u163134
u163134
Hej!

Jaz sem se odločila, da bom napisala svojo prvo zgodbico. Vem, da bo bedna!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. DEL


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AMY WILLIAMS

Na letalu je bil res dolgčas, zato sem se odločila, da bom zaspala. Tik pred pristankom v London sem se zbudila. "Cel let si spala," se je nasmehnila Melissa. Pogledala sem čez okno. London. Videla sem veliko znamenitosti, ki me niso preveč pritegnile. "Kdaj se bo vse skupaj končalo?" sem zajamrala. "Daj no Amy! Pokaži vsaj malo veselja," je rekla mama, ki je bila tukaj samo zaradi službenega potovanja. Bila sem en sedež za njo zato sem ji pokazala jezik (ni me videla). Melissa je bila zelo navdušena, kar me je spravljalo ob pamet.

Jaz Amy:


Moja bff Melissa:


Mama je naročila taksi, ki nas je odpeljal do hotela z petimi zvezdicami. Na srečo mi je bil vsaj malo všeč. Z Melisso sva bile same v sobi, mama je bila v sosednji. Ko sva se raz pakakirali sva se obe odločili, da bova malo odšle raziskovati London. "Bodita previdni! Da se ne bosta že prvi dan izgubili!" se je zasmejala mama. Jaz sem le zavila z očmi. Z Melisso sva stopali po parku, ki je bil kakšnih 200 metrov od parka. Ona se je vrtela, ko zmešana, jaz pa sem bila čisto zamorjena. "Saj ni tako slabo Amy!" je rekla Melissa. Njej je že lahko reči. London sem totalno sovražila. Nenadoma sem zaslišala nekakšne glasove. Z Melisso sva se odločili iti pogledati kaj je to. Ne boste verjeli ampak tam je bila gruča punc. Bilo jih je kar veliko in vsaka je slikala nekaj v sredini. Z Melisso sva stopili še bližje. Na sredini je bil en fant. "Ne morem verjeti. Saj to je HARRY STYLES!" se je zadrla Melissa, da so mi popokali bobniči. Iz žepa je potegnila mobitel in ga začela fotkati.

Harry:


Zdaj sem si skapirala kaj se je dogajalo. Harry Stylesa so oblivale fenice! Bogi pudelček! Nenadoma je začel teči. Prerinil se je mimo mene in Melisse. Seveda so mu vse sledile. Jaz sem sledila le Melissi, ker se nisem hotela izgubiti. Tekla sem. Zmanjkovalo mi je že sape. Londona nisem poznala, zato sem vedno bolj zaostajala za norimi puncami in Melisso. Na posled sem jih izgubila za vogalom. Krasno! Zdaj pa sem se izgubila in kmalu bo večer! Ne rada se potikam po ulicah Londona zvečer. Na srečo je bila ura 18:15. Imela sem mobitel. Krasno! Sedaj mi je pa zmanjkalo batarije. Pa ravno, ko sem hotela poklicati Melisso. Kakšna sreča. Vedno bolj sem se oddaljevala od središča mesta in izgubljala upanje. Blodila sem že dobro debelo uro. Ura je bila že 19:30! Saj to je grozno. Kaj bo rekla mama? Nenadoma sem uvidela, da sem tukaj že bila. Neznana roka me je potegnila v temačni kot, kjer ni bilo žive duše...

"Psssttt!" je rekel neznani glas in mi pokril usta. Konec je z mano! Zavedno sem izgubljena. Odpeljali me bodo in me prodali. Res sem rada delala paniko. Ostani mirna Amy! Imela sem priložnost pogledati tisto osebo. Saj to je bil Harry Styles! Brez pomišljanja sem odšla iz temačnega kot. zavedala sem se tudi, da bi bila to moja rešitev, da se rešim. Ampak morala sem tvegati. "Kaj pa misliš, da počneš? Vsak čas me lahko spet vidijo!" je zasiknil Harry in me grobo potegnil nazaj. Le grdo sem ga pogledala in odmaknila roko iz njegovega močnega prijema! "Raje mi pokaži pot iz te temačnega predela Londona!" sem zasiknila nazaj. Žal bom tokrat morala si priznati, da potrebujem pomoč. "Si odvisna od mene?" se je zasmejal. Fantom je všeč, če so punce odvisne od njihove pomoči. Nisem hotela priznati, zato se je le še bolj smejal. Malo počakaj, nato pa ti pokažem pot iz rega 'Temačnega predela Londona' kot si rekla," me je imitiral, kar mi je šlo zelo na živce.

Čez nekaj časa ni bilo več slišati dobenega zvoka. Harryu sem sledila na kar sva na posled prispela do njegovega avta. Nisem bila navajena, da Angleži drugače sedijo (pri njih je voznikov sedež na desni strani). "A boš ti vozila?" se je zasmejal. Grdo sem ga pogledala. "Ni časa za hece!" Le resno je prikimal in vžgal motor. Na kar so zadnji hip avto zasule nore punce. Nevem kako nama je uspelo ampak pobegnila sva. Celo vožnjo sva molčala.(Klikni gif)

Pripeljal me je do zelooo luksuzne hiše. Zares bi ji lahko dali naziv najlepša hiša na svetu. Nisem hotela vstopiti. "Pridi no!" je rekel Harry. Z muko sem odšla za njim. Ko sva vstopila, so prišli 4-je fantje. "Kaj je s tabo Harry? Kdo je to?" je vprašal Zayn. Očitno nisem bila zaželena zato sem poiskala izhod in hotela odpreti vrata. On me je le prijel za roko in rekel: "To je Kristen!" Tako mi sploh ni bilo ime ampak, ker ni vedel imena si je namislil. Grdo sem ga pogledala. "Zakaj si jo pripeljal? Saj veš, da bo Simon znorel..." je rekel Liam...
Res bi se najraje ugreznila v tla. Prvi dan sem se že zapletla z najpopularnejšim fantom na svetu. Kaj si bo mislila mama in Melissa? Zares nisem vedela kaj naj naredim, zato sem bila res odvisna od njega. In kaj si je sploh mislil s tem? Neznanko pripeljati v hišo. Jaz sem se neprijetno počutila in seveda tudi fantje, ker niso vedeli kaj naj naredijo...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vem, da je za začetek full beden. Ampak obljubim, da bo boljše!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. januar 2014
next
23. januar 2014
Wow začetk je popoun next
23. januar 2014
u28319
u28319
Neeeeeeeeext:3
23. januar 2014
neeext
23. januar 2014
next
24. januar 2014
u155895
u155895
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
24. januar 2014
u162007
u162007
Next
24. januar 2014
hitro nextaj!<3
24. januar 2014
u163134
u163134
Hvala za vse nexte! Nisem si mislila, da bo že na začetku toliko nextov. Zares hvala vam vsem po vrsti! Next je posvečen čisto vsem.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2. DEL


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AMY WILLIAMS
Jaz sem se neprijetno počutila in seveda tudi fantje, ker niso vedeli kaj naj naredijo... In kako se naj do mene obanašjo. "Harry saj ni to kje to tvoja nova punca?" je vprašal Liam. "Kaj pa tebi ni jasno! Raje vam vse razložim!" sem zavpila. Fantje so le prikimali. odšli smo v dnevno sobo in tam sva jim s Harryem vse razložila. Na koncu je bil kriv Harry, ampak vseeno so me grdo gledali. To mi ni bilo niti malo všeč. "Najbolje bo, da grem in da na vse pozabimo," sem predlagala, čeprav se nisem hotela ločiti od Harry. Če bi še takole ostala še malo časa skupaj bi se med nama nekaj spletlo.

Ostali so le prikimali Harry na moje presenečenje ni. Ampak me je vseeno odvedel od hiše. Odpravila sva se v avto in odpeljala sva se do mojega hotela. Harry je vsaj vedel kje sem, da me bo lahko našel... Lahko kar pozabim na to, da bi se med nama kaj spletlo. Le odprla sem vrata avta in pobegnila od Harrya. V prvem trenutku sem se zaljubila v njega. To sem morala priznati sama sebi. Zdaj sem morala bolj razmišljati kaj naj natvezim mami. Upam, da ji Melissa ni kaj izdala. To bi bilo zares zame...
"Kje si bila mlada dama?" me je mama pričakala na vratih, Melissa pa se je skrivala za njo. "Amm, saj ni tako pozno..." ni mi na misel padlo nič pametnega. "Ja a res? Ura je 21:15 in ti temu praviš, da ni pozno?!" je z očitajočim glasom rekla mama. "Ničesar nisem povedala. Rekla sem ji, da boš ji ti!" mi je šepnila Melissa, ko je mama zaklepala vrata. Mar naj mami povem, da sem bila pri najboljši skupini One Direction in da mi je všeč Harry Styles! Mami sem natvezila, da sem sem izgubila v Londonu in da je Melissa le nekam skočila. Potem me je pomagal najti pot do hotela nekakšen moški, ki je bil seveda Harry Styles. "Če se še enkrat to zgodi, te ne pustim več same!" se je zadrla mama. "Sedaj pa grem v svojo sobo. In ne bedita predolgo!" je rekla mama in odšla. "Vse mi povej kaj se ti je zgodilo!" me je napadla Melissa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Malo krajši next. Obljubim, da bo jutri daljši! Jutri bo že malo bolj romantičen in bolj napet...
24. januar 2014
neeeeeext
24. januar 2014
neeext
24. januar 2014
u156327
u156327
neeeeeeext
+
nova bralka
24. januar 2014
next
24. januar 2014
u155895
u155895
neeeeeeeeeeeeeeeext
24. januar 2014
u162007
u162007
neext <33
25. januar 2014
u156571
u156571
next
25. januar 2014
neeext + nova bralka
25. januar 2014
next
30. januar 2014
next omfg the best!
31. december 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani