ima kdo kako strašljivo zgodbo ??
lahko je resnična ali ne, na vse pretege me zanima !
objavi jo !
čim prej !!!
21. julij 2016
Bilo je megleno jutro. Ob petih zjutraj smo z družino v avto nabasali kovčke in se odpravili na letališče. Čez nekaj ur smo odleteli v Grčijo. Ko smo prispeli, sva z mlajšim bratom Denisom začela raziskovati hotel. Bil je bele barve in vsa vrata so bila modra. Po kosilu,sta starša želela počivati,zato sta meni i bratu zaupala najino štiriletno sestro Anayo. Anaya je vse prej kot mirna. Tekla je po hotelu in z Denisom sva jo komaj ujela. Podkupila sva jo s sladoledom. Mislim,da na svetu ni nič boljšega od grškega sladoleda. Ker sva z bratom obsedena s telefoni, sva se hitro zamotila. Anaya je izkoristila priložnost in nama ušla. Iskala sva jo 15 minut,in ko sva skoraj odnehala,sva slišala njen smeh. Prihajal je iz kleti. Z Denisom sva se spogledala in stekla v temno klet. Prižgala sem lučko na telefonu in na tleh je sedela Anaya, zraven nje pa majhna črna postava. Denis je prižgal luč. Postava je čez nekaj sekund izginila. "Denis, nebi smel prižgati luči" je resno rekla Anaya. "Zakva pa ne?" jo vpraša Denis. "Punčko si prestrašil"
Denis: "Kakšno punčko?" Anaya s prstom pokaže nanj: "Tole punčko,ki stoji za tabo...Ime ji je Desdemona, stara je 6."
V google sem vtipkala : "POMEN IMENA DESDEMONA"
Pritisnila sem na prvo povezavo. Pisalo je: "Desdemona -Nesreča"
Prebledela sem in dvignila Anayo. Stekla sem stran. Denis je tekel za nama. Nato sem slišala velik BUM. Obrnila sem se in na tleh je ležal Denis s krvavečim nosom. "To ti je Desdemona naredila" je rekla Anaya.
"Mala,ne seri!" je rekel Denis. Nato je zakričal: "DESDEMONAA LJUBICAAA KJE SIII?????? NE BOJIM SE TE!" Zraven je z rokami mahal po zraku. Anaya se je nekaj časa smejala, nato pa je nastala smrtna tišina. Denis je začel težko dihati. "Desdemona pravi,da ti to dela zato,ker si jo udaril" potiho reče Anaya. Denis je postal bled. Kmalu sta prišla starša. Šli smo na plažo. Tam je Denisa spekla meduza. Na nogi je imel ogromen mehur. Zvečer smo šli na sladoled. Sedli smo za mizo za šest oseb, čeprav nas je bilo 5. Anaya se je pogovarjala s praznim stolom. "Mami,Desdemona pravi da si zelo lepa" pove Anaya. Denis da nogo z mehurjem za stol,kjer naj bi sedela Desdemona. "DESDEMONA,NEE" zakriči Anaya. Denisov stol se prevrne in Denis pade na tla. Odločili smo se,da gremo nazaj v hotel. Imeli smo dve sobi. V eni sta bila starša, v drugi pa jaz,Anaya in Denis. Ker je bilo vroče,je Denis spal v gatah. Drug dan se je zbudil z veliko prasko,ki je vodila od popka,pa do srca. Denis je rekel,da je sanjal majhno punčko v rumeni obleki z rjavimi kodri. "To je Desdemona" je rekla Anaya.
"Reči j inaj me pusti pri miru" reče Denis. Anaya se nekaj časa pogovarja z Destemono. Nato je rekla: "Ne"
Denis: "Kaj naj naredim,da me pusti pri miru?" vpraša Anayo. Anaya: "NENENE TEGA MU NEMOREM POVEDATI!" "Kaj mu nemoreš povedati?" vprašam. "Destemona pravi,da moraš umreti" pove Anaya.
Denis: " Vprašaj jo če je še kakšna možnost" Anaya: "Je še ena možnost....Moraš ostati z njo v kleti celo noč" Denis je rekel: "OK, Če me bo potem pustila pri miru"
Kmalu je prišel večer. Denis je vzel blazino in spalno vrečo. Šel je v klet okoli devete ure. "Se vidimo ob zori" mi reče in me objame. V njegovih očeh vidim strah. Nemorem vrjeti,moj dvanajstletni brat bo prenočil v kleti starega hotela.
Okoli poknoči me zbudi kričanje,saj to je Denis! Stečem v klet. Pred vrati se ustavim. Pogledam skozi ključavnico. Tam je Denis, ves moder in vijoličen. Vrat ima ozek,kot bi ga majhne roke davile. Stečem nazaj v sobo in zaspim. Ob petih zjutraj v sobo pokuka sonce. Anaya reče: "Čas je..."
Počasi greva v klet. Na tleh leži Denis. Na njem leži listek. Preberem ga.
"ευχαριστίες" WTF, kaj to pomeni??? Pomislim. Nato Anaya,ki nezna brati,vzame listek in reče: "Hvala"
Čez nekaj časa pa reče: "Ni je več"
V klet pridejo starši. Mami čisto panična kliče reševalce.
Čez nekaj časa se Denis zbudi. Mami je rekel,da je šel na sprehod po hotelu,ker je bilo prevroče, in nato je padel po stopnicah v klet.
Starša sta mu vrjela. Reevalci so mu vrjeli. Zdravnik mu je vrjel. Lastnica hotela je vrjela. Jaz in Anaya sva pa poznali resnico.
24. julij 2016
waw noro. kar zmrazilo me je ko sem prišla do konca. vsaka ti čast!
še kdo?
25. julij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani