hoj moje ime je alexandra margarita kličejo me alex.imam 2 brata 1.justin vincenzo pepe kličemo ga justin(on je najstarejši):2. je pa maximilion alanzo ernesto ali max on je najmlajši:potem pa še moja bff harper ann ali harper:
_
_______alex:__________________________________________________
bil je prvi dan počitnic vstala sem ob 12-ih in se pričarala tako da sem bila že v kuhinji umita in oblečena. pričarala sem si še zajtrk. ko sem pojedla sem se vsedla na kavč. in bila sem še tako zaspana da sem se usedla na justina in ko sem se usedla sem kar poskočila večinoma zato ker me je porinil iz sebe. in zato sem ga porinila na kavč in skakala po njemu in se smejala ker je večinoma govoril: "auuu moje kosti! auu moje kosti". nato je zakričal tako glasno da je mama slišala in pritekla in mi rekla: "alex kaj delaš svojemu bogemu bratu!??" nato sem odgovorila "mami on ni bogi samo krhek je pa še starejši je!" "to je to pojdi v svojo sobo!!" me je mama nadrla. hotela sem ugovarjati ampak je rekla samo bodi tiho. zato sem odšla. čez 3 dni sem lahko šla iz sobe zato sem odšla pogledat kje je harper. ker je bilo že bolj temno nisem videla blata pod mano zato sem stopila gor in sem skoraj padla ampak me je nekdo ujel v zadnjem času imel je kapuco zato ga nisem videla popolno. dvignil me je in stekel stran. pogledala sem za njim in videla polno vriskajočih punc ki so tekle za njim. vstala sem in začela teči za njim. "še dobro da ne nosim petk" sem si rekla in se hitro skrila v našo hišo. dobro sem pogledala skozi okno in ni tekel samo eden ampak kar 5! zavili so v našo trgovino (ali karkoli je že. tisti k ste gledal wizards of waverly place veste kaj mislim)

ali boš brala


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

11. julij 2014
u155047
u155047
next
12. julij 2014
u173906
u173906
next
24. julij 2014


naročili so 5 sendvičev. in nato sem jim mogla prinesti. in zato mi niso več všeč. razen mogoče tisti ki me je rešil. no nevem. ko sem prinesla sendviče sem videla da so poklicali nekoga po imenu simon da jih pride iskat. in čez nekaj časa je bila pred prodajalno limuzina in preden so odšli sem ustavila tistega ki me je rešil padca in se mu zahvalila in on je samo pokimal in odšel. ampak si šelim da nebi rekla hvala saj je mama takoj postala radovedna. "o alex kaj je bilo pa to?" je rekla mama "nič no!" sem rekla in stekla v svojo sobo. kasneje je do mene prišla harper "mama mi je povedala da imaš nekaj s tem fantom" je rekla in jaz sem ji povedala kaj se je zgodilo in ona se je nasmejala "uuuuu voham poletno romanco!" je rekla "ne kar vohaš so zažgane ribe" sem rekla in se zasmejala "ampak ga sploh ne poznam kako bi bila lahko potem z njim" sem rekla "vse je mogoče" je rekla "tako kot to da si čarovnica" je rekla harper. "nisem čarovnica ampak sem ženski čarovnik!" sem rekla in harper se je samo začela smejat. naslednji dan sem se šla sprehajat s harper in se v nekoga zaletela "au pazi malo!" sem rekla in ga grdo pogledala. nato pa sem videla da je to tisti fant ki me je rešil. "hej jaz sem tebe včeraj rešil in ti se v zahvalo name dereš!" je rekel in se delal užaljenega. zasmejala sem se "živjo jaz sem alex" sem se predstavila. "oziroma si alexandra margarita russo" me je popravila harper "no me veseli margarita jaz sem harry edward styles" me je izzival? ja. "hahaha ok no me veseli edward" sem rekla sarkastično in zavila z očmi. sigurno je eden tistih bogatašev ki mislijo da so boljši od drugih. sem si rekla.
25. julij 2014
u155047
u155047
neeeeext
25. julij 2014
u173906
u173906
next, prosim ful dobr pišeš
25. julij 2014
https://www.igre123.com/forum/tema/living-with-one-direction/73169/ če bi kdo bralnato naju je povabil v njegov oz. njihov dom. med potjo smo se pogovarjali o marsičemu. ko smo prišli do hiše sva s harper z odprtimi ustmi gledali hišo kakor da sva videli boga nato naju je harry predramil in odšli smo v hišo. ko je odprl vrata sem videla še štiri fante za televizijo. "fantje obiske imamo!" je rekel harry ampak so se obnašali kakor da ga ni. nato je odšel do televizije in jo izklopil. "hej!!!!" so zavpili vsi naenkrat "obiske imamo!" je rekel in nato so naju vsi pogledali in rekli kakor zborček "živjo" nato je rekel eden fant z blont lasmi "hej a nisi ti tista natakarica ki jo je harry rešil?!" "ja to sem jaz" sem rekla in se nasmehnila. "hej a se gremo resnica ali izziv" sem predlagala in vsi so pokimali razen harper se je kar naenkrat spomnila da mora oditi. ko je odšla smo začeli. "začne najmlajši" je rekel harry in vsi so me pogledali. "koliko si stara?" je rekel nekdo v črtasti majici in z naramnicami. "16" sem rekla in podali so mi flašo. "še preden začnemo a mi pote svoja imena?" sem vprašala in se nasmehnila. "seveda to so louis, niall, zayn in liam" jih je predstavil harry "ok" sem rekla in zavrtela flašo. pristala je na louisu in nialu. niall je rekel izziv. "ok. pojdi ven brez majice teči in kriči jaz sem osel, jaz sem osel!" je rekel louis in ostali smo umirali od smeha ko smo videli zunaj nialla kako je tekel brez majice in kričal jaz sem osel.
28. julij 2014
u155047
u155047
neeext
28. julij 2014
Next
28. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani