js pa ρuяρℓє sнιт. sma se odločle, da boma napisale eno zgodbico. upama d vam bo ušeč! c(:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
''Poglej kok je lep…… oči, nasmeh…..'' sem rekla in moja najboljša prijateljica Katie me je rahlo dregnila med rebra. Bila je zelo lepa. Lahko bi dobila vsakega fanta, ki bi ga hotela. Bila je srednje visoka, imela je rdeče lase in rahlo odbit stil, ki je nekako opisoval njeno osebnost.

Bila je rahlo nora ampak zaradi te lastnosti sem jo oboževala. ''Ne sanjaj. Rajši stopi k njemu in ga pozdravi. S svojo lepoto ga boš zlahka dobila pa še srčkan je'' mi je rekla Katie. Vedno mi je govorila kako sem lepa čeprav v to sploh ne verjamem. Priznam, moji lase in oči so mi všeč kaj drugega pa ne. Ko mi je rekla naj stopim k njemu sem jo samo začudeno pogledala in hitro odkimala. Vedela je, da tega ne bom želela storiti, ker sem pred tako luštnimi fanti vedno zeloo nerodno. Preprosto ne morem sestaviti stavka, v katerem bi bilo vsaj malo nekega smisla.
10. december 2011
u20311
u20311
next!
10. december 2011
okeej js nextam
10. december 2011
pravzaprav ne morem izdaviti niti enega stavka. Še posebej pa ne pred tako luškanim fantom. "Pridi greva skupaj" je rekla Katie in me povlekla za sabo. "Ali si prepričana v to" sem jo vprašala. " seveda sem. Všeč mu boš , verjemi.!" mi je rekla. "Poglej se. Vsakemu fantu bi bila všeč" je dodala.Zdaj pa že resno pretirava. "Najprej poglej sebe" sem ji rekla. "Saj sem se. Ampak ne vidim nič posebnega. Tista posebnost stoji pred mano. In tista posebnost bo dobila fanta, ki ga želi" je rekla in se mi nasmehnila nato pa objela. Bila je preprosto najboljša.! Newem kaj bi brez nje. Vedno me spravi v dobro voljo in tudi tokrat ni bilo drugače. Bolj sem pogumna ko ona stoji ob meni. Bolj ko sma se približevale fantu in njegovemu prijatelju bolj sem bila živčna. V glavi se mi je podilo polno vprašanj. Kako mu je ime?,kaj bom rekla?,ali mu bom všeč....itd. Nočem,da bi bilo tako kot je bilo pred enim letom. Z fantom, ki mi je bil všeč sva se srečala v parku in jaz se spotaknem ob drevesno korenino.
10. december 2011
Neeext!
10. december 2011
nextttttttttttttt
10. december 2011
zle nextam
10. december 2011
u67330
u67330
next :33
10. december 2011
Joj kako sem bila takrat osramočena! Še zdaj me postane sram vsakič ko ga vidim. Preden sem se zavedla sva že stali čisto blizu njiju. ''O poglej kdo naju je prišel obiskat.'' Je rekel lepši drugemu. Oba sta se nama nasmehnila in naju vprašala če sva se slučajno izgubili. Jaz sem seveda butasto prikimala Katie pa je planila v smeh. ''Nisva se izgubili'' je hitro rekla Katie. ''No če je tako vama bo pa vseeno Justin pomagal'' je rekel eden izmed fantov in odšel. 'Ime mu je Justin' sem si mislila. Od tega trenutka dalje je to zame sveto ime. Pa tako lepo je kot on.

10. december 2011
u20311
u20311
next!
10. december 2011
'Ni nama treba razkazati mesta' je rekla Katie. 'Dobro. Saj vama ne morem. Nisem od tukaj' je rekel nato pa se nasmehnil Katie. Saj sem vedela. Katie ga je očarala z svojo neizmerno lepoto. 'Bdw. ime mi je Katie to pa je moja bff Nicki' je rekla Katie in pokazala name. 'Lepo ime. Nicki' je rekel. 'Mhm' sem zamomljala. Kateremu fantu se reče mhm.! Izpadla sem neumna koza, ki ne ve kaj govori. Hjoj kakšna lepota je.... *zagotovo komaj čaka, da greva* sem si govorila v glavi. Smehljala sem se kot neumna. Katie sem z pogledom nakazala, da hočem stran. Poslovila se je od Justina. 'Kaj je z tabo? Mhm' je vprašala. 'Oprosti saj veš, da me je pred fanti vedno sram' sem ji odgovorila. 'kakšen se ti zdi?' sem še dodala. 'Ni po mojem okusu' je rekla in se mi nasmehnila. 'Nicki' je rekla. 'Ha?'
'Naslednji teden so počitnice.!' je rekla vsa navdušena. Hodili sva v 9 razred.
Next.???+ naslednji deu ko ga js pišem pridejo še fotke zraun.
11. december 2011
Next
10. december 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani