u68763
u68763
odločila sem se, da bom napisala eno zgodbo v angleščini.... upam, da vam bo všeč in jo boste prebrali
it was yust a ordinari dey. i was watcing TV wit mi oldr sister and it was veri boring. i dicajded to went out. i go to te park and i togt thet its reining but it wasnt. tthet was yust tears of a old ladi. i was veri scared....
23. december 2011
Next. Ajaa sam neki full napak delaš. recimo: yust je drugač just,watcing je watching...
Itd. sorry pa upam, da nezameriš drugač vsebina je pa fajna(:
23. december 2011
res je ful napak notr..... pa drgač newem če neznaš pomai si s kakim slovarjem al pa kj not ziher piše(brz zamere) drgač usebina je pa uredu ja... pa next
23. december 2011
u69266
u69266
ja no ful maš pravopisnih napak.. mi se napiše me..blabla.. Next!
23. december 2011
u68763
u68763
napake? v redu jaz jih ne opazim. angleščina mi ne dela v šoli nobenih težav, imam jo 5 se bom pa potrudila odpraviti te 'napake', če pravita, da jih je tako zelo veliko.... socer pa tako ali tako razmišljam, da bi si izbrisala profil na igrah ker so bedne.
23. december 2011
Okeej am...zdej nevem kake 5 mate vi to...Al pa kako čitlco mate.sej mogoč ti u šoli res gre sam tule pa so napake da 'crkneš' Zdej mogoč se ti sam zjbavaš tule. Ajaa sam neki : koki razred si ti.?
23. december 2011
Ajaa sam neki še. Tole sm ti jst popraula:
It was just a ordinary day. I was watching TV with my older sister and it was very boring. I decided to go out. I went to the park and I thought that it's raining but it didn't.That was just tears of an old lady. I was very scared....
Zdej pa poglej svojo pa mojo pa bomo vidli kdo ma napake in kdo ne. P.s se sploh ne bom več z tep ubadala ker zgledaš ko kaka devet letna punčka.
23. december 2011
u68763
u68763
kaj ni vseeno? sem 8. razred je pa res, da bi morala biti 1. letnik ampak saj je vseeno....
23. december 2011
u68763
u68763
hm..... zdi se mi da je v tvojem popravljanju več napak kot v moji pravi verziji...
23. december 2011
js se strinjam s ρuяρℓє sнιт. drgač pa ni v njeni poprauleni verziji nč napak sam tok.... pa zarad kerga predmeta si ti zaostala če lahk prašam?
23. december 2011
Mogoč je res kaka napaka umes. Sam ne pa tk ko v tvoji.
Ajaa ja sej razumem zaka nisi 1. letnik.Hja sej boš prežvela treba je sprejet svoje napake ne?
In v mojem popravljanju je večinoma skor use prau. Nerada se hvalim ampak lani sm bla izmed 2 najboljših pr angleščini. Pa tut letos sm med boljšimi tk da lepo te prosim si še huj ko moj sošolc ko napiše youst namest just.! Pa nauč se mal angleških besed pisat. Priporočam slovar za 4 razred za začetek.
23. december 2011
Ja вℓuє ηιηjα 2 leti je zaostala.Haha. ona bi mogla 1 prvi letnik. In her dreams. Me zanima ka bo tule napisala da je narobi.
23. december 2011
u68763
u68763
haha ti si tistole popravila? ne bi rekla. pa tudi ne bi rekla, da si bila in da si med najboljšimi, ker v tvojem besedilu je veliko napak.... in bi raje jaz tebi priporočala takšen slovar. sicer pa lahko pogledaš moje ocene in letos imam same petice
23. december 2011
hahahaha sej vem ρuяρℓє sнιт. in TH.totgeliebt MIDVE z ρuяρℓє sнιт. sma mle najbolše in tut sma najbolše u razredu pr angleščini in ja bi ti res js tut priporočala kak slovar ampak ne za četrti razred. raj za prviga
23. december 2011
Letos,letos...Kaj pa lani.? haha.Ej sorry sam večje budale pa še ne.Lahk upraša kerga koli in vsak ko usaj mal zna angleško ti bo znau povedat da je moje besedilo čist prau.!
poleg tega. Čudno, da si usaj totgeliebt znala napisat. Usaj nemško znaš mal. Haha pa še tist dvomim da ne kj dost.čudno, da si nisi dala freiheit luzer. Haha tk ko ma Bill tatu an.? Sam da brez luzer seveda. tep se tto ime najbolj poda. Ooo al pa BITCH.! Moje angleščine že ne boš žal'la. Edina oseba ki jo lahk žali je вℓuє ηιηjα. Tk da če še enkrat omeniš mojo angleščino fuck off.! Pa newem zaka se tk trudiš knjižno pisat.
p.s(za use druge) : vem da mogoč res pretiravam.
23. december 2011
u68763
u68763
kot, da ni dovolj to, da me zafrkavajo v šoli me še tukaj? sem mislila, da bo kaj bolje pa ni. in VSE, ki me kritizirate raje prej poglejte sebe in svojo angleščino. nimate niti toliko poguma, da bi napisale zgodbo v angleščini tukaj na igrah. raje jih imate v solvenščini, kjer veste, da ne bo takšnih napak, kot so lahko pri angleščini ne?
23. december 2011
hahaha ρuяρℓє sнιт. rulaš! ja res čudno d si znala usaj totgeliebt prau napisat. drgač pa pomoje si tut to najdla ki na netu an? hahaha sramota! da še slovenščina ne zanž prau napisat..... drač pa če te tk motimo pa se zbriš! itaq noben nebo pogrešu
23. december 2011
Omg, če hočš ti grem zdle napisat en doug deu. Js pišem zgodbice v slovenščini zato ker mam raj to ko pa da pišem angleško ko bo pou manj bralcev. Moje SLOVENSKE zgodbice so dobre in mam tut vlk pohval tk da ne govorit da nimamo poguma.
Ti TH.totgeliebt pa vem, da si fejk. Že od tej ko si si profil naredla dvomim v to in zdej sm še bolj prepričana. Ne bom omenjala za kero osebo dvomim da si sam vem pa da tut če nisi fejk nisi normalna in raj pomoč poiš.
23. december 2011
u68763
u68763
v redu! brišem se!! adijo in uživajte v svojem bednem življenju še naprej, ker me tukaj ne boste več videle! PA-PA
23. december 2011
Čau...užiwi(js vem da bom):*
23. december 2011
adijooo pa itaq te ne rabmo tu:*
23. december 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani