hej! pišem nov fanfic o 1D haha am pr prejšnem sem mela mau bravcou zato sm nehala. na tem upam da bom mela več. na teden bom objaula vsej 3 nexte. se že vnaprej opravičujem za pravopisne napake. in upam da vm bo ušeč in da boste brale. začela bom s flash backom in pol bo šlo v realnost in pol bom šele glavne junake predstaula in to.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Story of my life (one direction fanfic.)

1.

*flash back* -5 let nazaj-

»Liam!« sem vskliknila ko se je končal pouk. »Emily!« je rekel Liam in pritekel do mene in me objel. »kako se je končal tvoj zadnji dan na šoli? Res moraš iti počitnice so se začele. S kom bom šel poleti na plažo?« je rekel. Ja, danes se preselimo v Ameriko natančneje v LA. Bila sem na robu solz pogrešala ga bom. Bil mi je kot brat, vedno je skrbel zame pa čeprav je bil 2 leti starejši do mene se je z mano družil in vedno sva bila skupaj. »driiiiin-driiiiin...« zazvonil mi je telefon, klicala me je mami. »Ja?« »Emily čez 1 uro bodi doma ker se bomo odpravili.« »bom.« prekinila sem. »čez 1uro biti doma.« »potem si še za zadni nogomet?« me je uprašal Liam in že sva tekla na igrišče. Obožujem nogomet ob njem se sprostim in pozabin na use. Preprosto se uživim v igro. Zadnja ura je minila prehitro in s Liam-om sva se peš odpravila proti mojemu domu. »obljubi mi da me boš poklical ali napisal sms vsak teden.« »obljubim« »obljubiš?« sem rekla in nastavila mezinčka. »obljubim.« je rekel in svojega zavil okoli mojega. »gremo. V avto Em!« je rekla mami. Kar naenkrat pa so solze bruhnile iz mene. Liam me je objel in me poljubil na lase. Zelo ga bom pogrešala. Z nami je šel na letališče. Ko so oznanili naš let sem Liama še enkrat objela. Odšla sem na izhod 13 kjer naj bi bilo naše letalo. Liamu sem še zadnjič pomahala nato pa izginila za ovinkom. Obrisala sem si solze in zavzdihnila.
Že sedimo na letalu in se vozimo proti Ameriki. V ušesa sem si dala skušalke in predvajala se mi je prikazala slika na kateri sva skupaj in se pačiva. Po 3 urah vožnje sem v solzah zaspala. Let je bil meren in ko smo prišli v LA je pred letališčem stalo veliko taxijev spravili smo se v njega. Odpeljal nas je v naš nov dom.
*end of flash back*
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
prvi del je malo krajši. ostali so na wordu po 2 strani upam da boste bral. nadaljujem ko dobim vsaj 5 nextou. mogoče že zvečer

boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. maj 2014
NEXT :* please
31. maj 2014
Next,super začetek
31. maj 2014
next
31. maj 2014
next:$
31. maj 2014
nexttttt
31. maj 2014
heeeeeeeeeej hvala hvala hvala za vse nexte a loh še mau objaulate pa pač da bi jih čim več bral hahah. še enkrat hvala. tuki je nou next... hope you will like it! <3
zdej bo v sedanjosti al neki
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.
Hej. Moje ime je Emily Rose Green. Stara sem 18 let. Vrjetno vas zanima kaj se je zgodilo z Liamom. Ja postal je slaven po xfactorju me ni nikoli več poklical, in prekinila sva vse stike. Videla se nisva že 5 let. Le enkrat je priletel v LA. Tukaj so imeli že veliko koncertov ampak nimam dovol poguma da bi se soočila z njem. Imam najbolšo prijateljico Laylo, ki jih naravnost obožuje. Liam uno Liam tretje, kako je on lep. Kako je on prisrčen in veste kaj dalii so mu ime Daddy Direction. Waaaaaaaaat? Večino časa mi gre Layla z izjavami zelooooo naživce. Seveda neve da sva z Liamom v Wolverhamptonu bila soseda in najbolša prijatelja. »driiiiiiiiiiin-driiiiiin...« je zazvonil moj telefon.
J-jaz L-Layla
J: hej Layla.
L: hej imam super novico ugani kaaaaaaaaj!
J: res nisem razpoložena za take igrice. In to veš...
L: okeeej nebom ovinkarila. Na 1D koncert greva oči je kupil V.I.P ustopnici. In najbolši del kupil je 2 ker je mislil da bo šla Maya (Laylina starejša sestra) ampak je rekla da negre. Zato greš z mano ti!!
J: ne. Layla o tem sva že govorile nebom šla s tabo na koncert in pika.
L: ohhh prosiiim Em. Samo nek koncert je ker bo 5 fantou skakalo po odru in pelo. In potem se bomo malo pogovarjala in dali nama bodo avtograme in se z nama slikali. Oh prosiiiim.
J: nevem če bi res ne.
L: prosim, prosim, prosim.
J: najti boooo to je zanjič da sem ti ustregla.
L: to rečeš vedno. Hahhahaaha
J: kaj si rekla hočeš da negrem?
L: nič, nič. Torej po jutrišnem je koncert. Moj oče naju bo peljal in bodi lepo oblečena. Zdaj grem spat sam je že pozno. Lahko noč Em.
J: nočko Layla.
Prekinila sem čes 2 dni bom spet videla Liama in on bo videl mene. Se me bo sploh spomnil? Napisala mu bom pismo. Vsedla sem se za pisalno mizo in nekaj nakracala na A4 paper. Nekaj v zvezi z Wolverhampton. Vzpodaj pa sem se podpisala in napisala xoxo. List sem zložila in ga dala v kuverto, ki sem jo zalepila in jo dala na pisalno mizo. Počasi sem se preoblekla v pižamo in šla v posteljo. Šla sem še na twitter, ker me je po čudežu pred 3 leti followal Liam a ima preveč dela da bi mi napisal sms ali pa vsaj nakazal da se me še spolni. Pogledala sem še malo njegov profil. Nič posebnega in potem še mojega. Hmm.. novi followarji. Kul kul. Ugasnila sem telefon in ga položila na nočno omarico. Nekaj časa sem še premišljevala o Liamu ali se me bo spomnil... potem pa sem utonila v svet sanj.

*EMILY*


*LAYLA*

31. maj 2014
u156327
u156327
next
31. maj 2014
next
A se ti da bolj slovnično pravilno pisat? mislim, zgodba je carska, samo malo bolj književno
31. maj 2014
nexttt cimprej kokk perfect next<3
31. maj 2014
Nexttt <3
31. maj 2014
HarryStylesBabe: okeeeej
dobite dans zvecer k sm zdele s prjatlcami uzuni <3 hvala k beretee
31. maj 2014
neeext
31. maj 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeext
31. maj 2014
Neeeeeeeeeeeeeext
31. maj 2014
dobite next po supermanu hahha
31. maj 2014
u171457
u171457
Neeext!!!!!! + nova bralka
31. maj 2014
evo next. pač ja neki je napak slovničnih kr nism mela časa pregladat ker sta do zdej ble frendici pr men in ja. zdej se pa odpraulam spat.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-dan pred koncertom-
Dan je minil merno. Z Laylo sva šle nakupovat obleke za koncert, proti večeru pa sva igrale nogomet na šolkem igrišču. Danes bom prespala pri Layli, gledale bova filem. Neboste uganili katerega. Ja this is us od 1D seveda.
Ura je bila že 10 zvečer ko smo se poslovili in midve sva šle k Layli. »veš Em hvala ker greš z mano. Res sem vesela.« je Layla začela pogovor. »ni problema a to si mi dolžna. Veš če se bo jutri zgodilo kaj nenavadnega ti use razložim neodreagiraj prehito prou?« ko bom Liamu dala pismo da nebo čudno gledala haha. Upam da bo razumela mojo 'stisko'. »kaj pa je tako pomembnega da lahko izvem šele jutri? Mi pripravljaš presenečenje..?« je rekla. »boš videla.« še nekaj časa sva se pogovarjali ko sva prišle h nihovi hiši. Bila je velikaaaa sem vam že omenila da je Laylin oče odvetnik in ja bogati so. Vsi v šoli mislijo da je neka naduta k****. Ampak ni bolše prijateljice si nemoreš predstavljati.
Ko sva prišle h njej sva se posedle na kavč in prižgale televizijo. »stooooooj! Brez kokic ni filmi!« je rekla in sla v kuhinjo. Ces nekaj minut je prisla nazaj.film sem gledala prvič in ko sem ga videla (Liama) in Wolverhampton mi je po licu začela teči solza in ko je spregovoril so se mi usule solze po 5 letih (skoraj) sem ga prvič slišala govoriti. Nikoli nisem gledala intervjujev ali kakersne koli odaje o njih z njimi... Layla je dala film na pauzo in me začudeno pogledala. Mora izvedeti. ZDAJ! »hej Em kaj je narobe?« me je uprašala. »Liam...wolverhampton...5 let...sosoeda.« je bilo vse kar sem spravila iz sebe. Objela me je in rekla: »ko se umiriš povej use od začetka do konca.« čes nekaj časa pa sem spregovorila. »bilo je 5 let nazaj živela sem še v Wolverhamptonu z Liamom sva bila najbolša prijatelj in soseda. Cele dneva sva preživela skupaj in ko je bil čas odhoda v LA mi je obljubil da me po poklical ali nepisal sms vsak teden vsaj enkrat, ampak takoj po xfactorju ni napisala niti en sam sms. Niti za hej ni imel časa sama sem ga klicala neštetokrat in po-otem si je zamenjal številko.« spet sem se zlomila in padla v jok. »zakaj mi tega nisi povedala že prej najinega odnose nebi spremenila in to veš? Če bi vedala te nebi prepričala v to da greš na koncert...« je rekla in me objela. »na koncertu se bom lahko soočila z njim in napisala sem mu tudi pismo. Upam da se bo spomnil. Tudi če ne, on bo vedno imel del v mojem srcu.« sem ji odgovorila ona pa se je le nasmehnila in na televiziji premaknila program, vrtela se je neka grozliuka res ni bila grozna. Ko jo je bilo konec sva šle spat.
Zjutraj sem se zbudila pred Laylo. Šla sem na telefon in gledala slike mene in Liama. Eno sem si nastavila za ozadje in jo občudevala. Layla se je končno zbudila. »greva na zajterk potem pa se greva oblečt za koncert. Uraj je že 12.00« sem rekla in se ji nasmehnila. Ko sva pojedli zajter, je šla Layla pod tuš. Za njo pa še jaz. Ko sva se obedve oblekle v raztegnjeno majco in pajkice sva si splele lase v čop in se začela mazati. Imela sem preprost make-up to je eyeliner in malo senčila ter glos. Layla pa si je dala senčilo, eyeliner in rdečo šminko. Ko sva končale z make-upom sem Layli rahlo skodrala lase ona pa jih je meni zravnala
Leyla si je oblekla 1D majico in pajkice ter vansice. Jaz pa sem si odblakla kavbojke in majico z napisem vseh vzdevkov fantov . Torej hazza, boo bear, dj malik, niller in daddy direction in obula allstarke. Ko sva bile pripravljene je bila uro že 16.23 ob 18.00 pa se začne koncert pred dvorano pa moraš biti vsaj 1 uro prej. Vzela sem torbico in vanjo dala glos, vodo, denarnico, jopco, telefon in pismo za Liama. Z avtom smo se vozili dobre pol uro in ko smo prišli do dvorane sva se postavili v vrsto. Ko sva bile na vrsti sva pokazale karto in šle v dvorano bile sva na parterju po koncertu pa greva v zaodrje.
Koncert se je končno začel in ko so na oder prišli fantje sem z očmi iskala Liam. Našla sem ga! Kako se je spremenil nič več dolgih las, nič več trenerk. Čisto je premenil frizuro in stil oblačenja. Ampak posluh pa še vedno ima. Koncert se je že končal in z Laylo sva čakale da se je spraznilo nato pa sva šle do nekih vrat in pokazale karte. Spustili so naju noter v neko sobo. V njej je bilo že nekaj 10 punc in 2 fanta. Čes nekaj minut pa nam je negdo rekel da bojo fantje prišli čes 5 minut in da naj ne upijejo in da bojo punce/fante ki bodo upili pospremili ven. In tako sem jih dočakala. Prišli so v sobo 4 fantje. Čakaj! Kje je Liam ni ga še bilo...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
upam da vam je ušeč in berte se naprej oglašujte ipd.
10 nextou pa nadaljujem
31. maj 2014
NEXT omg zanima me ka bo zdej .. super pišeš + če se kiri da lahko gre pa mojo zgodbo tud bere drgač pa super res NEXXXXT
31. maj 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. junij 2014
next
01. junij 2014
NEXTTTT <3
01. junij 2014
Nexttt
01. junij 2014
u171457
u171457
Neeext
01. junij 2014
neeeext!!!!
01. junij 2014
Next
01. junij 2014
heeeeeeeej. tuki je nov next hope you will like it<3 in hvala da berete.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nato pa je vstopil bil je ublečen v sivo trenirko in jopco, ki sem jo poslala Karen za Liamov 19 rojstni dan. Dan po njegovem rojstnem dnevu je bil moj najljubši ko me je klicala Karen da je Liam dobil jopco in da mu je prevelika in da jo vedno nosi in seveda da mi sporoča da me ima rad in da se zahvaljuje in to kar me je najbol prizadelo da je rekel da me bo poklical ali obiskal da se mi zahvali. A me nikoli ni. Stala sem na mestu, sploh nevem zakaj. Layla me je prijela pod roko in me povlekla nejprej do Harryja. »hej. Se lahko slikava s tabo in avtogram prosim.« je rekla Layla in se mu sladko nasmehnila. »seveda.« ji je odvrnil. Slikale sva se z njem. Pomolila sem mu zvezek in on se je podpisal vanj in se mi nasmehnil ter mi pomižiknil. Nasmehnila sem se nazaj in Layla me je že vlekla do naslednjega. Mislim da je biu Louis, imel je blond lase. Okej ne to je Niall. »heeej Niller, lahko podpis in sliko?« je spet uprašala Layla. Z obema se je slikal in se nama je podpisl potem pa smo se še pogovarjali. Tako sva opravile še z Louisom in Zaynom. Nato pa je na vrsto prišel Liam. »punce samo še 2 minuti potem pa bo treba iti.« je rekel glas za nama, njihov varnostnik se mi zdi. »heej Liam.« sem rekla on pa me je pogledal in se mi nasmehnil. Podala sem mu blokec. »kako ti je ime?« me je vprašal. Mogoče predvideva da sem to jaz. »Emily.« sem rekla on pa me je pogledal kot da sem nevem gdo nato pa je zmajal z glavo in v blokec nekaj napisal. »punce treba bo iti.« je spet rekel tisti varnostnik. Liamu sem v roke porinila pismo »prosiiim preberi ga. Wolverhampton pred 5 leti. Prosim Liam.« sem uspela reči nato pa me je varnostnik prijel in me odpeljal ven. Ko sem bila zunaj sem oprla blokec in prebrala 'za emily xoxo' še vedno piše najine xoxo ko sva bila majhna sva si vedno pisala pod sporočila 'xoxo' kot nekakšen najin znak. Res nevem. Pod vsakim sporočilon ni bilo sporočila pod katerim tega nebi pisalo.

-LIAM-

Ta Emily se mi je zdela tako znana in ko je rekla Wolverhampton pred 5 leti sem takoj odprl pismo in ga začel brati. Xoxo Emily. Je pisalo nakoncu nakar so mi po licu začele teči solze kako sem lahko pozabil nanjo dal sem ji obljubo. Kakšen debil sem pozabil sem na najbolšo prijateljico. »stari si vredu?« je rekel Niall. Verjetno je videl da sem žalosten. »naredil sem največjo napako na svetu, in to napako bom popravu. Takoj zdaj!« sem rekel vstal in šel po moj telefon. Odklenil sem ga in pobrskal po telefonu. EMILY sem napisal v iskalnik. Nimam njene telefonske. MAMI! Ona ima telefonsko številko od Laurin (od Emily mami)
j-jaz (Liam) m-Karen

j: živjo mami imaš telefonsko številko od Laurin?
M: živjo mišek seveda imam zakaj rabiš.
J: naredil sem napako takoj morem poklicat Emily. Obljubil sem ji in obljubo prelomil.
M: številko ti pošljem po smsju.
J: uredu. Hvala mami. Kako je oči?
Nekaj časa sva se še pogovarjala potem pa sem prekinil. »ciiiiin-ciiiin« se je oglasil moj telefon. Končno!! Odpru sem si shranil številko in poklical. Nekaj časa je zvonilo in končno se je nekdo javil.
J: jaz L-Laurin
L: prosim.
J: Laurin?
L: Prosim? Liam si to ti?
J: Pa. Bi lahko dobil telefonsko številko od Emily naredil sem največjo napako na svetu.
L: seveda. Ti jo pošljem po smsju. Kako to da si se šele zdaj spomnil nanjo. Veš kako je trpela ko je nisi poklical.
J: kot sem že rekel sem naredil največjo napako. Dobil sem nov telefon in številko tudi njene št. nisem imel in danes sem jo spet videl dala mi je pismoo prebral sem ga in se odločil da dobim njeno številko. Res mi je žal za use bil sem debil.
L: ti pošljem številko zdaj pa moram iti. Adijo Liam uživaj.
J: 100 krat ti hvala Laurin. Adijo.
Prekinil sem. In si telefon spravil v žep, ker so v sobo prišli fantje. Pogovarjali smo se o koncertu seveda sem bil odsoten. Nakar mi je zazvonil telefon odpru sem sporočilo. KONČNO! Emilyna telefonska shranil sem si jo in ji napisal sms.
Liam: *Emily. Res mi je žal da sem prelomil obljubo dobil sem nov telefon izgubil vse številke in zamenjal svojo številko. Res mi je žal. Upam da mi oprostiš. Bi se lahko gdaj dobila mogoče na kavi ali pa kaj. Res bi te rad videl. Liam xoxo*
Sem napisal in telefon pospravil v žep.
»kaj pravite o puncah v V.I.P loži?« je vprašal Zayn. »tisti dve mislim da sta bile Emilia in Leyla sta bile zelo vredu in še lepe. Haha.« je rekel Harry. »Emily! Harry Emily ji je bilo ime in če kar koli poiskušaš odnehaj« sem mu zabrusil. Nihče ni vedel da sva bila z Emily najbolša prijatelja. »woow Liam umeri se. Kaj pa je s to punco. Ljubezen na prvi pogled ali kaj?« je vprašal Louis. »ona mi je bila najbolša prijateljica in soseda v Wolverhamptonu. Pred 5 leti se je preselila sem v LA in danes sem jo spet videl.« sem rekel in nasmeh se mi je rezširil do ušes. »ni bilo videt da bi se poznala. Ali bila najbolša prijatelja.« je rekel Niall, ki je med podpisovanjem in to bil zraven mene. »prekinila sva stike. Zaradi mene.« sem rekel in zadno besedo povedal zelo potiho. Nato pa mi je spet zazvinil telefon. Emily! Odpru sem sms na njem pa je pisalo...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
upam da vam je ušeč!
zdej pa par uprašanj upam da vs ne mot.
-Mu bo Emily oprostila?
-Se boste še gdaj videla?
-mnenja? kritike?
<3
01. junij 2014
u171457
u171457
neeeeext!!!!!
01. junij 2014
sori neki mi je na wordu nevem kaj je z tem kompim niso besede lepo pač ahahah kr končajo se sorri
01. junij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani