a mi loh posvetiš en Next<33
10. avgust 2016
sej sm ti ga že hahahah
10. avgust 2016
srry pa res<333333 tenkssii
10. avgust 2016
neext pomoje bota skupi
10. avgust 2016
hvala jutr pride now del
10. avgust 2016
Next omg kok cool hvala da si mi posvetila Next
11. avgust 2016
Next pa cim hitreje
11. avgust 2016
Ta del bo posvečen Waveya upam da vam bo ušeč in hvala ker radi berete.
********************************************************************************
6.DEL
+zjutraj+
*Andy*
Ko sem se zjutraj zbudil sem ugotovil da je ura že eno. Še nekaj časa sem ležal na postelji in razmišljal o učerajšnjem dnevu. Po dolgem poležavajnju sem se spomnil da danes s fanti posnamemo pesem ki sva jo napisala z Raine. Hitro sem si oblekel trenirko in tekel dol tam so že vsi jedli kosilo in ker sem si pozabil obleči majico se mi je Raine začela smejati nato pa še fantje. Najprej nisem vedel zakaj se mi smejijio potem pa je Raine rekla »kako si lep brez majice«. Postal sem čisto rdeč in si hitro oblekel Christianovo majico ter prisedel k njim.
Nato pa sem uprašal fante » kdaj danes snemamo našo novo pesem«? Zasmejali so se mi ter rekli da so že vse pripravili samo mene so še čakali.
Ko smo pojedli smo šli v sobo kjer smo ponavadi vadili. Z fanti smo še malo povadili nato pa je prišla Raine in rekla da nas bo zdaj posnela. Čudno sem jo pogledal potem pa sem jo zagledal z vsem kar smo potrebovali za snemanje glasbe sicer videa še nebo zraven saj je to naša prva pesem. Vsi smo se pripravili na svoja mesta nato pa smo začeli igrati.
Pesem je bila super ko jo bo Raine uredila jo bomo dali na internet potem smo se pa zmenili da gremo v klub sicer tam nebo ravno rock glasba a nam je vseeno.
Ob 6 je k nam prišla Raine in nam pokazala pesem bili smo osupli saj je zelo dobro opravila svoje delo. Ko pa smo jo nekajkrat poslušali smo pesem objavili na internet. Vpisali smo še vse potrebne podatke in pesem Hello My Hate je bila na youtubu.

*Raine*
Ko je danes med kosilom v kuhinjo prišel Andy brez majice je bil tako prekleto sexy. Začeli smo se smejati on pa nasprej sploh ni vedel da je brez majice zato si je hitro oblekel Christianovo majico ki je bila na stolu. Ko smo pojedli so se fantje odpravili vadit ko pa sem jaz prišla smo posneli pesem.
Po koncu snemanja sem odnesla računalnik v sobo ter tam uredila glasbo. Vse sem uredila do 6 in fantom nesla pokazat pesem. Z videom se nismo trudili zato sem za ozadje pesmi dala Andyjevo sliko ko je imel še dolge lase saj je bil on glavni v skupini. Fantom je bil video zelo všeč zato smo ga kmalu objavili.
+zvečer+
Nisem vedela kaj obleči zato sem si oblekla črno oblekico z rdečim trakom okoli vratu pa sem si dala črno ogrlico. Skodrala sem si lase in si nanesla maskaro. Ko so fantje prišli po mene v sobo so Andyju skoraj oči ven padle. Jaz pa sem se še hitro obula v črne All Starke in Ashley nas je odpeljal do kluba.
*Andy*
Ko smo prišli do Rainine sobe sem tako osupel nisem si mislil da jo bom kdaj videl tako lepo bila je res prečudovita. Ko nas je Ashley pripeljal do kluba smo šli najprej za mizico in naročili aperitiv. Ko smo z fanti dobili dovolj poguma so šli oni po punce k so stale in nas opazovale jaz pa sem za ples prosil Raine saj mi je bila malo všeč. Ko sva plesala me je Ashley ruknil in mi pomežiknil jaz pa sem se mu nasmehnil. Potem pa me je Raine kar na enkrat začela zelo zapeljivo gledat jaz pa sem se ji komaj upiral. Začela se mi je čedale bolj približevati potem mi ja pa na uho zašepetala »ljubim te« pogledal sem jo ona pa se je ugriznila v ustnico potem pa sem jo kar na enkrat poljubil nisem se mogel zadržati bila je tako prekrasna.
