Še en Next dons kokr sm oblubila!
********************************************************************************
14.DEL
*Andy*
Zjutraj sem se zbudil šele ob 10 a sem opazil da nisem jaz največji zaspanec ampak Raine. Roke je imela ovite okoli mojega vratu, glavo pa je imela na mojih rebrih. Počasi sem se ji izvil iz objema ter odšel dol na zajtrk. Tam so bili že vsi fantje ki so bili že pripravljeni da odidemo do moškega podpisat pogodbo. Hitro sem nekaj pojedel medtem pa je Ashley napisal Raine sporočilo »dobro jutro Raine z fanti smo odšli do moškega podpisat pogodbo. Kmalu se vrnemo in ti vse sporočimo. Prosim med tem ko nas ni si nič ne naredi saj nočemo da se ti kaj zgodi in bomo spet mogli v bolnico.«
Ravno ko je Ashley napisal sporočilo na listek in ga pustil na mizi sem jaz pojedel potem pa smo se odpeljali. Kmalu smo prišli do pisarne v kateri je delal tisti moški. Potrkali smo potem pa vstopili.
Sprejel nas je moški glas »dobrodošli fantje ste pripravljeni da podpišemo pogodbo za vsaj 1 leto za začetek?«

Mi smo se vsedli na kavč in se dogovarjali z moškim o pogodbi. Potem pa je moški po imenu Daniel rekel »no ali imaste novo pesem?« mi smo mu prikimali ter jo začeli igrati. Ko smo končali z pesmijo Goodbye Agony smo zaigrali še pesem Rebel Yell od Billyja Idola. Moški nam je ploskal ter je takoj želel podpisati pogodbo. Predlagal je da bi šli na turnejo že kar čez 14 dni mi pa smo bili seveda tako navdušeni da smo podpisali vse kar je Daniel predlagal. Ko smo se vse zmenili smo odšli domov.
Takoj ko smo se pripeljali na dvorišče sem stekel v hišo.
*Raine*
Ko sem se zjutraj zbudila v Andyjevi sobi sem najprej gledala kje so fantje. Šla sem v kuhinjo in jih klicala a nisem dobila odziva. Mislila sem že da se grejo spet kakšno igro potem pa sem na mizi opazila listek ki ga je napisal moj brat. Prebrala sem si ga potem pa sem od jeze začela razbijati krožnike, skodelice in vaze. Ob tla sem začela metati tudi lonce. Potem pa sem iz predala vzela nož ter si naredila spet nekaj zarez po rokah in še malo po nogah. No ni jih bilo tako malo in tudi kar globoke so bile.
Nekaj časa sem se tako rezala potem pa padla v nezavest.
Spet me je zbudil Andyjev glas.
*Andy*
Ko sem pritekel v hišo sem na tleh v kuhinji zagledal Raine. Videl sem da se je spet rezala in da je razbijala krožnike, skodelice in vaze. Po tleh so ležali tudi lonci in nekaj krvavih nožev. Hitro sem jo vzel v naročje ter jo probal spraviti k zavesti. Čez nekaj časa se je prebudila. Ko me je zagledala je začela jokati vstala je in odhitela do svoje sobe. Šel sem za njo a se je v sobo zaprla. Stal sem pred vrati sobe in slišal razbijanje ter jok. Spomnil sem se da imajo še ena vrata isti ključ in z njim sem drugega porinil ven ter odklenil ključavnico. Vstopil sem in tam zagledal razbito ogledalo.

Bilo je grozno stopil sem do Raine tel ji iz roke vzel košček stekla. Ko se je malo pomirila sem jo prosil da mi pove celotno zgodbo. Ko je končala me je objela ter spet planila v jok potem pa je še mene vprašala kaj smo se dogovorili z moškim. Povedal sem ji vse do malenkosti ko pa sem prišel do dela da čez 14 dni gremo je spet planila v jok in zato sem jo objel. Ko pa je bila že čisto pomirjena je v sobo pritekel Ashley in rekel Raine »z mamo je konec, srce ji je odpovedalo zaradi prevelikega napora v službi.« to je povedal z zelo tresočim glasom. Ko pa je pristopil do Raine in jo objel je ona spet planila v jok in še cel večer ni nehala jokati.
********************************************************************************
Koko se vam zdi?
Ali bo šla Raine z fanti na turnejo?
No lepo spite potem ko greste spat.
17. avgust 2016
u214265
u214265
Neext
17. avgust 2016
Next
17. avgust 2016
Hey moja BFF pise zlo dobro zgodbo mogoče vs zanima http://www.igre123.com/forum/tema/self-harm-no.-luke-hemmings-fanfiction/187577/3
zlo je dobra
17. avgust 2016
nekatere jo že berete
17. avgust 2016
Anja.... ta oglas ti vračam ker sem že na začetku k sm začela pisat zgodbo rekla da brez oglašvanja -.- sicr je pa fanfic od 5sos
ODLOMEK:
»Vrgli so me iz šole.« sem rekla in stekla v sobo in se zaklenila. Padla sem v jok. V predalu sem našla nož in si naredila kratko, ampak globoko zarezo. Celo popoldne sem preživela v sobi z močno bolečino v roki, dokler ni ob približno devetih zvečer prišla mama in potrkala na moja vrata. »Hej, ljubica. Si notri?« me je vprašala zaskrbljeno. »Da.« sem ji odgovorila objokana. »Bi se pogovorili?« me je vprašala, še vedno je bila zaskrbljena. »Da, samo malo.« Poiskala sem jopico, da bi skrila porezane roke in šla do vrat.

LINK:
http://www.igre123.com/forum/tema/self-harm-no.-luke-hemmings-fanfiction/187577/1
17. avgust 2016
neext
18. avgust 2016
Next x'D ♡
18. avgust 2016
Prihaja now NEXTTTTTTTTT!!!!! Jej! No upam da ste tut vi veseli ker js že komi čakam da neham nakladat kle in vam začnem pisat zgodbo tko da gremo na naš 15.del (omg pr 15 smo že!) zgodbe!
https://cr4re.com/image/NextIcon.gif
********************************************************************************
15.DEL
*Andy*
Zjutraj me je zbudil jok ki je prihajal iz Rainine sobe. Šel sem do vrat in potrkal. Zaslišal sem glas »kar vstopi« potem pa sem odprl vrata in šel do Raine k je sedela na postelji. Vprašal sem jo če še kar joka zaradi mame ona pa je prikimala in rekla »ja jokam zaradi mame in še nekaj je ......« nisem vedel zaradi česa še joče zato sem jo previdno vprašal »kaj pa je še tako hudega da je vredno tvojih solz???«. Malo je posmrkala potem pa odgovorila »z Ashleyjem sva očeta vprašala če grem lahko z vami na turnejo in je rekel da ne ker sem še premlada. No saj se mi je kar zdelo da nebo dovolil nikoli nisva z Ashlyjem smela nikamor razen če ga je mami uspelo prepričati. Ampak zdaj mame ni.... in zdaj nemorem z vami.« objel sem jo in ji rekel »poklicali te bomo vsako jutro in vsak večer lahko tudi vsako popoldne. Ko bo kaj časa te pridemo tudi obiskat. Prav?« pokimala je potem pa me močno objela. Potem pa me uprašala »ali potem že jutri zjutraj greste?« jaz pa sem žalostno prikimal ter jo poljubil. Zelo se mi je smilila ker je tako trpela potem pa sem predlagal če grava na sprehot. Strinjala se je. Šla sva dol in tam fantom povedala da greva na sprehod.
Sprehajala sva se po mestu ko pa sva šla mimo kavarne sva si kupila rogličke in jih po poti proti domu jedla. Nekaj sav jih pustila tudi za fante. Ko pa sva prišla domov fantov ni bilo. Kam so šli? Nič nama ni bilo jasno, klicala sva jih a se niso javili. Ko pa sva vstopila v kuhinjo so naju fantje prestrašili ter zaupili »že danes odletimo v London!« bil sem presenečen še Raine me je prav čudno pogledala a danes za spremembo ni odtekla v sobo. Potem pa je spregovorila »no potem pa hitro pakirat fantje za kosilo bom jaz poskrbela da neboste lačni preden greste« potem pa me je Ashley popravil »gremo! Tudi ti greš z nami očeta sem prepričal in kar se kosila tiče na pico bomo šli«. Kaj Raine gre z nami juhu tako sem bil vesel da sem spet pred vsemi objel Raine čeprav se najprej nisem zavedal.
*Raine*
ko sva z Andyjem prišla iz sprehoda so naju fantje presenetili in nama povedali da grejo fantje že danes v london potem pa so presenetili še z novico da grem jaz z njimi. Bila sem tako vesela da bi najraje celemu svetu to povedala. Hitro sem tekla v sobo in začela pakirati, z sabo moram uzeti dovolj stvari za nekaj mesecev. Ko sem spkirala sem imela 2 nabito povna kovčka.
https://data.whicdn.com/images/56854902/tumblr_mjq10hdfZo1rv8zwoo1_500_large.jpg
https://data.whicdn.com/images/65539970/large.jpg
ko sem že vse spakirala sem se spomnila da moramše nekaj obleči za na pot.
Odločila sem seza nekaj preprostega in vseeno lepega.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/75/38/80/753880b83d411ebcde53ad299212d93f.jpg
Ko sem se oblekla sem si naredila še lepo frizuro in make up.
https://www.lovethispic.com/uploaded_images/77409-Braid-Hairstyle.jpg

Ravno ko sem se uredira je na vrata potrakl Jinxx in mi rekel da je za jest potem pa gremo na letališče. Hitro sem šla dol in se pridružila fantom ki so že jedli.
********************************************************************************
Jutr zutri bo nov Next ker sem mi zdele že zlo mudi.
Aja pa oprostie če bo kakšna napaka.
Čaw
18. avgust 2016
oprostite se za like
18. avgust 2016
u214265
u214265
Next
18. avgust 2016
Next
18. avgust 2016
u214717
u214717
Next
18. avgust 2016
Prihaja now NEXTTTTTTTTT!!!!! Jej! No upam da ste tut vi veseli ker js že komi čakam da neham nakladat kle in vam začnem pisat zgodbo tko da gremo na naš 15.del (omg pr 15 smo že!) zgodbe!

********************************************************************************
15.DEL
*Andy*
Zjutraj me je zbudil jok ki je prihajal iz Rainine sobe. Šel sem do vrat in potrkal. Zaslišal sem glas »kar vstopi« potem pa sem odprl vrata in šel do Raine k je sedela na postelji. Vprašal sem jo če še kar joka zaradi mame ona pa je prikimala in rekla »ja jokam zaradi mame in še nekaj je ......« nisem vedel zaradi česa še joče zato sem jo previdno vprašal »kaj pa je še tako hudega da je vredno tvojih solz???«. Malo je posmrkala potem pa odgovorila »z Ashleyjem sva očeta vprašala če grem lahko z vami na turnejo in je rekel da ne ker sem še premlada. No saj se mi je kar zdelo da nebo dovolil nikoli nisva z Ashlyjem smela nikamor razen če ga je mami uspelo prepričati. Ampak zdaj mame ni.... in zdaj ne morem z vami.« objel sem jo in ji rekel »poklicali te bomo vsako jutro in vsak večer lahko tudi vsako popoldne. Ko bo kaj časa te pridemo tudi obiskat. Prav?« pokimala je potem pa me močno objela. Potem pa me vprašala »ali potem že jutri zjutraj greste?« jaz pa sem žalostno prikimal ter jo poljubil. Zelo se mi je smilila ker je tako trpela potem pa sem predlagal če greva na sprehod. Strinjala se je. Šla sva dol in tam fantom povedala da greva na sprehod.
Sprehajala sva se po mestu ko pa sva šla mimo kavarne sva si kupila rogličke in jih po poti proti domu jedla. Nekaj sva jih pustila tudi za fante. Ko pa sva prišla domov fantov ni bilo. Kam so šli? Nič nama ni bilo jasno, klicala sva jih a se niso javili. Ko pa sva vstopila v kuhinjo so naju fantje prestrašili ter zavpili »že danes odletimo v London!« bil sem presenečen še Raine me je prav čudno pogledala a danes za spremembo ni odtekla v sobo. Potem pa je spregovorila »no potem pa hitro pakirat fantje za kosilo bom jaz poskrbela da ne boste lačni preden greste« potem pa me je Ashley popravil »gremo! Tudi ti greš z nami očeta sem prepričal in kar se kosila tiče na pico bomo šli«. Kaj Raine gre z nami juhu tako sem bil vesel da sem spet pred vsemi objel Raine čeprav se najprej nisem zavedal.
*Raine*
ko sva z Andyjem prišla iz sprehoda so naju fantje presenetili in nama povedali da grejo fantje že danes v London potem pa so presenetili še z novico da grem jaz z njimi. Bila sem tako vesela da bi najraje celemu svetu to povedala. Hitro sem tekla v sobo in začela pakirati, z sabo moram vzeti dovolj stvari za nekaj mesecev. Ko sem spakirala sem imela 2 nabito polna kovčka.


ko sem že vse spakirala sem se spomnila da moram še nekaj obleči za na pot.
Odločila sem se za nekaj preprostega in vseeno lepega.

Ko sem se oblekla sem si naredila še lepo frizuro in make up.


Ravno ko sem se uredira je na vrata potrakl Jinxx in mi rekel da je za jest potem pa gremo na letališče. Hitro sem šla dol in se pridružila fantom ki so že jedli.
********************************************************************************
Jutr zutri bo nov Next ker sem mi zdele že zlo mudi.
Aja pa oprostie če bo kakšna napaka.
Čaw

to sm zdej popravla pa nardila tko da se bojo slike vidle
18. avgust 2016
u214717
u214717
Next
18. avgust 2016
Next
18. avgust 2016
Dobro jutro ljudje. (spet moje nakladanje hahahah). Kako ste? Js sm uredu za vs pa na žalost nevem loh napišete kako ste hahahah. Upam da ste se naspale ker js se nism glih tko da upam da se je usaj kdo med vami. No mislm da sm za enkrat dost nakladala zdej pa na Next!!!!!!!
********************************************************************************
16.DEL
*Raine*
Na letališče smo prispeli 1 eno uro pred našim letom. Zelo sem bila že nestrpna ker sem komaj čakala da vzletimo. Šli smo po karte ki nam jih je zrihtal Daniel. Potem pa smo šli v vrsto da so nas pregledali če nimamo kakšnih pištol in tega sranja. Vse je bilo vredu potem pa smo se počasi pomaknili do letala.
Ko smo vstopili nas je pozdrvila stevardesa in nam pokazala kje sedimo. Imeli smo zaseben prostor kjer smo lahko sami uživali in si naročili kar smo želeli. Nekaj časa smo bili na letalu potem pa smo vzleteli.

Po poti sem fante uprašala če že vejo kam bomo šli še potem ko bodo v Londonu opravili. Povedali so mi da gremo še v Sidney, New York, Pariz, Boston, San Diego umes bomo šli tudi v Los Angeles pogledat očeta potem pa bomo šli še v Hong Kong, Dunaj, šli pa bomo tudi na Hawaje in na Tenerife. Ko sem slišala vse to kam vse bomo šli sem skoraj počila od veselja.

Nekaj časa smo bili tiho zato so meni šla po glavi samo mesta v katera bomo šli. Pogledala sem Ashleya ki je strmel v okno zato sem čez okno pogledala še jaz. Pogled je bil prekrasen.


Še nekaj časa sem stermela v okno z slušalkami v ušesih potem pa sem zaspala.
Zbudil me je Andyjev poljub potem pa sem si iz ušes vzela slušalki in slišala fante ki so mi rekli »Raine kmalu bomo pristali« pokimala sem jim ter se pripravila na pristanek.

Pristali smo nežno. Potem pa smo se izkrcali ter odšli po svoje kovčke na postajo. Vsi smo že našli svoje kovčke razen Christian ni našel enega svojih kovčkov v karerem je imel svoje najljubše bobnarske palčke. Zaradi tega je naredil celo paniko nakoncu pa so mu le našli kovček. Najprej ga je odprl in pogledal svoje palčke če so uredu in jih objel.Vsi smo se mu smejali potem pa smo šli iskat našega voznika. Kmalu smo ga našli na tablici je imel naisana naša imena zato smo pristopili do njega. Odpeljal nas je do črne limuzine katera je bila res ogromna.

Vstopili smo noter ter se odpeljali. Pripeljal nas je do ogromne in lepe vile z bazenom.

Poslovili smo se od voznika in vstopili v vilo bila je res prečudovita. Na sobah so bili napisi naših imen kar pomeni da so nam sobe že izbrali. Ko sem zagledala vrata z mojim imenom sem jih hitro odprla in osupnila od lepote.

Ravno je bil večer zato sem iz sobe videla mesto. Odložila sem kvčke se vlegla na posteljo ter zaspala.
********************************************************************************
Upam da vam je bil ta del zanimiu.
No čaw.
Rada vs mam!
19. avgust 2016
(tm k piše London kliknte gor ker je GIF)
19. avgust 2016
nextttttttttttt svetovno pišeššššš
19. avgust 2016
u214265
u214265
Next
19. avgust 2016
u214717
u214717
Next
19. avgust 2016
Next
19. avgust 2016
Hey spet Next. Ta Next posvečam ❊ᑭᗩᖇTY❊. Če hočte lohka pošlete kakšno dobro slikco od BVB al pa Andyja.

(klikni!)
********************************************************************************
17.DEL
*Raine*
Zjutraj sem šla zbudit Andyja da bi šla skupaj na zajtrk. Ko sem vstopila v njegovo sobo sem se najprej razgledala po njej saj je bila prelepa.

Ker je bil on še v postelji sem zlezla k njemu ga poljubila potem pa sva vstala in šla dol. Ker še nisem bila v kuhinji me je tudi njena lepota presenetila.

Pozdravila sva fante ki so že zajtrkovali ter sva se usedla zraven njih. Jedli smo potem pa sem jaz vprašala »kdaj imaste danes vaje?« Jinixx pa je odgovoril »čez pol ure v 2. nadstropju poslušat nas pride tudi Daniel s sabo pa bo pripeljal tudi našo učiteljico petja.«
Čez točno pol ure sta prišla Daniel in neka ženska Lili.

To je bila Lili zelo lepa je bila. Ko pa sem pogledala svojega brata sem opazila da mu je postala všeč in da mu bodo oči vn padle. On se takoj zaljubi v žensko a ona ga ne prenaša prav dolgo tako je bilo tudi z tisto v klubu. Ko so se fantje predstavili Lili sem se ji še jaz »živjo jaz sem Raine sem sestra Ashleya in me veseli da nebom med njimi edina ženska.« zasmejala se je in me vprašala če imam rada pse seveda sem ji pokimala in se nasmehnila saj sem jih res oboževala. Potem pa je Lili zažvižgala in k nam je pritekla Avstralska ovčarka.

Takoj sem jo začela božat potem pa mi je Lili rekla »no mislim da boš ti med vajami skrbela za njo saj se dobro ujameta« tako sem bila vesela da bom ob sebi imela psa ravno takšnega kot sem si ga vedno želela. Potem pa so fantje odšli na vaje midve z psičko Aisho pa sva šli v mojo sobo.
Ko so fantje z vajami končali sem jih šla poiskat da vidim kako jim je šlo in ker me je zanimalo kakšna je pa soba v kateri bodo vadili. Z Aisho sva šli po stopnicah gor in prišle sva do sobe z balkonom kjer so bili fantje in Lili.
*Andy*
Danes je Dainel k nam pripeljal našo učitelico petja ki nam bo pomagala pri petju, igranju, pisanju pesmi, snemanju in ki bo z nami hodila na koncerte. S sabo je pripeljala še psičko Aisho ki je bila res pridna in ljubka. Z našo učiteljico smo se zmenili kaj bomo igrali na jutrišnjem nastopu. Tam bo veliko radiev, televizij in fotografov zato se ne smemo zmesti. Ravno ko smo se že hoteli posloviti je prišla Raine in nas prosila da še njej nekaj zaigramo. Zaigrali smo ji pesem Goodbye Agony saj jo je ona napisala ko pa smo pesem odigrali smo jo prosili če bi lahko spet napisala kakšno pesem. Strinjala se je potem pa smo se poslovili.
*Raine*
Ko sva z Aisho prišli k fantom in Lili so mi zaigrali Goodbye Agony potem pa so me prosili če lahko napišem še eno pesem seveda sem se strinjala zato sem ko sta Lili in Aisha šli odšla v svojo sobo. Tam se se vsedla na posteljo in začela sestavljati pesem. Ko sem nekaj besedila napisala sem vzela v roke še svojo kitaro ter pisala še note. Kmalu zatem pa sem zaspala.
********************************************************************************
No mislm da je to za dons dovol. Jutr dobite now Next!
19. avgust 2016
u214210
u214210
Next
19. avgust 2016
u214717
u214717
Next>2
19. avgust 2016
Next
19. avgust 2016
Next
19. avgust 2016
u214265
u214265
Next
19. avgust 2016
Next
19. avgust 2016
Next
20. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani