Pozdravljeni!!!Sem Aleksandra a kličejo me Alex.Kmalu bom dopolnila 18 let.Živim v Londonu z svojo mamo in dvema sestrama.Oče nas je že pred leti zapustil.Mama je direktorica slavne modne hiše Victoria.Živimo v popolnem razkošju.

Moja mama in sestrica Lily:
sestra Pia:
jaz:
https://www.dodaj.rs/f/2e/bF/BMH0uWY/3/00411510.jpg

naša hiša:
moja soba:
Seveda pa imamo tudi kužka Toma:
Mama pravi da sem zelo lepa ter pametna.Seveda to ni čisto res kajti sovražim šolo in učenje.Še eno leto pa bom končala srednjo glasbeno šolo.
Nedelja:
Zjutraj me je ob 6.00 prebudila tista glasna budilka.A kmalu sem se spomnila,da imam danes let v Slovenijo.Obiskala bom očka,ki ga že močno pogrešam.Hitro sem vstala si počesala lase ter si umila obraz.Oblekla sem :
https://penny-said.blogspot.com/2009/02/6-2-09.html
Ura je bila že 7.30 zato sem hito stekla v kuhinjo ter pripravila zajtrk.Ko sem vse lepo pripravila sem poklicala še sestro Pio in mamo.Ko smo pojedle sem hitro stekla v svojo sobo po kovček.Ko sem se hotela že odpraviti mi je zazvonil telefon.Najprej nisem vedela kdo kliče ampak sem kmalu ugotovila,da je to očijev zdravnik.Prisrčno sem ga pozdravila.
ZDRAVNIK-z
Jaz-j

z:živijo alex!
j:živijo!
z:Alex sporočiti ti moram slabo novico....ammm...
j:kaj,kaj se je zgodilo??!!
z:amm..........
jovejte mi že noo!!!!
z:Alex tvoj oče je pravkar umrl zaradi raka na črevesju.
j...............

Takoj sem prekinila in iz mojih oči so se mi ulile solze...Stekla sem k mami in jo objela ter ji vse pojasnila.Tudi ona je začela jokati.Nato sem to strašno novico povedala še sestri je žalost zasedla naša srca.Odločile smo se da Lily pustimo varuški mi pa odidemo na pogreb.

Boš bral/a zgodbico


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. september 2012
Ko smo prišle nazaj v London nam je bilo malo bolje.Počutila sem se kot da bi izgubila pol srca.Mama naju je s sestro hotela razvedriti ter nama kupila karte za koncert skupine One Dirtection.S sestro sva bili zelo veseli saj sva oboževali 1D.Mama je bila vedno bolj živčna ko je nekdo pozvonil pri vratih.Bili so fantje 1D. Mami sem namenila hvaležen pogled ter fante povabila naj vstopijo.Fantom sem začela razlagati kaj vse se je zgodilo in za trenutek pogledala Liama:Ob pogledu nanj še sama nisem mogla zaustaviti svojih solz
zato sem hitro stekla v svojo sobo:
Solze so se mi ulile po licu.Kar naenkrat slišim,da nekdo trka.Rekla sem naj vstopi :

Bil je Harry.Ja Harry Styles,ki mi je prinesel rožo.Stekla sem k njemu ter mu pritisnila vroč poljub na lice.Nežno me je poljubil nazaj.Zahvalila sem se mu za rožo ter ga povabila v sobo.Usedla sva se na posteljo in Harry me je objel okrog pasu me potolažil ter odnesel nazaj v dnevno sobo.


30. september 2012
Nato sem vzela svoj prenosni računalnik ter zavrtela pesem moments:

vse nas je pomirila in fantje so prespali pri nas:
Harry:


Liam:https://www.bopandtigerbeat.com/wp-content/uploads/2012/02/liamsleep.jpg
Zayn:


Niall:


Louis:

30. september 2012
Zjutraj sem se zbudila že ob 7.00.Odšla sem v kopalnico se umila,počesala ter oblekla:


Komaj zaprem vrata svoje sobe že se ves zaspan vame zaleti Harry.Odločiva se skupaj pripraviti zajtrk.Spekla sva palačinke.Ko sva vse pripravila sva poklicala še vse ostale.Ko smo pojedli sem se odpravila v nakupovalni center.Preden sem sploh stopila skozi vhodna vrata me je k sebi potegnil Harry.Vprašal me je če gre lahko z menoj.Seveda sem privolila in odpravila sva se.Kupila sem si kar nekaj oblek.Zapravila sem kar 1298 evrov.Odpravila sva se še na pico in se nato odpravila domov.Poslovila sva se in vsak odšla v svojo smer.Ura je bila že 16.00.Odločila sem se pripraviti večerjo.Skuhala sem okusne špagete ura je bila medtem že 16.59 ko so mami,Pia in Lily prišle domov.Skupaj smo pojedle .Mama je pomila posodo jaz pa sem se odpravila v sobo.Hitro sem se preoblekla:ter se počasi odpravila na rojstnodnevno zabavo.Domov sem prišla ob 4-ih zjutraj.

Harry:
Alex je tako lepa.Mislim ,da sem se zaljubil vanjo.Komaj čakam ,da jo spet vidim.Pa ne da sem tako lepo punco pozabil prositi za telefonsko številko??!!!!Sem pa res nor.
Jutri jo bom hvala bogu spet videl . Zdaj pa res moram it spat ure je že 4 zjutraj.
30. september 2012
Ponedeljek:
Zbudila sem se že ob 6.00 ter odhitela v kopalnico.Umila sem si obraz se počesala ter se oblekla.Ura je bila že 7.00.Pouk se mi začne ob 8.40 sem si mislila.Hitro sem budit Pio kajti drugače bi zamudila šolo.Pia:
Imela sem tako lepe sanje dokler ni v mojo sobo vdrla Alex.Prišla je z kozarcem mrzle vode in me s tem prisilila,da sem vstala.Ko sem pogledala na uro je bilo šele 7.15.
Odšla sem v kopalnico ter se stuširala in oblekla kar se da lepo.Ura je bila že 8.00.Šola se mi začne ob 8.40.Šit!!!! Do tja potrebujem najmanj pol ure in še zajtrkovala nisem.Stekla sem v mamino sobo ter jo kar se da hitro zbudila.
https://www.pobjeda.me/wp-content/uploads/2012/03/SOBA-1.jpg
Mama je hitro vstala ter se oblekla.Ura je bila že 8.10 in mama je vozila zelo hitro.V šolo sem nato prispela ob 8.30.Ugotovila sem , da se mi pouk začne šele ob 9.00.Bila sem zelo besna na Alex.

Mama:
Odpeljala sem se nazaj domov ter Lily pustila varuški.Oblekla sem se in odšla v agencijo.


Bila sem zelo vesela in kar naenkrat predme stopi moj asistent.Bil je moj letnik in bil je tako lep.Vendar vedno mi je oporekal zato sem ga odpustila.
https://leeraloo.files.wordpress.com/2009/04/3023075456_f9340a7234.jpg?w=500&h=334
01. oktober 2012
jaz:
Končno sem prispela v šolo.In že sem zagledala Maxa.Bil je moj fant in ndvse sem ga oboževala.Prijel me je okrog bokov in poljubil zelo strastno.Vse bi se lahko še lepo nadaljevalo če naju nebi prekinil tisti šolski zvonec.

Nato je končno minil pouk.Z Maxom sva se odpravila še v park na pijačo.Pogovarjala sva se o raznoraznih rečeh.Postala sem zelo lačna zato sva naročila še dve pici.


Poslovila sva se in odšla sem domov.Doma me je že čakala Pia,ki je bila zelo jezna name.
Močno me je udarila in stekla sem v sobo.Solze so se mi ulile iz oči.


Zavrtela sem si pesem torn in se malo pomirila.Poklicala sem Maxa in ta me je zelo pomiril.Hotela sem ga presenetiti zato sem ga obiskala.Njegov oče me je pospremil v hišo in odšla sem v Maxovo sobo.Zastal mi je dih ko sem ga videla takole:Začel mi je nekaj razlagati jaz pa sem se samo obrnila in vsa objokana odšla.[img]https://p.twimg.com/A0jtnxvCIAALTDO.jpg:large[/img]
Moj svet je čisto uničen.Ko me je mama videla takšno me je potolažila in nekoga poklicala.Jaz sem se odpravila v mojo sobo.Nekdo je zvonil in trkal a ni me zanimalo.A sem se na koncu le odlačila oditi k vratom in jih odpreti.Bil je Harry. Stekla sem mu v objem.On me je znal potolažiti.Izmenjala sva si še najine telefonske številke.Harry se mi je vedno bolj približeval in poljubil me je.Poljubljala sva se vedno hitreje in hitreje dokler ni v mojo sobo prišla sestrica Lily.Hitro sva se odmaknila drug od drugega.Lily je vzela igračko(naju sploh ni opazila) odšla iz sobe ter jih tudi zaprla.Harry me je tako lepo pogledal.Kar naenkrat me je vprašal:'' Bi bila moja punca??''................
02. oktober 2012


Seveda sem takoj privolila ter ga strastno poljubila...Rekel je:''razvajal te bom vse dni in noči najinega življenja''. AWWWWW...bila sem najsrečnejše dekle na svetu!!Zaklenila sem vrata sobe ter se mu zopet približala...začela sva se poljubljati vedno hitreje.Lepo in počasi me je položil na posteljo.Bilo je zelo lepo z njim.Zjutraj je bila ura že 11.34,zato sem se odpravila v kopalnico ter se oblekla:Odhitela sem dol po stopnicah,ko pa se mi je nenadoma zvrtelo...naenkrat mi je postalo zelo slabo...odhitela sem v kopalnico(v kateri se je ravnokar urejal harry)Sklonila sem se nad wc-jem ter bruhnila.Harry me je z strahom pogledal.Se slabo počutiš me je vprašal Harry.Prikimalla sem ter mu vse povedala.Hitro je pograbil svoj plašč ter me odnesel v avto.Bila sva na poti v bolnišnico.Zdravnik me je hitro sprejel.Rekel je :''gospodična Aleksandra...noseči ste''!!Postajala sem vse bolj živčna in se na koncu onevestila.Morala sem ostati v bolnici.Tam sem morala ostati celo za 1 mesec.Zdravnik je rekel da sem zelo živčna oseba in lahko padem v depresijo kar bi bilo v prvih mesecih zelo tvegano za otroka.Noseča sem bila točno 1mesec.Vse je zelo hitro minevalo bila sem že v 3. mesecu nosečnosti malo se mi je pa že poznalo.Harry je bil zelo skrben.Veliko sva hodila na razgovore o nosečnosti...bla..bla..Vsak dan sva hodila na sprehod.Sedaj sem bila že v 5.mesecu nosečnosti.Bila sem že kar okrogla in kupila sem si veliko nosečniških oblek.Veliko težav sva imela z novinarji..kar se tiče Liama,Nialla,Louisa in Zayna je bilo vse popolno,nareč vsi so se že veselili otroka.Sedaj sem že v 8. mesecu nosečnosti.Rok pa imam novembra.Malo sem pomislila stara sem šele 19 let.Mama je bila vsa živčna in stroga glede nezdrave prehrane ki naj je ne bi uživala.
Bil je november 12.Začeli so se mi popadki in vsa živčna sem prisopihala do Harrya.Ta me je pograbil ter odnesel v avto.Odpeljala sva se popadki pa so bili že vse hujši.Pripeljali so me v porodniško sobo ter me dali pod anastezijo.Rekli so da bom imela carski rez.Ko sem se zbudila je bil Harry ves v solzah.Vsa brez moči sem ga vprašala ali je z najinim otrokom vse vredu.Ravno takrat je v sobo prišel zdravnik rekel je:''vaša deklica ni preživela''.Takrat sem bila na robu obupa ter se drla:''HOČEM VIDETI SVOJO DEKLICO HOČEM JO IMETI V ROKAH''.Sestra mi je prinesla mojo mrtvo deklico.Bila je čudovita.Poslednjič sem jo poljubila ter stisnila k sebi v objem.Opazila sem,da nima iste številke kot jaz na roki.Poklicala sem sestro ter ji povedala da to nimoja hči.Sestra se je še enkrat odpravila pogledat z številko v roki.Prinesla mi je prečudovito deklico z isto številko.V njenem obrazu sem videla Harry-jevega.Bila sta si zelo podobna.Dala sem ji ime Luxy...
25. november 2012
neeeeeeeeeeeeeeext
27. november 2012
Z Luxy sva v bolnišnici ostali še skoraj dva tedna.Potem, pa je napočil čudovit trenutek.Odšli smo domov.Moja mala deklica je bila oblečena v čudovito rožnato oblekico.Harry naju je obe odnesel v avto potem pa smo se odpeljali domov.Nisem verjela vendar je ne obisk prišel tudi stric Simon.Uff uff bili smo ga zelo veseli.Kmalu je odšel jaz pa sem svojo deklico odnesla v posteljico.Takoj je zaspala.Potem pa sem se malo ulegla na posteljo.Mislim,da ni minilo 5 minut ko je že prišel Harry.Ulegel se je poleg mene in me vprašal če bi odšla v svoje stanovanje.Takoj sem privolila ter ga poljubila.Vrnil mi je poljub.Potem sem se odpravila skuhat kosilo.Malo sem se zamislila.OMG,mami sm že kaj bo še vse z mano.Kmalu sem se zresnila saj bi že skoraj zažgala hrano.Pri kosilu sva s Harry-jem vsem sporočila,da se bova preselila v svoje stanovanje.Vsi so bili zelo presenečeni.
No in minil je mesec ko je Harry sporočil,da odideva čez 2dni.Do odhoda sta manjkali le še 2 uri.Odhitela sem v sobo ter spakirala svoje kovčke.In kmalu je napočil trenutek ko smo morali oditi....
04. januar 2013
spalnica(Harry,Aleksandra):
kopalnica:kopalnica 2 :soba Luxy:
Kakšna je bila Luxy ko smo jo prinesli v novo stanovanje:


04. januar 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeext
09. januar 2013
ko bo vsaj 5 next-ov bom nextala..zaenkrat pa ne bo nč nouga....have a nice day...
10. januar 2013
neeextt
14. januar 2013
grem zdej neext pisat....
14. januar 2013
Ko smo vstopili v stanovanje je bilo prečudovito.Nikjer ni lepše.Odpravila sem se v sobo ter pospravila obleke v omaro.Luxy je bila že rahlo tečna zato sem jo položila v posteljico,da bi zaspala.Po nekaj kratkih minutah je že spala.Ni lepšega otroka od nje.

Luxy:Harry je pomival posodo jaz pa sem se malo odpravila na Twitter.Objavila sem sliko male Luxy.Potem pa sem si šla ogledat profil Harry-ja.Na njem je bila slika,ki bi jo hotela videti nazadnje.Tam je bila Taylor Swift ,ki se poljublja z Harry-jem.Zgrabila me je taka panika,tako razočaranje.Nikoli nisem bila še tako jezna.Kmalu so me zalile solze.V sobo je prišel Harry.''Zakaj jokaš?'':me je vprašal.Jaz pa sem ga samo porinila da je padel na tla.Videl je sliko ter mi začel pojasnevati da to ni res.Jaz,pa ga sploh nisem več poslušala.Bila sem besna.In ni minilo dolgo ko sem zaslišala jok.Odhitela sem k Luxy.Vzela sem nekaj oblek jih zmetala v kovček ter tako sem vzela še svoje.Luxy sem dala v voziček,pograbila svojo torbico ter odšla.Nisem se ozirala.Luxy pa je nazadnje tako pogledala Harry-ja:Odhitela sem domov.Ko sem vstopila je kmeni v objem prihitela Lily.Bila je tako vesela.Tudi jaz sem je bila vesela.Vendar sem ob pogledu na sestro kar zajokala.Tako zelo sem jo pogrešala.Videla je nisem že kakšno leto.Odšli sva v njeno sobo.Mama je medtem popazila na Luxy.Sestri sem pokazala sliko.Tudi ona se je razjezila.Objeli sva se ter vsaj malo pozabili na to.Odločili sva se,da bova odpotovali v Slovenijo saj je bil najin očka od tam.Zjutraj sva si kupili karti ter takoj odleteli tja.Seveda je bila z nama tudi Luxy.Tam v Sloveniji naj bi imeli tudi teto katera bi skrbela za naju.

-----------------čez 3 leta-----------------
Luxy:

Moja deklica je bila stara že 3 leta in pol.Vendar me je vedno spraševala kje je njen očka.Ob njeni izjavi so se mi zarosile oči.
14. januar 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeext
14. januar 2013
Alex:
Pia je bila tudi zelo žalostna.Harry me je klical vsak dan vendar se mu nisem hotela oglašati.Zdaj sem bila stara že 21 let....prav tako Harry.Imava ga na isti dan.Nekega dne pa je pozvonilo pri vratih za mano je prihtela Luxy.Bil je Harry.Luxy se je samo začudila vendar se je kmalu spomnila da je to njen očka.Stekla mu je v objem.Harry jo je močno objel ter vstopil.Zaprla sem vrata ter odhitela v jedilnico.Kar naenkrat pa sem slišala Luxy govoriti:''Očka več ko sem te omenila so se mamici vedno zarosile oči.'' Harry je preusmeril pogled name.Začutila sem solze v očeh...
(klikn na sliko)Nisem se mogla več zadržati stekla sem mu v objem in močno jokala.Govorila in spraševala sem ga zakaj me je zapustil zakaj je odšel s tisto....Taylor.Rekel je da je bila to fotomontaža.Še nekrat sem ga resno pogledala vendar je bilo to očitno res.

jaz:https://lateengossip.com/wp-content/uploads/2013/01/maite+perroni.jpg
moja usta so se razpotegnila v širok nasmeh...bila sem srečna kot še nikoli prej.
[img]https://static.quien.com/media/principal/maite.jpg20110818095722[/img]
14. januar 2013
u113639
u113639
neeeext
14. januar 2013
Harry:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!! Našel sem mojo Alex...hahahh tako vesel sem da ni opisa....oh my good....Tako zelo sem jo pogrešal.In ko sem se spomnil sem poklical Pio in ta mi je povedala kje se nahajata.Takoj sem odletel v Slovenijo.Za mano pa so dan kasneje prileteli še fantje z svojimi puncami.Nastanili so se v hotelu jaz pa sem ostal pri Alex.Naslednje jutro me je že navsezgodaj poklical Simon.
Harry-H,Simon-S
H: Hello...
S: Heeej!!
H: Oh Simon ti si,kaj je novega v Londonu??Kdaj in kje imamo koncert??Aja pa oprosti ker te nisem opozoril da grem v Slovenijo....
S: HAAAAAARRRRYYY!!!Utihni že vendar pusti mi do besede....
H: Oh ok...
S: Končno.Glej fante opozori,da bo koncert v Sloveniji in to čez 3 tedne..ob...17.30
H ..................................
S: HAAAARRRRYYY!!!Zaboga zakaj ne govoriš??
H: Pa saj takrat ima Luxy rojstni dan....Ali res ne moreš prestaviti??
S: Adijo!!
H: Jebi se.....
S: ....................................

------------------čez 3 tedne------------------
Alex:
Awwwww....moja mala pikica ima že 4 leta....juuuj kako sem vesela.Nažalost ne bo imela velike zabave ker ima Harry koncert...Faaak...ravno danes ne....Ta Simon je res malo trčen....huh....no karkoli že briga me danes se moram posvetiti 2-ema srčkoma...Heh..Jao pa kje je Pia ko jo najbolj potrebujem.DRIIIIN..je zazvonil zvonec.Odprla sem vrata ter zagledala Pio vso objokano.Objela sem jo ter ta mi je povedala,da nama je umrla babica.Zapustila nama je celo hišo...vsaj 1000000000....denarja....Vendar nič na svetu me ni moglo potolažiti.Pa ravno danes .Na ta dan mi je umrl tudi očka.Ulile se se mi solze.Prihitel je Harry...povedala sem mu vse od začetka do konca....Tudi njemu je bilo hudo vendar Luxy moramo pripraviti zabavo.

Harry:
Jooj neee....zdaj pa je umrla še babica Alex in Pi-je.faaaak....Že vem..lahko bi našo malo Luxy odnesli na koncert tam bi ji pripravili zabavo z vsemi directionerji.In ona zna vsaj že 10 naših pesmi na pamet....THATS GREAT...vse sem povedal Alex in tudi ona se je strinjala...prav tako fantje.
15. januar 2013
neexxtt
16. januar 2013
u70265
u70265
Nextiii
26. januar 2013
Alex

Koncet so fantje izpeljali zelo dobro.Prav tako se je moja mala pikica tudi zelo zabavala.Bila sem zelo srečna.Vendar ko sem pogledala Pio me je kar stisnilo pri srcu.Ni imela ne fanta ne nikogar.Samo svojo bedno sestro,ki ji nikoli ni nič pomagala.Vedno sem jo sovražila.Vendar v teh zadnjih mesecih sem do nje gojila drugačna čustva.Bila mi je res pri srcu.Zdaj sem bila že sama mama in razumela sem kako je če imaš otroke.Tudi sama ne bi želela,da bi se Luxy z kom prepirala.Počasi ugotavljam kako se je počutila moja preljuba mamica.Potem pa so fantje končali.V zaodrju je Luxy pričakala ogromna torta in veliko daril.Vendar nisem mogla biti vesela.Moja sestra je bila tako žalostna.Je to mogoče zaradi babice.udi jaz jo pogrešam.Zdaj sem šele opazila kako je Pia gledala Nialla.Zvlekla sem jo na wc ter zaslišala.Sama mi je priznala,da ji je všeč.Zadnje čase se je tudi Niall čudno obnašal.Zakaj ni prišla tudi mami s katero bi se zdaj pogovarjala.Ona bi vedela kaj storiti v takšnih trenutkih.In ko sem se spomnila na očka je bilo pa dovolj.Stekla sem na wc in se tam zjokala dokler nisem vseh potočila.Izgubila sem očeta,babico kdo bo naslednji...

Pia

Juuj.Naša mala Luxy je bila zelo vesela koncerta.In kako se je šele razveselila svoje gromozanske torte..uff...ja no glede tega vsi so bili veseli le jaz sem gledala tiste modre oči.Ja prav ste ugotovili gledala sem Nialla.Ta človek je tako lep.Vendar on že nikoli ne bi postal moj fant.Saj sem le navadno dekle.On pa je slaven.Kar naenkrat pa sem čutila roko na moji rami.Bila je Alex.Zvlekla me je na wc in tam me je zopet zaslišala.Priznala sem ji,da mi je všeč Niall.Zaiskrile so se ji oči.Odšli sva nazaj.Potem pa je Alex pričela jokati.Stekla je na wc.Bila sem žalostna.Le zakaj joče??Ne maram gledati ljudi,ki so čisto objokani.Zato rajši nisem šla za njo.Kmalu se je vrnila vendar z čisto zabuhlimi in rdečimi očmi.Odvlekla sem jo na wc ter ji popravila make up.Zdaj je izgledala veliko bolje potem pa sem ji povedala še par šal da se je vsaj malo nasmehnila.Hvaležno me je pogledala...

Niall

Jooj...ta naša mala Luxy je bila tako zelo vesela.Potem ko je zagledala torto pa se je še bolj razveselila.Bila je zeloo vesela.Potem pa sem pogledal proti Pi-ji.To dekle je tako lepo.Mislim,da sem se zagledal.Vedno ko sem jo pogledal me je pogledala tudi ona.Najini pogledi so se nekajkrat srečali.Včasih se mi je zelo lepo nasmehnila tako da bi kar začel poskakovati od sreče.To je bilo zelo čudno saj sem čudežno pozabil tudi na hrano...joooj.

Luxy:


26. januar 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeext
27. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg