Ines se je zbudila privezana na veliko kamnito mizo. okoli nje ni bilo ničesar razen majhnega predalnika in praznih zidov. nazadnje je prišla v vilo na razgovor za delo sobarice, ponudili so ji pijačo in zbudila se je tukaj. zaslišala je zvok korakov. "pa si se le zbudila," je rekel Gospodar vile. "lepo."
"kaj delate?!" je zavpila in se poskusila izviti iz primežev. "spustite me domov!"
"to je zdaj tvoj novi dom!" je zarohnel Gospodar. "da razčistiva, tukaj gre za moj užitek, ne tvoj. to danes jemlji kot darilo za dobrodošlico."
takrat je opazila, da je gola. "kje je moja obleka?"
"ne rabiš je," ji je rekel in zakorakal pred njo. bil je visok in mišičast moški z zagorelo kožo. prsi je imel razgaljene in oblečene le usnjene boksarice ter škornje. z rokami je segel po njenih malih prsih "tole bova dala popraviti, kajne?" začel jih je stiskati, nič kaj nežno. z zobmi je zagrizel v njen vrat in zavpila je. "nihče te ne bo slišal." ji je rekel. ko se je naveličal njenih prsi, je prešel na njeno pičko. s prstoma ji je razprl sramne ustnice in pogledal vanjo. "nisi več devica, kaj? tudi to bova popravila." z enim prstom ji je zašel v vagino in jo pretipal. kljub njenim krikom je nadaljeval.
"nehajte, prosim."
"tudi prav" je rekel in izvlekel prst. "poglej, poglej!" je vzkliknil in ji pokazal prste polne njenih sokov. "že samo zaradi tega si mokra!" boksarice si je potisnil do kolen in razgalil njegov kurac, ki je bil že trd. "glej, kako vplivaš name!" je vzkliknil in z glavo podrsal po njeni piški, da je goliboko vdihnila. brez opozorila, ga je potisnil noter in se začel premikati ven in noter. ni čakal nanjo, ampak ga je potegnil iz nje in prišlo mu je na njenem trebuhu, da je bila vsa lepljiva. "to bo vse... za danes." nazaj si je oblekel boksarice. "jutri ne bo tako lahko." šel je.
Ines je vedela, da mora pobegniti. toda kako? še vedno je bila vzburjena, ampak z rokami ni dosegla. vedela je, da to še zdaleč ni bilo najhuje.
02. maj 2016
u186827
u186827
Next
02. maj 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani