u201358
u201358
Oj!!
Moje ime je Amelia Thompson Rene Renaldi. Stara sem 15 let, in kličejo me Mia. V šoli »igram« čudakinjo, in imam samo eno prijateljico. Živim z očetom v bivšem gasilskem domu. Oče je po poklicu učitelj njegov hobi, pa je metanje pikada v balone z barvo. To ponavadi počneva kadar sva jezna ali užaljena. Z očetom sva si zelo blizu. Če se sprašujete kaj je z mamo. Umrla je, ko sem bila stara 6 let, in to na moj rojstni dan. Bila je zelo lepa. Imela je rdeče lase, in zelene oči, in vitko postavo. Po njej imam rdeče lase in vitko postavo, drugo pa po očetu. Sem že omenila, da imam očala. Ahh, gotovo še nisem.

2 nexta za nadaljevanje??
10. januar 2016
u201358
u201358
Jaz:
10. januar 2016
Next
10. januar 2016
u199774
u199774
Next Next
10. januar 2016
u201358
u201358
1.del
Mamine družine ne poznam, edino njena mama mi je včasih pisala pisma. Danes sem se zbudila ob 7.00. Hitro sem si oblekla šolsko uniformo in se spustila z gasilskim drogom iz moje sobe v kuhinjo na zajtrk. Nekaj sem gotovo pozabila omeniti. Imam mačko. Je debela, in črne barve. Kličem jo Roxy zmedena. Roxy ponavadi ne hodi iz moje sobe, zaradi droga. Oče me je že čakal z zajtrkom. Prikimal mi je in mi dal zajtrk. Pokimala sem nazaj in začela sem se smejati. Za zajtrk sem imela palačinke z nuttelo. Moram priznati, moj oče izvrstno peče palačinke. Ko pojem na uniformo navlečem jakno in se s skirojem odpravim do šole. Na polovici poti se dobim z mojo najboljšo prijateljico Kate. Pogovarjava se in skiroje zakleneva pred šolo. Vhod v šolo je zabadikiran, saj se pred vhodom postavijo navijačice, in gledajo kako se neka njihova kušuje z Leonom. Ta ki se kušuje, je moja najhujša sovražnica Charlotte. Je navijačica in ima super ravne blond lase. Je punca od Leona, ampak moram priznati, da sem tudi jaz zaljubljena v Leona (kot vse punce na šoli), in ji zavidam ker je njegova punca. Danes naj bi imela pri razredni uri govor. Nočem ga imeti, saj zmeraj ko poskušam kaj povedati pred občinstvom bruham. In tudi tokrat ni bilo nič drugače. Prišla sem do govornega pulta, in poskusila nekaj povedati. Nič ni prišo iz ust, vsaj besede ne. Pred mano je sedela Charlotte in pobruhala sem jo.
10. januar 2016
u199774
u199774
Next Next Next
ojoj oz VISOKA pobruhala jo je ampak uboga Amelia...
10. januar 2016
Next
10. januar 2016
Next Next
nova bralka
Next Next
10. januar 2016
u201358
u201358
2. Del
Charlott je začela kričati, in stekla sem z razreda. Vsi so me gledali in mi nekaj kričali. Nisem hotela slišati. Zazvonilo je, in hitro sem odšla do torbe in jo vzela. Nekaj učencev je bilo še v razredu, in sploh me niso opazili. Stekla sem domov in ihtela. Skoraj nikoli se nisem jokala, in zdaj sploh nisem imela razloga, da bi. Pozvonilo je in odšla sem odpret. V hišo je planila Kate in zakričala: »Pica!!« Začela sem se smejati, kar je bila njena dobra stvar. Skupaj sva se smejali in se usedle pred televizijo. V CD predvajalnik sem vtaknila CD in film se je začel. Gledali sva film Neprava žena. Veliko sva se smejali, in po pospravljena, sem spekla pokovko. Pozvonilo je in Kate je šla odpret. »Dober dan gospod Thompson,« je zažgolela. Pokovka se mi je zataknila, in začela sem kašljati. Oče me je potrepljal po hrbtu in kašelj je ponehal. Pozdravila sem ga in pospravila karton od pice. Kate je odšla, in odšla sem v svojo sobo. »Mia,« je zaklical oči. Tudi on me je klical Mia, saj si je moje rojstno ime Amelia izbrala moja babica. Gitro sem se spustila po drogu, (še vedno v šolski uniformi) in poslušala očeta. Seliva se. Odprem usta. »Kam?« ga vprašam. »V New York,« reče. No, super iz Seattla se seliva v New York. Pismo!! Čeprav sem po eni strani vesela, da gremo(v tem štejem: sebe, očija in Roxy zmedena), po eni strani pa sem žalostna, saj bom morala zapustiti Kate. »Kdaj greva?« ga vprašam, in poskusim prekriti žalost. »V ponedeljek.« reče. Danes je četrtek. Jutri moram povedati Kate. Pogoltnem cmok v grlu, in odidem v svojo sobo. Počasi začnem že pakirati.
1) kako se vam zdi??
2) kaj mislite se bo kaj zgodilo?
Povejte kritike...
Oglašujte če lahko
10. januar 2016
u199774
u199774
Next Next Next
življenje je kruto...
10. januar 2016
Next Next
11. januar 2016
u201358
u201358
3. Del
Nasljedni dan sem se zbudila ob 7.30. Bilo je že pozno in hotela skočiti v uniformo. Iskala sem jo po sobi, a je nisem našla. Hitro sem odšla v kuhinjo na zajtrk, in povedala očetu za mojo stisko glede uniforme. »Si prepričana da je ne najdeš?« me je vprašal. »100%. Zakaj?« sem mu bolj ali manj samozavestno odgovorila in vprašala. »Ker jo imaš na sebi.« je rekel in se začel smejati. Pogledam se in se tudi sama začnem smejati. Pojedla sem zajtrk in poskušala vzravnati moje kodre. Ni šlo, edini iztržek tega je bil, da sem zlomila še eno krtačo. Nisem mogla verjeti. Nahranila sem Roxy zmedeno in odšla sem v šolo. Bilo je isto kot prejšnji dan, in Kate nisem mogla povedati za selitev, na poti v šolo. Preprosto nisem mogla. V šoli sva stali pred omarico. Na eni strani, je imela zraven mene omarico Charlotte, na drugi pa Kate. Charlotte je bula ravno s svojimi navijačicami(da ne rečem kako drugače) pri omarici. »V ponedeljek se selim v New York,« sem hitro rekla in Kate me je pogledala z njenimi veliki očmi. Zgleda da je Charlotte to slišala in zakričala: »Srečna novica ljudje. Amelia odhaja v ponedeljek v New York. Seli se!!!!« vsi drugi kričijo z njo, jaz pa se odpravim k pouku. Ta se vleče kot žvečilni gumi. Končno zvonec. Stečem iz razreda, da mi ne bi bilo treba poslušati žaljivk za mano. S skirojem sem se odpeljala domov in začela pakirati. Zjokala sem se. Nisem hotela oditi. Vrata se odprejo, in tam stoji oče. »Zmotil sem se, jutri odhajamo,« reče. Super, še od Kate se ne bom mogla posloviti.
11. januar 2016
Next zelo je zanimivo Next
11. januar 2016
u199774
u199774
Next Next Next
12. januar 2016
Next
12. januar 2016
Kdaj bo Next
23. januar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani