Živjo hvala za 7 nextow. Dons nebom kle nč nakladala koka ponavat ampak pejmo rajš na zgodbo.
********************************************************************************
18.DEL
*Raine*
Zbudila sem se šele zjutraj. Šla sem dol k fantom ter s sabo nesla še pesem ki sem jo včeraj napisala. No ni bila še čisto dokončana ampak fantom je bila že všeč. Zbrali smo ji naslov Coffin potem pa smo jo dokončali. Ravno ko so jo fantje želeli zaigrati je prišla Lili z Aisho potem pa smo pesem pokazali še Lili. Tudi njej je bila všeč zato smo se odločili da bomo kmalu posneli video spot.
Potem so fantje imeli vaje midve z Aisho pa sva šli v park.
Aisho sem v parku spustila ona pa je skakala vse povsod.

*Andy*
Z fanti smo se zjutraj že menili o današnjem nastopu potem pa je k nam prišla Raine z novo pesmijo. Skupaj smo ji zbrali naslov in jo dokončali. Ravno ko smo odšli v sobo kjer imamo vaje je prišla še Lili zato smo ji pokazali pesem. Tudi ona je bila navdušena zato smo jo takoj začeli igrat.
Ko smo mi začeli z vajami sta Raine in Aisha odšli na sprehod. Danes sem cele vaje mislil na Raine sploh si je nisem mogel zbiti iz glave. Hotel sem biti z njo želel sem si jo ob sebi. Še ko so mi fantje rekli da je konec vaj sem kar nekaj pel in momljal. Ko sem končno dojel da je vaj konec in da imamo že čez 3 ure nastop sem hitro tekel v Rainino sobo in jo poljubil ter ji rekel »ne zdržim več brez tebe.« zasmejala se je potem pa sva se naprej poljubljala.

(GIF klikni!)
Midva sva se poljubljala in čisto pozabila da imava v sobi še psičko Aisho. To sva se spomnila šele ko naju je začela lizati po obrazu. Začela sva se smejati potem pa sva jo odpeljala dol k Lili.
+čez 2 uri+
One čez eno uro je nastop mi pa niti tam še nismo! Spet smo čakali našo predrago Raine ki se je urejala kot da gre na poroko. No saj ko je prišla je bila res lepa ampak vseeno smo bili že zelo pozni.
Do dvorane v kateri smo imeli nastop je bilo 20 minut zato smo z fanti takoj ko smo prišli odšli po mikrofone in inštrumentepotem pa smo se šli še hitro preoblečt. Z Ahhleyem sva naredila še eno slikico za na Snapchat potem pa smo se odpravili na oder.

Na odru nam je šlo res dobro čeprav so nas motile bliskavice ko so nas slikali a smo vseeno zdržali.
*Raine*
Fantje so se res dobro odrezali na odru ko so igrali pesem Rebel Yell sem jih posnela in jih takoj objavila na YouTube. Ko sem jih gledala sem se kar malo ustrašila ko je Ashley razbil svojo kitaro.

Ko so končali vse svoje pesmi sem najprej objela Andyja potem pa povedala še ostalim fantom da so bili odlični. Ravno smo se malo začeli zabavati je že Lili k nam pripeljala moškega in žensko ki sta hotela da bi fantje čez 4 dni igrali na njuni zabavi. Seveda sta hotela mastno plačati ampak fantom ni bilo ravno za denar ampak so igrali in nastopali ker v tem uživajo. No seveda so sprejeli da bodo igrali na zabavi. Povedala pa sta da tudi jaz lahko pridem da nebom sama doma cel večer.
Potem pa smo se poslovili od Lili in odšli domov. Ker je bilo že pozno smo se odpravili v postelje ker pa je bilo Andyju spet dolgčas je prišel k meni. Nekaj časa sva se samo poljubljala potem pa me je počasi začel slačiti. Kmalu sva bila že obadva brez oblačil potem pa si lahko predstavljate kaj se je dogajalo.
********************************************************************************
Mogoče že danes pride naslednji Next.
Poreden Andy! ahhahaha
20. avgust 2016
u214717
u214717
Next
20. avgust 2016
Next
20. avgust 2016
Next
21. avgust 2016
ammm punce dons nebo nexta ker kokr vem rabm nexte
21. avgust 2016
4 nexte*
21. avgust 2016
nextt svetovno
21. avgust 2016
ahahahha hvala za četrti Next sam usen dvomem da bo dons nasledn del objavln ker rabm za zgodbo ponavat kakšno uro časa in to nevem če mi bo dons ratal ker sm že dons dost zmatrana če pa bo pa bo mal krajši
se bom potrudla da mi rata čene bosta a jutr sigurn dva
21. avgust 2016
Spet pozn Next in ta bo mal krajši tko da prosm oprostite. Ammm ta Next posvečam Jaku k ma dons rojstn dan.
********************************************************************************
19.DEL
*Andy*
Danes me je zbudila budilka takoj sem se spomnil da ima danes naš Jake rojstni dan. Hitro sem se oblekel in tekel v trgovino kjer prodajajo inštrumente. Tam sem mu najprej kupil trzalico z njegovo sliko potem pa sem šel še po karte za lunapak da se gremo tja lahko spet zabavat.
Trzalica za Jakea.

Ko sem vse kupil sem šel nazaj proti domu. Prej pa sem se ustavil še v kavarni kjer so me zasule 3 oboževalke z miljoni uprašanj. Začele so me še slikati ko pa sem se jih končno znebil sem naročil kavo zame in za Raine potem pa me je spet ena od njih uprašala »za koga je pa še ta kava?« hotel sem se izgovoriti da je za katerega od fantov ampak sem že ugotovil da se ne znam lagati zato sem eno odstopil eni od punc. Končno so me pustile jaz pa sem hitro odšel iz kavarne.
Končno sem prispel do doma, hitro sem se sezul in odtekel v Rainino sobo ter ji dal kavo ki sem jo še imel. Potem pa mi je rekla »dobro jutro amma si kupil darilo za Jakeja kot smo se zmenili in zakaj si kavo prinesel samo meni?« potem pa sem odgovoril »ja kupil sem kar smo se zmenili to o kavi pa je dolga zgodba. Ti jo kasneje povem zdaj pa podiva dol da bomo presenetili našega slavljenca.
Ko sva prišla dol sto imeli Jinxx, CC in Ash že vse pripravljeno. Še midva, ko je Jake prišel dol smo mu čestitali in dali darilo potem pa smo se odpravili v lunapark. Tam smo se spet zelo zabavali Ashley pa je spet bruhal. Danes je pobruhal CCja in usi smo se jima smejali po lunaparku smo šli še na večerjo v picerijo potem pa smo šli spat dan je bil res super in danes sem bil tako zmatan da sem takoj zaspal.
********************************************************************************
Nočko oprostite za fulll kratk Next.
aja pa oprostite za napake nočko.
21. avgust 2016
Next
21. avgust 2016
Next
22. avgust 2016
u214717
u214717
Next
22. avgust 2016
Živujo muri ne težit moji Andygirl tle gor plz
22. avgust 2016
Tut js te mam rada
22. avgust 2016
Next
22. avgust 2016
Hey spet js, ammm prosila bi da se to koka prej nebi več ponovilo no saj ne govorim za vas punce ve ste super ampak za tiste ki na forumih samo težijo. No zdaj pa na Next ki more bit dons res doug. Ammm verjetno bom kar dva združila v enega.
********************************************************************************
20.DEL
*Raine*
Danes me je zbudil močen glavobol. Verjetno zaradi preveč alkohola na enkrat v lunaparku. Počasi sem se odvlekla do kuhinje in tam zagledala fante. Prosila sem Andyja da mi najde tablete proti glavobolu ker sma tega nisem bila sposobna. Prinesel mi je tableto in vodo potem pa me je še poljubil na čelo. Nasmehnila sem se mu potem pa pojedla tableto. Sedela sem na stolu in gledala fante kako jejo potem pa me je Andy vprašal »boš tudi ti kaj jedla?« jaz pa sem odkimala. Šla sem do kavča ter tam malo ležala.
Čez 30min je bila moja glava že bolje in zato sem prisedla k fantom za mizo kjer so se zdaj že pogovarjali kaj bodo igrali na zabavi moškega in ženske. Ker nisem mogla biti tiho sem uprašala kdaj pride Lili. Ashley mi je ravno hotel odgovoriti ko pa ne ona ravno vstopila v kuhinjo. Vsi smo se zasmejali samo Lili nič ni bilo jasno. Ko smo se odsmejali je Lili glasno rekla »no fantje zdaj pa na delo. Amm Raine danes Aishe nimam sabo ker je mogla k veterinarju zaradi zvite tačke. Vseeno pa se nam lahko pridružiš na vajah saj sem od fantov slišala da zelo lepo poješ in da si res dobra v igranju kitare«. Pokimala sem potem pa mi je šla po glavi samo še Aisha ki je zdaj pri veterinarju čisto sama.
Ko so mi šle te misli končno stran sem hitro šla v sobo po svojo kitaro ter jo odnesla v sobo kjer so bili že ostali. Vsedla sem se na stol fantje pa so stali ter se opevali. Ker CC nič ne poje sem se ta čas pogovarjala z njim. Tako sem bila zatopljena v pogovor da sploh nisem slišala Lili ko mi je rekla da bomo zdaj začeli igrati. To sem opazila šele ko me je CC ruknil v roko. Hitro sem šla nazaj na svoje mesto ter začela igrati. Naša prva pesem je bila Rebel Yell, ko sem jo pela z Andyjem je bilo res super. Ko smo to pesem odigrali je Lili začela ploskati in me hvaliti da imam res lep glas. Takrat sem kar malo zardela ko pa je Andy to opazil me je hotel spraviti v to da bi še bolj zardela in zato je rekel še on »no saj to je resnica« vsi fantje so planili v smeh jaz pa sem še bolj zardela. No saj sem vedela da so resno mislili z tem o lepem petju ampak useeno me nebi zaradi tega bilo treba spravljati v zadrego.
Po vajah sem se odpravila v svojo sobo ko pa sem hodila po stopnicah je za mano prišel Andy. Prijel me je ter odnesel v njegovo sobo. Tam me je odložil na posteljo in me začel poljubljati. Vmes pa je vedno nekaj govoril »tako sem že pogrešal tvoje poljube. Veš tisto z petjem je pa čisto res, enkrat boš ti zelo dobra pevka.« Potem pa me je poljubljal naprej. Tako sva se poljubljala dokler na vrata ni potrkal Jinxx in nama rekel da imamo kosilo. Hitro sva vstala iz postelje ker sva želela tekmovati kdo bo prvi v kuhinji. Ko pa je Andy na hitro odprl vrata je Jinxxa ravno zadel v glavo ko je ravno iz tal pobiral svoj telefon, ki mu je padel na tla. Jinxx se je zgrudil po tleh in iz čela mu je začela teči kri. Jaz sem postala cela panična zato sem celo pozabila številko reševalcev. Potem me je Andy malo pomiril in mi povedal kaj bova naredila »ti pokliči reševalce jaz pa grem ta čas po kozarec vode da bo malo popil, prinesel bom tudi krpo da mu kri malo obriševa iz obraza. Zmenjeno?« pokimala sem in začela klicati reševalce. Nekdo se je oglasil in mi rekel »zdajle nemoremo vsi naši reševalci so na terenu zato lahko pridejo šele čez kakšno uro.« začela sem se dreti in postala sem kar malo histerična »kaj je z vami ali neveste da ima človek lahko pretres ali pa ga je treba šivati. Jaz ga nemoram kar tu gledati do takrat ko vi pridete!! Res ste slabo zorganizirani! No saj zakaj pa nepride kdo od vaših ljudi ki telefoirate ali pa kakšen zdravnik ali kaj takega? Saj vi se tudi spoznate na te stvari. Čene prav veliko sigurno več kot jaz. Zdaj pa da mi pridete sem zaradi mene tudi z čovnom če želite samo tukaj se mi pokažite!!!!!!!!!!!!!!« moški je za nekaj časa utihnil potem pa spregovoril »pride eden od naših rezervnih zdravnikov pri vas bo čez nekaj minut. Ammm kje ste že rekli da se nahajate?« hitro sem mu povedala potem pa je prekinil.
In res čez nekaj časa je bil tu že kombi iz njega pa je iztokpil nek mlad fant. Hitro sem mu odprla in mu pomagala dati Jinxxa v kombi. Potem pa je prišel še Ashley in rekel da greva midva z njima v bolnico. Fant je še nekaj delal Jinxxu potem pa rekel »ali bi lahko kdo od vaju vozil saj je bolnik kar v resnem stanju in bi ga jaz rad čimpreje oskrbel.« jaz sem takoj pokazala na Ashleya saj sama še nisem naredila izpita, no saj tudi če bi ga imela nebi šla voziti tega ogromnega kombija.

(bolnica)
Potem se je Ashley vsedel za volan in smo se odpeljali. Zelo dobro je vozil gledena to da je prvič peljal tako veliko stvar. Kmalu smo se pripeljali do bolnice. Z fantom sva hitro odprla vrata potem pa so prišli še drugi in Jinxxa odpeljali v operacijsko sobo. Z Ashleyem sva se vsedla na klopco in ravno ko je Ashley poklical fante so se te pojavili zraven naju. Začeli so naju zasliševati kot da bi bila na sodišču potem pa so končno dojeli da midva nič več neveva od njih. Kmalu je iz operacijske sobe prišla medicinska sestra in nam rekla »z vašim prijateljem bo vse vredu. Čelo smo mu zašili in mislimo da bo že danes lahko odšel domov in mislim da bi vi gospodična najbolje poskrbela zanj zato vam bomo več pojasnili kasneje.« spet sem malo zardela. Najmlajša sem in mi najbolj zaupa to je lepo slišati no saj sem punca zato bom verjetno jaz najbolje poskrbela zanj. No saj če pa misli da fantje niso sposobni se prekleto motiji. No mogoče imajo fantje kdaj kakšen butast izpad ali pa kakšne čudne zamisli a so vseeno dobri in zanesljivi fantje.
Čez kakšno uro je do mene prišel zdravnik in me prosil da grem z njim da mi da navodila. Hitro sem vstala in šla z njim. V sobi sem zagledala Jinxxa ki je imel na čelu kar velik šiv. Vzela sva neko kremo in tablete proti bolečinam če ga bo slučajno kaj bolelo potem pa sva odšla do fantov. Vsi so ga bili veseli malo so se pozdravljali potem pa smo se odpeljali domov. Ker smo bili že zelo lačni smo se zmenili da si naročimo hrano kar na dom. Naročili smo si za jest iz McDonalda in hrana je kar hitro prispela. Jedli smo potem pa smo se odpravili gledat film Ouija. Bil je res kul najbolj pa je bil všeč Jinxxu. Ker smo bili že zmatrani od tega v bolnici smo šli hmalu po filmu spat.

Jaz sem odšla v posteljo a kar nisemin nisem mogla zaspat zato sem se odločila da pokličem Andyja in da začneva pisati še eno pesem. Naslov sem ji že takoj izbrala Perfect Weapon. Kmalu je prišel Andy in začel sva pisati pesem. pisala sve jo celo noč. Ob zjutraj pa sva zaspala z napisano pesmijo.
"Perfect Weapon"

Rrrraaaaaaa!

Awake at night you focus
On everyone who's hurt you,
Then write a list of targets,
Your violent lack of virtue.

Leave us alone!
You're on your own!
Watch out!

We are breathin'
While you're sleepin'. Go (go!)
And leave us alone.
The liars cheatin',
Our hearts beatin'. Go (go!)
And now you're on your own.

Here's to your perfect weapon,
Crack bones with blind aggression,
Like birds whose wings are broken,
You live without direction.

Leave us alone!
You're on your own!

We are breathin'
While you're sleepin'. Go (go!)
And leave us alone.
The liars cheatin',
Our hearts beatin'. Go (go!)
And now you're on your own.

Go!
Go!
Go!
Go!
And now you're on your own!

Go!
Go!
And leave us alone!

We are breathin'
While you're sleepin'. Go (go!)
And leave us alone.
The liars cheatin',
Our hearts beatin'. Go (go!)
And now you're on your own.

********************************************************************************
No upam da je biu dost douk Next.
In upam da vam je biu Next ušeč.
22. avgust 2016
Next
22. avgust 2016
Next
22. avgust 2016
Next
22. avgust 2016
u214717
u214717
Next
23. avgust 2016
Hey to temo posvečam Lejm• in pa MaČek MuRii :3 ker res tko lepo težita. Prosm vaju da nehata ker vaju douk nemislm več prost pol bosta sam šla. No ja zdej pa h zgodbi.
********************************************************************************
21.DEL
*Andy*
Danes sem se zbudil šele ob 1 popoldne. Zakaj me ni nihče zbudil? Kaj pa vaje, jih niso imeli? Oblekel sem se v strgane hlače in majico brez rokavov potem pa sem šel dol.

Tam sem zagledal že vse tudi Lili. Vsi so me že čakali zato smo šli vadit. Danes nas je Raine samo poslušala, med vajami pa je ostalim pokazala besedilo pesmi Perfect Weapon. Spet so bili vsi navdušeni. Ko smo se malo pogovarjali o tej pesmi in o pesmi Coffin smo se zmenili da bomo tema pesmima čez 3 dni posneli še video posnetek. Zmenili smo se da se po vajah spomnimo kakšen video želimo zdaj pa bomo še malo vadili.
Ravno ko smo začeli z pesmijo Coffin je nekdo klical Lili. Ona se je oglasila in ko sem jo pogledal v obraz te ni pomenilo nič dobrega. Takoj ko je odložila smo jo vsi na enkrat vprašali kod je bil in kaj je želel. Ona pa nam je potem odgovorila »klical je tisti moški k si vas želi na svoji zabavi in rekel je da želi da bi že danes prišli na zabavo igrat saj jo je moral prestaviti zaradi službe. Rekla sem mu da pridemo že ob 5 zato moramo zdaj še hitro kaj zvaditi. Ker boste mogli igrati na zabavi vsaj 5 ur si izberite pesmi ki jih vsi poznate in jih znate zaigrati. Z videom pa se bomo ukvarjali jutri. Vsi bodite pripravljeni že ob pol petih da bomo pravočasno tam. Amm sem še kaj pozabila, aja ozvočenje je že pripravljeno. No zdaj pa hitro na delo in ti Raine boš nekaj pesmi pela in igrala z fanti ker si res super.« nikomur nič ni bilo jasno saj bo mogli imeti to zabavo šele čez par dni zato še nič nismo bili pripravljeni. Ko smo vse skupaj malo začeli razumeti smo naprej vadili, Raine pa je tačas odšla v svojo sobo.
*Raine*
Kaj že danes je zabava jaz pa niti za obleči nič nimam. Hitro sem vzela telefon in denarnico potem pa sem šla v bližnjo trgovino kjer so prodajali obleke.
Po celi trgovini sem iskala kaj bi lahko oblekla za zabavo. Končno sem našla nekaj oblekic ki so mi bile všeč potem pa sem jih šla probat. Odločila sem se za modro obleko ki mi je še najbolj pristajala. Potem pa sem se spomnila da rabim še lepe čevlje in kakšen nakit, ko sem še to našla sem odšla na blagajno in plačala. No z nakupom sem končala v kakšni uri.

Ko sem prišla do doma sem šla hitro v svojo sobo in si na lakirala nohte. Ravno ko sem stopila ven iz sobe me je vstavil Andy in me prosil da mu pomagam najti kaj za oblečt. Seveda sem šla z njim. Malo sem brskala po njegovi omari potem pa sem mu izbrala nekaj. Probal je in bil je super.

*Andy*
Po vajah in po tem ko smo se z fanti dogovorili kaj bomo igrali sem šel do svoje sobe in ker sem ravno tam zagledal Raine sem jo prosil če mi pomga nekaj najti za oblečt. Hitro mi je nakaj našla v zahvalo pa sem ji dal en strasten poljub. Potem pa sva šla dol kjer so bili že fantje in Lili. Še enkrat smo šli nekaj pesmi čez potem pa smo se pripravili za zabavo.
********************************************************************************
Upam da vam je blo zanimiv.
Kaj mislite da se bo zgodilo na zabavi?
Če dobim že dons 4 nexte bo dons nadaljevanje.
23. avgust 2016
nextt
23. avgust 2016
neeeext :***
23. avgust 2016
waaw
23. avgust 2016
Next
23. avgust 2016
u214265
u214265
Next
23. avgust 2016
Živjo punce še dons dobite Next koka sm oblubila
(pride čes kakšno urco)
23. avgust 2016
No obljubljen Next prihaja. Tega posvečam Kat.Somerhalder ker mi je dons res zlo pomagala hvala ti <333.
********************************************************************************
22.DEL
*Andy*
Čakali smo samo še Raine da se uredi ura pa je bila že 16.27 zato je bila Lili že zelo panična da ne bomo pravočasno prišli ker je bila ona res točna oseba. Končno je čez dve minuti prišla Raine, bila je res prekrasna v novi modri oblekici. Še obula se je potem pa smo odšli ven kjer nas je že zunaj čakala črna limuzina.
Pred nekim hotelom smo bili že čez pol ure. Poslovili smo se od voznika potem pa smo šli notri. Tam sta nas že pričakala moški in ženska ki sta nas najprej pozdravila. Potem pa sta nam predstavila še svojega sina ki je bil star toliko kot Raine.

Fant je bil zelo prijazen in dobro smo se ujeli z njim. Ko sta se šla fantova starša nekaj pogovarjat z Lili smo se mi še malo pozabavali potem pa se je zabava že začela.
*Raine*
Ko smo prišli na zabavo smo tam spoznali fanta po imenu Luke ki je res zelo kul in še luškan je. Tudi fantje so se dobro razumeli z njim ko pa smo mogli iti igrat sva se midva še naprej zabavala. Šla sva do bara in si tam naročila vsak en koktail potem pa sva šla za eno od mizic in sva od tam opazovala fante. Luke mi je povedal da on tudi igra v enem bendu Five Seconds Of Summer. Pokazal mi je še sliko na telefonu kjer so slikani.

Bili so res lušni zato sva se še malo pogovarjala o njegovi skupini. Kar na enkrat pa je do mene prišel Andy in mi rekel da bomo zdaj skupaj zapeli pesem Coffin. Šla sem z njim Luku pa sem rekla da se kmalu vrnem. Ko sem prišla na oder in vzela v roke svojo kitaro mi je postalo malo nerodno saj pred tako veliko množico še nisem nastopala. Začeli smo peti in bilo je res kul zato smo zaigrali skupaj še pesem Rebel Yell ker mi je Luke ravno prej rekel da jo tudi on pozna sem na mikrofon glasno rekla »zdaj bomo z fanti zaigrali še pesem Rebel Yell prosila pa da se nam pridruži na oder naš novi prijatelj Luke.« najprej je prav čudno gledal potem pa je končno prišel na oder. Dali so mu kitaro ker je imel moj bret Ashley s sabo še akustično potem pa smo začeli igrati. Res smo bili super in vsi so nam glasno ploskali. Fantje so še nekaj časa igrali midva z Lukom pa sva se pridružila množici ob plesanju.

(klikni GIF je!)
Ko so že končno vsi odšli smo se z fanti in Lukom še malo zabavali potem pa so se fantje na skrivaj nekaj zmenili. Nisem jih slišala a so mi kmalu pokazali kaj so želeli. Andy me je prijel v naročje in z fanti so me odnesli do bazena potem pa so vsi skočili v bazen. Jaz sem bila seveda še kar v Andyjevem naročju. Tako sem bila jezna nanje da sem jih začela tunkat. Zelo smo se zabavali še kakšno uro in pol potem pa je do nas prišla Lili in nam rekla da moramo iti domov saj imajo fantje zjutraj spet vaje.
Vsi smo bili žalostni ker je bilo že zabave konec. Ker pa smo se z Lukom še kdaj želeli videti smo si izmenjali telefonske številke potem pa smo se poslovili.
Pot domov se mi je zelo vlekla čeprav smo se ves čas pogovarjali. Ko smo prispeli pred hišo smo šli hitro vsi noter saj smo bili še čisto mokri. Šla sem v svojo sobo se hitro preoblekla in takoj zaspala.
********************************************************************************
Upam da je blo zanimiu.
No lepo spite ko boste šle spat.
<3333333
23. avgust 2016
Awwwww lukijaaa siii ukloplaaaaa awwwwww pikec moooooj <3333
Nexxxxxxxt♡♡♡♡♡♡♡
23. avgust 2016
Najprej hvala za posvečen Next. Ponavadi se za svoje bralce (in hkrati tudi prijatelje) postavim, če gre zadeva predaleč.
Odličen Next. NEXTTT
23. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani