Oj!
V tej temi jaz npr rečem dajte vic o blondinki in potem dajete dokler ne rečem "stop" in potem komisija izbere najboljašo.Potem pa rečem objavite vic o ____ ki je npr____ ina spet rečem enkrat stop in komisija oceni itd,.....najprej rabim 3člane komisije.Kdor želi biti del komisije naj napiše "k*".
V tej temi jaz npr rečem dajte vic o blondinki in potem dajete dokler ne rečem "stop" in potem komisija izbere najboljašo.Potem pa rečem objavite vic o ____ ki je npr____ ina spet rečem enkrat stop in komisija oceni itd,.....najprej rabim 3člane komisije.Kdor želi biti del komisije naj napiše "k*".
všeč?
29. november 2014
Ok imamo komisijo:
markane13
Latoja
Tija Snow
Opozorilo:
Komisija ne sme pošiljati vicev.Samo icenjuje lahko!
markane13
Latoja
Tija Snow
Opozorilo:
Komisija ne sme pošiljati vicev.Samo icenjuje lahko!
06. december 2014
Miš in slon se sprehajata. Ker je zelo vroče, ponudi slon miši, da lahko hodi v njegovi senci. Nekaj časa tako hodita, nato miš reče: ”Če ti je vroče, se lahko zamenjava.”

06. december 2014
Lev se je sprehajal po divjini, srečal zajca in ga vprašal:"Kdo je kralj živali?""To si ti!" je rekel zajček.Lev gre naprej in sreča kojota ter ga vpraša:"Kdo je kralj živali?""Ti si kralj živali!"Lev gre dalje in sreča slona, ter ga vpraša:"Slon, povej mi, kdo je kralj živali?"Slon se začudeno obrne, ga nekaj časa opazuje, nato pa ga jezno udari z rilcem, lev pa se oglasi:"No, ja, ne smeš biti jezen, če ne veš odgovora!"

06. december 2014
Ali veš kakšna je razlika med slonom in mušico?
"Kakšna?"
"Ti je že kdaj slon priletel v oko?
"Kakšna?"
"Ti je že kdaj slon priletel v oko?
06. december 2014