Kullll nexttt
13. avgust 2016
nexttt
13. avgust 2016
nexxt
13. avgust 2016
Next!!!
13. avgust 2016
nexxt wow
14. avgust 2016
Ojla spet sm js z novim nextom.
Uživajte ob branju!
*******************************************************************************
10.DEL
*Andy*
Ko sem se danes zbudil sem odšel takoj do Rainine sobe da bi pogledal če je z njo vse vredu. Ko sem vstopil v sobo je še spala zato je nisem zbudil samo usedel sem se na stol in jo opazoval.
Ko se je zbudila se me je kar malo ustrašila. Ko pa je dojela da sem v njeni sobi me je najprej močno poljubila. Po nekaj poljubih sva odšla v kuhinjo in začela jesti zajtrk. Med zajtrkom so se nama pridružili še fantje Jinxx pa nama je še rekel »ali bosta lahko danes dokončala vajino pesem saj jo moramo še zvaditi, jo posneti in jo pokazati moškemu ki nas bi naredil slavne«. Jaz sem prikimal Raine pa je zavila z očmi in odšla v svojo sobo. Hotel sem za njo a me je Ashley ustavil in mi rekel » pusti jo malo samo da se pomiri.« jaz pa sem zakričal »ne nebom ker se bo spet začela rezat in spet bo preveč kadila ravno sem jo malo odvadil kajenja!« fantje so me najprej čudno gledali ker verjetno tega še niso vedeli jaz pa sem odšel do Rainine sobe ter jo zagledal da se spet reže ter zraven joka. Eno roko je imela že čisto porezano zdaj pa si je začela rezati še drugo roko.

Pristopil sem do nje ter ji počasi vzel nožek. Ona pa se je obrnila na drugo stran dala glavo na polšter ter panila še v večji jok. Ulegel sem se poleg nje in jo objel. Ko sem jo imel nekaj časa v obemu je nehala jokati in se obrnila proti meni. Nekaj časa sva se samo gledala potem pa sem jaz spregovoril »si uredu?« ona pa je odkimala. Objel sem jo tako pa sva zaspala čeprav je bila ura šele 11 dopoldne.
Ko sem se zbudil sem jo zagledal kako je že napredovala z pisanjem pesmi. Vstal sem iz postelje in pokazala mi jo je. Pesem se mi je zdela super tudi naslov ji je Raine že izbrala. Pesmi je dala naslov Goodbye Agony.

"Goodbye Agony"

Heaven's gone, the battle's won
I had to say goodbye
Lived and learned from every fable
Written by your mind
And I wonder how to move on
From all I had inside
Place my cards upon the table
In blood I draw the line
I've given all my pride

Living a life of misery
Always there, just underneath
Haunting me, quietly alone
It’s killing me, killing me
Dead and gone, what's done is done
You were all I had become
I'm letting go of what I once believed
So goodbye agony

I watch the stars and setting suns
As the years are passing by
I never knew that hope was fatal
Until I looked it in the eye
And now I'm not sure I am able
To reach the other side
Casting out the light

Living a life of misery
Always there, just underneath
Haunting me, quietly alone
It’s killing me, killing me
Dead and gone, what's done is done
You were all I had become
I'm letting go of what I once believed
So goodbye agony
Goodbye agony

Not alone in forgiving
The faithful and the blind
Innocence is forsaken
I leave 'em all behind
And then I see that even angels never die

Living a life of misery
Always there, just underneath
Haunting me, quietly alone
It’s killing me, killing me
Dead and gone, what's done is done
You were all I had become
I'm letting go of what I once believed
So goodbye agony
Goodbye agony
Goodbye agony

Takšno je bilo besedilo pesmi ko sem si ga nekajkrat prebral sva ga šla pokazat fantom. Seveda je bila tudi njim pesem všeč zato smo šli v sobo kjer smo imeli ponavadi vaje in tam smo jo začeli igrati. Pesem je bila res napisana ravno za nas, bila je SUPER! Odšel sem do Raine in jo objel potem pa smo se ji z fanti še skupaj zahvalili.
Po vajah smo bili že res lačni saj je bila ura že 2 popoldne. Ker si skuhati nismo mogli nič ker od včerajšnjih Raininih nakupov nič nimamo kar bi lahko skuhali smo se odločili da gremo na pico.
V gostilni v kateri smo bili je Ashley ogledal eno dekle in jo prosil za telefonsko. Ker je bila punca tudi rokerka se je seveda malo zaljubila v našega Ashleya in mu dala svojo številko.
Ko smo hodili domov si je Ashley pisal s punco za katero še mi nepoznamo imena. Z njo si je pisal med vajami in še med večerjo. Cel dan se je pogovarjal z njo, mi z fanti in Raine pa smo razmišljali kakšen bi bil naš video za novo pesem Goodbye Agony, ko smo dobili idejo je bilo že pozno zato smo odšli spat. Jaz sem se poslovil od Raine in jo poljubil za lahko noč potem pa sem šel še sam spat.
********************************************************************************
Upam da vam je biu ta del zanimiv.
No lepo spite! Aja pa oprostite da sm tok pozn nov del objavla pač me ceu dan ni blo doma in sm mogla še use napisat. Nočko.
14. avgust 2016
Kulll si to napisala.... x'D a si je še kdo zraven pev pesem k je prou besedilo a sm edina cx?
14. avgust 2016
Pa nexttttt
14. avgust 2016
neext pesem je res super
15. avgust 2016
Next
15. avgust 2016
Živjo res še enkrat se opravičujem za učeri ker sm tok pozn objavla Next.
********************************************************************************
11.DEL
*Raine*
Zjutraj me je zbudil zvok kitare in bobnov zato sem odšla v sobo iz katere so prihajali zvoki. Opazila sem da fantje že vadijo novo pesem. Ko so igrali me niso opazili, ko pa so končali s pesijo sem jih pozdravila. Ko pa so me zagledali so vsi začeli strmeti vame. Nič mi ni bilo jasno potem pa sem pogledala kaj imam oblečeno in opazila sem da sem prišla v modrcu in gatah. Postala sem čisto rdeča potem pa sem hitro šla v svojo sobo se obleči v majico in kratke hlače, kasneje pa sem spet šla dol h fantom. Še enkrat sem jih pozdravila oni pa mene, potem pa sem spregovorila »kdaj posnamete pesem?« Andy pa mi je odgovoril »mislili smo da bi jo šli posnet danes ti pa bi šla lahko z nami če želiš saj si ti napisala pesem.« Seveda sem prikimala potem pa predlagala »no kaj če bi šli zdaj jest zajtrk jaz sem že prekleto lačna«. Potem pa smo z fanti odšli na zajtrk. Ashleyu je ves čas piskal telefon ker mu je punca pisala sporočila. Imela sem ga že dovolj zato sem mu vzela telefon in mu ga odnesla v hladilnik kjer nebi slišali piskanje telefona. Nevem zakaj točno sem ga dala v hladilnik in kako mi je to prišlo na misel ampak vesela sem bila da smo zdaj lahko umiru pojedli.
Po zajtrku smo šli do studija v katerem je delal Andyjev znanec. Povedali smo mu kaj želimo in kakšen video spot bi naredili potem pa smo šli snemat.
*Andy*
Danes smo že zgodaj začeli z vajami in zaradi taga smo zbudili Raine. Prišla nas je pogledat ko pa smo z fanti opazili da je samo v spodnjem perilu so nam skoraj vsem oči ven padle ker je bila res sexy. Ko pa je še sama opazila da je v spodnjicah in modrcu je tekla v svojo sobo ter se preoblekla potem pa je spet prišla dol k nam. Še dvakrat smo zaigrali pesem Goodbye Agony potem pa smo odšli na zajtrk. Ker je imela Raine Ashleyevega telefona že dovolj ga je nesla v hladilnik mi pa smo se smejali.
Ko smo pojedeli smo odšli do mojega znanca ki je imel svoj studio in tam začeli snemati pesem. Najprej smo posneli naše igranje ko pa smo bili zadovolni z zvokom smo se odpravili še na snemanje videa.
Raine je pomagala mojemu znancu Zacu urejati kamere ter mikrofone mi pa smo peli ter igrali Raine nas je tudi slikala med snemanjem in nas objavila na internet.to so slike iz snemanja.
Ko smo vse dokončali sta prišla še fant in punca ki bosta sodelovala v videu potem pa smo posneli še njiju. Ko smo vse posneli smo šli mi domov Zac pa nam bo poslal video ko ga uredi.Doma smo se pogovarjali o naši novi pesmi ki bo kmalu objavljena. Vsi smo že komaj čakali kdaj nam bo Zac poslal video da ga lahko pogledamo potem pa objavimo. Zelo smo bili nestrpni zato smo odšli v dnevno sobo ter začeli gledat film. Gledali smo Gospodarja Prstanov čeprav smo ga bili že vsi naveličani. Proti koncu filma pa nam je Zac poslal video.
Ko smo si ga ogledali smo bili zelo presenečeni da je Zac to naredil kot smo si želeli. Ko smo parkrat pogledali video smo ga še objavili.

Tako sem bil vesel za vse da sem pred usemi poljubil Raine čeprav se tega na začetku še niti zavedal nisem. Potem me je poljubila še ona fantje pa so naju pustili ter gledali do konca film midva pa sva se odtihotapila v mojo sobo ter se tam naprej poljubljala potem pa zaspala.
********************************************************************************
Upam da je biu ta del dober.
Aja in vem da še ni dovolj nextov ampak ta Next pošiljam kot opravičilo za učerajšnje zamujanje.
Adijo.
15. avgust 2016
Kulll nexttttt
15. avgust 2016
Next
15. avgust 2016
super nexxt
15. avgust 2016
Next
15. avgust 2016
neeext top
16. avgust 2016
u214991
u214991
Next
16. avgust 2016
Živjo spet Next. Punce mam uprašanje za vas a lahko še komu poveste za to zgodbo da bi bilo več bralcev??? Hvala če boste to naredile.
Ta Next posvečam F4113N 4N631 ki je res kul oseba.
********************************************************************************
12.DEL
*Andy*
Zjutraj me je zbudila Raine že ob pol sedmih, ko je udrla v mojo sobo in začela na ves glas vpiti da ima video že 2.miljona ogledov. Jaz sem jo čudno pogledal potem pa jo potegnil na posteljo in jo poljubljal.
Poljubljala sva se 10 minut potem pa se je Raine ustavila in šla proti mojemu vratu ter mi začela delati love bite. Naredila mi jih je po celem vratu potem pa sem jaz še njej naredil nekaj love bitov.
Tako sva se poljubljala do devetih potem pa je nekdo potrkal na vrata. Bil je Ashley ki je bi čisto iz sebe. Poklical je Raine na hodnik da bi ji lahko nekaj povedal. Jaz sem počakal v sobi, ko pa sta končala z pogovorom je Raine čisto objokana prišla v sobo in mi priletela v objem. Nekaj časa je imela glavo na moji rami potem pa mi je rekla »mama je v bolnici, danes v službi je padla na tla in z glavo butnila ob omaro do zdaj se še ni zbudila zato jo bova šla ob desetih z Ashlyjem pogledat.« zasmilila se mi je zato sem jo poljubil na čelo potem pa sva odšla dol na zajtrk kjer so fantje že jedli. Vse je bilo tiho nobeden ni nič govoril zato sem bil tiho tudi jaz. Ko pa smo pojedli je Ashley rekel »fantje midva z Raine greva v bolnico pogledat mamo ko pa se vrneva bomo imeli vaje.«
*Raine*
Danes sem že zgodaj zbudila Andyja ker sem opazila da ima nov video že 2.miljona ogledov. Potem pa sva se do devetih poljubljala na vrat pa sem mu naredila tudi nekaj love bitov. Potem pa je v sobo prišel moj brat Ashley in me poklical na hodnik. Tam pa mi je rekel »pred petimi minutami me je klical oče in mi povedal da je mama v bolnici saj je kar na enkrat padla na tla in se udarila ob rob omare. Zdaj je v bolnici in še spi zato jo greva kasneje pogledat. Vredu ?« najprej mi nič ni bilo jasno saj je bilo to vse tako hitro zato sem mu samo pokimala ter šla čisto objokana nazaj v sobo.
Tam me je Andy objel potem pa sem mu vse povedala. Še nekaj časa sva si bila v objemu potem pa sva šla na zajtrk. Tam so bili že fantje ki so v tišini jedli midva pa sva se jim pridružila. Ko smo vse pojedli sva se z Ashlyjem odpravila v bolnico kjer je bila mama.
Prišla sva v sobo ter tam zagledala že očeta ki je sedel na postelji ter opazoval mamo. Pristopila sva k njemu ter ga objela. Zadnje čase staršev že dolgo nisem videla saj oče dela v službi kjer lahko tam tudi prespi če želi zato če tudi se vrne domov ga ne vidim ker že spim zjutraj pa spet zelo zgodaj gre. Mama pa dela v hotelu kjer ima svojo sobo v kateri lahko prenoči. Ker pa je zdaj največ gostov se ne vrne k nam v hišo in jo zato ne vidim.
Ko sta šla oče in Ashley ven da se nekaj zmenita sem jaz ostala z mamo ter se nekaj časa pogovarjala z njo čeprav nisem vedela če me sploh sliši. Ko sem jo dalj časa opazovala se mi je kar zvrtelo potem pa sem padla na tla.
Zbudil me je glas »Raine, Raine si vredu???« ne vem kdo je bil nič se nisem spomnila razen da se mi je zvrtelo in sem padla na tla. Opazila sem da sem na postelji in da je okoli mene 5 fantov ki nisem vedela kdo so zato so se mi predstavili. Ashley naj bi bil moj brat, enega fanta pa naj bi ga jaz klicala Andy čeprav mu je v resnici ime Andrew. Potem pa so bili še Cristian oziroma CC tako so ga klicali, eden je bil Jinxx v resnici mu je bilo ime Jeremy in še Jake. Vsi so bili prijazni do mene.

to so tisti fantje ki se jih še kar ne spomnim.
Potem pa je v sobo prišel še neki moški ki naj bi bil moj oče. Nekaj časa smo se pogovarjali potem pa sem zaspala.
*Andy*
Raine in Ashley sta šla danes v bolnico pogledat mamo tam pa se je Raine zvrtelo in zdaj se nas ne spomni. Res ne vem kaj bomo zdaj niti ne vem če me bo še ljubila kot včasih. Medtem ko sem razmišljal kaj bo z Raine je v mojo sobo prišel Jinxx in mi rekel »lahko noč« jaz pa sem mu pokimal ter se ulegel na posteljo ter še celo noč razmišljal o Raine. Ker nisem mogel spati sem se slikal ter sliko poslal Raine ter čakal da mi odpiše.
pod sliko pa sem ji napisal »Pogrešam te
Med tem ko sem čakal da bi odpisala pa sem zaspal.
********************************************************************************
Kaj mislite da se bo zgodil z mamo in Raine?
Ali se bo Raine česa spomnila?
No adijo.
16. avgust 2016
Nexttt cx pa loh na moj profil koperaš link fanfica če bo kej več bralcov (;
16. avgust 2016
Ok hvala
16. avgust 2016
neext
16. avgust 2016
neeext mislim,da se bo pol enkrat spomnala
16. avgust 2016
Next nwm se bom stila presenetit
17. avgust 2016
Next
17. avgust 2016
Živjo punce! Next je tu!
Ta del posvečam Urša Fannemel.
********************************************************************************
13.DEL
*Raine*
Ko sem se zjutraj zbudila sem se spomnila da sem v bolnici. Dolg čas mi je bilo zato sem šla na telefon in zagledala da imam neprebrano sporočilo. Odprla sem ga in opazila sliko Andyja. Bil je tako lep pod sliko pa je napisal »Pogrešam Te!«
Še nekaj časa sem opazovala to prelepo sliko potem pa je v sobo prišla sestra in me spraševala če se že česa spomnim. Jaz pa sem ji povedala stvari ki se jih spomnim »ammm vem da imam brata Ashleya in očeta, mama pa je tudi v bolnici ker je padla na tla. Moj brat Ashley ima zdaj svoj band z fanti. Ammmm bobnarju je ime Cristian, v bandu sta še kitarista Jake in Jinxx, pevcu pa je ime Andrew jaz pa ga kličem Andy. Veste v Andyja sem se kar malo zaljubila......« one kaj sem rekla ravno ko to rečem vstopi v sobo Andy in ostali fantje. Verjetno so vse slišali. Jaz pa bi se najraje pogreznila v zemljo ker mi je bilo tako nerodno. Fantje so se zasmejali Andy pa je tako kot jaz zardel. Potem pa je sestra rekla »mislim da greš danes že lahko domov saj se že veliko spomniš. Prosim pa da se po rokah več ne režeš saj lahko dobiš kakšno okužbo ali pa si prerežeš žilo.« jaz pa sem ji prikimala in obljubila da se nebom več rezala.
Po zadnjem pregledu sem lahko odšla domov saj je tudi zdravnik to dovolil. Z fanti sem se odpeljala domov tam pa me je čakalo presenečenje. Fantje so mi kupili novo kitaro! Takšno sem si vedno želela. Ogledala sem si jo potem pa je Ashley spregovoril »z fanti smo razmišljali da bi ti v zahvalo ker nam pišeš tako uspešne pesmi kupili kitaro kakršno si si jo že vedno želela.«

moja nova kitara.
*Andy*
Danes smo šli spet do Raine. V sobo smo vstopili ravno ko je sestri rekla da sem ji jaz ušeč. No saj to že vem samo pred fanti mi je bilo nerodno ker me bodo spet ves čas zajbavali.
Zdravnik in sestra sta dovolila da gre danes Raine že lahko domov zato smo jo po zadnjem pregledu odpeljali iz bolnice. Doma smo ji z fanti pripravili presenečenje ker nam je napisala že 2 pesmi ki sta bili zelo uspešni. Ashley je rekel da si že nekaj let želi kitare z rebrom zato smo ji takšno kupili. Zelo je bila vesela ko jo je zagledala. Ko se nam je nekaj časa zahvaljevala sem jaz predlagal »no gremo zdaj kaj zaigrat skupaj???« vsi smo se strinjali potem pa smo zaigrali pesem ki smo jo vsi poznali od Billyja Idola, Rebel Yell. Ko smo jo odigrali sem fantom predlagal da lahko jutri moškemu ki nam bo pomagal pri karjeri zaigramo tudi to pesem. Fantje so se strinjali z idejo Raine pa je odložila kitaro ter odšla v svojo sobo. Spet sem malo počakal potem pa sem šel do nje. V sobi je spet jokala rezala se pa še ni. No saj je obljubila sestri da se nebo samo še vseeno me je bilo strah da bi se spet začela. Stisnil sem jo k sebi ona pa mene. Tako sva si bila v objemu kakšnih deset minut potem pa sva šla nazaj k fantom. Oni so gledali film midva pa sva se jim pridružila.
Po koncu filma smo šli spat. Ker pa jaz nisem mogel spat sem napisal Raine sporočilo »prideš k meni nemoram spat?« kmalu je bila Raine že pri meni vlegla se je zraven mene in me poljubljala. Še dolgo v noč sva bila budna potem pa sva zaspala.
********************************************************************************
Ta del je malo krajši kot ponavadi zato oprostite? Mogoče danes pride šeen če bo dovolj Nextov!
Ali mislite da se Raine nebo več rezala?
Ali bo še ljubila Andyja če bo šel?
17. avgust 2016
Next
17. avgust 2016
neext pomoje ga bo še vedno mela rada
17. avgust 2016
Next kawaii af
17. avgust 2016
neeext wow
17. avgust 2016
hey punce ob ene 9 bo now Next
17. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani