Heii. Sem Lucia. Kličejo me Lucy. Stara sem 14 let. Komaj čakam to poletje, odšli bomo na križarjenje z očetovo ladjo.! Komaj čakam.!! Seveda bodo na tisti ladji tudi drugi ljudje, ker ne moremo iti na ladjo le 4. Ja rekla sem 4, jaz, mami, oči in starejši brat Alex.! Ja sedaj so počitnice in upam, da še zadnji del šolskega leta hitro mine.!! Hočem na morje.!! No končno nekdo, ki se spomni name. Preko skypa mi je pisala sošolka Amanda.

L- Lucy
A- Amanda
----------------------------------

A: Heii.!
L: Heiiiii.! končno nekdo, ki se spomni name. Kako si, kaj delaš.??
A: Hehe. Slabo sem.! In kaj delam.? Razmišljam kaj bi lahko delala med poletnimi počitnicami.
L: Imam idejo.!
A: Povej hitro.
L: Moj oče ima ladjo..to veš..in lahko se nam pridružiš na križarjenju.!!
A: Super.! Ampak mi nihče ne bi dovolil.
L: Potem pa imam idejo kako bi lahko starše skupaj prepričali, da greš z nami.
A: V redu sedaj grem..pokliči me pa mi povej, ok?
L: Okej.!
A: AMANDA JE ZAPUSTILA POGOVOR
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Očetova ladja:Jaz:Alex:Amanda:Rabim 2 nexta.!!
18. februar 2012
next!
18. februar 2012
next
18. februar 2012
next
18. februar 2012
u76844
u76844
next
18. februar 2012
Kličem Amando..

A: Ooi.!
L: Hej.. mam idejo kako prepričat starše..
A: Govori.
L: Pridem čez cca. 20 minut h tebi in poskusve prepričat starše..Rečeve jim, da lahka grejo zraven..
A: Zmenjeno..
L: Super..ampak še prej uprašam moje starše, če sploh dovolijo da greš z nami.
A: Okej..Cya.!!
L: Cyaa.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vsa presrečna, v upanju, da gre Amanda z nami, stečem v kuhinjo, kjer sta oči in mami gledala v zemljevid, je naj bi potovali.! Jaz: Mami, mami..mam eno uprašanje.! Mami: Ja povej. Jaz: Amanda in njeni starši naj bi bili letos za počitnice doma..ker nimajo kam it. Bi šli lahko oni zraven. prooooooooooooooosim.? Mami: pogovorit se morava z očkom..Jaz: Ampak jaz grem k Amadeji, da se še nekaj dogovorive..odgovor hočem vedet ZDAJ.!! ji usa jezna zakričim..Mami: ne kriči name..kaj ti misliš..se nam lahko pridružijo.? vpraša očka..in jaz si zaradi uznemirjenja začenm gristi ustnice.. Oči: No prav..naj grejo..in povej Amadeji, da naj uzamejo s seboj vso potrebno prtljago.!! Jaz: jupii..hvala mami, hvala oči ..jupiiiiiiiii. Vsa vesela stečem ven in po ulici "laufam" do Amadejine hiše.!!

Rabim 4 nexte.!!
18. februar 2012
next
18. februar 2012
u74397
u74397
next
18. februar 2012
u75890
u75890
next
18. februar 2012
next!!!!
18. februar 2012
Pridem do Amadejine hiše..srce mi je bilo tko hitr kokr še nikol. Potrkam na vrata in odpret pride Amadejina mami.. Nič ne pozdravim ampak sam zdrvim u Amadjeino sobo. Ne trkam ampak samo zdrvim noter in objamem Amadejo. Ona mi reče: Kaj je.??..Js nisem mogla prit do zraka..Zakaj? 1. Bla sm hepi kr sm vidla Amadejo. 2. Tastari so dovolili da grejo z nami.!! Oboje ji povem.. Ona začne skakat od veselja.!! "zlaufave" do njenih staršeu in jih uprašave...Amadeja: Mami, oči..mam eno presenečenje ampak sam če se strinjata s tem. Gremo lahko z Lucy in njeno družino na križarjenje.Proooooooooosim.?? Amadejina mami: Kdaj pa naj bi se šlo.? Jaz: Prva dva tedna v avgustu.! Oči: V redu.!! Ampak pod pogojem, da Amadeja popravi ocene v šoli.! Jaz: Seveda jih bo..ji bom pomagala ;D...Obe srečne in hepi odhitive ven na travnik in se znorive do onemmoglosti.!! Razmišljale sve, kaj vse se bo dogajalo. In najina glauna misel je bla: LEPI FANTJE.!! Super Amadeja gre z nami.!!! waaaaaaa..Rečem ji: Veš da bojo tudi fantje tam.? Amadeja: Šuper.!!

Js in Amadeja:Usaj 5 nextou.! < 33
18. februar 2012
u72107
u72107
next;3
18. februar 2012
u79486
u79486
Next
18. februar 2012
next
18. februar 2012
u71779
u71779
next
18. februar 2012
Next!< 333
18. februar 2012
Po kakšni urci tekanja po trauniku in razišljanja o lepih fantih se vrneve domou. Nardim še domačo nalogo, grem še za kkšne pou urce na sype in pol spat. Šola se je vlekla v neskončnost..Ampak enkrat jo je blo konec..super..Sam še valeto damo skoz.!! Okej na valeti ni blo nič posebnega..Res se mi sploh ni dalo hodit na kakšne žure itd..s starši sem šla domou..

Naslednjega jutra:

Driiiiiiiiiin. Mi zvoni budilka na telefonu. Ugasnem jo, in prvo kar sem nardila je to, da sem šla "spakirat kufre". Oblečem oblačila in odhitim u kuhinjo. Nardim si čokolino in grem takoj na Skype..Jupii Prjaulena je bla Amadeja.. pogovarjave se neki časa po kameri.

A: Dobro jutro
L: Jutrooo *-*
A: Kak si.?
L: Ma super..sam da ni več šole pa je use ok..
A: Hvala enako..ti si že spakirala?
L: Itak takoj ko sem ustala.
A: Haha isto...jutri že gremo..komaj čakam.!
L: Hehe..hvala enako. Komaj čakam, da vidim spet po enem letu našo ladjo..in spoznam kakšenga lušnega fanta.
A: Ja res upam, da bo kakšen tut zame.
L: Sej bomo vidli..hehe kkšn bo sigurno.
A: Okeii..js grem zej.. se vidmo jutri.!! cyaa
L: okej..cyaa
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bla sem tko presrečna, da že jutri gremo.. Nisem več vedela kaj nj delam. Spet na skype, grem ven, se dolgočasim..pršla sem na idejo, da grem do Amadeje. Šla sem k njej, kjer sem tut pojedla kosilo..bla sem tam do kakšnih treh. Ko sem pršla domou..sem si z njo dopisovala po telefonu, se kregala z bratom itd...Tko je dan minil in šla sem hitro spat, ker bomo jutri zgodaj odšli..Zelo težko sem zaspala..zato sem dala slušalke v ušesa in poslušala glasbo dokler nisem zaspala..

Moji kufri:5 nextou.!
18. februar 2012
Next!
18. februar 2012
next"!!!!
18. februar 2012
u71779
u71779
NEXT!
18. februar 2012
u78116
u78116
next
18. februar 2012
Next!
18. februar 2012
Naslednje jutro se zbudim že ob 5ih..uzamem kufre in grem do avta. Spotoma smo se ustauli še pri Amadeji, da smo šli skupaj na ladjo..Ko sem zagledala ladjo in polno fantou na njej mi je začelo srce biti hitreje.! Z Amadejo odhitive vsaka v svojo sobo (slikce bodo na koncu)..vrževe kufre na posteljo hitro razpakirave in greve ven..ubistvu do bazena na ladji. Tam so v vodo skakali fantje..in punce ampak prevladovali so fantje...Oči uprem v skakalnico in čaam, da bo skočil en LEP, POPOUN fant. Čakam..in skorej izgubim potrpljenje ko pride na skakalnico najlepši fant..Pogleda okrog in njegove oči se uprejo v moje..Takoj sem vedela, da sem mu ušeč. Počakam da skoči v vodo in pride iz vode..stečem do njega in ga uprašam kako mu je ime. On: Tim sem. Kako je ime tebi.? Js: Lucia sem..ampak kličejo me Lucy...Tim: Lepo ime...hehe..ti lahko pokažem mojo sobo.? Js: Ofkors..Prime me za roko in greva do njegove sobe. ojej čutila sem da sem zardela..nee...Prideva do njegove sobe, odpre vrata in se samo začudim.!

Moja soba:Amadejina soba:Tim:Rabim 5 nextou.! < 33
18. februar 2012
Next.!!
18. februar 2012
u71779
u71779
next.
18. februar 2012
next :3
18. februar 2012
neext
19. februar 2012
u78048
u78048
next :3
19. februar 2012
Najprej mi pusti, da se razgledam po sobi..soba je bla ogromna.!! Kar naenkrat začutim roke na mojih ramenih..obrnem se in vidim njega za mano..spet sem zardela to sem čutila..objame me in njegove ustnice se približajo mojim..Kar naenkrat pride v sobo Amadeja. Hitro ga spustim.. Amadeja se samo nasmeji in odhiti iz sobe..Js in Tim se spogledava..rečem mu, da greva še do moje sobe..primeva se za roko in greva do moje sobe..srce mi je razbijalo kot še nikoli..V moji sobi je bila Amadeja..Ona je zam spoznala fanta z imenom Alex. Ojoj..kam naj greva.?? Tekla sva po celi ladji a nikej ni bilo porostora le za NAJU.! Pogledam na ur in vidim da že zamujam na kosilo..dam mu še zadnji poljubček in spet "prelaufam" celo ladjo, da pridem do naše kuhinje. Mami in oči sta rekla: Kje si bla, kaj si delala..skrbelo nas je zate.! Nisem vedla ali naj povem za Tima ali ne. rečem: po ladji sem se sprehajala nič posebnega..sem pač zamudila na kosilo. Usedem se za mizo naložim za jest in hitro pojem..Kar naenkrat izpustim vilico iz rok in začnem razmišljat, kje bom našla Tima.!? Ni mi dal telefonske številke, da bi se zmenila kje se dobiva in niti zmenila se nisva kje se dobiva..ojoj..pojem hitro in rečem, da bom do treh nazaj..spet "laufam" po ladji, da bi našla Tima..a nikjer ga ni.! Razmipljat začnem kje bi ga lahko našla. NJEGOVA SOBA.!! Ojoj ne spet cela ladja.. Ni se mi dalo tečt zato sem hodila..in zavedala sem se, da bo mogoče v teh 10 minutah že odšel iz sobe..okej začen tečt in hitro pridem do njegove sobe.! Potrkam na vrata in počasi vstopim..Tam je bil..Usa vesela da sem ga našla sem ga objela...objel me je nazaj..! Ojej kako je to fajn če si zaljubljen.!!

Ko sem našla Tima:5 nextou
19. februar 2012
u71779
u71779
next! ☻
19. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg