Ojla vsi.:-)
Spet jaz z mojo drugo zgodbico. Kar naenkrat sem se nekaj spomnila in to bom tudi uresničila, čeprav mislim, da bo ta zgodba zelo kratka.
Sedaj pa opis zgodbe:
Amy je navihana najstnica, ki živi v Franciji. Nažalost se z družino pogosto selijo, saj imata starša tako službo. Tokrat se odpravijo v Buenos Aires. Z letalom. Na videz nič kaj grozno potovanje se spremeni v najhujšo moro Amy. Letalo strmoglavi v atlantski ocean. Edina preživela je Amy. Naplavi jo na samotni otok, ki pa je nevaren. Pomoči ni. Ali bo Amy preživela kljub nevarnostim, ki prežijo nanjo ali bo podlegla.

Nadaljevanje čez šest nextov, saj si želim, da bi kdo bral to zgodbico. Upam, da vam bo všeč.
16. avgust 2017
Ok, no v redu vsaj kakšen Next prosim
17. avgust 2017
zanimivo je c;
Next (sicer pa glede teh opisov zgodbe bralec že takoj ve kaj se bo zgodilo in sploh ni presenečen več nad stvarmi v zgodbi, ker že itak ve kaj se bo zgodilo, probaj dati prolog, začetek vsega, ali kakšno mišljenje...)
17. avgust 2017
u211472
u211472
Next se strinjam Eyelet. meni osebno je najboljši prolog, ki je včasih res napet
17. avgust 2017
Next
Vsebina se mi zdi zanimiva... Se pa strinjam da je bolje, če daš najprej prvi del ali prolog, kot če vsebino zgodbe "postrežeš" na pladnju še pred začetkom
17. avgust 2017
Če bo zanimivo, bom definitivno brala
Next
18. avgust 2017
ok, hvala za vse Next in komentarje, ki jih bom probala čim bolj upoštevati.
*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
~PROLOG
Morje. Samo to se vidi v daljavo, nič drugega. Nič kopnega. Sama sem na tem osamljen otoku. Kaj pa, če je še kdo na otoku. Verjetno ni ali pač. Ta otok bo moja grobnica samo, če ne zberem poguma in se poskusim rešiti. Vendar za to je bolj majhna možnost. Sama s sabo se pogovarjam,kako čudno, ko vsaj ne bi odšli iz Francije. Starša sta kriva, za vse to. Čisto sama sem. Začnem jokati. Zazrem se v nebo. Nevihta se približuje. Ta noč ne bo prav prijazna zame, saj spim pod drevesi. Kaj pa drugega. Čisto brez upanja sem. Vendar kaj vsi pravijo upanje umre zadnje,kajne? Pod palmami zaspim. Samo tam se počutim srečno. Letim nad oblaki, čez Buenos Aries prelepo mesto z dokaj zvezdniki. Vendar se to ne bo nikoli zgodilo.
*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Vem, da je prolog zelo kratek, vendar imama čisto prazno. Jaz bi temu prologu dala naslov Smiljenje samemu sebi. Sicer sem prolog hotela dati včeraj, samo sem bila bolna. Spet nekaj razsaja.
Kakšen Next?
Bo bolj zanimivo.
18. avgust 2017
Super!
Next
18. avgust 2017
Hvala, ker berete to mi veliko pomeni in tudi komentarji so dobrodošli. Če ste pa bolj fantazijske narave pa si oglejte še mojo prvo zgodbico. Zelo vam bom hvaležna, če si vzamete čas tudi zato.

http://www.igre123.com/forum/tema/world-of-magic-story/194695/

Pri obeh zgodbicah Bom/pišem bolj kratke Next, saj ali mi zmanjkuje idej,ali me prsti bolijo ali ni časa. Zaradi tega so krajši nexti.
Res se vsem zahvaljujem, ki berete vsaj kakšno zgodbico
18. avgust 2017
še kakšen Next?
18. avgust 2017
Napočil je čas za Next.
*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
1. poglavje/Francija

"Amelia, takoj pridi dol" mi zavpije mama. Kaj je spet narobe? Joj, kolk so starši tečni. Ves čas nekaj moraš delat in govorijo ti kaj moraš delat in kaj ne. To je prav grozno meni. Kot nekakšna vrsta starševskega manipuliranja. Hočeš, da ti dajo mir ampak oni ne nehajo. Oni morajo imeti vedno prav mi pa vse narobe. Kot, da sem stara pet let, imam pa jih šestnajst. Moja mama je precej občutljiva na tiste teme o fantih. Pravi, da sem za fante zelo premlada. Saj ona pa se je zapletla z mojim očetom, ko je bila na zabavi pijana. Ubistvu sta bila oba in sta skupaj šla v posteljo. No in ni mi treba nadaljevati, ker verjetno veste kaj sta delala, zato sem jaz tukaj. O pozabila sem se predstaviti. Sem pa res prava tepka, Ane?

Jaz sem Amelia North. V bistvu drugi me morajo klicati Amy, saj mi je moje ime grozno. Samo mama me seveda kliče z Amelio. Aja pa prej ste še izvedeli, da sem stara 16 let. To pa je res. Rodila sem se v Kaliforniji. Ja čudno vas zanima zakaj? Oba moja starša imata tak poklic, da na leto ali dve moramo odpotovati v eno državo v drugo. Bili smo že v Španiji, Avstraliji, Braziliji, Angliji in celo v zelo majhni državi Sloveniji. Ja res je majhna proti veličastni Franciji, kjer sem sedaj. To je že šestič, Odkar smo odpotovali. Prvič smo, ko sem bila stara šest let. Torej je že deset let od tega. Fajn je bilo zamenjati državo, viditi nove lepote nove dežele, vendar zapustiti prijatelje pa ni bilo tako dobro. Ko sem oziroma smo zapuščali Slovenijo je bilo najhuje. Tam so ljudje res zelo prijazni. Toliko prijateljev sem imela, ki sem jih mogla zapustiti, izgubiti. Uf vedno me zaboli v srcu, ko pomislim na to. Po licu mi spolni solza. Hitro si jo obrišem. Sedaj ni čas, da jokam. Sadja moram dol k mami, če ne bu hudo.
"Kaj delaš tako dolgo časa zgoraj" ponovno za kliče, ko opazi, da me še vedno ni dol.
"Ja mama, že prihajam" rečem, ko stopam po stopnicah v nadstropje nižje, me zanima kaj mi ima za povedati. Čez deset ssekund sem že pred mamo. Zraven nje je moj oče. Zgledata precej resno. Ali je mogoče kaj resnega? Si mislim v svoji glavi. Vse je tiho. Neprijetno mi je stati ob njiju. Čudno se počutim.
"Mama, zakaj si me poklicala dol? Zakaj je zraven tebe moj ati? Ali je kaj resnega? " jo za si pa vam z vprašanji. Saj me res zanima za kaj. Mama je tiho. To se ne zgodi ravno pogosto, vedno ima kaj za povedati.
"Amy, z mamo sva se odločila, da ti poveva nekaj pomembnega" se je oglasil oče, saj je videl, da mama ne bo zmogla. Kaj nekaj resnega. No tako hudo pa spet ne bo moralo biti ali pač? Po k imam mu naj pove.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Mnenja?
Kakšna novica bo?
Kakšen Next?
24. avgust 2017
nexttt
24. avgust 2017
Hvala za Next Aaleyah.
*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_

Vidim očeta, kako je živčen. Joj kaj pa je tako pomembnega nekaj povedati.
"Res hočeš vedeti, Amy" nekoliko s cmokom v grlu vpraša. Mama ga takoj druge s komolcev, zaradi tega, ker mi ni rekel Amy. Ajoj kok so starši res zateženi.
"Sej ne more biti nič posebnega ali pač" malce preveč začudeno vprašam starša.
"No Amy težko ti to povrm, ali res hočeš izvedeti" še enkrat vpraša oče.
"Ja itak, da hočem izvedeti, saj veš da me zanima kaj je" preprosto bleknem.
"Selimo se v Buenos Aires naslednji mesec, vse je zagotovljeno, naj te ne skrbi" res nekam hitro.
Počasi se mi podira svet, košček za koščkom propada. Sedaj ne bom tiho kot zmeraj nekaj moram narediti, nočem odditi iz tukaj.
"Vesta kaj pojdita k vragu. Samo po vaje je. Kaj pa jaz, kdo sem? Ali že vem kaj sem, nadležna muha. Dosti vaju imam vedno vidva določata, jaz pa ne morem Ane? Kaj pa jaz?" besno bruham vse kar se je nabralo v meni v vseh teh letih potovanj.
"Tudi na to sva računala Amelia, ampak tako je najbolje za vse od nas me razumeš? " se oglasi mama.
"Ne ne ne ti mene ne razumeš, jaz nočem iti in tudi ne bom šla, vredu."
"Veš kaj dosti te tudi jaz imam. Kar ne pojdi z nama boš pa sama! " zakriči mama, da še kar nekaj časa odmeva po kuhinji. Vas nisem mislila da bo taka.
"Ok se grem kar obesiti. Imaš vrv? " resno rečem saj tega ne zdržim več. Hočem, da grejo vse težave mimo mene. Naj prizadenejo drugega samo mene ne.
"Veš kaj dosti te imam! " spet zakriči mama. Sedaj sledi še klofuta, močna klofuta. Padem po tleh. Vstanem.
"Veš kaj tudi jaz te sovražim, vse na svetu sovražim! " s solzami v očeh zakričim čez kuhinjo. Moje roke hlastajo za nečim kar bi vrgla na tla, razbila delček mene. Zagrabim drago vazo iz 19. stoletja in jo zalučam v tla. Razbije se na tisoč koščkov.
"Tako se počutim kot ta vaza, zame sploh ne skrbita. Vesta denar ni vse ne more kupiti družine, prijateljev in ljubezni, to bi že mogla vedeti." bolj mirno rečem. Verjetno zgledam kot smrklja z zabuhlim obrazom od solz in klofute.

Stčem v sobo. Hočem, da izginem iz sveta, in se pojavim ko bo bolje. Zaluputnem vrata tako močno, da se zatresel cela vila.
*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
Bolj kratek Next, kako se vam zdi.
Bi bila vesela, kakšnega komentarja ali kritike.
01. september 2017
Res se opravičujem za napake pišem na telefonu
03. september 2017
Next
03. september 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani