Hej
Mogoče nekateri že veste kdo sem, zaradi prejšnje zgodbice, ki je bila tudi o Billiju. No, nekaj časa nazaj pa sem začela spet pisat eno o Billiju in sem se zdaj odločila, da jo začnem objavljat. Ne bom rekla kako pogosto bom objavljala, to bo čisto spontano
Upam, da vam bo zgodbica všeč. Mogoče bo celo koristila komu, ki se spopada z depresijo.

Billie Joe ArmstrongCassandra (Cass) Lee Bennett1.

~Cassandra Lee Bennett~

''Naj se zabava začne!'' sem zavpila na stopnicah svoje hiše, ki je bila ogromna, kot nek dvorec. Vsi so zažvižgali in prižgala se je glasna glasba. Hitro sem naredila požirek svojega rdečega vina, ki sem ga našla v omari in odpravila sem se dol, med ljudi. Vsi so plesali in zraven pili. Šla sem do shrambe s hrano in se tam zaklenila, da me ne bi kdo videl. Iz žepa sem potegnila joint in ga skadila, potem pa sem se odpravila nazaj ven. Pred vrati so stale Amy, Jane in Penny. Vse tri so me grdo gledale.
''Spet si kadila?'' je vprašala Amy. Zavila sem z očmi in se potem trapasto zasmejala.
''Se ti zavedaš, da jutri moramo biti že zgodaj na Times Squaru?'' je vprašala Penny in se prijela za glavo.
''Saj do jutri bo že vse v redu.'' Sem rekla, one tri pa so se spogledale.
''Le glej, da res Cass.'' Je rekla Penny in odpravile so se proti izhodu, jaz pa za njimi. Priznam, ves dan sem popivala, ker sem imela prost dan in punce so mi obrnile hrbet. Skozi okno sem te tri ženske, ki naj bi bile moje najboljše prijateljice, opazovala kako so hodile proti avtu od Jane in se pogovarjale. Vedela sem, da o meni. Spet sem naredila požirek vina in se obrnila nazaj ter opazovala druge kako so plesali. Sedla sem na enega izmed stolov in še naprej pila. Lahko bi se vam predstavila. Moje polno ime je Cassandra Lee Bennett, ampak ves svet me pozna pod imenom Cass Bennet. Stara sem 21 let, čez en mesec bom 22. In če ste se vprašali zakaj sem rekla, da me pozna ves svet… Sem članica trenutno najpopularnejše dekliške skupine na svetu, Sweet Chicks. Poleg mene so v skupini še tri punce. Amy Hendrix, Jane Fray in Penny Lewis. Glasba je pač moje življenje in rada pojem, zato sem nekega dne posnela nek cover in ga objavila na youtubu. Opazila so me dekleta, ki so takrat že nekako bile slavne, saj so s skupino začele nekaj mesecev preden sem se jim pridružila jaz. Povabile so me k sodelovanju in jaz sem seveda privolila, od takrat naprej s starši živim v New Yorku. Prej sem živela v predmestju New Yorka, v New Jerseyu. Preden sem se preselila zaradi kariere, sem tam imela veliko prijateljic, potem pa so mi vse začele uspeh zavidati in so se oddaljile od mene. Moja starša sta oba bila zelo ponosna mene in na moj uspeh, ki smo ga s puncami dosegle v zelo kratkem času. Naš album Weird Feelings je bil med desetimi najbolj prodajanimi albumi na svetu. Ampak seveda pa ni vse tako lepo kot zdaj deluje. Naš menedžer Adam je precej zahteven. Zahteva od nas, da smo na odru pomanjkljivo oblečene. Z Amy sta celo nekajkrat spala skupaj, dokler ni ugotovila, da jo je samo izkoriščal, potem ga je zavrnila in od takrat naprej se pogovarja z njim samo če je nujno. Vse tri se držijo tega, da takrat ko imamo veliko koncertov ne pijejo, samo jaz kršim ta pravila. Velikokrat se napijem in imam potem naslednji dan na koncertu mačka. Enkrat sem bila na odru tudi zadeta in takrat me je Adam skoraj nagnal. Nisem ravno srečna. Manjka mi ljubezen. Še nikoli nisem imela resnega fanta, vsi so bili za eno noč in večino se jih sploh ne spominjam, pa saj mogoče boljše da se jih ne. S puncami izvajamo glasbo, ki je pač tipičen dekliški pop. Ampak nikoli ne morem zares pokazati svojih pravih vokalnih sposobnosti, ker vem da smo sposobne za veliko več.
''Cass si sploh še živa?'' me je zmotil Jacob, eden izmed prijateljev, ki so bili na zabavi.
Zasmejala sem se in ga pogledala.
''Ja, mislim da.'' Sem rekla.
''Super zabave prirejaš.'' Je rekel. ''In ti si tudi super.'' Je še dodal in se mi nevarno približal. Hotel je seksati z menoj, kot vsi ostali. To bo zvenelo samoušečno, ampak nisem še srečala samskega moškega, ki ne bi želel seksati z menoj. Kar je bilo včasih zelo moteče. Želela sem nekoga, ki bi opazil pravo mene. Mene kot osebo. Ker sem imela v sebi res ogromno alkohola in trave, se nisem mogla upirati. Kljub temu da sem se tokrat hotela, saj je bil Jacob moj prijatelj, za katerega sem mislila, da mi to ne bi naredil. Prijel me je za roko in me zvlekel v mojo sobo ter zaklenil vrata.
''Jacob kaj delaš?'' sem ga vprašala, medtem ko je hodil proti meni.
''Veš kako dolgo sem čakal, da boš moja?'' je vprašal on in me potegnil k sebi ter me zgrabil za zadnjico.
''Sploh ne vem kje naj začnem. Tukaj te imam samo za sebe, ta noč je moja.'' Je rekel in poskusil me je poljubit, a sem umaknila glavo, vendar me je uspel poljubit.
''Nehaj!'' sem zavpila in poskusila sem do vrat, a sem bila tako pijana, da sem se spotaknila in padla. Nenadoma sem začutila grozno bolečino v glavi. Jacob me je udaril. Pred seboj sem videla samo še temo. Omedlela sem. Zjutraj sem se zbudila v postelji popolnoma gola, zavita v rjuho. Grozno me je bolela glava. Pogledala sem naokoli in moja oblačila so bila razmetana po sobi. Začela sem se spraševati, če sem spet seksala z neznancem. Potem pa sem se spomnila na Jacoba. O moj bog, Jacob me je izkoristil proti moji volji. Posilil me je. Ob postelji na tleh sem zagledala tri kondome, napolnjene s spermo. Spravila sem se v sedeč položaj in se še bolj zavila v rjuho, potem pa sem šla v kopalnico pred ogledalo. Šminko sem imela razmazano in bila sem zelo skuštrana. Rjuho sem vrgla na tla in se stuširala. Ko sem to opravila, sem se oblekla v neko trenirko, ki sem jo našla, potem pa sem pogledala na telefon. Imela sem polno neodgovorjenih klicev od Jane, Penny in Amy. Saj res, nastop. Prijela sem se za glavo, nisem jih želela spet razočarati. Prva na seznamu je bila Jane, zato sem poklicala kar njo.
''Končno!'' je zavpila, ko se je oglasila.
''Prosim ne vpij tako zelo, glava me boli.'' Sem rekla.
''Ja, si mislim.'' Je sarkastično rekla. ''Čez dve uri moraš biti na Times Squaru, ne bomo te čakale v studiu.'' Je rekla in zavzdihnila sem.
''Prav.'' Sem odvrnila. Prekinila sem in šla pred ogledalo. Počesala sem se, da so moji dolgi blond lasje bili videti popolnoma ravni. Moje modre oči so bile čisto zabuhle. Iz omare sem vzela kapljice za oči, ki so me reševale pri tem. Na obraz sem si nanesla puder, na veke sem si namazala črn eyeliner in zraven sem dodala malo modrega senčila ter črne maskare. Obrvi sem poudarila s temno rjavo barvico. Dodala sem še rdečo šminko. Nisem bila več tako grozna kot prej. Hitro sem si oblekla črne oprijete raztrgane kavbojke, belo majico brez rokavov, črno usnjeno jakno in obula sem bele allstarke. Vzela sem torbico in hitro sem stekla v spodnje nadstropje, kjer je naša hišna pomočnica Lucy čistila nered od včeraj.
''Dobro jutro gospodična Bennett. Boste zajtrkovali?'' je vljudno vprašala.
''Ne, moram na nastop.'' Sem rekla in odhitela sem ven, kjer me je že čakal naš šofer. Odpeljal me je do centra New Yorka, kjer je bila ulica Times Square. Pred ogromno stavbo je bilo polno varnostnikov. Eden izmed njih je stopil do avta in je začel nekaj govoriti mojemu šoferju.
''Oprostite, naprej ne morete, to je samo za nastopajoče.'' Je rekel.
Zavila sem z očmi in odprla zadnje okno.
''Če sem pa jaz nastopajoča.'' Sem rekla. Nekaj oboževalcev je bilo tam in vsi so začeli kričati kot nori.
''Oprostite gospodična Bennett, kar pojdite naprej.'' Je malo šokiran rekel. V parkirni hiši sem izstopila in spremljali so me varnostniki. Z dvigalom sem se odpeljala čisto na vrh stavbe. Še vedno sem bila malo izmučena od včeraj in počutila sem se grozno zaradi tistega z Jacobom, ampak vedela sem, da ne smem misliti na to, ker bom uničila nastop. Penny, Jane in Amy so takoj prišle do mene čisto resne, zraven pa še Adam.
''Kaj je?'' sem se začudila. ''Tukaj sem, nisem zamudila.'' Sem rekla.
''Lahko razložiš kaj je to? Zakaj si se zapletla z Jacobom, po tem ko smo ti stokrat rekle kakšen izdajalec je?'' je rekla Amy in mi dala telefon v roke. Na telefonu sem zagledala svojo sliko, popolnoma golo in spodaj napis ''To so pa te slavne k****, ampak moram priznati, da bi si jo z veseljem še kdaj privoščil.'' Ostala sem popolnoma brez besed. V pljučih mi je primanjkovalo zraka. Iskala sem nekaj za kar bi se lahko prijela, ampak prepozno, stemnilo se mi je pred očmi.
20. september 2017
u227580
u227580
neext
20. september 2017
u228206
u228206
Neeeext
20. september 2017
Next
20. september 2017
Heej
Evo za vas imam nov Next, upam da vam bo všeč

2.

~Cassandra Lee Bennett~

Zbudila sem se in pogledala naokoli. Še vedno sem bila v tistem ogromnem prostoru, ampak na drugem koncu na nekem manjšem kavču. Punce so bile ob meni, Adam pa je živčno hodil po sobi in se pogovarjal po telefonu.
''Ja kasneje bojo nastopile, ker se Cass ne počuti dobro.'' Je rekel. ''In ne želim slišati pripomb.'' Je še dodal.
''Zbudila se je. Cass si v redu?'' je rekla Jane, ko je opazila, da sem odprla oči. Poskusila sem vstati, a so me ustavile. Adam je prišel do nas in me grdo pogledal.
''Poglej Cass ne vem kaj si včeraj delala in zakaj je tvoja gola fotografija najbolj aktualna stvar na socialnih omrežjih, ampak dejstvo je da moraš priti k sebi in nastopiti.'' Je rekel in zavzdihnila sem, ter pokimala. ''Me veseli, da se razumeva. Poskrbite, da se bo uredila.'' Je rekel in šel je ven. Amy mi je dala kozarec vode, da sem malo spila, potem pa sem se spravila v sedeč položaj in vse tri so sedle poleg mene, ter me pogledale.
''Ne vem kaj mi je naredil Jacob. Zadnje kar je bilo, se spomnim, da me je udaril po glavi in sem omedlela.'' Sem rekla živčno.
''Bedak te je očitno izkoristil.'' Je rekla Penny.
''Potrebujem vodko.'' Sem rekla in vstala ter začela gledati po prostoru.
''Cass ti nisi normalna več. Potrebuješ zdravljenje.'' Je rekla Amy in Jane ter Penny sta se strinjali.
''Jaz?'' sem se začudila.
''Ja, ti ja. Tako več ne gre naprej.'' Je rekla Jane.
''Samo še čakam, da mi rečete, da sem si sama kriva, da me je Jacob posilil.'' Sem rekla.
Nekaj sekund je bila tišina.
''Super.'' Sem rekla in pogledala skozi okno, kjer sem spodaj zagledala ogromno naših oboževalcev. Na srečo me ni nihče opazil, saj sem bila zelo visoko. Vsi so čakali, da pridemo in zapojemo naš najnovejši singel Kiss On My Lips.
''Nobena ni to mislila tako kot ti zdaj misliš, ampak če ne bi toliko pila, se to z Jacobom ne bi zgodilo.'' Je rekla Penny in pogledala sem jo ter zavila z očmi.
''Gremo zdaj tebe uredit, čakajo nas.'' Je rekla Jane, ki je prav tako gledala skozi okno. Zavzdihnila sem in pokimala. Odpeljale so me v garderobo in tam sem si oblekla kratko belo krilo, rdečo majico in črn suknjič, saj je bila jesen in bilo je malo mrzlo. Z Adamom smo skupaj šli na dvigalo in varnostniki so nas spremljali. Bila sem zelo živčna. Sploh zato, ker sem vedela, da me je ves svetu videl golo zaradi trapastega Jacoba, ki je najbrž naredil to zaradi stave. Želela sem alkohol in potem še joint. Vedela sem, da to v tistem trenutku ni bilo mogoče in da svojih oboževalcev ne smem razočarati. Hodila sem med Jane in Amy, da bi bila malo manj opazna. Ko smo prišle ven, so vsi zakričali in varnostniki so nas spravili na oder. Voditeljica nas je prijazno pozdravila. Napovedala je naš novi singel in jaz sem medtem gledala okoli. Imele smo še kratek intervju in največ je govorila Amy, potem pa je voditeljica mikrofon usmerila vame.
''Cass najbrž ti je v tem trenutku težko, glede na to da je tvoj fant Jacob objavil tvojo golo fotografijo.'' Je rekla. Čudno sem jo pogledala. Bila sem šokirana.
''Ni moj fant.'' Sem kratko odvrnila. Ostala sem brez besed. Nekateri so nekaj kričali, nekateri so žvižgali. Poskušala sem ostati umirjena.
''No pa dajmo zdaj slišati vaš novi singel Kiss On My Lips.'' Je rekla in globoko sem vdihnila ter stopila do svojega mikrofona. Pesem se je začela in prva je imela solo Jane. Potem pa jaz. Ves čas sem imela v mislih to kaj se mi je zgodilo. Posilil me je, potem pa še objavil mojo sliko. Najraje bi ga ubila. Zaradi vsega tega, sem na odru pozabila besedilo. Vse tri so me grdo pogledale in rešila me je Amy, ki je potem pela namesto mene. Ko smo odpele pesem, smo takoj šle z odra nazaj v tisto stavbo. Adam je takoj prišel do nas.
''Kaj je bilo to?!'' je zavpil in me pogledal.
''Ne vpij, prosim.'' Sem rekla in se prijela za glavo. Vlile so se mi solze.
''Kako ne bi vpil če pa si pravkar naredila sramoto na odru?'' je rekel.
''Jacob me je včeraj posilil, prav? Si to želel slišati?!'' sem zavpila nazaj in vsi so me pogledali.
''Kot da si prva in zadnja, ki se ji je to zgodilo. To še ne pomeni, da lahko vsem štirim uničuješ kariero.'' Je rekel.
''Si pa res razumevajoč menedžer.'' Sem rekla.
''Ne norčuj se. Veš kaj? Odpuščena si. Punce bojo nadaljevale same, ti pa pojdi na zdravljenje in se vrni, ko boš spet tista stara Cass Bennett.'' Mi je zabrusil.
''Ti me boš vrgel ven iz skupine? Pridružila sem se jim, ko ti še nisi bil naš menedžer.'' Sem rekla.
''Ja, ampak draga moja, ko ste šle pod moje odkritje ste podpisale pogodbo, kjer piše, da o vsem odločam jaz.'' Je rekel.
''Prav potem pa odhajam!'' sem zavpila in mu pokazala sredinca. Punce so me samo debelo gledale, medtem ko sem jaz vzela svoje stvari in stekla nazaj do dvigala do parkirne hiše, do šoferja. Želela sem samo domov, do svoje pijače in potem do postelje, da bi zaspala in se ne bi nikoli več zbudila. Kako je Jacob lahko naredil kaj takega? Med vožnjo sem iz torbice vzela telefon. Na instagramu in twitterju so me vsi označevali na mojo golo sliko. Jezno sem telefon pospravila nazaj in se naslonila nazaj ter zaprla oči. Hotela sem, da bi to bila samo nočna mora in da bi se iz nje zbudila. Ko sem končno prispela domov, sem stekla v hišo, kjer sta moja starša sedela in pila kavo. Oba sta me živčno pogledala. Želela sem v svojo sobo, a me je mama ustavila na stopnicah, oče pa je bil tik za nama.
''Kaj je?'' sem jezno vprašala.
''Cassandra lepše se obnašaj!'' je zavpil oče.
''Ti pa me nehaj tako klicati, ker veš da to sovražim.'' Sem rekla.
''Poslušala naju boš.'' Je rekla mama.
''Kaj so pomenili tisti trije kondomi v tvoji sobi na tleh?'' je vprašal oče.
Nisem vedela kaj naj rečem. Sedla sem na stopnice in ju pogledala.
''Fant za katerega sem mislila, da je moj prijatelj, me je posilil in potem je še objavil mojo golo fotografijo, vsi so jo videli.'' Sem rekla, saj bi tako in tako izvedela.
''Kaj?!'' je oče jezno zavpil.
''In kateri je to?'' je vprašala mama.
''Jacob Haynes.'' Sem rekla.
''Bom jaz to uredil.'' Je rekel oče čisto jezen. Šel je v svoj kabinet in zaloputnil je z vrati. Bil je zaščitniški.
''Cass morala boš nehati s tem alkoholom in travo.'' Je rekla mama.
''Ne ravno nasprotno, zdaj to še bolj potrebujem. Adam me je vrgel iz skupine.'' Sem rekla in debelo me je pogledala.
''Zakaj?'' se je začudila.
''Ker danes nisem bila zbrana in sem pozabila besedilo.'' Sem rekla in prijela se je za glavo.
''Joj Cass.. Moja punčka.. Nočem da trpiš.'' Je rekla in me stisnila k sebi, jaz pa sem jokala kot nora. ''Pojdi v svojo sobo. Odpočij si in jaz ti bom prinesla čaj, ki te vedno pomiri.'' Je rekla in pokimala sem. To sem potrebovala, počitek. Stekla sem v sobo in zaprla vrata ter se ulegla v posteljo. Glavo sem zakopala v blazino. Nikoli več nisem želela iz sobe. Čez eno uro sta prišla v sobo oba moja starša. Mama mi je dala čaj in spravila sem se v sedeč položaj, ter ju pogledala.
''Malo sem govoril z Amy, Jane in Penny ter z Adamom. Na zdravljenje boš šla Cass.'' Je rekel in od šoka mi je šalica padla z rok.
''Kaj?'' sem vprašala. ''Nisem bolna.'' Sem še dodala.
''Psihične težave imaš in iščeš rešitev v alkoholu. To ni v redu.'' Je rekel.
''Nikamor ne grem.'' Sem trmasto rekla.
''Cass midva sva se že zmenila s tisto psihiatrično ustanovo. Tam boš nekaj časa, dokler ti ne bo bolje. Tam so vrhunski psihologi, ki ti bojo pomagali.'' Je rekla mama, jaz pa sem zavila z očmi.
''Nikamor ne bom šla.'' Sem rekla, onadva pa sta odkimala.
''Šla boš in pika.'' Je rekel oče in šel je ven. Mama je pobrala razbito šalico in me še pogledala.
''Nekega dne nama boš hvaležna.'' Je rekla, jaz pa sem spet svoj obraz zakopala v blazino.
22. september 2017
u227580
u227580
neeext
22. september 2017
Next
22. september 2017
u228206
u228206
Nextt
22. september 2017
neext
22. september 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. september 2017
Next
01. oktober 2017
Evo tukaj je nov Next. Upam, da vam bo všeč

3.

~Cassandra Lee Bennett~

Celo noč nisem mogla spati, zjutraj ko pa mi je nekako končno uspelo, pa me je zbudila mama.
''Dobro jutro Cass, čas je da vstaneš.'' Je rekla.
''Nikamor ne grem.'' Sem zastokala.
''Greš, psihologinja te že pričakuje.'' Je rekla in grdo sem jo pogledala.
''Ne potrebujem psihologov. V redu bom brez Sweet Chicks, solo kariero lahko ustvarim kjer želim in kadar želim.'' Sem trmasto rekla, čeprav sem vedela, da me brez skupine ne bi sprejeli tako dobro.
''To trenutno ni pomembno. Tvoje zdravje je pomembno.'' Je rekla in postala sem še bolj jezna. Iz omare je vzela kovček in mi noter začela pospravljati oblačila.
''Pazi kako to zlagaš, vse je bilo zelo drago.'' Sem rekla in rahlo se je nasmehnila.
''Ne skrbi, vem. Pojdi se uredit.'' Je rekla in zavila sem z očmi ter vstala. Vedela sem, da ju ne bom prepričala, da ostanem doma. Iz omare sem potegnila črn pulover in oprijete kavbojke. Zraven sem obula črne balerinke. Malo sem se naličila in lase sem pustila kar spuščene. Oblekla sem še jakno in vzela torbico ter kovček, ki mi ga je mama spakirala. Zavzdihnila sem in šla v spodnje nadstropje.
''Dobro jutro. Boste še zajtrkovali?'' me je vprašala Lucy.
''Seveda bo.'' Se je vmešal oče.
''Ne, ne bom.'' Sem rekla in ga grdo pogledala.
''Cass kdaj si sploh nazadnje imela obilen obrok kot je treba?'' me je vprašala mama. Začela sem razmišljati in sploh se nisem spomnila kdaj sem nazadnje jedla normalno, kot je treba. Živela sem dejansko od alkohola in trave. ''Ta tišina pove vse. Lucy povej kdaj je Cass nazadnje doma jedla normalno.'' Je rekla mama in Lucy me je pogledala, potem pa je spregovorila.
''Mislim da pred dvema tednoma.'' Je rekla in grdo sem jo pogledala.
''Ni res.'' Sem rekla.
''Bojo pa za to tudi tam poskrbeli, ne skrbi.'' Je rekel oče. Vzel je moj kovček in šli smo ven. Šofer nas je že čakal in sedli smo v avto. Trmasto sem se naslonila nazaj in prekrižala roke. Med vožnjo sem bila ves čas tiho. Odpeljali smo se na čisto drug konec New Yorka. Pravzaprav ne vem če smo sploh še bili v New Yorku. Tam ni bilo veliko hiš in opazila sem samo eno majhno trgovino. Prispeli smo pred ogromno stavbo in okoli je bila visoka ograja.
''Sem prišla v zapor?'' sem vprašala.
''Ne.'' Je rekel oče. Izstopili smo in oče je vzel kovček. Nek varnostnik zunaj nam je odprl vrata in nas spustil noter. Zagledala sem ogromno dvorišče, ki je zgledalo bolj kot park. Očitno ima ta bolnišnica svoj park. Gledala sem naokoli medtem ko sem sledila staršema, ki sta hodila proti vhodu. Videla sem ogromno mladih, ki se jim je videlo, da imajo težave. Nekateri so bili popolnoma sami, nekateri so se med seboj pogovarjali. Nekateri so me gledali in si med seboj nekaj šepetali, ker so me očitno prepoznali. Vstopili smo v stavbo in spodaj je bila ogromna čakalnica, ki je bila tipična bolnišnična čakalnica. Sedli smo in spet sem v mislih imela alkohol. Do nas je prišla neka ženska srednjih let. Nasmehnila se nam je.
''Vi ste pa družina Bennett kajne?'' je vprašala.
Oče je takoj pokimal in ji dal roko. Pogledala me je.
''Ti si Cassandra torej. Me veseli. Jaz sem Hilary Baker in bom tvoja psihologinja tukaj, da bom skrbela da bo vse v redu s teboj.'' Je rekla in mi dala roko.
''Ni treba skrbeti ker je z menoj vse v redu.'' Sem rekla in zasmejala se je. Starša sta stopila pred mene.
''Cass pridna bodi, prav? Obiskala te bova večkrat.'' Je rekla mama in me objela. Dobila sem solzne oči. Me bosta res pustila tukaj? Tudi oče me je objel in šla sta. Ostala sem sama. Psihologinja mi je namignila naj ji sledim. Šli sva do dvigala in se odpeljali eno nadstropje višje.
''Tukaj bo tvoj oddelek in tukaj je moja pisarna, če boš kadarkoli kaj potrebovala. Za pogovor bom vedno na voljo.'' Je rekla in vstopili sva v njeno pisarno. Namignila mi je naj sedem.
''Za začetek, da ti povem. Zdravljenje običajno poteka tukaj več mesecev, če pa se boš počutila boljše že prej, boš lahko domov šla prej.'' Je rekla in debelo sem jo pogledala.
''Pa saj jaz se v redu počutim.'' Sem rekla in rahlo se je nasmehnila.
''Poslušaj Cass, vem da si ti svetovno znana pevka in da želiš nadaljevati kariero in da je to vse za tebe ponižujoče ampak potrudi se razumeti, da druge skrbi za tebe.'' Je rekla. ''V sobi boš z Ariano, ki ima podobne težave kot ti.'' Je še dodala, jaz pa sem zavzdihnila in se naslonila nazaj. ''Zdaj pa mi boš morala dati svoj telefon. Telefonirala boš lahko vsak dan od štirih do petih.'' Je rekla in grdo sem jo pogledala.
''Kaj?! Ne!'' sem zavpila.
''Morala boš.'' Je rekla. Zavila sem z očmi in iz torbice potegnila telefon in ji ga dala.
''Vsem je težko ko pridejo. Če te to tolaži, nisi edina slavna oseba tukaj.'' Je rekla in se spet rahlo nasmehnila. Nisem želela vprašati kdo je še tukaj, ker bi izpadlo kot da me zanima kaj v zvezi s to bolnišnico.
''To je vse, zdaj lahko greš v sobo in se navadiš. Jutri bova imeli pa bolj resen pogovor.'' Je rekla in zavila sem z očmi ter vzela svojo prtljago. Odpeljala me je po hodniku proti moji sobi in spet sem gledala naokoli. Oči so se mi ustavile pri nekemu moškemu, ki je bil naslonjen na okensko polico in se pogovarjal z nekim drugim moškim. Oblečene je imel črne oprijete kavbojke ter zeleno srajco. Njegova pričeska je bila malo skuštrana in imel je črne lase. Tudi on me je pogledal in za trenutek je prenehal s pogovorom. Nekaj sekund sva oba strmela drug v drugega. Nasmehnil se mi je in jaz sem njemu nasmeh vrnila. Lahko bi prisegla, da sem ga nekje že videla. S Hilary sva prišli do moje sobe, zato sem morala nehati strmeti vanj. Vstopili sva in tam je neka punca mojih let ležala na postelji in brala knjigo. Imela je rjave lase in rjave oči. Pogledala je proti meni.
''Ariana, tvoja cimra je prišla. Končno nisi več sama.'' Je rekla Hilary in se zasmejala. Ariana me je samo gledala, kot da je videla boga. Na njeni polovici stene sem opazila, da ima nalepljen poster od Sweet Chicks. Zagledala sem sebe, ko sem imela lase pobarvane na modro barvo. Rahlo sem se zasmejala, ko sem se spomnila tistih časov ko so me punce prepričale, da bi mi modra barva pristajala.
''Kar spoznajta se.'' Je rekla Hilary in šla je ven ter zaprla vrata. Globoko sem vdihnila in odložila stvari na svojo polovico sobe. Ariana me je samo gledala. Sedla sem na posteljo in se obrnila k njej.
''Si v redu?'' sem jo vprašala.
''Ti…Ti…Si…'' je začela govoriti.
''Cass Bennett.'' Sem jo dopolnila in zasmejala se je.
''Obožujem vašo glasbo.'' Je naenkrat rekla.
Punca očitno ni vedela, da nisem več v skupini. No, saj nič čudnega če je pa zaprta v tej grozni stavbi.
09. oktober 2017
Next
09. oktober 2017
Hej
evo tukaj je nov Next in upam da vam bo všeč

4.

Cassandra Lee Bennett

''Hvala.'' Sem se ji zahvalila. Nisem želela razpravljati o tem, da nisem več v skupini. Svoje stvari sem začela zlagati v omaro na svoji strani sobe. Ariana me je samo opazovala in ni nič rekla. Še vedno me je gledala kot da je videla boga. Ko sem končala z zlaganjem sem sedla na posteljo in ugotovila sem, da jo imam čisto pri oknu. Pogledala sem ven in videla, da so na oknu rešetke.
''Je to zapor?'' sem vprašala.
''Ni.'' Je odvrnila.
''Potem pa je norišnica. In jaz nisem nora.'' Sem rekla in se prijela za glavo. Skozi okno sem zagledala tistega čednega moškega od prej. Sedel je na klopci, s kitaro v roki. Očitno je glasbenik. Mogoče pa se mi zato zdi znan, mogoče sem ga kje že videla. Mogoče nam je kdaj poslal kakšen svoj cover ker je hotel nastopati z nami. Ne vem zakaj, ampak želela sem slišati njegovo igranje. Moje gledanje je prekinila Ariana, ki je stopila bližje k oknu. Takoj je ugotovila koga gledam.
''Čeden je kajne?'' je vprašala in se zraven zasmejala.
''Kdo?'' sem se pretvarjala kot da ne vem o čem govori.
''Billie.'' Je rekla. Torej mu je ime Billie.
''Ne vem kdo je to.'' Sem rekla. Debelo me je pogledala. Obrnila sem se stran od okna in jo pogledala. ''Kaj se tukaj čez dan sploh dogaja?'' sem vprašala.
''Razne delavnice so pri katerih moraš sodelovati.'' Je rekla, jaz pa sem zavzdihnila in zavila z očmi.
''Rada bi šla domov.'' Sem rekla in se ulegla na posteljo.
''Želiš, da ti razkažem oddelek?'' je vprašala. Odkimala sem in se pokrila preko glave.
''Ne danes.'' Sem rekla in ni več vztrajala. Spet se je posvetila svoji knjigi. Nisem želela biti tam. Želela sem biti doma, pri starših, v svoji sobi. Nujno sem potrebovala kozarec vodke in joint, ki ga nisem kadila že več kot 24 ur. Do večera sem bila v sobi in nisem želela ven. Potem pa se je oglasil nek zvonec.
''Kaj je to? Je požar?'' sem vprašala Ariano, ki je odložila knjigo. Zasmejala se je.
''Ni požar, to je alarm, ki nas vedno opozori za zajtrk, kosilo in večerjo.'' Je rekla in vstala.
''Mislim, da bom preskočila večerjo.'' Sem rekla.
''Ne priporočam ti tega. Sicer si ti Cass Bennett in ti nihče ne sme ukazovati ampak tukaj so zelo strogi glede tega. Moraš jesti, vsaj malo.'' Je rekla. Zavzdihnila sem. Res ne vem kdaj sem nazadnje jedla kot je treba in vedela sem, da če bom preveč pojedla, bom bruhala, kar pa nisem hotela. Ampak vedela sem tudi, da če ne bom šla, bojo težili in povedali mojima staršema. Seveda jima ne bi smeli, ker sem polnoletna in se lahko odločam sama, ampak moj oče ima na ljudi velik vpliv. Vstala sem in obula copate. Z Ariano sva skupaj šli po hodniku do jedilnice. Vstopili sva in vsi pogledi so bili usmerjeni v naju, natančneje v mene. Postalo mi je rahlo neprijetno, ker so si vsi nekaj šepetali in me gledali, kot da so videli nekega kriminalca. Pogledala sem naokoli. Vedno sem uživala, če smo s Sweet Chicks bile v središču pozornosti, tokrat pa sem želela biti neopazna.
''Cass Bennett je torej res tukaj.'' Se je oglasil nek moški glas za menoj. Obrnila sem se in ga pogledala. Imel je rjave lase in sivo-modre oči. Bil je malo višji od mene.
''In ti si…?'' sem vprašala.
''Mark Dawson.'' Je rekel in mi dal roko. ''In ti si prelepa.'' Je rekel in mi pomežiknil.
''Hvala.'' Sem rekla in ga čudno pogledala. Potem pa sem pogledala Ariano, ki je skomignila z rameni. Hotela sem že iti do prazne mize v kotu, a me je Mark nenadoma prijel za zadnjico.
''Kaj za vraga?!'' sem zavpila in mu dala klofuto. Vsi so se zasmejali.
''Torej si nisi res dala delati umetno zadnjico.'' Je rekel in se zasmejal. Nenadoma se je vmes med nama znašel tisti moški, Billie. Odrinil je Marka stran.
''Mark zakaj moraš ves čas iskati probleme?'' mu je rekel.
''Pa saj jih ne, ampak en mesec nazaj sem prebral, da si je Cass povečala zadnjico in sem samo hotel preveriti, če to drži.'' Je rekel Mark in spet so se vsi zasmejali. Ariana me je samo za roko zvlekla do prazne mize, medtem ko sta se onadva tam še vedno pogovarjala.
''Tudi če bi si povečala mednožje, te to nič ne briga. Pusti ljudi pri miru. Tukaj so zato, ker imajo težave in potrebujejo pomoč, ti pa samo težiš.'' Mu je zabrusil Billie. Mark ga je samo grdo in ponižano pogledal, potem pa je šel ven. Opazila sem kako se je Billie obrnil in pogledal če še stojim za njim. Pogledal je naokoli in pogled se mu je ustavil pri meni. Nasmehnil se je in jaz sem mu z ustnicami nakazala besedo 'hvala' in se še sama nasmehnila. On se mi je še trikrat bolj nasmehnil in sedel je za mizo k svojim prijateljem. Na mizo smo dobili hrano. Ariana je takoj začela jesti, jaz pa sem se ustavila, ko sem na krožniku zagledala masten svinski zrezek in zraven pečen krompir.
''Kaj je to? Naj ne bi v bolnišnici kuhali zdravo hrano?'' sem vprašala.
''Pa saj to ni ravno bolnišnica.'' Je rekla.
''Slabo mi je postalo.'' Sem rekla in se naslonila nazaj.
''Potem je res, noseča si s Harryjem Stylesom!'' je vzkliknila in čudno sem jo pogledala.
''Kaj za vraga?'' sem vprašala.
''Prebrala sem nekaj časa nazaj, da si noseča z njim, da sta skupaj.'' Je rekla.
''Ni res! Bila sva samo za eno noč in bila sva tako pijana, da sploh nisva vedela kaj delava in niti slučajno nisem noseča.'' Sem rekla.
''Potem pa super.'' Je rekla in se zasmejala.
''Si res tako velika oboževalka Sweet Chicks?'' sem jo vprašala.
''Ja, res. Super ste, najljubša pa si mi vedno bila ti.'' Je rekla in zasmejala sem se.
''Ampak zdaj nisem več v skupini.'' Sem rekla in upala, da jo to ne bi prizadelo.
''Saj vem, ampak verjamem, da nekega dne spet boš ko se pozdraviš. Za mene si ti še vedno članica.'' Je rekla in debelo sem jo pogledala in se zasmejala.
''Lepo od tebe, da verjameš v takšne čudeže.'' Sem rekla in nasmehnila se je. Pogledala je naokoli.
''Billiju si pa očitno pri srcu, ves čas te gleda.'' Je rekla. Pogledala sem proti njemu in res me je gledal. Vsi drugi njegovi prijatelji so se pogovarjali, on pa je jedel in me ves čas gledal. ''Se res ne poznata?'' je vprašala.
''Ne ampak zdi se mi znan.'' Sem zamišljeno rekla. Zasmejala se je.
''Če je pa Billie Joe Armstrong iz Green Dayev.'' Je rekla in takoj sem jo začudeno pogledala.
11. oktober 2017
Next
13. oktober 2017
Hello evo nov Next

5.

~Cassandra Lee Bennett~

Zato mi je torej Billie bil tako znan. Tudi on je svetovno znan zvezdnik tako kot jaz in še veliko bolj uspešen kot jaz. In mogoče me je branil zato, ker tudi on ve kdo sem jaz. Mogoče sva se kdaj celo srečala in jaz ne vem, ker sem večinoma na vseh zvezdniških zabavah bila pijana ali zadeta. Nisem ponosna na to. Do naju je prišla medicinska sestra. Najprej je pogledala Ariano.
''Vidiš, spet si dobila apetit nazaj, to je super.'' Je rekla. Ariana se je nasmehnila.
''In ti Cassandra, nimaš apetita kajne?'' je vprašala, ko me je pogledala.
''Cass sem in ne nimam.'' Sem rekla in skomignila z rameni.
''Ga boš še dobila, boš videla. Potrudi se pojesti vsaj malo.'' Je rekla.
''Če pa ne deluje okusno.'' Sem rekla in zavila z očmi.
Zasmejala se je in zmajala z glavo.
''Saj veš, da nisi v hotelu, Cass. Verjamem da so na turneji bili sami vrhunski kuharji, ki so ti skuhali vse kar si si zaželela.'' Je rekla.
Samo nasmehnila sem se, ker sem vedela na kaj namiguje. Da sem vzvišena in razvajena. Ampak kaj naj, takšnega življenja sem bila navajena. Prisilila sem se, da sem dala v usta majhen košček mesa in krompirja. Ni bilo ravno okusno. Ko je končno šla stran, sem naredila požirek vode in pogledala Ariano, ki je že vse pojedla. Pogledala me je.
''Si pa veliko pojedla.'' Je rekla sarkastično.
Skomignila sem z rameni in vstala, ter odnesla ostanke hrane v smeti. Morala sem iti mimo Billijeve mize in imela sem občutek, da me spet gleda. Nisem mogla pomagati, pogledala sem ga in res me je opazoval. Spet mi je namenil čudovit nasmešek, da sem rahlo zardela. Šla sem nazaj do Ariane, ki me je čakala pri mizi. Skupaj sva šli nazaj v sobo in gledala sem naokoli kje bi našla vrata od kopalnice. Ariana me je samo debelo gledala.
''Kaj pa iščeš?'' je vprašala.
''Kje je kopalnica?'' sem vprašala.
Ariana se je zasmejala.
''Skupaj imamo stranišča in tuš kabine, na drugi strani oddelka.'' Je rekla in skoraj so mi oči padle z jamic.
''Hočem domov v svojo kopalnico.'' Sem zastokala, Ariana pa se je še vedno smejala.
''Pa saj ni tako hudo, zakleneš se.'' Je rekla in zavzdihnila sem. Vzela sem stvari, ki sem jih potrebovala in sledila sem Ariani proti toaletnim prostorom. Hitro sem šla v eno izmed kabin in se stuširala ter se oblekla v pižamo. Umila sem si še zobe in si spravila ličila z obraza, ker sem vedela, da ni dobro za kožo, če jih imam ponoči na sebi. Odpravila sem se nazaj v sobo in zaprla vrata. Ariana je odkimala.
''Ponoči morajo vrata biti odprta.'' Je rekla.
''Zakaj?'' sem se začudila.
''Ne vem, takšna so pravila, da ne bi kdo delal ponoči samomor.'' Je rekla.
Prijela sem se za glavo.
''Kakšna čudna pravila. Kako dolgo si ti že tukaj?'' sem jo vprašala.
''Kakšne tri tedne.'' Je rekla in se ulegla v posteljo. To sem naredila tudi sama. Pokrila sem se in jo pogledala. Ariana je bila zelo prijetna in prijazna punca. In zdelo se mi je, da čeprav je moja oboževalka, ni do mene prijazna samo zaradi tega.
''Zakaj pa si tukaj? So tudi tebe prisilili, da si prišla?'' sem jo vprašala.
Zasmejala se je in odkimala.
''Ni ravno tako.'' Je rekla in rokav od majice je potegnila gor. Zagledala sem ogromno brazgotin in zraven še nekaj ogromnih modric. Zabolelo me je v srcu. Ariana ni imela samozavesti, videlo se je.
''Zakaj si si to naredila?'' sem jo vprašala.
''Dekleti bosta jutri naprej klepetali.'' Naju je prekinila medicinska sestra in ugasnila je luč. Ariana se je takoj obrnila in zaspala. Jaz pa sem še nekaj časa gledala v strop in poslušala korake po hodniku. Kako naj bi človek zaspal pri takšnem hrupu? Po dolgem času sem poskusila zaspati popolnoma trezna in niti malo zadeta. Dobila sem solzne oči, ko sem se spomnila na starša, ki sta najbrž zelo razočarana nad menoj. Potem sem se spomnila na Jane, Penny in Amy, ki sem jih razočarala. Najbrž ne bojo več želele biti moje prijateljice, jaz pa bi za njih dala roko v ogenj. Skupaj smo doživele marsikaj. Potem pa sem se spomnila še na bedaka Adama, ki bi ga najraje brcnila v jajca. Na koncu pa še na to, da me je Jacob posilil. Ravno on, ki sem ga vedno imela za prijatelja. In celi svet me je videl golo. Zajokala sem in močno stisnila blazino k sebi. Ja, tudi slavni ljudje se lahko zlomimo in to zelo.
14. oktober 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext *__*
zaka mam občutek...da se bo Billie naenkrat pojavu tam pr nej
14. oktober 2017
u228656
u228656
neeeextt
14. oktober 2017
Next
15. oktober 2017
u228859
u228859
Next
zanimivo,zanimivo
16. oktober 2017
Hej evo nov Next

6.

~Cassandra Lee Bennett~

Naslednje jutro so nas zbudili ob sedmih zjutraj. Medicinska sestra je prišla noter in naju z Ariano zbudila.
''Vstati morata.'' Je rekla.
Ariana je takoj vstala, jaz pa sem se pokrila prek glave in nisem želela nikamor. Vedno sem dolgo spala, če sem imela prost dan. Prišla je do mene in me odkrila.
''Pa kaj vam je? Ne bom vstala tako zgodaj.'' Sem zagodrnjala in se spet pokrila.
''Moraš, takšna so pravila.'' Je rekla.
''Cass bolje bo če ubogaš.'' Se je oglasila Ariana. Zavzdihnila sem in se odkrila ter se spravila v sedeč položaj.
''Vidiš, da ni bilo težko.'' Je rekla medicinska sestra in šla je ven. Pokazala sem ji jezik, ko je hodila, tako da ni videla.
''Kakšna čudna pravila.'' Sem rekla in vstala. Iz omare sem vzela oprijete sive kavbojke in roza majico brez rokavov, ki je bila bolj prozorna. Vzela sem še spodnje perilo in toaletno torbico. Z Ariano sva skupaj šli v toaletne prostore in tam sem se uredila. Seveda nisem mogla brez ličil. Medtem ko sem se ličila, me je Ariana zadaj opazovala.
''Kako ti uspeva, da vedno tako dobro izgledaš?'' me je vprašala.
Nasmehnila sem se in skomignila z rameni.
''Pa saj mi ne uspeva vedno.'' Sem rekla.
Ko sem končala, sem si še počesala lase in jih pustila kar spuščene. Šli sva nazaj v sobo in tam sem si stvari zložila v omaro. Ariana je naredila isto. Spet se je oglasil tisti nadležen zvonec, ki je naznanil da imamo zajtrk. Sledila sem Ariani v jedilnico in tam sem spet zagledala tistega nadležnega Marka, ki tokrat na srečo ni imel nič za povedat. Sedli sva za isto mizo kot včeraj in dobili smo zajtrk. Na krožniku sem zagledala dve jajci na oko in zraven pečeno slanino ter kruh.
''Kako grozno.'' Sem rekla.
''Meni je pa to najljubši zajtrk.'' Je ponosno rekla in ugriznila v slanino.
''Jaz pa nimam apetita.'' Sem rekla. Z očmi sem iskala Billija, ne vem zakaj, ampak želela sem ga videti. Našla sem ga za sosednjo mizo. Ko je opazil, da ga gledam, se mi je nasmehnil in mi rahlo pokimal, kot da me je pozdravil. Njegov nasmeh je bil res čudovit, lahko bi ga gledala ves čas. Še sama sem se mu nasmehnila. Moje gledanje, je prekinila psihologinja Hilary, ki se je nenadoma pojavila tam.
''Cass zakaj ne ješ?'' me je vprašala.
Zavila sem z očmi.
''Ne maram teh maščob in nisem lačna.'' Sem rekla. ''Raje bi joint.'' Sem še dodala. Debelo me je pogledala. Tudi Ariana je bila malo šokirana.
''Ne bo šlo. Vse pojej, potem pa pridi v mojo pisarno.'' Je rekla.
''Ne bom jedla.'' Sem rekla. Prekrižala je roke in me resno pogledala.
''Poglej Cass, če ne boš jedla normalno kot vsi drugi, boš imela umetno hranjenje, ki pa je veliko huje kot te maščobe, verjemi.'' Je rekla s strogim tonom. ''Pričakujem te v pisarni.'' Je še dodala. Šla je in pogledala sem Ariano.
''Bolje da res poješ to, ker ona uresniči svoje grožnje.'' Je rekla. Prijela sem se za glavo in v roke sem prijela vilico. Prisilila sem se, da sem pojedla čisto vse, kljub temu da sem vmes trikrat skoraj bruhala. Vstala sem in se odpravila po hodniku proti njeni pisarni. Čudno sem se počutila, ko sem v sebe po dolgem času dala toliko hrane. Potrkala sem in vstopila. Hilary je bila tam za mizo in nekaj je tipkala na računalniku.
''Vstopi in sedi.'' Je rekla, ko me je zagledala. Ubogala sem jo in se naslonila nazaj. Prekrižala je roke in me pogledala.
''Zdaj pa mi povej kaj te tako muči, da ne moreš niti jesti.'' Je rekla.
''Pa saj me nič ne muči.'' Sem rekla. Seveda sem se zlagala in to zelo.
''Se ti zdi, da bi bila tukaj če te ne bi nič mučilo?'' me je vprašala.
''Starša pač pretiravata.'' Sem rekla, ona pa se je rahlo nasmehnila.
''Tukaj nista samo starša, tukaj so še tvoje tri prijateljice ki so zelo zaskrbljene za tebe. Ves čas me kličejo in sprašujejo kako si, hočejo govoriti s teboj, ampak sem jim rekla da je bolje če ne.'' Mi je povedala in začudeno sem jo pogledala.
''Penny, Amy in Jane želijo govoriti z menoj?'' sem se začudila.
''Tako je ja. Ampak ne bojo, dokler ti ne boš sama pri sebi razčistila kaj te muči.'' Je rekla.
''Hočem govoriti z njimi.'' Sem takoj rekla. Odkimala je.
''Ne boš dokler ne poveš kaj te muči.'' Je rekla.
''Jih bom pa sama poklicala ko dobim telefon za eno uro.'' Sem rekla. Zasmejala se je.
''Ne boš ga dobila še nekaj časa, verjemi. Bolje je, da nimaš stikov z javnostjo nekaj časa. Ti pa punce pošiljajo nekaj.'' Je rekla. Čudno sem jo pogledala in obrnila je ekran računalnika proti meni. Predvajala je nek video. Na ekranu sem zagledala Penny, Amy in Jane. Sedele so v studiu, v katerem smo snemale album. Dobila sem solzne oči.
''Hej Cassandra, tvoje Penelope, Amelie in Janette se ti javljamo iz studia v katerem smo posnele naš album.'' Je rekla Penny.
Včasih smo se zajebavale in se klicale po naših pravih dolgih imenih.
''Rade bi ti povedale, da te imamo rade in da nam je vseeno kaj govori Adam.'' Je rekla Jane.
''Ti boš vedno članica Sweet Chicks, brez tebe ne obstajamo in želimo da se vrneš ko se pozdraviš.'' Je rekla Penny.
''Samo sodeluj pri vseh aktivnostih tam, koristile ti bodo. In prosim ne prepričuj sama sebe da nimaš težav.'' Je rekla Amy.
''Ko se vrneš bo vse po starem.'' Je rekla Jane.
''Rade te imamo Cass!'' so zavpile vse tri in video se je končal. Vlile so se mi solze. Solze žalosti, hkrati pa tudi sreče ker sem dobila potrditev, da niso jezne na mene. Hilary je ekran spet obrnila k sebi.
''Se boš zdaj potrudila povedati kaj te muči?'' je vprašala.
Obrisala sem si solze in jo jezno pogledala.
''In kako mislite, da mi boste vi lahko pomagali? Ste vi na istem kot jaz? Morate vi delati vse tako kot vam menedžer reče? Se vi trudite, da ne bi razočarali staršev? So vas posilili?!'' sem zavpila. Vstala sem in stekla ven. Še sama nisem vedela kam. Tekla sem ven iz stavbe po parku proti nekemu grmovju. Tam sem se ustavila. Postalo mi je grozno slabo in bruhala sem vse kar sem pri zajtrku spravila v sebe. Na koncu sem izmučena in objokana sedla na tla in svoje noge pokrčila ter jih stisnila k sebi.
''Hočem domov.'' Sem rekla naglas.
17. oktober 2017
u228859
u228859
nextt
všeč mi je tvoj stil pisanja
17. oktober 2017
Evo Next

7.

~Cassandra Lee Bennett~

Še nekaj časa je trajalo, da sem prišla k sebi od bruhanja. Vedela sem, da ne bi smela tako jesti. Za vse je kriva tista psihologinja Hilary. Počasi sem vstala in pogledala naokoli. Na srečo me ni nihče videl. Še nekaj časa sem stala tam in gledala okolico. Mogoče bi lahko kje pobegnila. Poskusila sem najti kakšen skrivni izhod. Ni ga bilo. Nenadoma sem zaslišala neko igranje kitare. Čez nekaj časa pa zraven še petje. Poskusila sem ugotoviti od kod prihaja ta zvok. Za grmovjem sem zagledala majhno jezero in zraven eno majhno klopco. Tam je sedel on, čudovit moški, Billie. Igral je na kitaro in zraven pel. Besedilo je bilo zelo zanimivo in znano. Najbrž sem pesem že kje slišala.
My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish someone out there will find me
'Til then I walk alone.
Naslonila sem se na drevo in ga nekaj časa poslušala. V njegovem glasu je bilo slišati bolečino. Ko je nehal igrati, sem se odločila, da stopim do njega in se mu še enkrat zahvalim, da me je branil pred Markom. Šla sem do njega in prisedla na klopco. Priznam, malo sem bila živčna. Presenečeno me je pogledal, potem pa se mi je nasmehnil.
''Kaj pa ti tukaj?'' me je vprašal.
''Raziskujem.'' Sem rekla.
''Kako bi pobegnila kajne?'' me je vprašal in se zasmejal.
''Kaj? Ne… Jaz…'' sem začela, a me je prekinil.
''Sem bil na istem, ko sem prišel sem.'' Je rekel in zasmejala sem se.
''Lepa pesem.'' Sem rekla. Nasmehnil se je.
''Hvala, naš največji hit.'' Je odvrnil. Pokimala sem in se nasmehnila. Nekaj časa sva tam v tišini sedela.
''Hvala, da si me včeraj branil pred Markom.'' Sem rekla.
''Ni se treba zahvaljevati, če ne bi tega naredil jaz, bi sigurno to za tebe naredil kdo drug.'' Je rekel.
''Zakaj?'' sem se začudila.
''Oh daj no, Cass Bennett si. Vsi moški norijo za teboj.'' Je rekel in mi pomežiknil.
''To pa je res pravo mesto za takšne stvari.'' Sem rekla in se zasmejala.
''No, nisem se ti še predstavil, jaz sem Billie.'' Je rekel in mi dal roko. Ob njegovem dotiku mi je postalo vroče, prekleto vroče.
''Ti je vroče? Mokro roko imaš.'' Je rekel in se zraven zasmejal. Hitro sem jo odmaknila in si jo obrisala v hlače.
''Jaz pa sem Cass.'' Sem se še sama predstavila.
''Delavnice se začenjajo!'' sva zaslišala vpitje v parku. Pogledala sem ga in on je pogledal mene.
''No, očitno se vidiva kasneje, mogoče pa še prej kot kasneje, če bova v isti skupini.'' Je rekel in se mi nasmehnil. Vzel je svojo kitaro in se odpravil nazaj proti stavbi, jaz pa za njim. Ariana je stala na hodniku, čakala me je. Takoj je prišla do mene.
''Kje si bila tako dolgo?'' me je vprašala.
''Pri jezeru.'' Sem rekla.
Hitro me je potegnila v sobo in zaprla vrata.
''Ne smeš tja kar tako sama!'' je zavpila.
''Zakaj?'' sem vprašala.
''Takšna so pravila. Tukaj je veliko takšnih s samomorilnimi mislimi.'' Je rekla. ''Če bi vsi lahko hodili tja, bi zagotovo kdo skočil noter.'' Je še dodala.
''Potem pa nikomur ne povej, da sem bila tam.'' Sem rekla.
''Ne bom, ampak ti pa ne hodi več tja.'' Je rekla. Pokimala sem in šli sva ven iz sobe. Bila sem malo zmedena.
''Pridi, v isti skupini si kot jaz.'' Je rekla in stekli sva po hodniku, do neke majhne učilnice. Vstopili sva in vsi so že sedeli na tleh, na blazinah. Tudi midve sva sedli in moški, ki je stal spredaj je spregovoril.
''Kot vidite, danes prvič začenjamo še s plesno delavnico, ker je ples nekaj najlepšega.'' Je začel govoriti. Nenadoma sem začutila roko na svoji rami. Obrnila sem se nazaj in tam je sedel Billie. Spet se mi je nasmehnil in se mi malo približal.
''Vidiš, videla sva se prej kot kasneje.'' Mi je zašepetal, jaz pa sem pokimala in se mu nasmehnila.
''Razdelili se boste v pare in jaz vas bom naučil ples, ki je meni osebno najljubši.'' Je rekel tisti moški. Bila sem v rahli zadregi, nisem rada plesala takšnih stvari. Na odru je bilo vse čisto drugače, ko sem plesala, saj je tam bilo bolj pomembno, da sem pomanjkljivo oblečena in nihče ni gledal če dobro plešem. Ariana je gledala naokoli in do nje je prišel nek moški najinih let z blond lasmi in zelenimi očmi.
''Ari boš plesala z menoj?'' jo je vprašal. Zardela je in pokimala. Dal ji je roko, da je lahko vstala. Bila sta zelo prikupna in ko sem ju gledala sem se morala nasmehniti. Nenadoma je pred mene stopil Billie.
''Cass Bennett mi boš dala to čast in boš plesala z menoj?'' me je vprašal. Tega vsekakor nisem pričakovala, ampak bilo mi je všeč.
''Ne znam ravno dobro plesat.'' Sem rekla.
''Pa kaj. Tudi jaz ne znam.'' Je rekel in oba sva se zasmejala. Pomagal mi je da sem vstala in tisti učitelj nam je pokazal kako se pleše. Bil je čisto počasen ples. Billie me je pogledal in nežno je roko položil na moj hrbet, z drugo roko pa je prijel mojo roko. Sama sem ga tudi prijela in učitelj nam je zavrtel glasbo. Začeli smo plesati. Šlo nam je kar dobro, glede na to, da nihče od nas ni znal plesat. Billie me je ves čas gledal v oči in jaz njega. Njegove zelene oči so bile od blizu še lepše.
''Mislim, da bomo dobili zvezdniški par.'' Je rekel tisti blondinec, ki je plesal z Ariano. Oba sta se zasmejala, midva z Billijem pa sva ju oba čudno pogledala.
19. oktober 2017
u198831
u198831
tok sta cute zaljubljena...sam ne vesta...da sta zaljubljena
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
sam zaka mam občutek...da bo to romanca v tej bolnici...pol se bo pa Billiju vrjetn nardil...da bo lahka končal zdravljenje...in bo šel...Cass pa pozabil al bota pa kako sranje skupi delala X'D
19. oktober 2017
Hej
Tukaj je nov Next, upam da vam bo všeč

8.

~Cassandra Lee Bennett~

''Kakšen zvezdniški par?'' sem takoj vprašala.
''Kolikor vem, je Cass punca od Harryja in nikoli mu ne bi speljal punce, čudovit človek je.'' Se je oglasil Billie.
Zasmejala sem se, ko je omenil Harryja. Pogledal me je, jaz pa sem bila raje tiho. Mediji so mene in Harryja ves čas povezovali skupaj in si izmišljevali, da sva zaročena in da pričakujeva otroka. Ampak jaz in Harry imava samo prijateljski odnos. Enkrat sva samo seksala ko sva bila oba tako pijana, da nisva vedela kaj delava, to pa je vse. Še nekaj časa smo plesali, potem pa je učitelj ugasnil glasbo.
''Super ste bili, se vidimo spet čez dva dni.'' Je rekel in vzel je svoj CD ven iz radia.
Obrnila sem se k Ariani. Še vedno je zasanjano gledala tistega blondinca.
''Kaj pa sledi zdaj?'' sem vprašala.
''Kosilo.'' Je rekla in prijela sem se za glavo.
''Spet hrana.'' Sem zastokala in Billie me je zmedeno gledal, tisti blondinec pa je stopil bližje k meni.
''Midva se pa še ne poznava. Jaz sem Brandon, ampak za prijatelje kar Brand.'' Je rekel. Pokimala sem in se nasmehnila.
''Jaz sem pa Cass.'' Sem se še predstavila sama.
''Tisti ki pa ne ve kako ti je ime, je pa malo za časom.'' Je rekel in zasmejala sem se.
''Čisto vsi pa res ne vejo.'' Sem rekla in skomignila z rameni.
''Lani sem bil na vašem koncertu.'' Je rekel. ''Sestra me je zvlekla in mi ni žal, ker ste odlične.'' Je še dodal.
''Hvala, ampak jaz nisem več v skupini.'' Sem rekla.
''Zakaj pa ne?'' je vprašal.
Samo zamahnila sem z roko, da je dojel, da o tem nočem govoriti. Šla sem na hodnik in med hojo, me je Billie dohitel.
''Jedilnica je v drugo smer.'' Je rekel.
''Hvala za opozorilo.'' Sem rekla in nisem se ustavila, on pa tudi ne. Hodila sem proti izhodu.
''Kam greva?'' me je vprašal.
''Saj ni treba, da greš z menoj.'' Sem rekla in se mu nasmehnila.
''Vem, ampak očitno hočeš, da grem s teboj, ker se ne ustaviš.'' Je rekel in mi pomežiknil, tako da sem malo zardela. Seveda sem želela da gre z menoj. Ne vem zakaj, ampak njegova bližina mi je bila všeč. Hodila sem proti jezeru, on pa za menoj. Ko sva prispela tja, me je nenadoma zgrabil za roko in me potisnil za grmovje.
''Ne bi smela biti tukaj, veš?'' je rekel. Pokimala sem.
''To mi je rekla tudi Ariana, ampak pravila so zato da se kršijo.'' Sem se pošalila.
''To imaš prav, ampak lahko imava težave potem zaradi tega.'' Je rekel.
''Kakšno kazen bi pa dobila? Da ne bi smela ven? Saj že tako in tako je to kot zapor.'' Sem rekla in skomignila z rameni, on pa se je zasmejal.
''No, saj to je tudi res.'' Je rekel. ''Ampak želijo nam samo pomagat. Meni to, da sem tukaj zelo koristi.'' Je še dodal.
''Kako dolgo si že tukaj?'' sem ga vprašala.
''Kakšen mesec.'' Je odvrnil.
Debelo sem ga pogledala.
''So vsi tukaj tako dolgo?'' sem vprašala.
''Nekateri so več kot eno leto.'' Je rekel in prijela sem se za glavo.
''O moj bog nočem tega.'' Sem rekla in zasmejal se je.
''Te bo Harry preveč pogrešal.'' Je rekel.
Zavzdihnila sem in zavila z očmi.
''S Harryjem nikoli nisva bila par. Mediji so prizadeti.'' Sem rekla.
''Se mi je kar zdelo. Vem kako je to.'' Je zamišljeno rekel.
Pogledala sem proti jezeru in vstala sem ter šla tja. Voda je imela prelepo barvo. Mešanica zelene in modre. Postala sem zamišljena in Billie je stopil k meni. Še sam se je zagledal v vodo.
''Kaj delata tukaj?'' sva nenadoma zaslišala za seboj.
21. oktober 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
uživata v modrini vode
21. oktober 2017
Heej
Evo tukaj je nov Next. Upam, da vam bo všeč.

9.

~Cassandra Lee Bennett~

Oba sva se spogledala in nekaj časa sva bila tiho.
''No, bosta povedala?'' je vprašal varnostnik.
''Dolga zgodba je. Zdelo se mi je kot da nekaj slišim tukaj.'' Sem rekla.
''In jaz sem šel za njo, ko sem videl kam gre, da bi jo opozoril, da sem ne sme.'' Je rekel Billie. Hvaležno sem ga pogledala.
''O tem se bosta pogovorila z nadrejenimi.'' Je rekel in nama namignil naj mu slediva. Medtem ko sva hodila za njim, sem pogledala Billija, šlo mu je na smeh in potem še meni. Varnostnik je to očitno ugotovil in se je ustavil, ter se obrnil nazaj.
''Je kaj smešno?'' je vprašal čisto resen, z grdim pogledom.
''Ne.'' Je Billie resno rekel. Hodili smo naprej in še vedno nama je šlo zelo na smeh. Prišli smo do pisarne od Hilary in potrkal je ter vstopil, midva pa za njim. Sedela je in nekaj tipkala na računalniku. Ko nas je zagledala, je nehala in vstala.
''Ta dva sem našel pri jezeru.'' Je rekel.
Nasmehnila se je in pokimala.
''Hvala Jared, kar pojdi nazaj na svoje delo.'' Je rekla in pokimal je ter šel ven. ''Kaj sta delala tam?'' naju je vprašala.
''Ko sem hodila po parku, sem zaslišala neko šumenje in sem šla pogledat, kaj se dogaja.'' Sem se zlagala.
''In jaz sem videl da gre tja in sem šel za njo, da bi jo opozoril, da tja ne sme.'' Se je takoj oglasil Billie.
Nekaj časa je premišljevala.
''Pa vesta, da je čas kosila in da takrat sploh ne smeta biti zunaj?'' je vprašala.
''Ta hrana tukaj ni dobra.'' Sem rekla in to sem mislila smrtno resno.
''Oh daj Cass, v bolnišnici si. Kaj lahko pričakuješ? To ni hotel s petimi zvezdicami, kjer bi stregli vse kar si zaželiš.'' Je rekla.
''Pa saj ni tako mislila, vsi vsega pač ne jemo in če ne mara določenih stvari, še ne pomeni, da misli da je v hotelu s petimi zvezdicami.'' Se je oglasil Billie. Branil me je in bila sem mu zelo hvaležna. Rahlo sem se mu nasmehnila in to je takoj opazil. Hilary je bila malo šokirana nad Billijevo izjavo.
''Ne bom vama dala hude kazni, samo malo bosta pometla po parku.'' Je rekla. Oba sva pokimala. ''Ampak še prej pojdita na kosilo.'' Je rekla. Hotela sva že iti proti vratom, a naju je ustavila.
''Billie, poskrbi da bo Cass vse pojedla.'' Je še rekla in zavila sem z očmi. Billie je pokimal in šla sva ven.
''Ni bilo tako hudo, kot sem mislil da bo.'' Je rekel in oba sva se zasmejala.
''Hvala, da si me branil glede tistega s hrano.'' Sem rekla.
''Ni mi bilo težko.'' Je rekel in skomignil z rameni. ''Pridi greva zdaj pogledat kakšno slastno kosilo naju čaka.'' Je rekel in zasmejala sem se ter mu sledila v jedilnico. Skoraj nikogar več ni bilo tam. Ko naju je kuharica zagledala, je prišla do naju in nama prinesla kosilo. Na krožniku sem zagledala testenine s tuno. Billie je sedel za mizo, kjer sedi običajno in namignil mi je naj prisedem. To sem tudi naredila. Takoj je začel jesti. Nisem imela izbire. Začela sem jesti še sama. Kljub temu, da sem drugače imela testenine s tuno rada, mi te niso bile ravno preveč všeč. S težavo sem jih pogoltnila. Billie na srečo to ni opazil. V tišini sva jedla. Pojedla sem več kot polovico, ostalo pa sem nesla v smeti. Ko sem pogledala nazaj, sem videla Billija kako strmi v mene. Videti je bilo, kot da gleda mojo zadnjico. Nič nisem rekla, sama pri sebi sem se nasmehnila. Moram priznati, da mi je bilo všeč ko me je gledal. Vrnila sem se nazaj k mizi in on je ravno takrat vse pojedel. Medtem ko je pospravljal, sem jaz popila kozarec vode.
''Greva uredit park?'' me je vprašal.
Pokimala sem in se zasmejala. Hotela sva že ven, a naju je ustavila medicinska sestra.
''Kaj pa je?'' jo je vprašal Billie.
''Cass Bennett obisk imaš.'' Je rekla. Čudno sem jo pogledala.
''Jaz?'' sem se začudila. Pogledala sem Billija.
''Jaz bom šel kar v park.'' Je rekel. Pokimala sem in šel je. Namignila mi je naj ji sledim in peljala me je do sobe za obiske.
''Kaj pa ti tukaj?'' sem vprašala, ko sem videla kdo sedi za mizo.
23. oktober 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext *__*
in tam je njen predragi prijatelj...ki jo je posilu al pa kak njen biuši in jo bo napadu...pole bo pa Billie priletel z metlo,iz parka (pač pritekel z metlo v rokah...ker mislim da ta bolnišnica ne premore Nimbus 2002 ) in ga pretepel X'D
23. oktober 2017
u228859
u228859
al pa je Adam hmm
23. oktober 2017
Evo nov Next

10.

~Cassandra Lee Bennett~

Adam je tam sedel z neko mapo s papirji. Ko me je zagledal je vstal in se rahlo nasmehnil.
''Živjo Cass.'' Me je pozdravil.
Še vedno sem bila malo jezna na njega, zato sem samo pokimala in nisem rekla nič. Sedel je nazaj za mizo in jaz sem sedla nasproti njega ter prekrižala roke. On se je z rokami naslonil na mizo.
''Vidim, da ti tukaj čisto nič ne manjka.'' Je rekel.
''Seveda mi manjka, svoboda. Počutim se kot v zaporu.'' Sem odvrnila. Zasmejal se je.
''Mislim, da se imate tukaj veliko bolje kot v zaporu.'' Je rekel.
''Adam ne govori kot da veš kako se počutim, tvoje življenje je vedno bilo popolno.'' Sem rekla.
''Imaš prav, vedno sem dobil vse kar sem hotel, le nekaj ne.'' Je rekel zamišljeno.
''No, da slišim česa nisi dobil.'' Sem rekla.
''Tebe. Vedno sem te hotel.'' Je rekel in mi pomežiknil. Brcnila sem ga pod mizo.
''Saj sem vedela, da si vedno hotel seksati z menoj, ampak jaz bi raje skočila z mosta, kot pa da bi kdaj bila s teboj.'' Sem rekla naglas, da so me vsi slišali. Bil je v rahli zadregi. ''Zdaj pa povej zakaj si tukaj, ker ne verjamem, da ti je res mar za mene in za moje počutje.'' Sem rekla. Globoko je vdihnil in mi v roke dal tisto mapo.
''Prinesel sem ti pogodbo, ki jo moraš podpisati, da uradno več nisi članica Sweet Chicks.'' Je rekel.
Začudeno sem ga pogledala.
''Kaj?!'' sem zavpila.
''Dolgo boš tukaj in punce te ne morejo čakati.'' Je rekel.
''One me bojo sprejele nazaj, ko se vrnem.'' Sem rekla in ga grdo pogledala.
Adam se je zasmejal in se naslonil nazaj.
''One tukaj nimajo besede. Jaz odločam o tem kdo bo v skupini.'' Je rekel.
''Prisiliti pa me ne moreš, da podpišem.'' Sem rekla.
''Lahko pa zahtevam, da podpišeš.'' Je rekel in mi potisnil pisalo na mojo stran mize. Nekaj časa sem bila tiho, potem pa sem vstala, raztrgala pogodbo in mu jo vrgla v obraz, skupaj s pisalom.
''Si zmešana?'' je zavpil.
''Nič ne bom podpisala!'' sem zavpila in stekla ven po hodniku do izhoda. Vedela sem, da teče za menoj, ker sem slišala korake in vpitje. Ko sem pritekla ven do parka, sem se ustavila. Bil je tik za menoj.
''Če ne boš podpisala ti bo še žal. Verjemi!'' je zavpil.
''Tudi tebi bo še žal za marsikaj. Celemu svetu lahko povem kako grozen menedžer si, da si me enkrat hotel prisiliti, da spim z nekim producentom!'' sem zavpila in spet so me vsi gledali, a bilo mi je vseeno kdo me vidi in sliši. Nenadoma se je vmes znašel Billie. Stopil je pred mene.
''Kaj se dogaja tukaj?'' je vprašal.
''Nič, Adam ravno odhaja, pa sem se želela posloviti od njega tako kot je treba. Kajne Adam?'' sem rekla in mu podarila hinavski nasmešek. Adam je začudeno pogledal Billija.
''Billie?'' se je začudil.
''Adam.'' Je skozi zobe jezno rekel Billie. Očitno se poznata in nista v dobrih odnosih.
''Vidva se poznata?'' sem vprašala.
''Ja, to je človek, ki me je pred letom pa pol prisilil, da sem zapustil svojega sina zaradi kariere.'' Je rekel Billie.
''Oh daj no Billie, idi raje skadit kakšen joint, saj veš da je tvoje področje trava in mogoče še kakšna droga.'' Je rekel Adam. ''Midva pa še nisva končala.'' Je rekel in pogledal mene. Šel je in Billie je jezno stisnil pest. Postavila sem se pred njega. Torej ima sina in Adam se je tudi njemu vmešaval v življenje, super.
''Ne morem verjeti, da je to vaš menedžer.'' Je rekel.
''Tudi jaz komaj verjamem. Sovražim ga. Upam, da bojo Amy, Penny in Jane pametne dovolj, da ga odpustijo.'' Sem rekla in pokimal je.
''To naj naredijo čimprej. Ta človek si ne zasluži uspeha.'' Je rekel in še vedno je jezno gledal za njim. Vedela sem, da je pametno če ga malo pomirim in zraven še sebe.
''Kaj če bi raje šla uredit park?'' sem vprašala. Obrnil se je k meni in pokimal ter se malo prisiljeno nasmehnil.
''Ja, prav imaš. Greva, da ne dobiva še dodatne kazni zaradi njega.'' Je rekel. Rahlo sem se nasmehnila in šla sva na najino delo. Pometla sva jesensko listje dol s poti in malo sva pobrisala klopce. Bilo je videti super. Oba sva medtem bila bolj tiho, saj naju je oba Adam zelo razjezil s tem da je prišel. Nisem Billija želela preveč spraševati o njegovem sinu, saj sva se komaj zjutraj začela pogovarjati. Ko sva končala, je bil že večer. Šla sva nazaj v stavbo in hitro sem stekla do moje in Arianine sobe. Sedela je na postelji in kot vedno, je brala knjigo. Ko me je zagledala jo je odložila in takoj je prisedla k meni na posteljo ter me radovedno gledala.
''Kaj pa je?'' sem jo vprašala.
''Z Billijem sta se v enem dnevu zbližala.'' Je rekla in me dregnila v ramo. Nasmehnila sem se.
''Samo pogovarjava se, nič takega.'' Sem rekla in začela sem razmišljati o njemu, kako simpatičen je, ampak tudi skrivnosten. No, pa saj sem tudi jaz skrivnostna.
''Prav gotovo ja.'' Je rekla.
Pogledala sem jo in se zasmejala.
''Ti pa vidim, da imaš simpatijo tukaj.'' Sem rekla in rahlo je zardela.
''Ja, Brand mi je res všeč, ampak preveč sramežljiva sem, da bi mu to pokazala.'' Je zasanjano rekla. Nekaj časa je premišljevala. ''Kaj pa če bi ga ti vprašala kaj si misli o meni?'' je vprašala.
Debelo sem jo pogledala in se zasmejala.
''Pa saj nismo več v osnovni šoli. Povabiš ga ven, se data dol in to je to. Če je dober ga potem še enkrat povabiš ven in postaneta par.'' Sem se pošalila. Spet je zardela. ''Šalim se, jutri ga bom vprašala.'' Sem rekla.
''Ko bi le bila jaz tako pogumna kot ti.'' Je rekla.
''Zaupaj vase in boš.'' Sem rekla in se nasmehnila.
''Upam, da nekega dne bom. Hvala ti.'' Je rekla.
Prekinil naju je zvonec, ki je naznanil večerjo. Hitro sva se odpravili v jedilnico in sedli sva kot vedno za edino prazno mizo v kotu. Nenadoma je do naju prišel Brandon in Ariana je takoj zardela.
''Lahko prisedem k vama?'' je vprašal.
Z nogo sem dregnila Ariano, da je spregovorila.
''Ja, seveda.'' Je rekla in se mu nasmehnila. Še sam se ji je nasmehnil in prisedel je. Takoj jo je nekaj začel spraševati in nisem ju motila pri pogovoru. Poskusila sem pojesti malo solate, ker solato sem vedno imela rada. Malo lažje sem jo pogoltnila kot tiste testenine. Medtem ko sem jedla, sem z očmi iskala Billija. Ni ga bilo na večerji.
''Brandon veš mogoče kje je Billie?'' sem vprašala Brandona. Skomignil je z rameni.
''Mogoče je spet v svojem svetu, ko v sobi igra kitaro, sploh ne sliši kaj se dogaja.'' Je rekel in se zasmejal.
''Grem preverit.'' Sem rekla in vstala. Šla sem po hodniku in zaslišala sem neko vpitje. Prepoznala sem Billijev glas. V svoji sobi se je pogovarjal po telefonu.
''Pojdi k vragu Ellen, imam pravico, da ga vsaj malo vidim in slišim!'' je zavpil. Bila sem čisto tiho.
''Razumem, da ga sem ne boš vozila, ampak daj mi ga vsaj na telefon, da mu rečem da ga imam rad in da ga nisem zapustil!'' je spet zavpil.
''Jaz sem slab oče? Ti si pa še slabša mama, ker dobra mama mu ne bi preprečila, da se sliši z očetom!'' je še zavpil, potem pa je vrgel telefon v steno. Očitno ima družinske težave, v katere se nisem hotela vmešavati. Nenadoma mi je postalo zelo slabo. Stekla sem do kopalnice in bruhala.
24. oktober 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani