Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Annie!! Pohitii?? Letalo odpelje če 1 uro moramo še priti do letališča!....že grem mama!....V torbo sem dala še zadnje stvari kot so iPhone,slušalke,fotoaparat,čigumiji,sončna očala,iPod in denarnica. kovčki so bili že v avtu. Poslovila sem se od sobe in stekla po stopnicah. No naj se vam predstavim...sem Annie Johnson. Stara sem 17 let in imam psičko Bello z mamo in očkom gremo za 3 tedne na Hawaie. Zelo smo bogati.
Jas:
Bella:
Naša kul hiša:
Vsedla sem se v avto se pripela in odpeljali se smo....pogledala sem hišo na to pa si prižgala glasbo. Do letališča smo imeli pol ure in tam smo še malo počakali da so zložili vse kovčke nato pa šli na letalo. Razmišljala sem o Hawaih....upam da bom spoznala kakšne prijateljice ali celo fanta?....malo sem zaspala. Zbudila sem se takrat ko smo začeli pristajati. Awwh sem si mislila prišla sem v "summer paradise".....Limuzina nas je odpeljala so čudovitega hotela. Imela sem zelo veliko sobo. Začela sem zlagati svoje oblačila v omaro. Mama je rekla da se naj oblečem ker gremo jest v restavracijo bila sem že zelooo lačna.
Jas:
Bella:
Naša kul hiša:
Vsedla sem se v avto se pripela in odpeljali se smo....pogledala sem hišo na to pa si prižgala glasbo. Do letališča smo imeli pol ure in tam smo še malo počakali da so zložili vse kovčke nato pa šli na letalo. Razmišljala sem o Hawaih....upam da bom spoznala kakšne prijateljice ali celo fanta?....malo sem zaspala. Zbudila sem se takrat ko smo začeli pristajati. Awwh sem si mislila prišla sem v "summer paradise".....Limuzina nas je odpeljala so čudovitega hotela. Imela sem zelo veliko sobo. Začela sem zlagati svoje oblačila v omaro. Mama je rekla da se naj oblečem ker gremo jest v restavracijo bila sem že zelooo lačna.
25. avgust 2014

u177625
Next
25. avgust 2014
Že nextam
------------------------------------------------------
Hitro sem se stuširala in oblekla ter naličila
Outfit
Bello smo pustili v hotelu in se odpravili peš do restavracije. Pila sem jagodni koktejl in jedla polnjene lignje in neko solato.Bilo je odlično. Ko smo se najedli smo se šli sprehodit po plaži. Bilo je že pozno. Odpravili smo se v hotel ker smo bili otrujeni od dolge vožnje. Počistila sem si ličila, se preoblekla vpižamo in se vlegla v udobno posteljo. Komaj sem čakala jutri saj gremo na plažo, mama pa mi je rekla da greva v šoping...hitro sem zaspala.
------------------------------------------------------
Hitro sem se stuširala in oblekla ter naličila
Outfit
Bello smo pustili v hotelu in se odpravili peš do restavracije. Pila sem jagodni koktejl in jedla polnjene lignje in neko solato.Bilo je odlično. Ko smo se najedli smo se šli sprehodit po plaži. Bilo je že pozno. Odpravili smo se v hotel ker smo bili otrujeni od dolge vožnje. Počistila sem si ličila, se preoblekla vpižamo in se vlegla v udobno posteljo. Komaj sem čakala jutri saj gremo na plažo, mama pa mi je rekla da greva v šoping...hitro sem zaspala.
25. avgust 2014

u173993
next!!!!!!!!!!!!!!!
25. avgust 2014
to je bila Nesy...OMFG taka popounost takoj sma se ujeli in se začeli pogovarjat prihaja iz Los Angelesa kot jas. Ima ful perf postavo in postale sma bff. Mama mi je dovolila da je prišla k meni tudi starši so se spoznali in skupaj smo se dogovorili da gremo skup na plažo. OMFG ljubim joo ♥♥♥
Nesy♥♥♥
Poslovile sma se in se šle hitro domov preoblečt v fancy kopalke.
Moje:
Od Nesy♥♥
Na plaži sma delale vse skupaj pogovarjali,kopale, šle sma na sladoled. Res boljše osebe še nisem mela ob sebi. Iz plaže sva zagledale dva lepotca....♥♥Men je biu ušeč Jack njej pa njegov BFF Jay. šle sma v morje in se pogovarjale z njima.
Nesy♥♥♥
Poslovile sma se in se šle hitro domov preoblečt v fancy kopalke.
Moje:
Od Nesy♥♥
Na plaži sma delale vse skupaj pogovarjali,kopale, šle sma na sladoled. Res boljše osebe še nisem mela ob sebi. Iz plaže sva zagledale dva lepotca....♥♥Men je biu ušeč Jack njej pa njegov BFF Jay. šle sma v morje in se pogovarjale z njima.
25. avgust 2014

u177625
Next
25. avgust 2014