u142146
u142146
H E L L O !!
Tukaj bom napisala svojo zgodbico. Polna bo maščevanja,ljubezni,prevare... Malce bo tudi srhljiva,ampak to ne bo glavna tematika. Glavna tematika bo življenje neke najstnice,katere življenje je pestro in zanimivo!
*
Spoznajte našo glavno junakinjo,štirinajstletno Evelin. Je najbolj priljubljeno dekle na njihovi gimnaziji Je edinka,prihaja iz bogate družine in je rahlo razvajena. Je srednje visoka,suha,ima zelene oči in dolge lase lisičje barve. Ima popolno postavo in je idealna punca vsakega fanta. Obožuje glasbo,ples in vampirske romane. Je samska.
Evelin:
*
Evelinina najboljša prijateljica je prav tako štirinajstletna Vanessa. Vanessa ima mlajšo,triletno sestrico Miley. Ne njena sestrica nima ime po pevki Miley Cyurs,pač pa po Vanessini mami Miley,ki je ob rojstvu male Miley umrla v prometni nesreči. Kasneje je njen oče naredil samomor,zato dekleti živita pri stricu in teti. Vanessa ima fanta Boba.
Vanessa:
*

Leja je njena dobra prijateljica. Stara je 14 let in je prav tako edinka. Rada teče,a sovraži ples. To pa zato,ker si je pred tremi leti na treningu hip-hopa zlomila nogo,in nato se ji je ples nenadoma zameril. Ima fanta Briana.
Leja:
*

Maya je tudi stara 14 let in je prav tako njena dobra prijateljica. Ima žalostno preteklost-z mamo sta sem pred pretepaškim očetom pobegnili iz Londona,ko je bilo Mayi deset let. Je samska.

Maya:
*
Za nadaljevanje potrebujem 1 next!!
25. junij 2013
next
26. junij 2013
u84435
u84435
Next!!
26. junij 2013
next
26. junij 2013
u142146
u142146
Hvala vsem trem!
"Lukas,"sem rekla mrtvo hladno,ko sem s svojim 'spremstvom' prišla po dolgem hodniku do fanta s svetlimi lasmi,modrimi očmi,in mišicami,dijaka tretjega letnika. On in njegovi prijatelji so buljili vame kot tele v nova vrata. A res ne morejo dojeti,da mi gre to na živce? "Evelin,"je rekel,a namesto,da bi bil njegov glas hladen,kar je verjetno želel,je bil ves živčen. "Dobila sem tvoje sporočilo,"sem rekla,in iz žepa kavbojk potegnila zmečkan kos papirja ter ga razgrnila. "In?"je vprašal ves na trnih. Vse skupaj me je malce zabavalo. Vedela sem,kako mu je neprijetno v trenutnem položaju,čeprav je bil 2 leti starejši od mene. Ne morem verjeti,da sem si v teh dveh mesecih srednje šole ustvarila takšno nadvlado. Naveličano sem zavzdihnila. "Povedala sem ti. Že pred dvema tednoma. Med nama je konec. Za vedno. Kdaj se boš s tem že sprijaznil?" Vsi,in njegovi prijatelji in moje prijateljice so utihnili. Vsi smo poznali odgovor,a smo čakali,da ga slišimo iz Lukasovih ust. A trmasto je molčal. "Nikoli! Zdaj pa nam oprosti,ampak zamujamo na francoščino,"sem nesramno rekla,se zasukala na petah in odšla proti učilnici za francoščino.
Tole je Lukas,da si ga boste laže predstavljali:Učiteljica je prišla v razred in pouk se je začel. Sama pa sem razmišljala o zadnjih nekaj tednih. Z Lukasom sva začela hoditi pred enim mesecem in.... "Gospodična Rose,lahko ponovite,kaj sem rekla?"je rekla naša učiteljica francoščine. Opss. Odkimala sem. "Potem pa me poslušaj!"je rekla in se obrnila stran od mene. Za hrbtom sem ji pokazala jezik in cel razred se je zasmejal. Učiteljica se je obrnila nazaj k meni. "Kaj je bilo?"je razkačeno vprašala. Naredila sem nedolžen obrazek. "Zakaj mislite,da sem kriva jaz?"sem nedolžno vprašala.
Next?
26. junij 2013
u84435
u84435
Next!
26. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
26. junij 2013
u142146
u142146
Hvala vama!
"Evelin Rose Pie,"je začela (imam dva priimka). Učiteljica je besno lovila sapo in se pokušala spomniti primerne kazni. "Pred tablo! Vprašana si!"je na koncu zasopla. Gladko sem se zasmejala. Francoščino sem obvladala in ona je to vedela,zato je poskušala vsako mojo napako izkoristiti,da bi me vprašala in bi dobila slabo oceno. A to se še ni zgodilo.Vedno sem vse znala in dobila petico. Vstala sem in šla pred tablo. Po petnajstih minutah se je vdala in mi v redovalnico napisala petko. Nisem se premaknila iz mesta. "Lahko se vrneš v klop,"je siknila. "Ne,"sem rekla. "Kaj si rekla?!"je zavpila. "Rekla sem ne,ali narobe slišite ali kaj?"sem mirno rekla. Cel razred je zajel sapo. Učiteljica francoščine je veljala za najstrožjo učiteljico na šoli in nihče si ji ni upal ugovarjati. Učiteljica je ponovno besno lovila sapo. Jaz pa sem tam stala mrtvo hladno. Verjetno ste že opazili,da hladnost obvladam. "No,naredi kar hočeš. Po pouku imaš pripor!"je jezno rekla. Nisem želela,da misli,da mi je s tem prišla do živega,zato sem rekla: "Oh,očitno bom morala prestaviti frizerja. Koga šalim! Saj ga sploh ne potrebujem!" Razred je bruhnil v smeh. "V klop! Predstave je konec!"je zavpila. Skomignila sem z rameni in sedla v klop. Učiteljico sovražim in to,da sem jo razjezila je bil zame velik dosežek. Ko sem sedla v klop se je Vanessa,ki je sedela poleg mene zahihitala. "Svaka ti čast,"je zašepetala med hihitanjem.
Po francoščini je bil odmor za kosilo. Skupaj z Vanesso,Lejo,Mayo in ostalim spremstvom sem odšla v jedilnico. Vzela sem si solato z nekaj koščki piščanca in dietno kokakolo. Skupaj smo se odpravile za mizo,kjer smo ponavadi sedele. Drugače imenovana miza navijačic in športnikov oziroma bolje poznana pod imenom Miza za priljubljene. Tukaj so sedeli fantje,ki so bili v košarkaški ali nogometni ekipi,in dekleta,ki smo bile navijačice. Sedla sem nasproti Joea,fanta iz četrtega letnika. Zarežal se je. "Slišal sem za šov pri francoščini,"se je zahihital. "Na naši šoli se novice širijo kot požar,"sem rekla med smehom. Takrat je pritekla do mene neka punca,mislim,da je bila ena izmed članov dramskega kluba.
Next?
26. junij 2013
u136908
u136908
Neeeeeeeeeeeeeeeeeexxttt! O, kok je napeto! Dej hitr neki napiš! Zame, ploooooošiim? Puppy eyes?
26. junij 2013
u142146
u142146
Oki,načeloma bi počakala še na vsaj en next,a naj ti bo... ภยtєllค♥ɠเгl ,samo zate!

"Evelin.....ravnateljica....želi....da.... prideš...takoj....po....kosilu...k...njej!"je zadihano rekla in šal k mizi,kjer so sedeli člani dramskega kluba. Joe se je zastrmel vame. Zagotovo me ravnateljica hoče zaradi francoščine... Minil me je tek. Spila sem dietno kokakolo in pladenj odnesla. Punce so želele za menoj a sem dvignila roko in takoj so sedle. "Trenutno ne potrebujem spremstva,"sem rekla in sama odšla proti pisarni. Vstopila sem v tajništvo. Preden sem potrkala na vrata pisarne ravnateljice sem pomislila 'O,bog,prosim,samo staršev ne kliči!' Moje skrbi so bile odveč,ko sem vstopila v pisarno so bili že ta . Pogoltnila sem cmok,ki se mi je naredil v grlu. Vedela sem,kaj bo sledilo; hišni pripor do konca življenja,izbrisati si bom morala fb profil,poleg tega pa se bom mogla izpisati iz šolske navijaške ekipe in opustiti hip-hop. Takrat sem zagledala mamin objokan obraz. Zdaj sem si želela,da bi bila starša tukaj zaradi francoščine,a sem vedela,da nista. Stekla je do mene in me objela. "Kaj se je zgodilo?"sem prestrašeno vprašala. "Evelin,prosim,sedi,"je čudno prijazno rekla ravnateljica. Sedla sem. Mami je še naprej jokala. Pa kaj za vraga se dogaja. "S-s-se spomniš,ko si bila na zdravniškem pregledu,prejšnji teden?"je začel očka. Prikimala sem. Na pregled sem morala,ker sem dobila nenaden napad bolečine. Še dobro se spomnim, kako sem se po tleh kopalnice zvijala in kričala. Kot da bi me kdo napol rezal z nožem."Dobili smo izvide,"je šepnil. Zazrla sem se v vsakega odraslega posebej. Nazadnje sem se zazrla v ravnateljico. Bila je ženska srednjih let,suha. Sedela je strogo ravno,rjavo-oranžne lase pa je imela pristrižene na paž. Trenutno si je grizla svojo tanko ustnico. "In? Oprostite,ampak če mi ne mislite povedati,kaj je narobe,bom morala iti,čez pet minut imam kemijo!"sem nestrpno rekla. Takrat je spregovorila mami. "Evelin...ljubica...imaš neozdravljivo bolezen. Se spomniš izpuščajev,ki so se ti naredili kmalu po napadu bolečine? Napada? Zdravniki predvidevajo,da bodo napadi kmalu postali nekaj vsakdanjega in...morda lahko umreš,"je šepnila. Bila sem prepričana,da se norčujejo iz mene. "Oprostite,ampak nimam časa za vaše traparije,na kemijo moram,"sem rekla,vstala in šla naravnost v razred za kemijo. Dekleta so prestrašeno stekle k meni. "Kaj se je zgodilo?"je vprašala Leja. "Eh,starši in ravnateljica so mi natvezili nek lari fari,whatever!"sem rekla. Kmalu je prišla učiteljica in začela se je kemija. Nekje sredi ure pa sem začutila grozljivo bolečino,padla sem na tla in nič nisem mogla,nemočno sem se zvijala in vreščala. Učiteljica je stekla k meni,prav tako tudi nekaj sošolcev in sošolk,ter seveda Vanessa in ostalo spremstvo. Nenadoma pa je bolečina postala še hujša. Še glasneje sem vreščala in na koncu izgubila zavest.
Next?
26. junij 2013
u136908
u136908
Neeeeeeeeeeeeeexxxtttttt!!!!!!!!
26. junij 2013
u136908
u136908
In hwaalaa
26. junij 2013
next
26. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg