Hey. To je moja tretja zgodbica in upam,da se bo izšla. Probala sem napisati že dve drugi,ampak ni bilo prevelikega odziva. ): Zato sem se lotila pisati še eno zgodbico. V tretje gre rado (:

"Nik! Poiti! Zamudila bova na poroko!" sem zakričala in poskusila priklicati brata. "Nik,mama naju bo ubila,če zamudiva! Prosim vsaj danes je ne jezi! To je njun poseben dan!" sem še enkrat poskusila. " Ja tečnoba.. Grem!" je zavpil nazaj in se prikazal na vrhu stopnic. Danes se bo moja mami poročila z nekim bedakom,ki ga jaz in Nick ne marava. Vselej mu nagajava in mu ne pustiva v najino bližino. Jaz sem se sprijaznila s tem,da se imata rada,ampak Nick se ni. Jezi me,da je tisti bedak zmeraj postavljen na prvo mesto,jaz in Nick pa sva jima v napoto. Čudi me,da naju je mama prepričala,naj se udeleživa poroke. No pa naj se še predstavim.

Sem Rebecca Kimberlin. Stara sem 17 let. Imam mlajšega bratca Nicka,ki bo kmalu dopolnil 16let. Živim v Miamiju skupaj s svojo mamo,bratcem in očimom. Imam dolge svetlo rjave lase in modre oči.
Moja mami in oči sta se ločila kmalu po Nickovem rojstvu. Očka sedaj živi n Londonu in je varuška petim najstnikom. Niti eden mi ni všeč. Vsi so bedaki in kreteni. Želim se šolati na Plesni akademiji v Londonu. Prijavila sem se in sprejeli so me. Oditi moram dan po mamini poroki, ampak mama tega še ne ve. Nisem ji uspela še povedati in bojim se njene reakcije. Bojim s,da mi bo preprečila odhod in moje sanje,da bi postala plesalka znanih skupin in,da bi delala v videospotih se ne bodo uresničile.

Mami se bo danes poročila in z Nickom ji morava stati ob strani. "Mami pogovoriti se morava" sem ji rekla,ko sem ji pomagala obleči obleko. "Se spominjaš tiste akademije plesa? Sprejeta sem mami" "Kako lepo ljubica. "mi je odgovorila. "Ampak imam manjši problem" sem ji povedala. "Povej,đ. Vse se da rešiti" "Moj odhod je JUTRI zgodaj zjutraj" sem ji počasi povedala. "OOO. Tega pa res nisem pričakovala. Poklicala bom Paula in se zmenila,da si nekaj dni tam,dokler se ne znajdeš" mi je še odgovorila,vstala in poklicala očeta. Čez nekaj časa se je prikazala in mi sporočila,da sem lahko tam kolikor časa želim in da me bo eden od fantov pričakal na letališču. No sedaj že fante pošilja,namesto da bi sam prišel.

-Zgodaj zjutraj/dan odhoda-

Poroka,je bila prekrasna in veliko nas je jokalo. Sedim na letalu in čakam,da bomo vzleteli. Strah me je letenja. Vzela sem slušalke in si jih dala v uho. Kmalu me je premagal spanec. Spala sem celo pot tja in zbudila me je stevardesa,ki mi je povedala,da pristajamo.
Zunaj sem čakala in gledala okoli kje je kdo od fantov,da me pride iskat. IN potem sem ga zagledala. Fant črnih las,prelepih oči in z natančno izoblikovanim obrazom. Držal je list z mojim imenom in podala sem se tja. "V javnosti bi se moral zamskirati" sem mu rekla in prestrašil se me je " Ime mi je Rebecca. Lahko me kličeš Becca" sem še dodala. "Malik. Zayn Malik" je rekel in mi podal roko. James Bond slog. Všeč mi je.
19. avgust 2014
u28319
u28319
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext :$ Ful dober začetek :*
27. avgust 2014
u173906
u173906
zadnja dva stavka sta dobra ej James Bond slog.... hhahaha dobr začete
tak da NEXT
27. avgust 2014
neeext
13. september 2014
neeext
28. september 2014
Moje punčke meni je zelo žau ker dougu nisem nextala ampak obljubim da bom v teh počitnicah nadomestila kar mi ni uspelo v teh 3mescih upam da mi uspe <3
-Zayn-
"Zayn,prosil bi te za uslugo." je rekel Paul in se mi približal. "Danes pride moja hči iz Miamija in bo tukaj živela z nami. In res bi mi veliko pomenilo,če bi jo lahko šel iskat na letališče" mi je rekel. "Seveda,zakaj pa ne" sem rekel v smehu. "Amm..Paul? Kako jo bom pa prepoznal?" "Na. Tukaj imaš list z njenim imenom" je rekel in mi potisnil list v roke. Rebecca. Zanimivo ime. Vzel sem še jakno in se odpravil na letališče. Letalo iz Miamija je pristalo in potniki so pričeli prihajati. List sem dvignil visoko v zrak,da ga bo lahko videla. Kar na enkrat je nekdo za mano rekel:"V javnosti bi se moral zamaskirati" kako sem se je prestrašil. " Ime mi je Rebecca. Lahko me kličeš Becca". Kaj praviš na James Bond stayle sem pomislil? "Malik. Zayn Malik" sem rekel in nasmehnila se je. Kako krasen nasmeh ima. Zares je lepa. Njene oči. Njene modre oči so kar žarele. Nisem videl še tako lepe punce kot je ona. Zares je lepa."Hey.. bi se odpravila? Paul naju gotovo že pričakuje" sem rekel in se ji nasmehnil. "Prav" je odgovorila in odšla sva v avto. Pot do doma se je odvijala počasi in njena bližina... nekaj najbolj popolnega na tem svetu. Ko mi je sedela tako blizu sem se počutil,da se lahko zopet zaljubim. Po tistem s Perrie,sem mislil da se ne bom nikoli več.
*FLASHBACK*
Bilo je na poročni dan mene in moje Perrie. Bil sem še doma in se odpravljal v cerkev. Tam naj bi se dobil z ostalimi iz 1D. Bili so moje moške"družice haha". Prišel sem v cerkev in tam čakal Perrie že pred oltarjem. Zamujala je. Fantje so mi rekli,da bo prišla, ampak je ni bilo. Takrat je prišla ena izmed njenih družic in mi izročila pismo.
"Dragi Zayn. Žal mi je, ampak sem ugotovila,da te ne ljubim več. Poznala sva se red dolgo,ampak sem se komaj sedaj zavedala,da nisi pravi zame in da lako spoznaš kakšno boljšo,kot sem jaz. Oprosti Zayn,ampak vedi, da je nekje zunaj dekle,ki čaka nate in se te zasluži bolj kot jaz.
Perrie"
Usedel sem se na stopnice in začel jokati. Obljubil sem si,da se ne bom več zaljubil in tako tudi bo.
* END OF FLASHBACK*

Res sem si obljubil,da se ne bom zaljubil in tudi njej ne bom pustil,da mi to presteže. Drugače,pa mislim,da Harry že sestrpno pričakuje, da vidi kdo je Rebecca.
23. december 2014
nnnneext
25. december 2014
Pupe mene zeeeeeeelo dolgo ni bilo. Šola, fantje in če priznam, tolko vsega je blo, da semna zgodbico pozabila poskušala jo bom obuditi in bomo videli kako se bo izslo. tu je nov Next in upam da je zanimiv

Rebecca
Nisem si mislia, da bo tako. Hiša v kateri živijo očetovi varovanci je prelepa, velika in res potrebna čiščenja... ali ti fantje soloh kdaj počistijo za seboj? Ja sprašujete se, če sem že prispela in ja sem. Zayn me je pripeljal in mislila sem,da bo očeta pobralo ko me je videl.. Presenečenje? Nisva se še skregala. Po telefonu sva se večkrat skregala, takoj po pozdravu in trdno upam, da bova zgladila odnose. Ah dovolj o očetu. "Rebecca?" me je zaklical Naill. "Reci srce" sem mu odgovorila. Začudeno me je pogledal " Aja, samo v vednost... veliko ljudi kličem srce, še posebej če bom z njimi preživela cel prvi semester!" "Joj Harrya pa le ne kliči srce, ker mu boš samo sporočila, da bosta hmalu v postelji" "Hvala za nasvet am kaj si me rabil?" sedela sem na postelji in se mu smejala, ker je imel se vedno presenecn obraz " Paul te kliče... misli da se morata pogovoriti. In ja dajta hitro, ker bo kosilo in ne koremo začeti jesti brez vaju, jaz sem pa lačen kot V-O-L-K!!" je zapel in izginil. Ja ta fant je zanimiv in vidim, da se bom imela fajn v tej hisi.

Odšla sem do očeta. "živijo Paul. Niall je rekel da me kličeš. Povej svoji dolgo izguljeni hčerki, kaj je spet narobe." sem mu že začela najedati živce. Zavil je z očmi in rekel "Nujno moram na eno potovanje. Boš zmogla sama s temi huligani, ali pokličem okrepItve?" "Dragi oče. Kmalu po tem ko si nas zapustil zaradi tiste kurbe, s katero se ti ni izšlo, si je mama našla tistega prokletega kretena in morala sem skrbiti za Nicka, ki je bil še v "plenicah", čeprav je samo leto mlajši od mene, pregledovala sem mu domačo nalogo, delala hišna opravila in hodila v šolo, se učila in mela odlične ocene. In sedaj misliš, da mi teh pet mulcev ne bo uspelo ukroti? Motiš se dragi OČE mottis!" sem mu rekla. " Becca razumem, da si jezna name ampak..." "Nič ampak oče. Si se kdaj spraševal zakaj imam mamin dekliški priimek? Toliko časa sem jo rotila, da mi ga zamenja.. zakaj? ker me je preveč spominjal nate in na to kaj si nam naredil." sem rekla in bila na koncu s solzami. "Razumem." je rekel "Pojdiva jest".

Ko sem stopila v kuhinjo sem mislila, da me bo kap. Zayn lezi na tleh, na njem Harry in Niall. Louis čepi na mizi s korenčkom v roki in kriči na žlico, Liam pa se trudi, da bi se vsi umirili. Ja tukaj je treba začeti takoj z vzgojo. "TAKOJ VSAK NA SVOJ STOL!!" sem zakričala. Prestrašeno so me pogledali, se spogledali med seboj in hitro skočili vsak na svoj stol in se vsedli. "In ti si mislil, da rabim okrepitve?" sem dejala očetu. Pogledal me je s pogledom "razumem". "Sedaj pa tako. Ko sem prišla je bila hiša v razsulu. Razmetana, tako da po kosilu imamo čiszilno akcijo. Liam, ti si zadolžen za kuhinjo. Niall dnevna soba. Harry umivaš okna, Louis pometaš, Zayn umivaš potleh. Okna umiješ po celi hiši. Prav tako pometeš in umiješ po tleh. Liam, Niall ko končata gresta pomagat ostalim trem. Jaz bom pomagala vsakem malu. Ko končaste, vas čakajo še vaše sobe!" sem jim rekla in se sladko zasmejala. Njihovi pogledi so bili polni straha. "Dragi fantje, jaz moram na neko nujno potovanje... en mesec ste prepuščeni moji predragi hčerki. Ko pridem nazzaj boste čistilke in ne pevci, če vas bo tako lepo postrojila vedno, ko bo hiša v razsulu" je rekel Paul. Fantje so samo zamrmrali in se posvetili hrani.
1. MISLITE, DA IMAJO FANTJE KAJ ZA BREGOM, GLEDE NA TO, DA SO SE VSI STRINJALI S ČISČENJEM?
2. ČE JA... KAJ IMAJO?
26. april 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani