Jaz bi ga zabrisala z bloka in mu še pomahala .


Ouch.
As a person who has the deepest connection to the character (since it's a piece of my mind), I am deeply hurt. (Ne zamerim, tho )

h o n e y, no, ja... še vedno nista ravno najboljša prijatelja
15. avgust 2018
u234305
u234305
Hahaha, jaz bi se nasprotnika tudi najraje na hitro znebila x)
Next
16. avgust 2018

Ali prideš?Dame in gospodje, Mid'anelovo povabilo na zmenek.
Res mi je všeč vzdušje, ki sta ga pričarala v tem nextu, občutek mirne poletne noči in pokošene trave.
Next
16. avgust 2018
Še kdo? *puppy eyes*
16. avgust 2018
Mimogrede, RavenGirl, kako si vedela?
16. avgust 2018
u234305
u234305
Vidva samo hitro objavita *-*

Mimogrede! Naslednji teden odhajam na morje in ne vem, če bom lahko prebirala to zadevo. Ne se ustrašit, če bo en bralec manj
16. avgust 2018
18.
Ugh. Felix je dokončno zasovražil teleportiranje. Njegov želodec ni dobro prenašal večjih sil od same gravitacije, vendar je trmasto skušal odmisliti slabost. K sreči že nekaj časa ni jedel tako, da so bile možnosti za bruhanje manjše. Tako ali tako ne bi bruhal. Vsekakor ne v javnosti. Oziroma pred Mid'anelom.

Opazil je, da je trda in hladna tla zamenjala trava, ki pa je zaradi dežja postajala blatna. V stopala ga je že pošteno zeblo in besno je z njih potegnil premočene nogavice. Ko se je vzravnal, je opazil, da je Mid'anel odklenil hišo pred katero sta se znašla. "Je njegova?" se je spraševal Felix. Ko je črnolasec stal na tem dvorišču, je bil videti precej izgubljen. Ni se mu zdelo smiselno, da bi imel svoje stanovanje še v istem mestu, pa se ne bi takoj odpravil k njemu. A če ni njegova, od kod mu potem ključi?
Felix je potlačil svojo radovednost, ker se mu je zdela preveč otročja. Samo otroci so brez zavor spraševali neumne stvari ali stvari, ki niso njihova stvar.

Ko ga je Mid'anel poklical, je Felix stopil naprej in vrgel premočene nogavice vanj. Pravzaprav je ciljal hodnik za odprtimi vrati, vendar nogavic ni ožel, zato je nekaj kapljic poškropilo temnolasega mladeniča. Felix jim je sledil in ko je stopal mimo Mid'anela, je rekel: "Bolje zate, da imaš tu notri kaj toplega. In kot zanimivost, če mi zaradi ozeblin odpadejo stopala, krivim tebe."
Takoj zatem se je znašel na temnem hodniku in oprezal za stikalom, ki bi prižgalo kakšno luč.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pobegli puran, bova imela v mislih Zgodba tako ali tako ne bo nikamor šla in prebereš lahko kadar ti pač znese ^^
16. avgust 2018
Next
se oproščam ker nebom pisala dolgih komentarjev ampak mi to res ne gre
je pa zgodba res super, pohvale obema
17. avgust 2018
u235967
u235967
Tole je prva zgodba, ki sem jo prebrala in moram reči, da me je kar potrgnila vase.
Pišeta lepo in ravno toliko kolirko moremo izvedeti.
Skrivnost, ki obdaja celo zgodbo, bralcu govori "Še, še!" in z tem si želimo še več.
Zgodba mi he res všeč in komaj čakam naslednji del!
Next!
17. avgust 2018
Next
I feel like the ship is sailing.
Naj uganem- skupaj bosta preživela noč v Mid'anelovem stanovanju in se še bolj *khm* zbližala+khm*.
17. avgust 2018
u234305
u234305
Tale dva pa res počneta vse, kar jaz ne bi! Slabo mu je ob teleportiranju? Najverjetneje bi jaz ob koncu le-tega pokozlala vse okoli sebe.
Sovražim že, ko z avtom zapeljemo čez kak neviden droben klanček, da se mi želodec skoraj dotakne grla.
Moji notranji organi so res skrajno občutljiva zadeva.

Next
17. avgust 2018
19.
Mid'anel je stopil na hodnik in zaprl vrata za seboj. Potipal je po steni za stikalom in prižgal luč, da ga je razsvetlila prijetna rumena svetloba. Sam po sebi ni bil nič posebnega. Na desni strani je bilo stopnišče in nizka omarica za čevlje ter nad njo veliko zrcalo, na levi pa dvoje vrat. Pred njima se je hodnik odpiral v velik prostor, katerega vsebina je bila zaradi teme še vedno nerazločna. Celotna hiša je imela nekoliko zatohel vonj, kot da že dolgo časa nihče ne bi stopil vanjo.

Mid'anel je sezul svoje premočene čevlje in popeljal mladeniča, v zgornje nadstropje. Stopnice so ju vodile do še enega hodnika s štirimi vrati. Mid'anel ga je napotil skozi prva vrata v kopalnico. "Počakaj tu." Za trenutek je izginil in se vrnil s kupčkom čedno zloženih oblačil in debelim puloverjem. "Na." Podal je kupček mladeniču. "Če boš kaj potreboval, bom v sosednji sobi." Odkorakal je iz kopalnice in zaprl vrata.

Odpravil se je v sosednji prostor. Bila je precej velika, skoraj razkošna spalnica. Na desni strani je stala dolga lesena omara z ogledalom, na levi strani pa lepo postlana postelja in nad njo slika, na prvi pogled fantazijske vesoljske ladje. Pred njim je bilo veliko okno, ki je zaradi noči videti popolnoma črno. Odvrgel je mokra oblačila v kot in iz omare potegnil svež par kavbojk. Oblekel jih je in stopil k ogledalu, kjer je ponovno ugledal brazgotino na svoji lopatici. Na dan so ponovno pridivjali spomini ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
some_one vsak iskren komentar je dobrodošel, četudi kratek. Če te prime, se pa ne boj napisati še kaj več
Harmherty Alyss lepo slišati Vem, da je veliko stvari zavitih v meglo in razkrivajo se počasi, zato mislim, da bo ta občutek kar ostal.
RavenGirl si prepričana, da ju je varno tako zbližati?
17. avgust 2018
some_one, ne misli, da moras napisati ne vem kaksno kritiko, ki se poglobi v slovnico, vsebino in kdo ve kaj se vse. Brez problema lahko napises zgolj svoj vtis ali asociacijo npr: "Ta lik mi ni vsec, ker..." / "Ta lik me spominja na..., ker..." Prakticno karkoli Drugace pa no pressure, kot zelis ^^

Harmherty Alyss, me veseli, da ti je vsec in da si se odlocila za branje!

RavenGirl, glede tega se strinjam s Sigismundom. Bomo se videli kaj bo z njima
(P.S. I approve of the ship though.)

Pobegli puran, torej vlakci smrti definitivno ne bi bili sanjski zmenek zate x) (Mimogrede, tovrstni parki so idealni za prvi zmenek, saj lahko tvoja simpatija ves ta adrenalin razume kot noro zaljubljenost vate #lovetipsbysenca )
17. avgust 2018
Ahh počaščena sem, da se lahko sama spomnim ship imena, that might take a while tho lol.
Next
18. avgust 2018
u234305
u234305
Oh, zdaj bi pa strašno rada izvedela več o tej brazgotini!
Next
Senca ~, čista groza. +Moj me želi na morju na vsak način spraviti na jet-ski. Upirala se bom z vsemi štirimi!
18. avgust 2018
u235967
u235967
Next
18. avgust 2018
Next (:
19. avgust 2018
u202046
u202046
Saj veš, kako je, Senca. Sama imam zelo drugačno osebnost, zato bi se s Felixom verjetno zravsala takoj, ko bi se videla v živo . Takšni fanti mi nikoli niso bili simpatični. Sicer pa prav, da ne zameriš. Niti ne smeš, podajam pač mnenje o liku (bližje mi je Mid'anel), zgodba pa mi je res svetovna in zato je prav gotovo nimam nobenega namena nehati brati.

Ko pa sem ravno pri zgodbi, moram spet nekaj izpostaviti, kar vedno malo pozabim. Neverjetno odlično ti (vama) gredo od rok opisi življenjskih malenkosti (te mokre nogavice so me tako osrečile ). Sama imam, kadar se me loti kakšen zoprn writers block, včasih težave s tem, vama pa teče kot po takem maslu, ki je kakšno uro ali dve počivalo na sobni temperaturi in samo čaka, da ga razdrobiš v testo za jabolčno pito (danes sem spet na veliko kuhala, pa se me je malo prijelo).

V branju torej zelo uživam in komaj čakam nadaljevanje.

P.S.: Upam, da Mid'anelova brazgotina nima oblike londonske podzemne železnice - potem so na obzorju težave .
19. avgust 2018
Peloghale, tvoji komentarji vedno znova osrečijo
Kar pa se tiče brazgotine naj te potolažim, da ni železnice. So pa težave x)
19. avgust 2018
Pobegli puran, ce ga bos pobruhala, si bo to zapomnil za vse zivljenje. Vem pa, da se tebi osebno to ne zdi najbolj mamljiva opcija

Peloghale, vedno se razveselim, ko zagledam tvoj dolg komentar! *0* Najlepsa hvala ^^
Kar se tice teh malenkosti (mokre nogavice itd.)... Tudi pri meni je povsem odvisno od dneva oz. inspiracije... Mislim, da se bo hitro opazilo, ce bo kaksen del spisan brez idej.
(Da ne omenjam tistih delov, kjer si izmenjujeva vsak po dve povedi, hah ^^")
19. avgust 2018
20.
Felix je nekaj trenutkov zgolj strmel v dana oblačila. Vsekakor je bila to dobrodošla gesta, čeprav ni vedel kako naj se ob njej počuti. Saj navsezadnje Mid'anel ni bil zgolj prijazen, temveč je le poskušal popraviti zmešnjavo, za katero je bil sam kriv? Ali pač? Bi se situacija lahko odvila še kako drugače?

V ogledalu je opazil svoj upadel obraz in temne podočnjake. Ta trenutek bi lahko ležal v svoji postelji in ležerno visel na telefonu. Sedaj pa je bil v neki tuji hiši z nekim Mid'anelom, ki je bil kdo ve kaj. Felix bi rekel, da je vsaj neškodljiv, vendar je že prej spoznal, da je bil mladenič lahko nevaren, če ga je razjezil.

Zavzdihnil je in se vdal v kruto usodo. Našel je brisačo in si z njo hitro obrisal lase, s katerih je kapljalo. Sedaj so bili še bolj skuštrani, vendar se je tolažil z dejstvom, da naj bi se kmalu posušili.

Pregledal je dobljeni kup oblačil in namesto kavbojk raje vzel trenirko, saj je ta delovala manjša, torej je bilo bolj verjetno, da mu bo prav. K sreči je bila črne barve, kakor tudi nekoliko prevelik pulover, kar pa ga ni motilo. Če bi moral obleči kaj živih barv, bi ostal kar moker.

Svoja oblačila je obesil na radiator, čeprav ta ni bil topel. Nataknil je tudi par sivih nogavic, ki je bil priložen kupu. Še zadnjič se je ošinil v ogledalu in sklenil, da izgleda še slabše kot ponavadi. Podočnjakov je bil vsaj vajen.

Stopil je na hodnik in v spomin skušal priklicati Mid'anelove besede, ko je povedal kam gre. Upoštevajoč svoj šesti občutek, ker je žal imel to navado, da ljudi ni poslušal, je zavil v sosednjo sobo.
Bingo.

Za kratek hip se je naslonil na obok med vrati, saj je bilo videti, da Mid'anel njegovega prihoda ni opazil. Felix je res vstopil tiho, predvsem zaradi le priprtih vrat.

Najprej je opazil na pol golega Mid'anela in njegovo lepo izoblikovano postavo. Ker je bil šokiran sam nad seboj, da opazuje neko moško telo, je pogledal drugam. V oči mu je stopil poster z neko vesoljsko ladjo (težko se je bilo spomniti vseh video igric s katerimi bi lahko primerjal to zadevo), ko pa se je njegov pogled usmeril nazaj k Mid'anelu, je zagledal dolgo brazgotino na njegovem hrbtu.

"Lepa brazgotina," je komentiral in šele nato dejansko stopil v sobo ter se skušal upreti čarom postelje sredi nje. Ni mu uspelo, zakorakal je naprej in se vrgel nanjo. Pravzaprav je skoraj povsem izmučen padel na mehko odejo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Here it is! The new part! =D
19. avgust 2018
u234305
u234305
Jaz bi umrla brez fena za lase! Zelo me moti, če imam samo malo mokre lase in se morajo posušiti sama od sebe.os
Pa še mami me je nalezla tistih mitov o tem da se z mokro glavo prehladiš :'D

In hehe, pol gol Mid'anela in postelja? Zgodba se vrti v pravo smer :3

Zgodbo obožujem! Vsebuje take drobne malenkosti (mislim, da je to že enkrat omenila Peloghale), ki jo delajo posebno, drugačnp in nasploh izjemno ^^
20. avgust 2018
u202046
u202046
Puranček, prehladiš se in še bakterije se hitreje razvijajo na lasišču . Tudi jaz in fen se imava namreč strašno rada, le na morju si ne sušim las - pustim, da mi jih sonček.

Zgodba je postala zdajle pa malenkost bolj sočna. Ja, to je tista beseda, ki se mi je pletla po glavi med branjem. Res me zanima, kaj bo naredil Mid'anel. Sicer v glavi že napletam neke teorije, ampak bom raje tiho - moj ego ne bi prenesel, če bi nekaj javno oznanila, a bi potem ne imela prav .

Trenutno tule gor res intenzivno in redno (kolikor pač lahko) spremljam le tole zgodbo in pa Purančkovo Ukradeno svetlobo, ampak sta obe vredni vsake minute časa, ki mi ju vzame branje in komentiranje. Le tako naprej.
20. avgust 2018
Jaz in fen za lase... Ponavadi se mi ne da susiti. Posusim si jih samo toliko, da ne kaplja z njih? Zakaj? Ker ze samo zato porabim prevec casa in bi mi roka odpadla, ce bi se zelela susiti do konca.
Zato imam zdaj Sigismunda, da se on matra
20. avgust 2018
Temu se reče garaško delo, ja...
20. avgust 2018
21.
Mid'anel je trznil, ko je slišal mladeničev komentar. "Nič ni lepega na tem," je odvrnil nejevoljno. Pograbil je majico, si jo hitro oblekel in s tem zakril brazgotino.

"Počuti se kot ..." Zagledal je mladeniča, zleknjenega na postelji.
"... doma."

Z roko si je šel skozi lase in tiho zavzdihnil. "Ne zamerim ti, če se želiš spočiti. Ko boš pripravljen na pogovor, me najdeš spodaj." Zakorakal je proti vratom. Ustavil se je nekje na pol poti in pogledal čez ramo. "Še vedno pa nisem imel časti izvedeti tvojega imena."

22.
Felix se je spomnil Mid'anelovega izbruha jeze in ugotovil, da ima morda kakšno povezavo z njegovo brazgotino. Kakršnakoli zgodba je že bila za tem, je bila gotovo bridka in boleča. Vsekakor ne nekaj za na prazen želodec. Prav tako ni bil prepričan ali so ga problemi ostalih ljudi sploh zanimali.

Njegove misli so nato začele resno ocenjevati predlog, da bi malo zaspal. Škoditi ne bi moralo, spočit pa bi se morda vsaj nekoliko bolje spopadal z dano situacijo. Dvignil se je, da bi se ponovno namestil v posteljo, tokrat pod odejo, takrat pa ga je Mid'anel vprašal po imenu.

"Felix," je odvrnil tiho in se ulegel na bok tako, da je hrbet kazal proti vratom, kjer je še vedno stal Mid'anel.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2 parts this time ;D
22. avgust 2018
nextt!
22. avgust 2018
u234305
u234305
Moj dan je tisočkrat lepši

Felix in Mid'anel (yay, končno sem osvojila njegovo ime) mi zdaj delujeta tako nežna, mirna in čuteča, vsaj glede na prej, ko sta se surovo borila :'D
Prav čutim nek romantic mood, ali imam pa samo raznežen dan.

Next
23. avgust 2018
u202046
u202046
Kratko in sladko .

Felix se je vendarle umiril, čeprav svoj nos očitno rad vtika tja, kamor ne sodi , Mid'anel pa ima, po mojem skromnem amaterskem mnenju, kar nekaj odličnih skrivnosti oziroma zgodb na zalogi in po pravici povedano, že komaj čakam, da izvem, kakšno je oziroma je bilo življenje tega vesoljskega popotnika (bojevnika?).

Sicer sama nisem ljubiteljica slash žanra, a če bo pametno napisan (v kar seveda ne dvomim ), se nikakor ne mislim vdati. Pa na branje!
29. avgust 2018
u233058
u233058
Next
29. avgust 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani