Ja, že spet jaz... /: Če bo ta zgodbica uspešna bo, ko jo bom dokončala, prišlo še nadaljevanje oziroma 2.del, ki bo po moje naslov... (Ne povem, ker lahko kdo ponavlja). Upam, da pride nadaljevanje.
________________________________________
To zgodbico pišem že dlje časa. Uganite kdaj? Takrat, ko je pouk 'najbooolj zanimiv'. Ja v šoli, ker je dolgčas. Do sedaj me še niso zasačili, samo sovražim, ker mi sošolka vedno vzame list in prebere skoraj vse Dx Meni, jaz pišem čudno ampak rabim vaše mnenje zato bom to tudi objavila. Tudi, če ne bo nič nextov bom dajala nexte, ampak, če vam bo začetek sploh všeč, napišite next ampak ne mi potem nehat brat ali pa dajat samo nextov. Kako bi bilo vam ?
Kot ste že ugotovili, predvidevam, da vas je vsaj večina sklepano po naslovu, bo govorilo o volkih oz. volkodlakih.
Že v naprej pa vas vabim brati moje ostale zgodbice, ampak bom eno mogoče zbrisala, če ne obeh, ker je itak premalo bralcev, na drugih temah pa nočem oglaševati, tudi če mi pisateljice pustijo... Eden je fanfiction od Justina B.&Shawna M.
My music place ♡ New story ff. Shawn M & Justin B
https://www.igre123.com/forum/tema/my-music-place-new-story-ff.-shawn-m-in-amp-justin-b/187747/
No, pa dajmo....
Ou, pa ja naslovnica pride malo pozneje! In, ja tale ne bo fanfiction heh.
____________________________________________________________________________
»Svetloba v svoji lastni temi,« sem zarenčala, ko sem opazovala sovražnika... mojega nekdanjega prijatelja... najboljšega prijatelja. V kardelu smo si vsi zaupali no, jaz sem najbolj njemu, Ini in Blacku. Vse je kazalo, da nas je ON izdal. Vse je povedal nasprotju od nas, nasprotnemu kardelu. Oba kardela sta ga zapustila. Oni so beli volkodlaki, mi pa smo vijolčni. Kdaj nam pravijo tudi, da sm črni ali pa sivi volkodlaki.
Prestrašeno iskal je hrano, po snegu. Naježila sem se, ko sem že hotela skočiti vanj sem zaslišala šumenje. Pogledala sem dol k njemu. Še je bil tam. Počasi sem vstala, šape so me vodile v bližnje grmovje. Tam sem se ustavila. Vame je skočil Black. Zarenčala sem in zatulila, s taco sem ga mahnila po gobčku. Lačna sem bila. Šla sem do grmovja kjer sem prej opazovala sovražnika Tya. Zraven mene se je ulegel Black in se naslonil name.
»Kako je mogel?« sem žalostno rekla in svoj gobček zakopala v sneg. Zaslišala sem tulež belega volka. Vodje.
»Lupus,« sem rekla in dvignila smrček iz snega. Pogledala sem Tya, pogledal je levo in desno ter stekel.
»Po eni strani se mi smili,« sem rekla in Blacka pogledala globoko v oči. Odstranil je pogled od mene. Z smrčkom sem ga dreznila in nakazala, da naj greva v votlino. Bila sva v votlini, k meni so pritekli Shaw, Shown in Shadow. Bili so mali volkci. Vsi so me poljubčkali in se stisnili k meni. Imela sem dolgo zimsko dlako. Na mojo zadnjico se je naslonil Black.
»Kdaj pride mamica,« je vprašala Shadow in pogledala v mojo taco. Njihova mamica...
»Ne vem, ampak sigurno kmalu,« sem rekla in se jim nasmehnila, vrnili so mi nasmeh. Tako so prikupni, še posebaj takrat ko se smehljajo.
»Zebe me,« je rekel Shaw. Vstala sem in z gobcem nežno pograbila Shadow in Shawa, Blacku sem nakazala naj odnese Showna. Stekli smo globje v votlino na levo in po 'hribčku' navzdol. V podzemlje. Tam so volkulje imele svoje mladiče ampak, v tej zimi so bili mladiči samo Shaw, Show in Shadow. Njihova mamica je Ina. Breja je še samo Althea.
Odložila sem jih v najtoplejši kotiček. Priznam, da je še mene ledeno zeblo. Stisnila sem se k Blacku. Mladički so iskali mleko, ampak ga nisem imela. Zaslišala sem kako jim je krulilo v želodčkih. Prišla je Althea.
»Skotila bom,« je rekla in zatisnila zobe skupaj. Skotila je dva volkca. Samčka po imenu Caladium in samičko Cassia. Mladiči so pri njej pili mleko. Razmišljala sem, da bi bilo lepo imeti kakšnega volkca, da bi bila jaz breja. Še nikoli nisem občutila tega občutka, ki bi ga dala jaz kot mama.
»Lepo bi bilo imeti kakšnega volkca,« mi je ušlo iz gobčka. Black se je stisnil k meni,
»Bi ga imela... z mano? Ampak šele pozno poletje,« je rekel. Pogledala sem ga...
»Ne vem, če bi bila dobra mama, kajti še nikoli nisem imela svojih,« sem rekla. Z Blackom sva nekako zaljubljena eden v drugega. V bistvu sem jaz vanj. Obnašava pa se kot, da sva brat in sestra. Shadow je prišla do naju. Ostala dva sta zaspala pri Althei.
»Kdaj boš imela svoje mladiče?« me je vprašala. V odgovor sem se ji nerodno nasmehnila in pogledala Blacka.

_______________________________________________
Next?
Želi kdo posvečeno?
Mnenja in teorije, kritike?
10. september 2016
u215961
u215961
Next
10. september 2016
Hvala <3
10. september 2016
u216066
u216066
Next =)
10. september 2016
Evo, naslovnica! Upam, da vam je všeč, ker sem prvič delala x) Prosim, da ne kopirate, če ne pa vsaj vprašajte!
10. september 2016
u215639
u215639
res je zanimivo in komaj čakam na Next
11. september 2016
Evo, le nextek prihaja <33 Hope u like it.
_____________________________________________________________________

Ko sem malenkost bolj dojela kaj me je Shadow vprašala sem izbuljila oči. Kaj naj ji rečem? Saj je šele mladič.
Zaslišal je pok. Lovec. Sem takoj pomislila. Hitro sem začela kopati luknjo, ki je bila samo na rahlo prekrita z zemljo. Pridružil se mi je še Black, prišel pa je tudi vodja Gray. Mladiči so se stisnili k Althei.
Čez minuto smo vsi bili v jami. Kaj, če so koga ustrelili? Lupusa? Njegove ali pa... Ty! Zlezla sem iz globoke velike jame in iz dobro skrite luknje. Za mano je šla Shadow ampak sem potiho zarenčala nanjo, da naj gre nazaj. Šla sem ven, prej pa pregledala, če je lovec kje v bližini. Ni ga bilo. V snegu je ležal krvav Ty. Ležal je v krvavem snegu, v svoji lastni krvi. Ampak je bil živ!
»Pojdi nazaj! Lovec se skriva v grmovju z puško, pusti me,« je rekel in mi pokazal zobe. Umaknila sem se od njega. Stekla sem proč od jame. Ker je bila zima sem imela svetlejšo dlako. Skrila sem se v umazan siv sneg. Ty je gledal vame, odložil je glavo v svetlo rdečo lužo krvi. Prišel je človek. Počasi sem se približevala in se skrivala za grmovji. Z vso svojo močjo sem stekla do njega in ga podrla, ugriznila sem ga. Končno po dolgem času sem začutila toplo in... ogabno kri? Spustila sem ga in ugriznila v sneg.
»Et nolite timere. Auxilium,« je rekel. Čudno sem ga pogledala, nato je izgubil zavest. Hotela sem se pobrati na noge, nato pa je Ty zarenčal in mi rekel,
»Steči! Za teboj je člove..k...« Tedaj sem za seboj začutila močno bolečino, ki me je udarila po glavi, Tya sem še slišala zarenčati. Že spet sem začutila kri po svojih zobeh.
Je z mano konec? Z zadnjimi močmi sem še poskušala odpreti oči se pobrati in razstrgati tistega, ki mi je to naredil. Imela sem še malenkost odprte oči, na snegu sem zagledala svojo kri...
*TY*
Lono je nekdo udaril močno po glavi. Iz ust ji je pritekla zelo temna rdeča kri. Kmalu je iz njenega gobčka začela liti črna kri. Nisem imel več moči, ampak sem vseeno poskusil. Pobral sem se na noge, ki so se mi tresle. Z gobčkom z vso močjo, ki sem jo še imel močno dregnil tistega človeka. Ta me ni ustrelil! Lovec je odšel naprej potem, ko me je ustrelil. Nenadoma sem padel na človeka in na njem izgubil zavest.
_____________________________________________
Next?
Aja pa mimogrede...
Ljudje bodo v tej zgodbici govorili v latinščini, volki pa v slovenščini Cx jah... Ampak sej vam bom prevajala, čeprav ne bodo več neki veliko nastopali.
Et nolite timere. Auxilium = Ne boj se. Pomagam.
12. september 2016
Next
12. september 2016
u215639
u215639
Next
12. september 2016
Evo prihaja po 1 mesecu in 1 dnevu Nexttt
_______________________________________________________________
*Help me!*
»«

_________________________________________________________________
*BLACK*
Hitro sem stekel do lone in jo dregnil. Pogledal sem okoli. Tam je ležal Ty... izgledalo je, da sta oba mrtva. Slišal sem stopinje za sabo, obrnil sem se. Bil je Lupus.
»Nič ti ne bom. Pomagal ti bom.« je rekel in odšel do Tya. Mučila sva se, da sva ju zvlekla do jame, saj so nam v tem mrazu mišice že otrpnile. Lono sem zvlekel v kot... tam kjer sva se igrala kot mladiča, v topel kotiček. Do Lo je takoj pritekla Shadow. Do nje se je obnašala kot, bi ji bila mama. Stisnila se je k njej. Po njeni sivi dlaki je pritekla Lonina kri... bila je črna.
To je pomenilo, da bo morala biti vedno na toplem in počivati, veliko piti in ne obremenjevati telesa.
Pustil sem ju, da spita. Odšel sem na stražo, zaradi drugih nevarnih živali in pa tudi ljudi. Razmišljal sem... bi moral odnesti tudi tistega človeka, ki naj bi prej pomagal? Odšel sem dol. Še je bil tam, sedel je na snegu. Stekel sem k njemu, kričal je in se pobiral. Prišel sem do njega in ga polizal po obrazu. Prijel sem ga za rokav njegove jakne in ga odpeljal v brlog po drugem vhodu. Prvi je bil temveč premajhen. Odvlekel sem ga do Lone. Pokril jo je z svojo debelo jopico. Odšel sem... nisem vedel, če obstaja še kakšno upanje, ker preživijo le redki volkovi...
»I just wanna see she again...« sem zašepetal in hodil po snegu, ki so ga topile moje tace.
_________________________________
Pride še potem!
13. oktober 2016
Next
13. oktober 2016
Next? Še kakšen???
27. oktober 2016
u215639
u215639
Next
27. oktober 2016
u217566
u217566
Next men je simpatičen začetek in sem tudi zelo stroga bralka, zato lahko v prihodnosti od mene pričakuješ kakšno kritiko. Upam da te to ne moti?
28. oktober 2016
Zbrisala si bom tale profil. Še danes naredim nov profil <33
19. november 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani