Noo to je moja prva zgodba big-smilie Upam da bote kej bral pa komentiral. zlo bi bla vesela če povete kaj vam je ušeč al pa kaj vam ni ušeč.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Roko je z mojega vratu premaknil na boke. Težko sva dihala. Roko je začel premikati niže, takrat sem odprla oči in prekinila poljub. ''Rok...'' sem zatarnala.

Široko se mi je nasmehnil in pokazal vrsto belih zob. ''Veš kaj sva se zmenila.'' sem zaigrala užaljenost, on pa mi je poklonil le še širši nasmeh ter rekel; '' Kaj naj če si tako sladka''.
Pogledala sem na uro: '' Moja mama bo doma čez 15 min! Spet sva pozabila na čas.'' Odrinila sem ga z naše bele sedežne, da je padel na tla. Skočila sem pokonci in začela pospravljati, on pa je obležal na tleh ter se mi glasno smejal. Stopila sem do njega in ga povlekla za roko; ''Daj noo, vstani! Mamo bo kap, če te spet dobi tukaj!''. Počasi se je postavil na noge, jaz pa sem ga začela obmetavati z njegovimi zimskimi oblačili, zraven pa sem ga glasno preganjala. Ko sem za njim končno zaprla vhodna vrata sem se naslonila na mrzlo steno. Sedem dni v sedmih nebesih, najsrečnejši teden v mojem življenju, sedem dni polnih poljubov in mečkanja na naši sedežni, en prečudovit teden moje prve resne zveze z Rokom.

Jaz

Rok

Nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

11. februar 2012
daljeee smile
11. februar 2012
u68115
u68115
Nextaj < 3
11. februar 2012
u77546
u77546
nexti!!!!!
11. februar 2012
Nextam (:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mrzla stena mi je pomagala, da sem lažje zadihala. Ne morem pozabiti na njegovo vroče telo, nežne roke, mokre poljube.... Stresla sem z glavo. Ne smeva iti predaleč !

Naslednje jutro mi ura zvoni že ob šestih. Odkar poznam Roka se zbujam prej, da imam dovolj časa, da se stuširam, si umijem lase, se dobro nadišavim itd.
Spremenila pa sem tudi garderobo. Zdaj nosim le tesne majice, da poudarim oprsje in le lepo spodnje perilo za vsak slučaj, če bi naju kdaj zaneslo.
Med tem ko sem čakala, da pride Rok pome sem pregledala, če je vse pripravljeno za popoldanski obisk. Na vratih se je končno prikazal moj princ na belem konju. Vrgla sem se mu okoli vratu in njegova roka je pristala na moji zadnici. Po strastnem poljubu sem se umaknila. S porednim pogledom si me je ogledal: '' mmmmm'' je zagodel in se široko zarežal.
Oblekla sem si plašč in se zavila v dolg šal. Zaklenila sem vrata Rok pa me je ves čaz ustrajno močil s poljubi, da sem komaj razmišljala kaj počnem. Zunaj je snežilo zato sem bila presrečna, ko sva stopila na topel hodnik naše gimnazije. Obiskujem 1. letnik, Rok pa 3. Tu sva se spoznala.
Po šoli me je počakal pri moji omarici. Kot zadnjih nekaj dni sva odšla k meni domov.
Doma sem se postavila pred hladilnik in iz njega vzela dve coca coli.
''Koliko časa imava danes ?'' je vprašal Rok in naredil požirek cocacole.
''Skoraj dve uri.'' sem skomignila.
Zasvetile so se mu oči: ''mmmmmmmm''
Zavila sem z očmi in se zasmejala. Bilo je mrzlo, zato sem iz sobe privlekla odejo. Vrgla sem jo na sedežno kjer me je že čakal Rok. Mečkala sva se vsak dan in upam, da se tega ne bo nikoli naveličal. To je nekaj najbolšega!
Potegnil me je v naročje in me poljubil najprej na vrat, potem na lice in nazadnje na usta. Najprej rahli poljubi, potem pa strastnejši. Z ustnicami mi je drsel po vratu. Legel je nazaj in jaz sem ležala na njem. Čaz naju je povlekel odejo. Takrat so mi možgani odpovedali in roko sem spustila k njegovemu pasu. Zagodel je. S prsti sem nežno umaknila spodnji rob majice in z roko zdrsnila na njegov trebuh. Njegova roka me je božala po stegnu. Dvignil se je in z njega sem povlekla majico. Z ustnicami sem se preselila niže. Najprej na njegova gola ramena potem...11. februar 2012
nexttt ful dobrooo
12. februar 2012
u77546
u77546
next!
14. februar 2012
u71779
u71779
NexT < 3
14. februar 2012
Najprej na njegova gola ramena, potem niže. Bila sem srečna.
Prepustila sem se poljubom, pozabila sem na vse okoli sebe dokler nekdo ni glasno zaprl vhodna vrata, stopil v dnevno in naju zalotil. Hitro sem dvignila glavo in odprla oči. Sredi dnevne sobe je stala mama. Skočila sem izpod odeje in iz Roka ter iztrelila;'' Ni tako kot misliš! Nič ne počneva, le poljubljava se!'' Nič ni rekla, le zaprepadeno je strmela vame. Rok se je postavil na noge in bil tiho. Vsi smo bili tiho nekaj minut, ki so se zdele kot večnost potem pa je mama rekla; ''Odidi.'' To je bilo namenjeno Roku. Ko je šel mimo mene mi je stisnil roko, mama pa je rekla;'' In NIKOLI VEČ se je ne dotakni. NIKOLI.'' Njen glas je bil polen razočaranja, jeze in sovražtva. Rok si je brez besed oblekel majico in se napotil v vežo. '' Seveda se me bo še kdaj dotaknil!'' sem šokirano rekla. ''Ne, ne bo, saj ti prepovedujem, da se vajina zveza nadaljuje.Predaleč si šla mlada dama. Stara si 15 let in to še ni tvoj čas za spolnost.'' Čezdalje bolj je kričala name. Vrnila sem ji;''Ni tako kot je videti! Nisva imela namena iti dlje od tega!'' ''Kaj naj bi si mislila a?! Pred mano stojiš vsa razmršana,tvoj trebuh je razkrit in vidi se ti modrček, tvoj fant pa je bil brez majice! Ležala sta pod odejo vsa zadihana in se slačila!'' Zaprlo mi je sapo. Pogled sem spustila na majico in res je razkrivala več kot bi lahko. Z roko sem šla skozi svoje dolge lase, ki so bili skuštrani. Nisem vedela kaj bi rekla. Stekla sem mimo mame do veže. Vrata za Rokom so se ravno zaprla. Bosa sem stekla ven in za Rokom. Dohitela sem ga nekaj metrov stran do hiše; ''Rok, ne hodi! Ni še konec!'' sem kričala. Žalostno me je pogledal; ''Seveda je Eva. Tvoja mama nama je prepovedala zvezo, ne moreva nadaljevati.'' ''Našla bova način! Ne hodi stran od mene, prosim!'' ulile so se mi solze. ''Oprosti...'' obrnil se je in odšel. Padla sem na kolena. Sneg mi je premočil nogavice, roke sem ovila okoli sebe. Glasno sem jokala in ležala v snegu. Mrazu nisem čutila-bilo je konec.
14. februar 2012
nexttt ful doberr pišeš smile
14. februar 2012
next
14. februar 2012
u71779
u71779
next.
14. februar 2012
Izgubila sem občutek za čas. Takrat me je nekdo postavil na noge. Nisem se branila, le jokala sem. ''Si cela?'' je rekel neznanec. Če sem cela? Ne, seveda nisem cela. Brez odgovora sem še močneje zajokala. Neznancu sem se vrgla okoli vratu in mu jokala na ramo. ''Ojoj... hmm... Ti lahko pomagam..? Jaz sem Domen..''
Takrat sem se zavedala kaj počnem. Objemam neznanega fanta, jokam in vrjetno zgledam obupno. Hitro sem se zravnala; ''Oprosti. Ne, ne moreš mi pomagati..''
'' In ti si..?'' z obraza si je odstranil pramen svetlih las in zgledal je nekaj let starejši. Obrisala sem si solze in opazovala črne sledi maskare, ki so se pojavile na roki. ''Hmm... Eva.. No moram iti.'' Kot, da se ne bi nič zgodilo sem se obrnila in stekla proti vhodnim vratom in v hišo. Mama je sedela v dnevni sobi in gledala televizijo. Niti pogledala me ni, morda celo bolje, da me ni. Napotila sem se proti kopalnici. Tam sem se pogledala v ogledalo. Mokra obleka se je lepila name, v obraz sem bila bleda kot stena, rdeče oči in razmazana maskara pa sta izdajali mojo žalost. Grozno me je začelo zebsti. Slekla sem se in stopila pod tuš. Ko sem se ogrela sem odšla naravnost v posteljo. Takoj sem zaspala.

Domen
Naslednje jutromi je bilo grozno slabo in bolela me je glava, vendar sem morala v šolo. Morala sem videti Roka. Pogovorila se bova in spet bo vse po starem.
Roka v šoli nisem videla vse do zadnje ure. Čakal me je pri omarici. Hitreje sem začela dihati in hitro sem stekla k njemu. ''Eva...''15. februar 2012
nextt i love this story smile

če hoče lahko kdo bere še mojo (sory ker oglašujem)

https://www.igre123.com/forum/tema/zivim-po-njegovih-pravilih/29127/
15. februar 2012
neznanka_0a ; Hvala ;$$ Bom prebrala tut tvojo ! big-smilie :*
Noo zdej pa nadaljujem big-smilie
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
''Eva...'' je začel, jaz pa sem se mu vrgla okoli vratu. Spet mi je šlo na jok. Tako zelo sem ga ljubila!
Glavo sem položila na njegovo ramo in globo vdihnila njegov prfum. mmmm
Kratko me je stisnil k sebi motem pa me je grobo odrinil. Presenečeno sem stopila korat nazaj; ''Kaj zdaj?!'' sem ga nadrla. ''Ne tukaj...'' je rekel in se obrnil. Želel je, da mu sledim. Hitro sem se oblekla in stekla za nim iz šole. Hodila sem nekaj metrov za njim. Peljal me je v bližnji gozd. Nič mi ni bilo jasno. Tam se je ustavil in počakal, da sem ga dohitela, potem pa je še enkrat začel; ''Eva... Ljubim te... S tabo mi je zelo lepo, to moraš vedeti! Ampak glede tega kar se je zgodila včeraj ne vem, če lahko nadaljujema.''
Tega nisem želela slišat. ''Seveda lahko! Vedno je druga pot! Nihče ne bo vedel za naju!''
'' Poslušaj me do konca! Tvoja mama je klicala mojo mamo in strinjata se, da morava končati. Povedala ji je tudi, da od zdaj naprej ne boš več sama doma. Pri tebi ne moreva biti, pri meni tudi ne, ven ne smeva! Kaj bova?! Ni druge poti Eva !'' ''Ja je!'' zajokala sem. Tiho sem ga gledala in jokala. Žalostno me je gledal. ''Mislila sem, da sva nekaj posebnega..'' sem tiho rekla. Hitro je stopil k meni in me poljubil. Dvignil me je v naročje.
[img]https://data.whicdn.com/images/23081964/6f1508f30009e9684f366c55_large.[/img]

Nisem premišljevala, le prepustila sem se. Spustil se je na kolena v sneg in me položil na tla. Legla sem nazaj on pa je legel name. Zeblo me je.
''hmm... oprostita..? Eva?!'' Pogledala sem navzgor in hitro skočila na noge. Pred mano...
17. februar 2012
nextttt smile ej daj si mal na moji strani naredi reklame ker je ful dobraaa zgodbicaaa i love this story pa fajn bi blo da bi še kdo bral a ne ? tudi ti bila vesela... hvala da bereš mojo ***
17. februar 2012
u77546
u77546
neextiiii!!!!!!!!!
17. februar 2012
next
17. februar 2012
u65519
u65519
next next next smile_xdsmile_xd tongue
17. februar 2012
neeeeeeeeeeeeexxttttt!!!!!
17. februar 2012
nexT! ful dobra zgodbica wink
17. februar 2012
next!
17. februar 2012
next prosim ♥ :*
17. februar 2012
next
17. februar 2012
neeext, nujnooo! ;D
17. februar 2012
ja dej no dej no
17. februar 2012
Hvala za nexte (:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pred mano je stal Domen. '' Kaj te muči, stari?'' ge je vprašal Rok. Domen ga je le kratko pogledal potem pa zmajal z glavo: '' Zakaj te vedno najdem na tleh Eva ?''
''Ni tvoja stvar.'' sem skomignila. Nekaj časa smo bili tiho potem pa se je spet oglasil Rok; ''Kaj bi rad ? Ne vidiš, da motiš?'' '' Nisi boljša od tega, Eva ?'' Domen je ignoriral roka in z modrimi očmi vrtal vame. ''Boljša od česa?'' nisem ga razumela. Ni mi odgovoril, le obrnil se je in odšel. ''Kdo je to? Od kje ga poznaš? Prvič ga vidim! '' se je razburil Rok.
''Ime mu je Domen. To je vse kar vem. Včeraj ko si ti odšel me je našel pred hišo.''
''Kakorkoli, domov moram.'' ''Se bova še kaj videla?'' ''Seveda, nakazal ti bom ko bo čas, tako kot danes.'' Objela sva se in poljubila, potem pa sva se razšla. Skakala sem in se vrtela. Bila sem takooo srečna. Vedela sem, da bova vse uredila! Usojena sva si! Zaradi sreče nisem gledala okoli sebe in zato sem trčila v nekaj trdnega. Vrglo me je po tleh. ''Ti lahko pomagam vstati?'' mi je ponudil roko Domen. ''Spet ti!'' sem zožala oči in zavrnila roko. Postavila sem se pokonci: ''Oprosti.'' , potem pa sem nadaljevala pot. Ravno sem se prebila iz gozda, zato sem prečkala cesto in stopila na pločnik. Domen me je dohitel:''Čakal sem te.''
''In jaz nimam časa za razlago, če te to zanima.'' popravila sem si lase in preverila stanje svojih kavbojk. Bile so mokre in umazane. ''Pospremil te bom. Do tvojega doma je še dovolj časa, da se pogovoriva.''
''Zakaj bi se morala pogovoriti s tabo, Domen ? To mi povej.'' izmučeno sem ga pogledala. Zeblo me je in nisem bila navdušena nad pogovorom z njim.
''Je res tako težko?''
Nadaljevala sva pot.
'' Poslušam.''
''Tvoj oče me je prosil naj pazim nate.''
( Moja mama in oče sta ločena )
''Od kje poznaš mojega očeta? ''
''Moj sosed je. Tudi tebe sem že videl. Nekajkrat sem te celo pozdravil, ko si bila pri njemu, vendar me nikoli nisi niti pogledala.''
''Res? Ne spomnim se te. In zakaj bi moral paziti name?''
''Vem kaj se dogaja. Vem zate in za tvojega fanta, tvoja starša sta mi vse povedala. Od zdaj naprej te bom moral spremljati v šolo in iz nje. Prosim ne otežuj nama tega. Mislim , da se bova dobro razumela!''
''KAJ?! Saj ne morem vrjeti!''
Stekla sem naprej in naravnost domov. V kuhinji je stala mama in gledala v nabito polen hladilnik.
''Prečkala si vse meje zdrave pameti! Od zdaj naprej.......''
17. februar 2012
u70391
u70391
next...
17. februar 2012
u56862
u56862
nnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17. februar 2012
next..
17. februar 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani