Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u222241
u222241
Story time

Začnem z 3 nexti <33
05. september 2017
u222241
u222241
TOREJ----to je blog,če koga zanima
05. september 2017
u222241
u222241
Moje življenje ni lahko in imam zanimivo življenje bi rekli čudno. Za prvo temo tega vloga sem izbrala 25 dejstev o meni..da me boljše spoznate.

30. DEJSTEV O MENI:

1.Stara sem 14 let.
2.Rada berem.
3.Sem vegetarjanka.
4.Ne jem mesa.
5.Imam 2 muci ( belo in sivo), 1 hrčka (rjavo belega) in psa (haski).
6.Sovražim šolo.
7.Moj najljubši letni čas je zima in že od malega mi je.
8.Imam 2 sestri in 1 brata.
9.Moja sobo je vedno razmetana, ker če jo bi pospravla bi bla črz 1 uro enaka kot prej (razmetana).
10.Moja najljubša barva je črna.
11.Zelo rada bi postala veterinarka.
12.Velikokrat hodim v zavetišče in sprehajam pse (uživam v tem).
13.Zelo rada bi imela doma kuščarja.
14.Sem prijazna,pozitivna oseba...na katero se lahko vedno zaneseš.
15.Vegetarjanka sem 2 leti.
16.Moja najljubša skupia je Green Day.
17.Treniram hip hop --2 leti.
18.Ko sem bila majhna sem pa trenirala gimnastiko 5 let.
19.Rada kolesarim,berem,sem na igrah 123, plešem, se družim z bff..
20. Sem pa lena oseba.
21.Moji bff je ime Lejla.
22.Rada imam božič.
23.Nemaram budilk, zato pa me ko je šola zbuja mama smile_xd
24.Rodila sem se 5.8.
25.Ko sem bila stara 11 let sem imela tako obdobje da sm se družila samo z fanti big-smilie

05. september 2017
u221306
u221306
waw, blog je fuull dober...priporočam ti da pišeš o svojem življenju o prijateljih Next
05. september 2017
u222241
u222241
hvala rosi.rr to tudi nameravam big-smilie
05. september 2017
u211472
u211472
Next!!!! cool je!!!!!
05. september 2017
uuu Next
05. september 2017
u222241
u222241
hvala obema
05. september 2017
u222241
u222241
hei, hvala za tri nexte! Danes bom pisala o prijateljih.

No jaz osebno res nimam veliko prijatelejlev, ampak to mi je všeč zato ker imam usaj prave prijatelje katerim lahko zaupam. Včasih se res zgodi da mene zafrkavajo, ampak jih ignoriram ali pa nazaj rečem utihni ali kaj drugega. Ah..no v 5 razredu sem jaz zamenjala šolo in to je bila zame res velika sprememba,..zamenjala sem pa šolo ker smo se preselili. Prvi, drugi,tretji in četri dan sploh nisem šla v šolo, ker sem mislila, da me ne bodo sprejeli.Tiste dni sem bila doma in razmišljala o bivših sošolcih. Ko pa je napočil dan na katerega sem se odločila narediti korak, prvic me je bilo zelo strah. Ko sem vstopila v razred so me usi pogledali in rekla jej nova sošolka. No v tej šoli sem zdej že 2 leti, najdla sem nove prijatelje. No tudi z bivšimi sošolci se družim in tam imam tudi bff. V tej šoli me tudi zafkravajo oziroma zafrkavajo usakega ampak na to se ne oziram! Jih ignoriram ali kaj rečem. Če te kdo zafrkava v šoli ali kje drugje ne bit tiho in se jokat! Moraš se postaviti zase in jim reč kaj nazaj, ker če boš tiho bojo tisti ki te zafrkavajo mislili da si navadna boječka in te bojo še več žalili.

Prosim da odgovoriš na vprašanja!

1.Ali te je kdo že v šoli ali kje drugje žalil ali zafrkaval?
2.Kaj si naredil/a če te jo kdo zafkraval?
06. september 2017
u222241
u222241
in napises Next hvala <33
06. september 2017
upam da bo ta forum zadostoval za moj samomor smile
06. september 2017
u221306
u221306
1.Ja malokrat, še posebej sošolke.
2.Če, me kdo zafrkava mu povem utihni, pol pa neha.

ODLIČNO PIŠEŠ Next Next Next Next Next Next SEVEDA
06. september 2017
u211472
u211472
1. Nekajkrat že
2. Ne oziram se in jih ignoriram

Next!!!!!!!!!!!
06. september 2017
u222241
u222241
Hvala vama za oba nexta <33 Včeraj nisem napisala nexta ker sem imelaa tekmovanje od hip hopa...oprostite. Današnji Next bo govoril o življenu seveda o mojem...upam da boste prebrali do konca. Hvala <33

Ja no nisem lih srečna....Moje življenje ni lahko,in vedno ne bo. Meni se dogajajo večina slabe stvari, ena od teh je, da sem izgubila edino osebo s katero sem lahko govorila in ji zaupala. Zdaj ki je ni več pa moje življenje res ni lahko in je na trenutke prav težko. Ta oseba je umrla pred 6 leti ko sem bila stara 8 let. Nebom povedala kdo je ker niti nočem. Od takrat ko je umrla sem bila žalostna...nisem hodla v šolo, jokala sem cele dneve, skoraj nič nisem jedla...edina oseba, ki mi je stala ob strani je bila moja psička Mely, vem da se sliši čudno ampak ja Mely mi je stala ob strani. Sej ne rečem da mi starši niso stali ob strani ampak.....so mi samo težili. Ko pa je čez 1 leto umrla Mely....sem pa bila še bolj žalostna in hotela narediti samomor. Mama me je vozila k psihologu...in use je bilo grozno. Pa ne se čudit da sem šla k psihologu to ne pomeni da sem glupa ali kaj samo pomagal mi je hotel,..ampak nakoncu sem si sama pomagala. No...ko sem bila stara 10 sem se še borila z depresijo...trajala je nekaj mesecov. Zakaj depresija? Ja v šoli so me zafrkavali da hodim psihologu nevem pa kdo je to rekel celi šoli..in kako so izvedeli. Ja no zafrkavanje...ja to se tudi dogaja. Zdaj sem pa stara 14 in je nekaj let minilo sem se pobrala in sem tudi bolj močna. Veliko se je dogajalo v mojem življenju in še se bo.

❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚

Odgovori prosim:

1.Ali si ti že kdaj izgubil ljubljeno osebo oz. nekoga ki si ga imel rad?

NAPIŠI Next če želiš da nadaljujem HVALA <33
07. september 2017
u221306
u221306
Next!!
1.Ja sem mojo mucko res sem jo imela rada ampak življenje gre naprej. Perfektno pišeš
07. september 2017
u220684
u220684
Next!!!!!!!!!!Next!!!Next!!!!!!!
1. Ne,še nikoli,ampak sigurno se bo to zgodilo.
07. september 2017
u222241
u222241
Hvala vama za nexte <3 Danes pišem o drugačni tem...oz 20 stvari ki jih sovražim. V zs mi pišite ideje za blog (temo)

20 STVARI KI JIH SOVRAŽIM:

○Šola {Učenje, testi, spraševanje,domače naloge}
●Ko mi mravlja leze po roki smile_xd
○Ko me nekdo zbudi {za šolo}
●Ko sem bolana med vikendom!
○Ko nimamo čokolade
●Meso
○Kisle kumarice
●Važnih, nasilnih ljudi
○Laganja
●Slive
○Ščurkov
●Bele čokolade
○Roza barve
●Ko me nekdo zafrkava
○Če nekog ne poznam in me tisti objame
●Ko me nekdo ustraši
○Vonj bruhanja
●Ko nekdo blizu mene bruha smile_xd
○Ko moram pomivat posodo
●Ko mi neka suhica reče d ja debela smile_xd

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
Next?
PROSIM ODGOVOR:
1.Kaj pa ti sovražiš?
08. september 2017
Next Next Next

full dobro pišeš.

1. uf, najbolj sovražim ljudi, ki mislijo, da so center vesolja, sovražim oz. bolj ko ne ne maram preveč matematike, potem sovražim teroriste, vojno, grozljivke, srhljivke,... itd.

+aja sovražim severno korejskega predsednika... thumbdown
08. september 2017
neeext
1. šolo
ja in pajke.. sam ne da jih sovražim prav bojim se jih.. trrnutno mam lih enga v sobi
08. september 2017
u211472
u211472
Next Next Next
08. september 2017
u220684
u220684
Neeeext
1. sovražim to stvar kot vsi normalni ljudje (šolo) thumbdown
Aja ful dobro pišeš!
08. september 2017
u222241
u222241
Heii, ress sorry, ker učeraj nisem pisala. Danes pišem o (ne) pravih prijateljih. Uživajte v branju!❤

<><><><><><><><><><><><><><><><>

Vem, da sem o prijateljstvu že pisala ampak to je druga tema. Nekateri imajo veliko prijateljev ampak lahko je le eden pravi prijatelj. Real friend! Kako izvemo da imamo ob sebi pravega prijatelja? Izvemo tako
-On ti mora vedno zaupat in ti njemu
-Če si težkih trenutkih ti on/a stoji ob strani.
-Vedno verjame tebi in ne drugim.
-Te brani.
-Mu/Ji lahko poveš skrivnost in obdrži zase.
-Se lahko vedno zaneseš na njega/njo.
-Se veliko družiš z njim/njo.
-Nikoli ne pusti, da vaju kdo loči.
Lahko bi še naštevala ja to so pravi prijatelji glavno je da te nikoli ne pustijo samo/samega. Če obstajajo pravi prijatelji obstajajo tudi ne pravi prijatelji oz. jim nomo rekli kar fejk prijatelji smile_xd .
Tej pa se družijo s tabo ampak če kaj potrebuješ pa ti ne bojo pomagali. Fake prijatelji ti sledijo ko je vse dobro,in zapustijo te v težkih trenutkih. Torej seveda so bolsi pravi prijatelji. Osebno imam veliko prijateljev, ampak jaz štejem prijatelje kot prave prijatelje....zato se pa beseda veliko zmanjša na malo. wink V šoli imam eno prijateljico, ki sem mislila da je v redu in da je zaupna. Pa sem se motila. Ko sem ji povedala eno skrivnost je izdala mojim sošolcem. Zdaj pa mi še piše prek vibera, da sem glupa in zabita. Ignorijajte take!!

Zdaj pa še nekaj quotov o prijateljstvu:
☾True friends say good things behind you back and bad things to your face!
☾You don't lose your friend you just learn who your real friends are.
☾Good times crazy friends make the best memories.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Nobenih vprašanj nimam ♡
Full vas prosim da mi tukaj napišete kašen predlog za ta blog.

Next?
09. september 2017
Next of cours smile_xd

ideje še nabiram.
10. september 2017
Next res je
10. september 2017
u222241
u222241
Hvala vama za Next <33 Danes bom pisala kaj počnem sedaj+ 10 čudnih dejstev o meni (zanimivih).

♥Kαj ρσčиεм ѕεdαj?
Ura je 22.26 ležin v postelji in pišem to. Sem na yt in gledam serijo (gossip girl) ter jem čips. Vsi v hiši že spijo razen jaz ampak mislijo da tudi jaz spim. Razmišljam o usem kar se mi je zgodilo v življenju slabega in dobrega. Hočem napisat tudi novo zgodbico ampak moje ideje niso več zanimive. To minuto je prišla moja muca na posteljo. Zdaj pa bom še naprej uživala v seriji. Sej vem da je šola in da mi morala že spat ampak jutri imam ob 11.00 nastop tako da lahko sem še budna. I'm a daydreamer and a nightthinker
♥10 zαиιмινιн dεjѕтεν σ мεиι:

† nikoli nisem gledala romantičnih filmov.
† ko sem bila majhna nisem vedla kdaj imam rojstni dan.
† kot otrok sem si želela postati po poklicu odvetnica smile_xd
† moja prva beseda je bila Ana {ime os sosede}
† pri 12 letih sem imela Iphone 5. Ko smo šle z prijateljico hoditi zelo blizu reke smo padle noter cele mokre o telefonih nismo razmišlhale. Inja moj fob je bil v vodi pokvarjen. Ni mu blo pomoči crying
† rada imam pajke pa če se sliši zelo čudno jih imam rad od malega ko smo jih s prijateljico lovili smile_xd.
† mojega psa smo uzeli od zavetišča.
† ko sem bila majhan smo z prijateljico delale letake da uzamejo/kupijo pse in mačke os zavetišča. Te letake smo potem lepli po mestu. Jap haha.
† za domačo žival si že od nekdaj želim domačega dihurja ampak mami ga pač noče.
† mislim da so živali pametnješe od ljudi {moje mnenje}

https://s8.favim.com/610/150509/animals-beach-blue-cute-Favim.com-2717645.jpg

Kαj žεlιš иαѕlεdиjε:
❇Kαj dεlαтι кσ тι jε dc (dσlgcαjт)
❇Zαкαj иε мαяαм šσlε
❇Mσj ρσglεd иα ѕνεт
11. september 2017
Next
tvoj pogled na svet
12. september 2017
dc pa pogled na svet Next
12. september 2017