u98728
u98728
rubrike:
☠ то☓ɪc (novo v то☓ɪc magazine)
☠ pišite_nam (vaše pohvale, kritike, predlogi)
☠ news (novice o domačih in tujih zvezdnikih)
☠ love-line (vse o ljubezni)
☠ teens (o odraščanju in razvoju)
☠ SOS (pišite nam o vaših težavah)
☠ exit (za zaključek...)
04. julij 2012
u98728
u98728
.1. IZDAJA
.
.
.то☓ɪc
.
.
☠O rubriki pišite_nam:
Svoje pohvale/kritike/predloge pošljite na moj zs. Na koncu besedila še pripišite svoje ime oz. vzdevek, starost in naslov rubrike (v tem primeru pišite_nam). Prosim, če pišete v knjižni slovenščini (v nasprotnem primeru bo pismo popravljeno ali ne bo objavljeno).

☠O rubriki SOS:
Svoje težave pošljite na moj zs. Na koncu besedila še pripišite svoje ime oz. vzdevek, starost in naslov rubrike (v tem primeru SOS). Prosim, če pišete v knjižni slovenščini (v nasprotnem primeru bo pismo popravljeno ali ne bo objavljeno).

☠O rubriki exit:
Tu bodo objavljeni vaši oglasi, pesmi ali zgodbe.
Svoje oglase/pesmi/zgodbe pošljite na moj zs. Na koncu besedila še pripišite svoje ime oz. vzdevek, starost in naslov rubrike (v tem primeru exit). Prosim, če pišete v knjižni slovenščini (v nasprotnem primeru bo pismo popravljeno ali ne bo objavljeno).
Oglasi bodo objavljeni vsi, pesem in zgodba pa le ena; vse pesmi in zgodbe bodo objavljene, ampak le po ena v vsaki izdaji.
04. julij 2012
u98728
u98728
.pišite_nam
.
.
☠Dʀᴀɢɪ то☓ɪᴄ ᴍᴀɢᴀᴢɪɴᴇ!
Vɪᴅᴇʟᴀ sᴇᴍ ɴᴀsʟᴏᴠɴᴏ sᴛʀᴀɴ ɪɴ žᴇ ᴋᴏᴍᴀᴊ čᴀᴋᴀᴍ, ᴅᴀ ᴘʀᴇʙᴇʀᴇᴍ 1. ɪᴢᴅᴀᴊᴏ ʀᴇᴠɪᴊᴇ. Iᴍᴀᴍ ᴘᴀ 1 ᴘʀᴏšɴᴊᴏ:
ᴀ ʙɪ ʟᴀʜᴋᴏ ᴏʙᴊᴀᴠɪʟɪ ᴋᴀᴋšɴᴏ ᴋᴠᴀʟɪᴛᴇᴛɴᴏ sʟɪᴋᴏ Lᴏᴜɪsᴀ Tᴏᴍʟɪɴsᴏɴᴀ ɴᴀ ᴀᴠᴅɪᴄɪᴊɪ? Pʀᴏᴏᴏsɪᴍ? Isᴋᴀʟᴀ sᴇᴍ ᴊᴏ žᴇ ᴘᴏᴠsᴏᴅ, ᴘᴀ sᴇ ᴍɪ ɴᴏčᴇ ᴘʀɪᴋᴀᴢᴀᴛɪ sᴛʀᴀɴ. Nᴀᴘɪšᴇ ᴍɪ, »ᴇʀᴏʀ« ᴀʟɪ ɴᴇᴋᴀᴊ ᴛᴀᴋᴇɢᴀ.
LP
Bᴏᴏ-Bᴇᴀʀ, 12 ʟᴇᴛ
.
Draga Boo-Bear,
tu je 1. izdaja то☓ɪc magazine, ki si jo tako zelo čakala. Tudi na tvojo sliko nismo pozabili. Na njej se Louis prav prijetno smehlja.LP
то☓ɪc magazine
04. julij 2012
u98728
u98728
.news
.
.
Zvezde praznujejo: Jaden Smith (8. 7. 199, Selena Gomez (22. 7. 1992), Daniel Radcliffe (23. 7. 1989), Cher Lloyd (28. 7. 1993), Joe Jonas (15. 8. 1989)

☠1D: Tako znane in uspešne skupine, kot je One Direction, uživajo ogromno podporo oboževalcev po vsem svetu, prav tako pa ni presenetljivo, da se soočajo tudi s sovražniki skupine.
V nedavnem intervjuju s Harryjem, so se dotaknili tudi te teme in ga vprašali, če jih njihovi nasprotniki navdihujejo.
»So ljudje, ki niso naši oboževalci in nas motivirajo, da delamo še bolje.«
»Iskreno povedano, se vse vrti okrog oboževalcev. Nismo tam za ljudi, ki nas ne marajo, ampak za vse, ki nas podpirajo. Radi imamo oboževalce, neverjetni so in vse, kar delamo, delamo za njih,« je še dodal.
Kako lepo! Se tudi ti ne moreš nehati smehljati?
(prirejeno po članku iz TOčnoTO!)

☠JB: Čeprav se je veliko govorilo, da bi naj Justin Bieber prišel na Hrvaško, so bile govorice očitno neresnične. Nam najbližje pa pride v Avstrijo in Italijo! Ni še sicer znano, če so to vsi datumi evropske turneje, a najverjetneje so.

19. februar – Machester, Velika Britanija
23. februar - Sheffield, Velika Britanija
24. februar – Liverpool, Velika Britanija
27. februar – Birmingham, Velika Britanija
2. marec – Nottingham, Velika Britanija
4. marec – London, Velika Britanija
11. marec – Lizbona, Portugalska
14. marec – Bilbao, Španija
16. marec – Barcelona, Španija
19. marec – Pariz, Francija
22. marec – Zurich, Švica
23. marec – Bologna, Italija
25. marec – Lyon, Francija
26. marec – Stuttgart, Nemčija
28. marec – Munich, Nemčija
30. marec – Dunaj, Avstrija
31. marec – Berlin, Nermčija
2. april – Hamburg, Nemčija
3. april – Frankfurt, Nemčija
5. april – Dortmund, Nemčija
6. april – Cologne, Nemčija
8. april – Strasbourg, Francija
10. april – Antwerp, Belgija
13. april – Arnhem, Nizozemska
16. april – Oslo, Norveška
20. april – Copenhaven, Danska
22. april – Stockholm, Švedska

Boš kupil/-a karto za turnejo 'Believe'?
(prirejeno po članku iz TOčnoTo!)

☠Cody Simpson:Cody Simpson je nov podpornik od 'PETA' ('People for the Ethical Treatment of Animals').
Mladenič je v oglasu poziral s svojim psom Buddyjem. Oglas nosi sporočilo: 'Naredite življenje svojega ljubljenčka paradiž'.
Pevec prosi svoje oboževalce, da ljubijo svoje živali in prijavijo mučenje.
»Je kot da bi imel še enega člana družine. Nikoli ne pusti psa v vročem avtu. Pomembno je spregovoriti, če vidiš takšno situacijo. Lahko poveš svojim staršem ali kateremukoli odraslemu, ki mu zaupaš. Jaz ne bi zapustil situacije, dokler ne bi bila končana.«
Cody ima res srce na pravem mestu. Se strinjaš?
(prirejeno po članku iz TOčnoTO!)

☠Dvojčici Olsen: Marry-Kate in Ashley Osen, ki sta kreativni direktorici, se poslavljata od igralskega sveta. V nedavnem intervjuju za 'Elle UK' sta spregovorili o koncu tega poglavja v njunem življenju.
»Neprestano sva delali do 18. Leta. Nato sva si vzeli premor in se vrnili v šolske klopi. Takrat sva začeli razmišljati, če želiva z igralstvom še nadaljevati,« je spregovorila Ashley.
»Čas je bil za nov korak. Sama sem želela delati toliko drugih stvari. To ne pomeni, da me Hollywood več ne zanima. Všeč mi je, kako deluje, vpleteni ljudje in veliko odprtih možnosti. Vendar če bi se lahko kdaj vrnila nazaj, ne bi bila igralka,« je nadaljevala.
Tudi njena sestra dvojčica je priznala, da se v tem poslu več ne vidi, čeprav je še pred kratkim sprejela vlogo v 'Weeds to Beastly'.
»Zdi se mi prav, da sem se umaknila izpod žarometov,« je povedala.
Dvojica je zaplavala v igralske vode že v ranem otroštvu - veliki preboj sta doživeli s komedijo v 80-ih, 'Polna hiša', zadnji skupni film 'New York Minute' sta posneli leta 2004, sedaj pa sta ponosni lastnici razkošne modne linije 'The Row'.
Bosta tudi tebi mladi prikupni dvojčici ostali v spominu?
(prirejeno po članku iz TOčnoTO!)
04. julij 2012
u98728
u98728
.love-line
.
.
TELESNA GOVORICA: KAKO VEŠ, DA SI MU VŠEČ?
☠Bodi pozorna na oči in pogled:
Velikokrat si ga že ujela, ko te je opazoval. Čeprav je bilo v prostoru veliko ljudi, je gledal prav tebe. Ko si ga ujela pri opazovanju, je na hitro pogledal stran, čez nekaj trenutkov pa spet proti tebi. To je že prvi znak, da si mu všeč. Ko sta si blizu, se pogovarjata ali gledata, si pozorno oglej njegove zenice, kajti če se mu rahlo povečajo, pomeni, da mu pogled nate ugaja in, da mu je všeč tvoja družba. Rahlo povečane zenice povzročajo tudi mežikanje oz. trepetanje z očmi, na kar bodi tudi pozorna. Ampak, da ne boš izpadla čudno, tega ne delaj tako očitno, saj ne veš, kaj si bo mislil. Pozorna bodi tudi na to, kam potujejo njegove oči, ko mu nekaj govoriš. Če si mu všeč, te bo gledal tako, kot da se je izgubil na tvojem obrazu. Od oči, mimo nosa in na koncu se bo ustavil na ustnicah, pri tem pa mislil na poljub. Potem se bo spet vrnil globoko v tvoje oči.

☠Njegov nasmešek lahko pove več, kot si misliš:
Ko je fant res zaljubljen, verjetno ne bo uporabljal spogledljivega nasmeška, razen če je zares samozavesten. Uporabil bo namreč »polovični« nasmešek, ko se nasmehne s samo eno stranjo ust, oz. samo tisto privzdigne. To pomeni, da je živčen in rahlo negotov, kar se tiče tvojega zanimanja zanj. S tem, ko mu boš vrnila rahel spogledljiv nasmešek, mu boš dala vedeti, da ti je všeč, ali da se vsaj malo zanimaš zanj. Tako se bo sprostil in vedel bo, da ima možnosti pri tebi.

☠Govor:
Če je fant v družbi sicer zelo samozavesten in se mu bo v pogovoru s tabo zatikal jezik in besede, jecljav bo in rahlo zardeval, so to znaki živčnosti in gojenja čustev do tebe.

☠Drža:
Če si mu všeč bo svoje telo obrnil v smeri, ki kaže proti tebi, ne glede na to ali sedi ali stoji. Lahko se tudi nagne nekoliko bližje. Le redko ti bo obrnil hrbet in te bo pogosto gledal in opazoval. Če bo svoja ramena in medenico, medtem ko sedi, usmeril proti tebi, zagotovo nekaj čuti.

☠Obnašanje:
Nekateri fantje radi pretiravajo s svojim obnašanjem v družbi svojih prijateljev ali sošolcev, če je kje v bližini punca, ki jim je všeč. Kar opazuj njegovo obnašanje v fantovski družbi, če si kje v bližini. Začne kar naenkrat pripovedovati šale, glasneje govoriti, podajati močna mnenja? Tukaj gre spet za nezavedno obnašanje fanta, ki želi na tak način pokazati, da je vodja tropa.

☠Usklajenost vajinih gibov:
Ko se bosta pogovarjala ali sedela drug zraven drugega, bo fant lahko nezavedno posnemal tvoje gibe. Npr. če boš premaknila glavo v eno smer, jo bo najverjetneje tudi on, če se boš nasmejala, se bo tudi on. To je posledica njegovega zelo pozornega opazovanja tebe in tvojih gibov, ki se mu zdijo zanimivi, če si mu res všeč.

☠Če se te dotakne:
Če si mu res všeč, bo najverjetneje iskal različne izgovore, da se te dotakne. Lahko bo »po nesreči« ali »prijateljski« udarec. Hrepeni po tvojem dotiku, zato je to očiten znak, da si mu všeč. Če ni sramežjiv, ni dvoma, da te bo kdaj tudi prijel za zadnjico ali druge predele. Tudi tovrstno draženje je eden njegovih načinov, da ti dokaže, da si mu všeč in želi pritegniti tvojo pozornost. Npr. te užali in potem se ti opravičuje in te pri tem objame ali nate položi roko v znak tolaženja.
04. julij 2012
u98728
u98728
NORI LJUBEZENSKI VERZI, ŠALE IN PREGOVORI

☠Ljubezen je, ko na neskončno široki, prazni poti srečaš nekoga, ob katerem je tako malo prostora, da ne moreš mimo njega.
☠Šolska ljubezen na pesek se piše, veter zapiha in vse se izbriše.
☠Preprosto je bilo oditi,preprosto se je bilo znova zaljubiti, a stare spomine težko pozabiti.
☠Le kaj moj svet bi brez sanj?
Sanjam, da me ljubiš,
sanjam, da me rada imaš,
sanjam, da me objameš
sanjam, da poljub mi daš,
ko me pogledaš slišim bitje srca
ko se nasmehneš mislim, da srečna sva oba.
A kaj ko tvoj pogled je tako kratek
tvoj nasmeh tako zaigran, ko pogledam te
se umakneš in greš stran. A sanj
mi ne moreš vzeti, čeprav vem, da vse je zaman.

☠Parček v postelji.
On: Povej mi tri besede, ki ljubezenski par povežejo za vedno!
Ona: Jaz sem noseča!
☠»Ljubim te,«mu je dahnila v uho.»Tudi ti ljubiš mene?«»Ja, tudi tebe!«

☠Ljubezen je slepa.
04. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg