Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u194773
u194773
Živijo to je moja 1. tema ter moja 1. zgodba. Upam da boste v njej uživali in prosim pišite nexte ter komentirajte kakšna se vam zdi zgodba. Nova poglavja bom objavila vsak petek in soboto.

Novi fant

Moje ime je Bella. Ta zgodba se začne zadnji dan šole, ko sem končala 9.a razred. Prišla sem domov, pojedla kosilo in se ulegla na kavč. Takrat me je mama vprašala, kakšno službo bom imela čez poletje. Takrat sem vstala od kavča in mamo gledala z mojimi velikimi rjavimi očmi. Sredi poletja moram delati, sem kričala. Mama pa mi odgovori, da ne bo vsega plačala ona. Jezno sem odkorakala v mojo sobo. Nič nisem mogla narediti glede tega, morala sem pač dobiti poletno službo. Najprej sem se stuširala, naličila in lepo oblekla. Nato sem odšla v park k oglasni deski za poletne službe. Moram reči, da jih je bilo kar veliko, saj se je poletje šele začelo. Vse so bile za paziti male otroke. V tem sem bila dobra, saj imam 2 majhna bratranca in včasih moram paziti nanju. Gledala sem in gledala. Nato pa sem videla oglas, ki iščejo varuško za poletje in plačilo je bilo odlično (10 eurov na dan). Ampak edini problem je bil, da je ta služba na drugi strani mesta. Naše mesto pa je veliko. Kakšnih 15 minut je do tja z avtom, peš pa pol ure. Vseeno sem oglas vzela s seboj domov. Ko sem prišla sem mami pokazala oglas in ni bila ravno zadovoljna. Rekla mi je da se bo do jutri odločila. Bil je že večer in včasih grem malo ven, saj je bolj hladno ter da se osvežim. Gledala sem obleke, čevlje, ličila… Sploh se nisem zavedala koliko je že ura in da zamujam domov. Moja mama je zelo stroga, zato mi je dala policijsko uro ob 21:00. Ko sem to ugotovila sem začela teči proti domu. Nenadoma se spotaknem ob vejo, ki je ležala na pločniku (zelo sem nerodna). Skoraj bi padla, ampak me je nekdo ujel. Pogledala sem kdo me je ujel in videla sem da je res lep fant, nato sem vstala in se mu zahvalila. Nisem si ga upala pogledati v oči, saj sem bila rdeča v obraz (zardela sem).Povedal mi je, da mu je ime Nash, jaz pa sem mu povedala moje ime in stekla domov. Ko sem prispela, sem se mami lepo opravičila, da sem se zagledala v lepe obleke, čevlje in ličila. Oprostila mi je in rekla, naj se to ne ponovi več. Najprej sem se umila, pojedla večerjo in pogledala pošto (na računalniku), nato pa odšla spat.

Jaz:


Mama:


Nash:
05. junij 2015
u194773
u194773
Rabim vsaj 3 nexte za nasledje poglavje!
06. junij 2015
u194773
u194773
Ali pa ne.
06. junij 2015
u194773
u194773
Poletna služba

Napočil je dan, ko sva z mamo odšle na drugi konec mesta za mojo poletno službo. Prišli sva do pravega naslova in se samo čudili. Hiša je bila ogromna, imela je bazen in veliko teraso. Ko sva si jo ogledali, sva pozvonili in odprla je služkinja. Povedale sva ji, da sva tukaj zaradi službe in spustila naju je noter. Najprej so se starši pogovarjali in nato so mi predstavili njuno hčerko Pio. Dobro sva se razumeli. Edini problem je bil, da je to daleč od doma zato so se starši dogovorili, da mi dajo prenočišče in hrano tukaj od ponedeljka do sobote, v nedeljo pa bom šla domov k moji mami. Poslovile sva se in odšle domov. Spakirala sem moje stvari in šla z mojo BFF Mimi v park na sprehod. Ko se midve začneva pogovarjati, ne moreva končati. Zvečer sem pojedla večerjo in odšla spat. Poletno službo sem začela ob 8:00. Odšla sem ob 7:30, da se prej še razpakiram. Ko sem prišla, mi je gospodinja pokazala mojo sobo in mojo lastno kopalnico?! Bila je ravno 8:00 zato sem šla v dnevno sobo, kjer me je čakala Pia. Najprej sva pojedli zajtrk, umili obraz in zobe nato pa sem Pio preoblekla ter jo odpeljala v park na igrala. Ko je bil čas za kosilo, sva odšle domov. Ko sem prišla v hišo, v kateri delam, me je tam čakalo veliko presenečenje. Spet sem videla Nasha. Najprej sem mislila, da sanjam, a sem ugotovila da ne. Bila sem brez besed, samo zardela sem v obraz in stala kot kip. Nisem hotela da me vidi a takrat je Pia zavpila: Nash spet si doma!!! Pia je Nashova mlajša sestrica. Se pravi da bom skoraj vse poletje preživela z njim. Takrat pa je videl tudi mene. Nisem vedela kaj narediti. Samo pomahala sem mu in mu povedala da tukaj delam. Nato smo vsi trije skupaj pojedli kosilo in potem sem Pio nesla spat v njeno sobo. Ko sem prišla v dnevno sobo sva se začela z Nashem pogovarjati na koncu pogovora pa me je vprašal če pojdemo z Pio v kino gledati Frozen-Ledeno kraljestvo. Privolila sem. Pia se je zbudila in odšle sva v trgovino gledati obleke in Pia je gledala samo roza samoroge. Tam pa sva srečale mojo BFF Mimi. Skupaj smo si ogledale celo trgovino bilo je zelo zabavno. Nato pa smo odšli domov in pojedli,umili,gledali risanke in nato odšli spat. Preden je Pia šla spat da ji nekdo vedno zapoje pesmico preden gre spat. Nerada sem pela pred drugimi ampak nisem imela izbere. Zapela sem in Pia se je takoj zaspala. Potem pa sem šla spat tudi jaz. Naslednji dan smo si šli ogledati Frozen-Ledeno kraljestvo. Sedeli smo v 8 vrsti in razgled je bil čudovit. Pia je sedela zraven mene in jaz zraven Nasha. Ko je bil romantični del Anna in neki Princ me je prijel za roko. Nič nisva rekla samo uživala. Res je bilo lepo.

Mimi:


Pia:
06. junij 2015
u194773
u194773
Poletni sejem

Vsako leto v našem mestu priredijo poletni sejem kjer je glasba, hrana in pijača. Seveda pa tudi prodajajo kakšne stvari. Tam pa je ob tem času res veliko ljudi in zlahka se zgubiš. Pia še nikoli ni bila tam zato sem jo peljala. Zelo sva uživali jedli sva sladkorno peno, kupili balon v obliki roza samoroga… Ker pa sem nujno morala iti na stranišče sem Pio pustila pred vrati in ji rekla naj me tam počaka in ne gre nikamor. A seveda otroci kar vidijo tudi hočejo. To pa je Pia tudi naredila. Videla je veliko liziko v obliki samoroga. Hodila je za možem ki to prodaja. Ko sem prišla ven Pije ni bilo več. Iskala sem jo in iskala ampak je nisem našla. Nato sem vzela moj telefon in poklicala Nasha. Povedala sem mu kaj se je zgodilo. Čez 5 min. je prišel do mene. Jaz sem vzela vzhodno stran in Nash je vzel zahodno stran. Čez 10 min. sem jo našla pri vodnjaku in ji povedala da naj tega ne naredi več. Najprej sem poklicala Nasha da sem jo dobila in naj neha iskati. Ko je prišel smo odšli iz te gneče in odšli na sladoled. Nato sva Pio peljala v park na igrala. Med tem ko smo hodili sva se držala za roko. Bilo je res lepo. Ko pa sva se usedla sva nekaj časa gledala Pio kako se igra nato pa sva se pogledala in Nash me je poljubil. Bilo je čarobno. Ko je bila Pia utrujena smo odšli domov pojesti večerjo, umiti, preobleči in odšli spat. Preden sem šla spat sem poklicala mojo BFF in ji povedala kaj se je zgodilo.

Poletni sejem:Sladkorna pena:Poljub:

12. junij 2015
tema je zaklenjena