Nekaj časa sva se poljubljala potem pa je do naju pristopil Jinxx in naju zmotil grdo sva ga pogledala potempa je vprašal » sem kaj zmotil????« zasmejala sva se in zardela.
Z Jinxxem sva šla do naše mize tam pa smo še malo spili. Ker je bil v klub slab zrak sva z Raine rekla fantom da greva ven malo se sprehodit. Hodila sva in prišla do parka tam sem jo porinil ob drevo ter jo začel poljubljati. Zelo je bilo lepo in upal sem da jutri nebom vsega pozabil.
Ko sva se vrnila do kluba smo bili že vsi utrujeni zato smo šli domov. Jake se je javil da bo vozil ker je Ashley že spet bruhal. Vsi smo se začeli smejati njemu pa je bilo spet nerodno. Ko smo prispeli do naše hiše smo šli vsak v svojo sobo ko pa so že vsi fantje spali sem šel potiho do Rainine sobe ter tiho vstopil ona me je bila vesela. Prišel sem do nje in jo zagledal samo v spodnjem perilu. Zato sem komaj nadzoroval svojega prijateljčka. Raine me je potegnila na posteljo in me začela poljubljati. Poljubljala me je po vratu in po rokah. Ko me je ona nehala poljubljati sem jo začel poljubljati še jaz ona pa je uživala. Po strastnem poljubljanju sva obežala in zaspala.

*******************************************************************************
Kaj mislite da se bo zgodilo zjutraj????
Adijo
11. avgust 2016
Next ze komaj cakam
11. avgust 2016
omg neext to bo še zanimiu
11. avgust 2016
neeeeext vse bol napeto postaja
11. avgust 2016
no ker so že 3 nexti bo mogoče že dons nov del
11. avgust 2016
Next
11. avgust 2016
Aja punce zdej za nadaljevanje rabm usaj 4 nexte
*******************************************************************************
7.DEL
*Raine*
Ko sem se zjutraj zbudila sem se spomnila učerajšnjega večera. Pogledala sem če Andy še spi zraven mene a sem opazila da ga nikjer ni. Razmišljala sem kje je potem pa sem zaskišala trkanje.
Nekdo je uprašal »lahko vstopim«
Jaz pa sem odgovorila »samo če si moj princ« ker sem vedela da je Andy.
Vstopil je in mi na mizo odložil zajtrk nato pa je prišel k meni v posteljo ter me začel poljubljati. Ko sva se malo ustavila sem Andyja uprašala » kaj pa zajtrk?« Andy pa je hitro rekel » bo že počakal« in me poljubljal naprej. Bilo je zelo lepo. Ko sva končala z poljubi sva skupaj pojedla zajtrk potem pa sem se zamislila in ga potiho uprašala »kje so pa fantje?« o pa mi je rekel »šli so k Jakeovi družini ki je od tu oddaljena 200km tako da jih cel dan nebo. Tvoja starša pa zdaj tudi po cele dneve delata tako da sva danes čisto sama.« Zelo sem bila vesela saj imava danes mir pred ostalimi.
*Andy*
Ko sem se danes zbudil so mi fantje povedali da grejo k Jakeovi družini in jih cel dan nebo jaz pa naj bom doma z Raine. Seveda sem se strinjal. Ko so odšli sem za Raine pripravil zajtrk potem pa sem ji ga odnesel. Ko sva ga pojedla sem ji predlagal da bi šla danes najprej v kino kjer bi si pogledala film potem bi šla ven jest ko bi pojedla bi šla še hodit po mestu za moj skrivni načrt ji pa nisem želel povedati, hotel sem jo peljat do morja kjer je moj skrit kotiček.
Raine se je strinjala z mojim načrtom zato sva se odpravila do kina kjer sva si pogledala film no jaz se na film sploh nisem oziral ampak bolj na Raine ker sva bila skoraj sma v dvorani sem jo večino filma poljubljal.
Po koncu filma sem jo peljal v restavracijo kjer so nama pripravili zasebno sobo. Zelo so se potrudili midva pa sva se tam pogovarjala ter uživala. Seveda sem jo tam uprašal če bi imela kaj bol resnega z mano in je seveda pritrdila. Ko sva pojedla sva se še malo poljubljala potem pa sva šla na sprehod po mestu zelo je bilo prijetno. Držala sva se za roke in hodila po mestu drugi pa so naju samo gledali a midva se nisva ozirala nanje saj sva bila preveč zatopljena en v drugega.
*Raine*
Ko mi je Andy predlagal kaj bi danes počela sem se seveda strinjala. Najprej sva šla v kino potem pa še v rastavracijo na kosilo. Ko se je že večerilo sva še kar hodila po mestu tam pa mi je kupil ogrlico z črko A kar naj bi pomenilo Andrew. Zelo sem bila vesela da mi jo je kupil. Po poti sem že mislila da se bova vrnila domov a me je presenetil in me odpeljal do palže ki je pod do nje poznal samo on saj je bila res dobro skrita. Bilo je zelo lepo povsod je bil pesek midva pa sva se na njem poljubljala kar na enkrat mi je on začel slačiti majico in hlače potem pa se je še sam slekel. Bila sem malo začudena potem pa me je prijel in odnesel do vode kjer sva se kopala čeprav je bila ura že 11.

To je skrita plaža.
Ko sva se nakopala in natunkala sva hitro vzela oblačila ter v spodnjem perilu tekla do avta. To je bilo res zelo kul ko pa sva se vozila proti domu sva šla malo prehitro in naju je ustavil policaj. Čudno naju je pogledal ker sva bila skorj naga in zato nama je še bolj težil ko sva z njim opravila sva šla hitro domov. Jaz sem se hotela v sobi preobleči a ravno ko sem bila gola je ponesreči vstopil Andy. Zapeljivo me je pogledal potem pa me odrinil na posteljo. Seveda se mu nisem mogla upreti saj je on do mene v sobo prišel še z mokrimi gatami in brez majice je res sexy. Nekaj časa sva se samo poljubljala ko pa sem mu ravno hotela sleči mokre gate je v mojo sobo ponesreči uletel moj brat Ashley in naju videl naga. Hitro je zaprl vrata ter šel stran. Meni je bilo tako nerodno da bi se lohko pogrezila v zemljo. A Andy me je spet začel poljubljati in sem se sprostila ter pozabila na Ashleyja.
Preden sva začela mi je Andy še zašepetal »nežen bom« nasmehnila sem se in kmalu za tem izgubila nedoužnost.
Preden sva zaspala sva se še enkrat poljubila po poljubu sem mu pa samo še šepnila »res držiš svoje obljube«. Potem pa sva zaspala.
*******************************************************************************
čaw
11. avgust 2016
Nexttt svetovno pises<33
11. avgust 2016
hvala
11. avgust 2016
Nexxt
11. avgust 2016
neeext to je tko k kakšen romam use ima uključeno haha
12. avgust 2016
Next
12. avgust 2016
neext
12. avgust 2016
nexttt
12. avgust 2016
čes 5 min prbližn dobite Next
12. avgust 2016
Živjo punce res sm vesela da vam je zgodba tok ušeč in zato mam za vas nov Next
*******************************************************************************
8.DEL
*Raine*
Ko sem se zjutraj zbudila sem ob sebi zagledala Andyja ki še spi, bil je tako ljubek zato sem ga pustila spati.

Jaz pa se se oblekla in odšla dol na zajtrk. Za mizo so že sedeli fantje in ko sem prišla me je moj nadležni brat začel zajbavat » kaj pa sta imela vidva z Andrewom zvečer«?
Jaz pa sem samo zavila z očmi in si na kruh namazala nutello. Medtem ko sem jedla se nam je pridružil še Andy. Danes ni prišel samo brez majice ampak tudi brez hlač. Ko smo se začeli smejati se nam je še Andy nasmehnil in verjetno je vedel da je prišel samo v gatah.
Vsedel se je zraven mene in me na skrivaj prijel za roko. Ko me je prijel sem se mu nasmehnila in se ugriznila v ustnico.
Ko smo jedli in se pogovarjali je kar na enkrt nekdo pozvonil. Jake je šel do vrat ter nekoga spustil noter.
Moški se nam je predstavil in nam povedal da ima pogodbo za fante če bi želeli z njim sodelovati. Seveda so bili vsi veseli in so se z moškim zmenili da pridejo čez en mesec k njemu z novo pesmijo in potem podpišejo pogodbo.
Jaz seveda nisem bila ravno vesela saj bodo vsi šli jaz bom pa sama doma. V šolo mi ni treba več hoditi saj sem naredila 3 letno več pa se mi ni dalo. Zdaj ko sem se ravno začela razumeti z fanti še posebaj pa z Andyjem papride ta moški in jih hoče narediti slavne. Seveda si želim da uživajo v svojem delu in da postanejo slavni ampak nisem želela biti sama. Že tako se izgubila že Mika ki se mi zdaj niti več ne javlja ker mi je verjetno zameril.
Ko sem do konca pojedla sem šla v svojo sobo ter se začela jokati ker nisem vedela kaj bom sama tukaj in zakaj moram spoh živeti tu in zdaj. Padla sem že v depresijo ko pa sem si ravno hotela narediti tretji rez na roko je v mojo sobo prišel Andy. Ko me je zagledal me je grdo pogledal in mi vzel škarje ki so bile res ostre. Odložil jih je na mizo ter se vsedel zraven mene ter me objel.
*Andy*
Ko smo danes jedli zajtrk je pozvonil moški ki nam je ponudil zelo dobro pogodbo ker mu je bila nova pesem tako všeč. Seveda smo bili navdušeni ko pa je odšel sem videl da je Raine odtekla v sobo, še malo sem bil s fanti potem pa sem šel do Raine. Ko pa sem vstopil sem jo videl čisto objokano v rokah pa je imela škarje in se je rezala. Šel sem do nje jo objel še prej pa sem ji vzel škarje. Nekaj časa je jokala v mojem objemu ko pa se je malo pomirila sem jo poljubil in jo vprašal zakaj joka. Ona pa mi je komaj odgovorila »ravno ko sem se z vami začela normalno razumeti pride ta prasec in vam ponudi pogodbo. Saj sem vesela za vas ampak nočem da greste, nočem biti sama tu Mik se mi pa še ne javlja in mi je verjetno zameril«. Razumel sem jo zato jo nisem želel spustit iz objema. Ko pa sem jo ravno spet hotel poljubiti je v sobo prišel Jake in naju videl kako se objemava vedel sem da bom imel zdaj še težave saj me bodo fantje zajbavali. Jake je nekaj časa stal pred vrati potem pa je le spregvoril »ammm oprostita ker motim ampak ker te ni bilo v sobi no ammm prišel sem pogledat če si tu ker imamo kmalu vaje«. Jez sem ga grdo pogledal in mu odgovoril »pridem čez 10min«. Nekaj časa sem bil še pri Raine da sem jo potolažil potem pa sem šel dol h fantom kjer so že vadili zato sem se jim pridružil. Vaje se mi še nikoli niso tako vlekle ves čas sem hotel iti h Raine. Po končanih vajah smo se še pogovarjali o novi pesmi in fantje so predlagali da jo z Raine napiševa skupaj ker se že tako dobro ujameva potem pa so se začeli smejati. Preden smo šli v sobe smo naredili samo še eno sliko na balkonu in jo objavili na Instagram.

Ko smo končali z pogovorom in slikanjem sem stekel v Rainino sobo in jo tam zagledal spet objokano in ravno je spet prijela škarje a si še nič ni naredila.
Počasi sem šel do nje ter jo objel in podrl tako da je ležala potem pa sem jo začel poljubljati. Kmalu je nehala jokati potem pa sva se spravila pisat pesem. No nisva ravno veliko napisala ker sva se večino časa poljubljala a je bilo vredno časa. Ko sva napisala refren je Raine vzela v roke kitaro in probala igrati novo melodijo, kmau sva za refren našla še melodijo potem pa sva to skupaj zapela.
*******************************************************************************
Adijo punce jutri bo nov Next
Aja zanimajo me še vaše kritike da bom vedela kako še lahko izbolšam zgodbo. Ni treba pisati samo pohval ampak tudi kaj vam ni všeč da lahko spremenim.
12. avgust 2016
Men je use super... Next
12. avgust 2016
nexttt
12. avgust 2016
neext men je top
12. avgust 2016
Next
12. avgust 2016
Next
13. avgust 2016
neext omg
13. avgust 2016
Živjo spet mam za vas nov Next in zahvala bi se moji prjatlci Tinkari ker mi že zdele neki časa pomaga kadar mi je zlo teško.
No zdej pa na zgodbo.
*******************************************************************************
9.DEL
*Raine*
Ko sva včeraj z Andyjem pisala pesem sem se zelo zabavala in čisto pozabila na skrbi. Pesmi sva uspela napisati samo refren. Ko pa je Andy odšel fantom pokazat pesem sem jaz odšla v trgovino.
Ko sem kupila vse sem odšla proti domu. Ko sem hodila skozi park se je že malo mračilo potem pa sem zagledala 6 fantov ki so hodili proti meni zato sem se obrnila in tekla stran od njih. Ko sem pogledala nazaj sem opazila da so mi že čisto za petami. Pospešila sem tek in vrečko odvrgla na tla, kar na enkrat pa me je podrl nek fant drugi pa so se postavili okoli mene. Zelo me je bilo strah, nisem vedela kaj naj naredim. Hotela sem jim zbežati a so mi vedno zakrili pot potem pa some odpeljali v kombi ter me tam vrgli noter. Jaz sem bila v prtlažniku neznani fantje pa spredaj na sedežih. Po nekaj časa vožnje sem zaslišala pogovor dveh.
Prvi je rekel »ko jo pripejemo do garaže jo tam zapremo v sobo sami pa gremo pripravit vse da jo bojo tujci kupili potem pa mi je vseeno kaj naredijo z njo. Mi pa dobimo denar in imamo mir«.
Drugi pa je odgovoril » prav. Ste slišali fantje najdite čim boljšega kupca zanjo!«
Zelo sem bila že prestrašena po glavi pa so mi šle samo misli da bom kmalu umrla. Ko smo se vstavili so neznani fantje odprli vrata kombija in me odpeljali v temačno sobo kjer ni bilo niti okna nič. Spomnila sem se da imam v žepu telefon. Hitro sem poklicala svojega brata Ashleya a kot nalašč se mi ni javil. Potem pa sem se spomnila da mi je danes med pisanjem pesmi Andy na roko napisal svojo telefonsko okoli nje pa je narisal srčka. Takoj sem pogledala na roko in opazila da se številka že zelo slabo vidi zato sem se res morala potruditi da sem jo lahko razbrala. Ko sem jo vtipkala sem ga poklicala takoj se je javil in povedala sem mu kaj se mi je zgodilo slišati je bil zelo zamišljen potem pa sem mu opisala še mimo česa smo se pelali da bi me lažje našel saj sem skozi zadnji okni nekaj videla. Ko sva prekinila je v sobo ravno stopil eden izmed fantov ki so me ugrabili. Vsedel se je zraven mene in se želel z mano malo pogovrjati a sem se samo obrnila stran potem pa je rekel »miška kmalu ti bomo našli nov dom mi pa bomo od tebe veliko zaslužili« najraje bi ga že kar razbila a sem se zadrževala ker sama nebi zmogla premagati kar 6 nabildanih fanov. Ko je odšel sem bila še kakšno uro zaprta v sobi potem pa sem zaslišala krike in zbijanje. Čez nekaj časa je nekdo odprl vrata in bil je Andy poljubila sem ga in ga objela.

Kar nisem ga hotela več spustiti iz objema potem pa mi je rekel »greva hitro fantje naju že čakajo v avtu.« Hitro sva tekla do avta potem pa smo se odpeljali. Vsem sem se zahvalila Andyju pa sem na uho šepnila »danes si bil še boljši kot Batman.« nasmehnil se mi je in me prijel za roko. Ko smo prišli domov je bila ura že kakšne 3 ponoči. Zato smo odšli vsi spat.
*Andy*
Danes je šla Raine v trgovino po nekaj stvari ki nam jih je zmanjkalo. Ko jo že dolgo ni bilo me je že malo skrbelo. Ves čas sem gledal na telefon če bo kdaj poklicala in enkrat je res. Čisto je bila prestrašena povedala mi je kaj se je zgodilo zato smo jo šli z fanti iskat. Ko smo prišli do mesta kjer bi morala biti Raine smo vdrli noter ter prebutali vse fante ki so jo ugrabili. Prvega smo po glavi udarili z lopato ki je bila v kotu, drugi in tretji sta se zaletela skupaj četrtemu smo se odmaknili ko je tekel proti nam ker pa smo se odmaknili se je sam zabil v steno, petega smo z glavo zabili ob njihov kombi tako da je razbl šipo, šesti pa je hotel zbežati stran a smo mu zakrili pot in mu zlomili nos.
Ko smo končali z njimi sem jaz hitro tekel do sobe do sobe in v eni iz med njih je bila zaprta Raine. Hitro sva se poljubila on pa me je tudi objela potem pa sva tekla do našega avta kjer so že bili fantje potem pa smo se odpeljali proti domu tam smo šli vsak v soje sobe ter zaspali.
********************************************************************************
Upam da vam je biu ta del zanimiv.
Rada vas mam zdaj pa čaw čaw.
13. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani