u88103
u88103
Hei hoi, tuki je tema kjer lahko pišete če se vm je kei groznga naredl al pa da se kei strašnega govori naokol ,napišite resnično zgodbo18. april 2012
u88103
u88103
Nekega poletnega dne sem prišla iz šole in sem bila sama doma. Naloge nisem imela zato sem šla na komp. Ravno sem prebirala strašne zgodbe ko sem zaslišala ropot v kuhinji.Nisem si upala pogledati kaj je zato sem se skrila pod odejo in bilo me je strah.Ko sem se čez 10 minut opogumila sem šla pogledat v kuhinjo zagledala sem našo črno mačko po imenu Kitty ,ki je ravno jedla .Zdaj sem si pošteno oddahnila,odšla sem v dnevno gledat TV ,ko se je za mano usedlo nekaj mrzlega mislila sem da je duh.Hitro kot še nikoli sem skočila s kavča in pogledala kaj je na kavču ampak nisem videla ničesar.Spet me je postalo strah.Kar na enkrat me je začelo pošteno zebsti,zdelo se mi je čudno saj je zunaj okoli 28 stopinj.Ampak sem vedela ,da je nekaj v sobi.Stekla sem ven in se vozila s kolesom v bližini naše hiše.Kar naenkrat pa me je zatiščalo na WC .Stekla sem v babičin WC ki je v spodnjem nadstropju,ker me je bilo preveč strah da bi šla k nam ,ampak kmalu sem ugotovila da tam ni nič bolje.Ravno ko sem si umivala roke sem zaslišala korake in škripanje vrat.Kar naenkrat sem stekla skozi vrata in odšla ven na drevo ko pa sem pogledala na naše kuhinjsko okno sem videla obraz starke ali starca nisem videla dobro ali je bila ženska ali moški,mogoče sem videla resnico ali pa je bil le privid saj je bilo zelo vroče.
18. april 2012
To je resnična zgodba iz Amerike.
Bilo je pozimi, oče in mama sta šla na večerjo in sta svoji 15 letni hčerki (edinki) rekla da bosta do polnoči doma, zato je ona ostala sama doma. Gledala je televizijo in ura je bila že polnoč. Pogledala je skozi okno in videla grdega, brazgotinastega moškega. Ustrašila se je in se skrila pod odejo. Čez par minut je šeenkrat pogledala v okno in še vedno je bil tam, samo da je iz žepa potegnil nož. Spet se je skrila pod odejo. Poklicala je policijo in policija je prišla in pogledala, a zunaj ni bilo ne duha ne sluha o njem in njegovih sledeh. Policistka je punci povedala da ni ničesar, a ko se je obrnila je zagledala mokre stopinje in nož za sedežno. Ugotovili so, da je bil moški ves čas za njo in je videla obris v oknu.


18. april 2012
u88103
u88103
O,Emč ful scaryy !
18. april 2012
u88103
u88103
Pred nekaj dnevi me je začela zanimati hiša,ki je bila že dolgo zapuščena.Tam sta včasih živela mož in žena , ki sta bila stara že čez 80 let, nekega dne je mož umrl.Tako je ta čas ta starka živela sama, čez nekaj časa pa se je preselila h hčeri, ker sama ni več mogla živeti. Pred tremi dnevi sem se začela zanimati,če so notri duhovi.Pregledala sem vsa okna ,ko pa se pogledala v zadnjega sem zaslišala grozljivo tiktakanje ure , sosed mi je povedal ,da imajo v kuhinji uro ,kjer je njuna slika, na vsako uro pa iz ure pride kukavica,vrana ali drugi ptiči.To je vedel ,ker je že enkrat bil v tej hiši,povedal je tudi ,da imajo zelo grozljivo podstrešje saj so tam lutke in 2 gugalnika.Kakorkoli zaslišala sem tiktakanje zraven pa videla zamegljene rumene oči!!! Hitro sem stekla v hišo (mojo) .Naslednji dan sem šla na avtobus ob 7.00 pa je začela divje zvoniti cerkvena ura! Pri angleščini smo se pogovarjali z učiteljico ,ki je zelo prijazna, nato sem pogledala v učbenik in videla BIG BEN ,nato pa še na vrata ,kjer je bil tudi na plakat zelo velik BIG BEN ,v glavi mi je začelo divje tiktakati.Ko je bilo konec je bila ura točno 10.00. takrat sem zaslišala premik urinega kazalca ,spet je začelo tiktakati.Začela sem teči po hodniku in se zaletela v nekoga ,ko sem pogledala sem videla ,da je bila to tista starka iz hiše ,nato se ne spomnim ničesar več,le to da sem se zbudila pred tisto hišo,predvidevam ,da sem se tako ustrašila tistih oči v oknu ,da sem padla v nezavest .To pa še ni vse ko sem prišla domov sem pod odejo našla listek na katerem je pisalo : NE MOTI NAS VEČ . Od takrat naprej si niti malo ne upam pogledati te hiše.To je čista resnica ,vem ,da se zdi nenavadno ampak vse je RES!!!!
13. oktober 2012
omg
16. oktober 2012
omggfff
25. januar 2013
»Mrtvec« me je zgrabil za nogo!
Lani med zimskimi počitnicami smo se s prijatelji sestali pri meni doma. Zabavali smo se in igrali različne igrice. Ker sem doma blizu pokopališča, je tema nanesla tudi na grobove. Nekako smo prišli do tega, kaj se ponoči dogaja na pokopališčih. Ker je bila zima, je bila ob šestih že trda tema.

Prišlo je do pregovarjanja, kaj si kdo upa.

Na pokopališču je bil zelo znan grob desetletnega fantka, ki se pred 3 leti utopil v reki. Nekaj časa se je po šoli govorilo, da straši po pokopališču, potem pa so ljudje pozabili na to, kot sčasoma na vse.

Miha je vprašal, če si kdo upa do njegovega groba, zabiti palico v zemljo, šteti do deset in potem počasi oditi s pokopališča.

Vsi so najprej pogumno prigovarjali, da si upajo, da to sploh ni problem in da bodo seveda to tudi naredili. Vedno bolj smo se približevali izhodu iz hiše in pokopališču, vedno manj pogumnežev je bilo. Na koncu sem jaz, poslednji samuraj, ostal popolnoma sam. In ko smo stali zunaj na snegu v popolni temi, sem si v glavi že premislil, pa sem ob pogledu na sošolce stisnil zobe in pogumno dejal, da bom že šel sam, ker sem pač očitno EDINI tako zelo pogumen ... Vsi so me še bolj občudujoče gledali. Vzel sem kol, ki mi ga je Peter potisnil v roke, in se odpravil proti pokopališču.

Kljub topli puhovki sem imel kurjo kožo po vsem telesu, ko sem tam v daljavi zagledal železna vrata in za njimi sij sveč, ki je osvetljeval pot. Slina se mi je zataknila v grlu in zakašljal sem, kot da so to moji zadnji vdihi. Resnično me je bilo strah.

Naenkrat sem se spomnil vseh filmov, v katerih so mrtveci ponoči vstali iz svojih grobov in plesali po pokopališču. Ko sem hodil mimo grobov in spomenikov, sem pomisli, kaj pa če duhovi umrlih spremljajo vsak moj korak in so jezni name, ker jim z mojim dejanjem ne bom pokazal prav nobenega spoštovanja. Leseni kol, ki sem ga imel v rokah je postajal vedno težji in kmalu se mi je zdelo, da nosim železno žezlo. Končno sem prišel do groba.Na njem so bili zapisani ime in priimek fanta, datum rojstva in smrti ter besede Počivaj v miru. Naenkrat se mi je zazdelo, da se je njegova slika na nagrobniku premaknila in da me je pogledal z bolj živimi očmi. Eh, Mark, skuliraj se, sem si rekel. Dvignil sem kol visoko v zrak in ga z vso močjo zapičil v sneg, da bi prebil to belo plast in dosegel zemljo. Pri tem pa se je zgodila najbolj nenavadna stvar! Naenkrat me je nekaj od spodaj začelo vleči navzdol. Srce mi je začelo tako glasno biti, da se mi je zdelo, da odmeva po celem pokopališču.To je bilo to! Moj konec! sem si kričal v glavi. Ne vem, če sem od strahu zakričal tudi na glas, ker me je bilo preveč strah, kaj se bo zgodilo naslednje. Umrli fant me bo potegnil v grob in umrl bom z njim. Zadušil se bom v njegovi krsti in šele zjutraj me bodo našli mrtvega. Ležal sem na hrbtu na snegu z odprtimi usti, gledal v zvezde; vse v meni pa je kričalo ...Dokler nisem za seboj zaslišal korakov! »Mark, a je s teboj vse v redu?« sem zaslišal glas sošolca! Bil sem v takšnem šoku, da sploh nisem mogel odgovoriti. »Glej ga bedaka, kaj je naredil!« je rekel isti glas.

»Ko je želel zapičiti kol v zemljo, je po nesreči zataknil še svojo hlačnico!«

AAA! Nisem mogel verjeti svoji ušesom! Torej ne bom umrl?! Ne bo me zlobni duh dečka potegnil globoko v grob, kjer se bom boril za zadnji dih in potem umrl! Dvignil sem glavo in pogledal hlačnico! Res je bilo, kar je rekel sošolec. Hlačnica je bila s kolom vred zarita globo v sneg in sam sebe sem v bistvu zakoličil na eno mesto. Na grob!

»Slišali smo te kričati in smo ti prišli pomagat!« je rekel Peter. Vso so se krohotali tako na glas, da so se valjali po snegu, mene pa je postalo sram. Ali sem lahko še večji bedak, kot sem izpadel tukaj?!

»Kaj si mislil, Mark, da boš umrl, haa?!« so se smejali skozi zobe. Moje srce se še vedno ni pomirilo, sem pa počasi dojemal, da sem izpadel neumno.

»A si se poscal v hlače?!« se je smejal Miha.Jaz pa sem samo gledal v sneg in poskušal dihati ...

In seveda mi izlet ponoči na bližnje pokopališče nikoli več ni padel na pamet, ne glede na to, kakšen junak sem hotel izpasti pred vrstniki
25. januar 2013
a bo dost dolga?????
25. januar 2013
pa nism jo jst napisala.na netu sm jo našla!!!!
25. januar 2013
hehe
07. februar 2013
u88103
u88103
haha scary pa smešn
08. februar 2013
Ko sem bila stara približno 9 let, sem šla k prijateljici za rojstni dan in pri njej prespala. Tam je bilo okrog 10 drugih deklet. Ob polnoči smo se odločili, da igramo Mary Worth. Nekateri od nas še nikoli niso slišali za to, tako je eno od deklet povedalo zgodbo.

Mary Worth je živela dolgo časa nazaj. Bila je zelo lepo mlado dekle. Nekega je imela strašno nesrečo, ki je pustila njen obraz tako iznakažen, da je ni nihče pogledal. Po tej nesreči ji ni bilo dovoljeno videli lasten odraz, saj so se bali, da bi ona izgubila razum. Pred tem je preživela dolge ure v svoji spalnici in v ogledalu občudovala svojo lepoto.

Neke noči, ko so vsi odšli v posteljo, se ni mogla več boriti z radovednostjo, se je prikradla v sobo, ki je imela ogledalo. Takoj, ko je zagledala obraz, se je zlomila v grozljivih krikih in ihtenju. V tem trenutku ji je to strlo srce in je želela svoj stari odraz nazaj, nato je ona šla v ogledalo, da ga poišče, s prisego, da bo vsakemu, ki jo bo prišel pogledat v ogledalo, iznakazila obraz.

Po poslušanju zgodbe, ki je bila povedana zelo strašljivo, smo se odločile, da ugasnemo vse luči in jo preizkusimo. Vse smo se stiskale okrog ogledala in začele ponavljati "Mary Worth, Mary Worth, jaz verjamem v Mary Worth". Ko smo izrekle sedmič, je ena izmed deklet pred ogledalom začela kričati in se umikati nazaj stran od ogledala. Kričala je tako glasno, da je mama moje prijateljice pritekla v sobo. Hitro je prižgala luči in to dekle se je stiskalo v kotu in kričalo. Obrnila jo je, da bi videla v čem je težava in videla dolge z nohti narejene praske, ki so tekle navzdol po njenem desnem licu. Dokler bom živa ne bom pozabila njenega obraza!"

Zgodba, ki povzroča pri občinstvu strah pred lastnim odrazom. Vedno se sklicuje na star pregovor "radovednost je ubila mačko". Ideja o nečem kar pride iz ogledala ali zaslona televizije je strašna sama po sebi, kot da je tam vzporedni svet, ali morda svet, ki je nasproten našemu, kot je uporabljen v filmih, na primer Krog (The Ring). Naša najbližja predstava ideje o nasprotnem, vzporednem vesolju je pekel. Bloody Mary prinaša določeno idejo, da so zli duhovi tega sveta ujeti za steklom, ki zajame našo podobo in ustvarja strah, ne samo, da se lahko prikličejo nazaj v ta svet, ampak tudi, da se bomo morda po smrti tudi sami znašli ujeti za steklom.
zgodbo sm na netu nasla
03. december 2014
Myb se vam bo zdel kr neki kao bla bla bla sam to je res resničen

Bil je četrtek in sem šla popoldne mal venpa to. V bližini moje hiše žee dolgooo časa stoji neka hiša. Baje je zapuščena. Moja frendica ki je tut moja soseda j pršla mal vn istočasno in smo govorile o Boogymanu

J=js
A=Ana

A- A si že gledala boogeiman 3? Full scary sam ne razumem teh ljudi ku u tu vrjamejo
J- Ja sm ja.......
A- Kua a vrjameš
J- Ne lool
A- hh okei pol
J- Morm it bye
A- Bye

Pršla sm domou pa usi so bli na tetini porok. Pridejo jutr. V kad sm si nalila vodo in se slekla. Ulegla sem se u bano. Skoraj sem zaspala pa se je majhno okno nad bano odprlo. Zazeblo me je. Zaprla sem ga. Ponovno sem se ulegla in začutila roko naasebi. Nad mojim obrazom je bilo nekaj čtnega. Zavpila sem in si oblekla kopalni plašč in zbežala v sobo. Pokrila sem se čez glavo in............

NADALJUJEM Z 4 NEXTI
17. januar 2015
next + nova bralka
24. januar 2015
A ste že slišal za hudo luknjo?

Tm baje vsako noč štopa ena punca u črn napravlena in če je ne pobereš pol celo noč vidš odsev nje v ogledalu. K se pa ozreš pa pusti sam še kapo al pa kkšne take stvari
12. december 2015
Al pa ta:

Enkrat je bil en tabor. Gor so bli otroc pa starši. Enkrat se je tako imenovani jason friday utopu v jezeru tm bliz. Njegovi mami se je zmešal. Vse na unem taboru je poklala razn ena baba je ostala.

Ko je ta mama poklala še tazadnga za njo jo je ta baba ubila, če ne bi ta mama njo. In pol ta punca je z kanujem odveslala na sredino tega jezera... In kr naenkrat skoč vn jason friday in jo potegne za sabo...
Kar pomen da je ta fantk dva mesca prežvel pod vodo, prehranjevol se je pa z bohve čem...

Če vs zanima še kej si oglejte film...

Lp
12. december 2015
To je Friday 13?
15. december 2015
ja.
22. januar 2016
To je zgodba ki se mi z dogaja od malega... Vse se je začelo ko sem bil star 3 leta po tem ko je moj deda umrl po novem letu.

Z babico ( žena od pokojnega dedka) sma šla na sprehod. Jaz sem še bil mali ( 4 leta) in povn energije, zato sem tekel naprej po cesti. Naenkrat sem slišal nek moški glas za grmovjem. Pogledav sem tja in videl kot neko meglo oz. duh ki je govoril z mano. Ustrašo sem se in zbežav nazaj. Nikoli več si nisem upav it nazaj do grmovja.

Ko pa upaš da je vsega konec, ampak ni. Vsako zimo po novem letu, vedno nekako ostanem sam. Na domu imamo zvonec s kamero. Nekdo pozvoni in skozi kamero nič ne vidim ampak samo tisto meglo ki se počasi premika stran od kamere.

Sem tudi takoj za tem pogledav če je kamera zmrzjena po leči ampak ni bila.
01. marec 2017
+ zgodbica

Eno poletje sem bil v sobi z bratrancem in zunaj je bilo okoli 30°C. Zelo vroče. Ura je bila točno 20:00. Gledala sma videje na yt, si kazala slike in naenkrat...
... z kotom očesa sem opazil da so se vrata odprla le za par cm. Dobil sem ta neprijeten občutek da me nekdo opazuje. Naenkrat pa me je tako zazeblo po hrbtu kot da bi mi nekdo dal led v majico. Pogledal sem bratranca in ga vprašal, če tudi njega zebe. Glasno se mi je nasmejav in rekel je, da se malo pa se bo skuhal
01. marec 2017
Imela je dolge črne lase in črne uči.Nosila je kratko majico z napisom " I kill you " v svojih krvavih rokah pa je nosila črne vrtnice z trnji.Pogledala me je in počasi pozdravila z " Hay " nagnila je glavo.Ozdravila sem nazaj potem pa pogledala v njene uči.Bile so temno rdeče.Iz njih je začela teči gosta črna kri ki se je prelivala na njeno majico.Osvetlila je napis " I kill you " stekla sem stran.Postajalo me je čedalje bolj strah.Z rok sem spustila vse vrečke v katerih je bila hrana.Ko sem bila pred svojo hišo sem pogledala na steho tam je bila tista deklica " Ker,si zbežala se ti bom maščevala " je zaklicala in skočila z strehe.Padla je na trebuh in iz nje je začela teči kri.Ni več dihala.Ni kazala znakov življenja.Vstala se je bila je potolčena in imela je obrjen nos bila je cela krvava.Zdaj ko sem v peklu se spovnim samo še to da me je ubila.Kako sem prišla v pekel?Ker sem dovolila da skoči,sem zbežala in jo poškodovala.
01. marec 2017
bajs123
Glede hude lukne, je med Gornjim Doličem in Velenju.

Tam je včasih živel en moški ko je vedno štopav po povnoči. Noben ga še ni slišal govoriti ali pa videl njegovega obraza. Hodo je gr pa dov po cesti in čako da mu negdo ustavi. In neka ženska ko se je vračala domov v Mislinjo, je naletela na tega moškega. Ustavla se je in ga poklicala naj se usede noter. To je bila največja in zadnja napaka njenega življenja. Malo za tem ko se je usedel notri sta zginla. Noben ne ve kam. So pa našli avto in njeno sliko v avtu. In sedaj ta ženska čaka da ji negdo ustavi in da se reši prkletstva hude lukne. Če ji ustaviš si ti nasledni.
Tako je moj pradedek povedal dedku, in dedek mojmu očetu, in sedaj to vem jaz.
01. marec 2017
to je resnična zgodba o Terezi Fidalgo. trije fantje in ena punca so se vračali domov. snemali so film v avtu so se peljali ko so naenkrat na cesti videli punco.ustavili so ji usedla se ja nazaj tam je bila ta punca ki je snemala video.to punco ki se je usedla nazaj so spraševali kako ji je ime. rekla je Teresa Fidalgo.prašali so jo če bo kaj jedla ali pila nič ni odgovorila.naenkrat se je obrnia proti kameri zakričala je in avto se je prevrnil. policisti so našli video.zgodba govori da je Tereza Fidalgo na tem mestu imela nesrečo in da tam zdaj straši njen duh.
09. februar 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani