iz recepcije.
"Ne." sem zavzdihnil in se izmučeno naslonil na steno.
"Harry mogoče ve?" sem vprašal. "Ne. Bo pa verjetno kmalu izvedel iz medijov, da se nekaj dogaja, ker se bo umaknila." je rekel Niall. "Sorodniki Hayley Brooks?" je rekel zdravnik, kateri jo je pred urami sprejel.
"Ja?!" sva rekla z Niallom iba naenkrat in se dobesedno pognala v njega.
"Moram reči, da sta imela veliko srečo fanta, da sta jo našla. Izgubila je veliko krvi in si naredila ogromne rane, ki se jih bo težko znebila poleg tega, pa je zaužila mešanico pomirjeval in uspavalnih tablet in alkohola. Svet bi lahko danes izgubil ogromno zvezdo, a jo pa vajini zaslugi ni. Hayley je v sobi 56. " je rekel zdravnik in se obrnil, da bi odšel, a naju je znova pogledal. "Najbolj kar se trenutno bojimo je, da ji bo odpovedal kakšen organ. Ta dogotek jo bo zaznamoval za celo življenje." je še dodal in odšel.
"O bog," je zavzdihnil Niall in se mi vrgel v objem.
"Oprostita!" se je skozi čakalnico razlegel krik Zayna in Louisa, ki sta nama tekla nasproti.
"Kako je z njo?" je zadihano vprašal Louis.
"V umetni komi je," sem rekel. "Harryja bom ubil." je resno rekel Louis in se zvrnil Niallu v objem.

Dve leti in pol pozneje.

†Hayley†

"Poglej to!" sem veselo zakričala in se z oblačili vred vrgla v toplo morje.
"Saj nisi resna!" se je zamsmejal Niall in obstal na plaži in me opazoval z ogromnim nasmehom na obrazu.
"Ljubim Rio De Janeiro!" sem veselo rekla in si slekla oblačila pod katerimi sem imela oblečene kopalke.
"Vidim ja! Liama že pošteno skrbi, kdaj bova prišla nazaj in tudi tvoja psihologinja je klicala, ker te predučerajšnim ni bilo pri njej." je rekel.
"Niall pusti se uživati! V zadnjih dveh letih in pol nisem ravno uživala. Sprosti se in enostavno zaživi." sem zavpila in ga zvlekla v morej.
"Jutri morava resno oditi," je rekel in se potopil pod vodo. Nejevoljno sem zavila z očmi in mu sledila pod vodo.

"Kje misliš, da je sedaj?" sem ga vprašala. Bil je večer, sedela sva na pomolu in noge namakala v še vedno toplo morje in opazovala sončnih zahod, kateri bi se nekaterim zdel romantičen, toda meni se je zdel vse prej, kot romantičen.
"Še vedno razmišljaš o njem?" me je vprašal in se spustil na komolce.
"Ne mine dneva, da nebi razmišljala o njem." sem tiho rekla in za trenutek zaprla oči in pustila mislim, da so poiskale najin zadnji skupni trenutek.
"Hayley..."
"Ja vem, moram iti naprej in da me to lahko uniči, ampak težko je in občutek imam, da se mi po celih dveh mesecih stabilnosti spet vse podira. Kakor, da se utapljam na suhem in..." solze so mi preprečile nadaljno govorjenje. Tiho so spolzele po mojih licih in mi padale v naročje.
"Pogrešam ga! Prekleto preveč." sem zahipala in si obrisala solze.
"Ne zdi se mi prav, da ga pogrešam. On me je pozabil, šel je naprej in zaživel, jaz pa še vedno živim v preteklosti in z vaskim dnem, ko se zbudim upam, da ko bom odprla oči, da ga bom zagledala na drugi strani postelje. Da bom zagledala njegove smaragdno zelene oči, kako me opazujejo in njegov topli nasmeh." sem rekla skozi solze.
Niall je zavzdihnil in me objel okoli pasu in me stisnil h sebi.
"Tudi jaz ga pogrešam" je tiho rekel. "Ni vreden tega, da se ponovno zlomiš in podležeš pod vplivom notranjih glasov, ki te nagibajo h temu." je rekel in s prsti zdrsel po moji levi roki.
"Misliš, da nas on pogreša?" sem vprašala.
"Ne vem. Upam, da ne ker me sili na bruhanje že samo z mislijo na to, da nas pogreša." se je spačil. Za trenutek sem se zahihitala, a se v naslednjem trenutku takoj zresnila.
"Še vedno jokaš ponoči in se zbujaš?" me je vprašal.
"Niti ne. Mogoče pride dan, ko se to zgodi." sem rekla. Preostanek večera sva preživela v tišini ob gledanju potaplajočega sonca, kot sva to vedno počela s Harryjem.
"Ujemi intonacijo in..."
"Vraga Zayn lahko že enkrat utihneš?" sem se razburila in zavpila v mikrofon. Liam se je malo zdrznli in ni pokazal preterane presenečnosti, med tem. ko je Zayna skoraj vrglo iz stola.
"Okej! Predam se!" je rekel in vrgel roke v zrak v znak predaje.
"Hvala bogu," sem si zamomljala in dala slušalke nazaj na ušesa in se poskušala uživeti v glasbo, a ni in ni šlo. Nekaj dni nazaj sva se z Niallom vrnila iz Brazilije in od takrat me fantje neprenehmo silijo h petju, ker mislijo, da bom tako lahlo šla naprej in zapeljala po starih tirnicah a se motijo. Nikoli več ne bo bilo tako, kot je bilo.

"Zakaj za vraga sem bila tako neumna, da sem se začela kariero kot pop pevka?" sem rekla in se u vrgla v dnevni sobi na sedežno.
"To bi morala razmišljati pred petimi leti in ne sedaj," je rekel Louis. Namrščeno sem ga pogledala in brskala med listi po mapi in iskala dokončane pesmi.
"Lou, prosim odidi. Eleanor te čaka doma in otrok.."
"Kdo je rekel, da sem doma?" se je oglasila Eleanor za nama.
"Elle!" Sem zavpila in skočila čez stranico kavča in ji stekla v objem. "Kako si se imela v Riu?" me je napadla z vprašanji.
"Ne sprašuj sploh ni hotela domov," je zavpil Niall iz zgornjega dela hiše. "Super!" sem veselo rekla.
"Kje imaš Julie?" Sem jo vprašala. "Liam jo ima," je rekla.
"Kdaj za si prišla sem?" Sem jo presenečeno vprašala.
"Malo prej,"je odvrnila.
"Mene pa ne misliš objeti?" se je namuznil Louis. Elle se je zasmejala in ga objela, jaz pa sem se raje odmaknila stran.
"Kaj počnete vsi tukaj?" sem rekla. "Prijateljski večer," je rekel Liam.
"Ne napovedani obiski," sem rekla in se spravila v kuhinjo.
"In ti, danes ne rabiš nič kuhati. Smo naročili pice," je rekel Niall in mi zaprl pot v kuhinjo.
"Ampak..." Niall je odločno odkimal z glavo in me porinil nazaj v dnevno sobo.
"Pice so tu!" je zavpila Lux.
"Lux?" sem presenečeno rekla in zagledala veselo enajstletnico pred mano z polnim naročjem škatel s picami.
"Zdravo tudi tebi Hayley," je rekla veselo in odložila pice na mizo. Za njo je v prostor prišla tudi Louise.
"Perrie je že na poti sem," je rekel veselo Zayn in sedel za mizo.
"Izvolite " je rekel Niall in vsakemu podal steklenico piva razen Lux kokakolo.
"Jaz bi tudi raje kokakolo." sem rekla.
"Ti jo bom jaz prinesla ker tudi ne mislim piti. Domov moram peljati." je rekla Louise in odšla v kuhinjo.
"Dani bo tudi kmalu tu." je rekel Liam in odložil svoj telefon na mizo.

"Se spomnite, ko je Nialla napadla jata golobov? Kako je takrat tekal po parku gor in dol in cvilil!" se je zarežal Louis.
"Nisem jaz kriv,"
je zavpil Niall v protest.
"Kdo pa? Saj si ti jedel neka semena in so te napadli!" se je ne ves glas zasmejal Liam.
"Ne pa ne! Žemlja s semeni je bila!" je rekel Niall.
"Saj je isto. Vseeno ima semena," sem rekla med smehom.
"Mislil sem, da si na moji strani!" je ogorčeno rekel.
"Ne vem na keri naj bom ker me takrat ni bilo zraven!" sem protestirala.
"Si bila takrat, ko je Niall prevažal Ha..."
"Zayn!" so jezno zavpili fantje.
"O bog. Oprosti Hayley nisem zanalašč..." je rekel zalostno.
"Nič ni. Konec koncev, je on del naše zgodovine." sem rekla in skomignila z rameni. In s tem me je minil tudi apetit, da bi še kar koli pojedla tisti večer.
Začeli so se pogovarajti naprej, jaz pa sem se izolirala v svoj svet v katerem je bilo vse popolno. V katerem so živeli lepi spomini na preteklost in sanje, kakšna bi bila prihodnost z njim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mnenje? (:
02. maj 2014
loveeeeeeeee it :')
02. maj 2014
tole je tolk popolno in najboljš in jst sm že zaljubljena v tole zgodbico *_*
in končno si začela objavlat tole prfekcijo!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
02. maj 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
+
nova bralka
02. maj 2014
soo gonna read this. u r da best darling <333333
ne popolno ej resna sm. edin veš dobr kua me je zmotl sm ti povedala. *vomits some harder bc ew her*
drgaaač veeeeeeeš da je perfeknto kr si najboljšaaaaaaaa pisatlca mwa <3333 pikica res top je fuck fuck luff it *_*
also
*whispers* gonna help u with sex scenes, gon be my pleasurE AND I JUST REALIZER DA TO ZADNJE JE NAROBE IZVENELO U TEM KONTEKSTU OH DEAR FREAKIN GOD *embarassing* *hides* *screams violently bc i am soo stuped*
uglaunm. it's perf. gonna read it. if u need help with pervy stuff, you know who to call. <3333333333
next :3
02. maj 2014
AAAAAAAAAAAA OMG IT IS HERE FINALLY OMG
NEEEXXXTTT
LOVEIT
02. maj 2014
u133544
u133544
nnnnnneeeeeeeeexxxxxxxttttttt
tole bo perfektna zgodbica
04. maj 2014
khm... draga moja mojca...
PROSIM ČIMPREJ PRILEPI NOV NEXT!!
ta zgodbica je faking popolna, in vem, da si šele prvi del objavila, ampak že zdej je faking popolna in ne morm si predstavljat kakšna bo še, ko boš še naprej pisala inn sedaj hitro prilepi next, ker hočem vedet, kaj se je zgodilo z harryjem in ja.. NEXT!! <33
04. maj 2014
No ja tole je zelo kratko in bedno kerse nič ne dogaja, ampak obljubim, da se bo v naslednjem delu več dogajalo
Hvala tistim ki berete. <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*flashback*

»Lahko bi imela ogromno otrok, živela bi v gradu in vladala neki deželi. Kaj praviš?« je zasanjano rekel Harry in se mi toplo nasmehnil. To je bil eden izmed njegovih nasmehov, ki sem jih najbolj ljubila.
»Kaj, ko bi imela le dva otroka in živela v prelepi hiši na obrobju Los Angelesa s prelepim razgledom na morje?« sem rekla po kratkem premisleku in si predstavljala takšno življenje. Brez nadležnih bliskavic in brez medijske pozornosti.
»To bi bilo super in lepo.« je rekel in si dal roke pod glavo in se zazrl v zvezde.
»Preseliva se tja in si kupiva ogromno hišo in se umakniva iz medijskega sveta in zaživiva lahko kot navadna smrtnika.« sem rekla. Domišljije o takšnih in drugačnih stvareh mi ni nikoli primanjkovalo.

»Mogoče enkrat v bližnji prihodnosti.« je zamišljeno rekel in me stisnil h sebi.

*end of flashback*

»Hayley?'' je rekel Simon in me zaskrbljeno gledal. Stresla sem z glavo in se presenečeno zazrla saj ga nisem slišala vstopiti v prostor.
»Oprosti, zamislila sem se in se enostavno izklopila vse svet okoli sebe.« sem rekla in se mu opravičujoče nasmehnila.
»Troy in Jeremy bosta vsak čas tukaj.« je rekel Simon in iz predala vzel mojo mapo, ki sem mu jo pred nekaj dnevi poslala.
»Pregledal sem pesmi in si nekako tudi po tvojem zapisu melodije, to tudi predstavljal in mislim, da bodo ven prišle odlične pesmi.« je rekel Simon in se zavrtel na stolu.
»Kako se držiš po vsem tem? Kako je fantom sploh uspelo, da so se te potisnili nazaj v pevske vode?« je vprašal Simon in sklenil roke na mizi.
»Ne vem … moram si poiskati nekaj, kar me bo zamotilo. Sita sem posedanja doma in gledanja osladnih telenovel, ki so večinoma vse iste, še krajev katere bi obiskala mi je zmanjkalo.« sem rekla.
»Direkten bom,« je rekel Simon in me resno pogledal. »Je to zaradi Harryja?« je rekel in opazoval mojo reakcijo.
»Ne, ni to zaradi njega. Hočem se postaviti nazaj na noge in živeti takšno življenje kakršnega sem živela pred skoraj tremi leti.« sem rekla, a sem globoko v sebi potiskala nazaj glasen glas, ki je nasprotoval vsemu temu kar sem rekla. Res je, da sem si želela, da bi ga s tem pripeljala nazaj h sebi, a to ni bilo mogoče.
»vesel sem, da si se vrnila.« je rekel Simon z ogromnim nasmehom.
»Hvala.« sem tiho rekla in se zazrla v svoje drobne koščene prste.

† Nekaj ur pozneje †

»Torej boste nastopili s starimi in novimi pesmimi?« je vprašal Simon že stotič v nekaj minutah in nas butasto gledal.
»Simon…«
»Seveda. Kaj je tukaj narobe? Odvisni smo od tega.« je rekel Jeremy.
»Dobro,« je zavzdihnil in si nekaj zapisal.
»Ko boste odšli bom sporočil javnosti in preveril, kdaj je dvorana zasedena.« je rekel Simon in pogledal vsakega posebej.
»Lepo vas je imeti vse nazaj.« sem rekla in si obrisala solze, ki so mi silile v oči.«Pogrešali smo te Hayley.« je rekel Troy in me objel. V tistem trenutku sem se počutila, kot da se je vse počasi začelo sestavljati nazaj, a hkrati se mi je zdelo preveč lepo, da bi bilo res.
»Tudi mi smo tebe pogrešali Hayley.« je rekla Taylor in se mi vrgla v objem. Na ves glas sem se zasmejala in ta smeh po dolgem času ni bil zaigran smeh.
09. maj 2014
next
09. maj 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
09. maj 2014
Neeeeeeeeexxxxttttt
09. maj 2014
neeeeeeeext!
09. maj 2014
u133544
u133544
nnnneeeeeexxxxxxttttt!!!! <33
11. maj 2014
next+nova bralka
12. maj 2014
Next?
15. maj 2014
next+ nova bralka
17. maj 2014
next
22. maj 2014
next!!
22. maj 2014
Next bo mogoce danes pozno ponoci ali pa med vikendom
22. maj 2014
Na dan koncerta se je Hayley zdelo, da gre vse narobe. Na trenutke je imela občutek, da se ji o celotna dvorana podrla na glavo, na vajah se e tresla, kot šiba na vodi in ni se mogla zbrati. Strah jo je bilo, da bo šel koncert po zlu in da se bo kaj zalomilo.
~Hayley~

»Če jo mislite nafilati z pomirjevalnimi tabletami, vam lahko že takoj povem, da se bo sredi koncerta zrušila skupaj in zaspala pred nekaj tisoč glavo množico ljudi.« je dejala doktor Parker, ki je bila za vsak primer z nami na vajah zadnje dni. To je bila sicer ideja fantov, da mora biti z nami nekod,ki je specializiran iz medicine, da bi mi lahko pomagal če bi se mi kaj 'zgodilo'.
»Ampak poglejte jo! Niti stati sama ne more.« je zaskrbljeno rekel Liam.
»Liam v redu bom in prosim nehaj paničariti. Samo strah me je. Sicer bo pa strah izginil, ko bom na odru.« sem rekla in še samo sebe komaj prepričala, da imam prav.
»Se strinjam z Hayley. Vedno je imela ogromen strah pred nastopi in se na vajah ni nikoli mogla zbrati.« je rekla Taylor in me objela okoli ramen.
»Hvala,« sem ji tiho zašepetala.
»Torej pojdimo na delo. Kmalu boste morali iti na oder.« je rekla Louise in naju s Taylor zvlekla v prostor kjer sva imeli garderobo in naju pripravila na večer.
Večer je potekal kot sem si ga najbolj želela. Dvorana je bila polna do zadnjega centimetra prostora, za kar sem bila vesela. Res nisem pričakovala, da se bojo ljudje tako odzvali. Vendar pa me cel večer ni zapustil občutek, da me zelo znane oči iz množice opazujejo. Zadnje kar mi je še manjkalo ta večer je bilo to, da bi se mi po najhujšem scenariju Harry prikazal med fani kateri so imeli vip vstopnico. Po tem bi najbrž res potrebovala oskrbo doktorice Parker.
Ko smo končali s koncertom smo se šli hitro preobleči in osvežiti, da bi se lahko slikali z oboževalci in podobno. To je na srečo hitro minilo. Večina nam je zaželela nekakšno dobrodošlico nazaj na sceno nekateri pa so jokali ker so bili presrečni, da smo se vrnili. Zabavno je bilo opazovati njihove presrečne obraze in nekajkrat sem se tudi sama vprašala če bom kdaj tako, kot oni.
Ko so vsi odšli sem se odšla v garderobe kjer sem se hotela nazaj preobleči v svoje stvari, tam pa sem zagledala ogromen šopek belih in roza lilij, katere so bile moje najljubše, a za to je vedela samo ena oseba.
»Niall!« sem zavpila in ga poiskala med ljudim, katerih je bilo še vedno ogromno.
»Tukaj sem,« je rekel in se postavil pred mene.
»Si mi ti slučajno pustil rože v garderobi?« sem ga vprašala in upala, da bo rekel, da jih je on pustil.
»Kakšne rože?« je zmedeno rekel in me pogledal, kot da se mi meša.
»Belo roza lilije.« sem mu pojasnila.
»Ne. Si sigurna, da si jih videla, saj je bila garderoba cel večer zaklenjena in vstop vanjo ste imeli samo ti, Taylor in Louise.« je rekel Niall in me še vedno začudeno gledal. Stresla sem z glavo in se nekako zlagala, da sem po vsej verjetnosti zavila v napačno sobo. Počasi sem se vrnila nazaj v garderobo in si med potjo sezula visoke pete, katere so me ubijale. Tam sem sedla na stol in se zazrla v rože, ki so ležale na mizi pred mano. Nagnila sem se naprej in pograbila rože in iskala kakršno koli sporočilo od koga so bile, a zaman. Toliko časa sem jih vrtela okoli dokler ni ven padel majhen listek. Rože sem odložila nazaj na mizo in pograbila listek in prebrala sporočilo,kateri je bil napisan s pisavo, ki bi jo lahlo kjer koli prepoznala. Takrat sem se zavedala, da je nekje v isti stavbi kakor jaz. Zavedala sem se, da je lahko bil celo skrit nekje v istem prostoru kakor jaz. Z zadnjimi atomi moči sem ustala iz stola se preobula v all starke in stekla ven iz prostora nazaj h drugim.

~~~~~~~
Bedno je
25. maj 2014
ni bedno, popolno je!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
25. maj 2014
Neeeeeeexxxxxtttt
25. maj 2014
Omg, res je popolno
Next +nova bralka
25. maj 2014
-PARKER OH WHY -
Ni bedn?????
NeeeeeeEeeEEEEEEEXXXXTTTTTTTT
25. maj 2014
u133544
u133544
nee pa nii bedno! to je popouno!!
nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxtttttttttttt!!!!!!
25. maj 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeext nujno čim prej
25. maj 2014
next!!!
Čim prej!!!
In sploh ni bedno, ker je perfekcija do zvezd in nazaj!!!
Tako,da vse kar lahko rečem je:
NEXT, NEXT, NEXT!!!!!
25. maj 2014
NEXT!!!!!!
26. maj 2014
Hayley! Vstani!« se je zadrla Taylor in skočila na mojo posteljo.
»Taylor pojdi stran.« sem zamomljala in se prekotalila na levi bok.
»Hayley čez pol ure moro oditi saj nas čaka zvečer manjši nastop v nekem klubu in ura je pol treh popoldne.« je rekla in potegnila odejo iz mene.
»Rada bi spala.« sem zamomljala in jo zrinila iz postelje.
»Ashton in Luke sta tukaj..« je rekla Taylor in skoraj sigurna sem bila, da je jezno strmel vame.
»Ash in Luke sta tukaj?« sem presenečeno rekla in odprla en uči in se zazrla vanjo.
»Da.« je rekla in se pobrala iz tal.
»ASHTOON!« sem zakričala na ves glas in se hitro pognala v spodnje nadstropje kjer sem zagledala Nialla, Luka, Ashtona, Troya in Jeremya sedeti za kuhinjsko mizo.
»Končno je vstala.« je rekel Troy in se zasmejal. Grdo sem ga pogledala in se vrgla Ashtonu v objem.
»Hej mala.« je rekel veselo in me močno stisnil h sebi.
»Dolgo je minilo od kar smo se videli.« je rekel Luke, ko sem objela še njega.
»Pogrešala sem vas.« sem rekla in sedla na prazen stol nasproti Nialla.
»Hayley! Vraga uredi se že enkrat, prisežem da te bom v pižami zvlekla v javnost.« se je razburila Taylor in me spodila nazaj v zgornje nadstropje. Ko sem se uredila smo vsi odšli do kluba kjer smo zvečer imeli manjši koncert in tam smo se dokončno pripravili na večer.

»Hvala vsem, ki ste prišli. Upam, da ste se imeli super in želimo vam lep večer še naprej.« sem rekla in tako smo zaključili naš manjši nastop.
»Hayley!« je Danielle zavpila skozi ljudi in se mi vrgla v objem.
»Oprosti, ker včeraj nisem utegnila priti na koncert.« je rekla razočarano in me močno objela.
»V redu je. Važno je, da si danes tukaj.« sem rekla in se ji nasmehnila.
»Da, odlični ste bili.« mi je odvrnila. Zapletli sva se v manjši pogovor, katerega sem končala z izgovorom, da moram nujno na stranišče. Zelo sem imela rada Danielle vendar sem na trenutke potrebovala samoto in tišino, slednji pa ravno nista bili pogosti v mojem življenju.
Odprla sem vrata, ki so vodila v prostor s stranišči in se tam utrujeno uprla na umivalnik in se zazrla v svojo podobo v ogledalu. A zmotil me je odsev, katerega sem se na nek način prestrašila. Sprva je zgledalo kakor, da v kotu stoji serijski morilec z zelo znanimi rjavimi kodri in očmi, ki so bile mešanice temno svetle zelene barve.
»Harry?« sem tiho izdavila in se s strahom v očeh zazrla v njegovo podobo. Še vedno je bil isti kakor na dan, ko sem ga zadnjič videla, le da je sedaj izgledal malo bolj shujšan in, da je imel malo daljše lase.
»Hayley,« je enako tiho odvrnil in se mi za korak približal in nato obstal na mestu.
»Kaj počneš tukaj?« Sem ga vprašala in poskusila ukrotiti jezo v meni, ki je z vsako sekundo močno naraščala.
»Prišel sem na tvoj koncert..« je tiho rekel in se zazrl vame.
V njegovih očeh sem lahko videla mešanico žalosti in obupa.
»Po vseh teh letih se tukaj pojaviš?« sem rekla s tresočim glasom in se še močneje oprijela roba umivalnika.
»Hayley... Razlog je bil ogromen, da sem odšel.« je rekel in se mi približal na razdaljo nekaj centimetrov.
»Dovolj dober, da si me pustil v vsej bedi s katero sem se spopadala z mislimi, da me sovražiš?« sem jezno zasikala in strmela vanj.
»Ni mi preostalo drugega.« je tiho rekel.
»Ni ti preostalo drugega, kot napisati, da me sovražiš? Da me nikoli nisi ljubil? Da so bili vsi najini 'najlepši' trenutki laž? Da so bile vse besede zlagane?!« sem zakričala in se do zadnje besede niti nisem zavedala, da sem vpila nanj.
»To niso bile laži, pismo je bila ena velika laž.« je rekel. Srepo sem se zastrmela vanj in preučevala njegove obrazne poteze, ki se tudi niso kaj dosti spremenile.
»Veš, niti ne zanima me ali je bilo tisto pismo laž ali ne, prebolela sem te in šla naprej.« sem rekla in s tem izrekla ogromno debelo laž.
»Hayley…«
»Utihni Harry, končala sem s tabo! Končno sem zaživela nazaj svojo staro življenje in nato se ti tukaj pojaviš?« sem zavpila nanj.
»Sovražim te Harry Styles!« sem še jezno rekla in odšla nazaj h drugim. Želela sem daleč stran od tega kluba ali pa vsaj utopiti svoje podivjane misli v alkoholu, kar sem slednje tudi storila.

*Niall*

»Hayley,« sem zaskrbljeno rekel, ko je segla že po desetem kozarcu mešanice alkoholnih pijač.
»Ja Niall?« je pijano rekla in kolcnila. Nejevoljno sem zavzdihnil in jo zgrabil okoli pasu in si jo vrgel preko rame.
»Niall,« se je pijano zasmejala in me udarila po hrbtu.
»Spusti me.« je še rekla in nadaljevala s svojim hihitanjem. Prerinil sem se mimo ljudi proti izhodu in jo zunaj položil v avto in jo odpeljal domov. Pot domov e ni vlekla je bilo pa naporno poslušat njeno nenehno pijano blebetanje. Tako je bila pijana, da ni iz sebe spravila stavka, kateri bi nekaj pomenil. Ko sva prišla domov sem jo odnesel v hišo, v njeno sobo in jo tam položil v posteljo.
»Niall,« je tiho začela.
»Ja, Hayley?« sem rekel in jo pokril z odejo.
»Harry je bil v klubu. Videla sem ga. srečala sem ga na stranišču.« je momljaje rekla in zaprla oči. Globoko sem vdihnil in na kratko zamajal z glavo in zapustil njeno sobo in odšel v kuhinjo.
»Kaj počneš tukaj Harry?« sem rekel, ko sem zagledal znano podobo se naslanjati na rob hladilnika.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ah ja in je tukaj Harry to bo še zanjimivo
Urša ker si dobila next se pejt zaj učit ker ti prisežem, da ti ne bom pomagala jutri o.O
27. maj 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani