Heii sem Anja in s prijateljico napisale fanfick ki ga bom jaz objavlala tle. Upava da bo uspešna in da vam bo zgodba ušeč. #enjoy
********************************************************************************
*Raine*
"Ne, jaz ne grem v Los Angeles in pika. Ostala bom doma in tukaj živela z Mikom." Mik je moj prijatelj. Emo je in zato ga vsi zafrkavajo kot tudi mene. Drugače mi je pa ime Raine White in živim v Avstraliji oziroma bolj natančno v mestu Goolwa. Stara sem 16 let, Mik pa je star 18. Z Mikom sva prijatelja že od majhnega in jaz sem edina ki ji zaupa, vedno sva si vse povedala in če bi zdaj odšla nevem kako bi zdržala brez njega in si ga res ne želim izgubiti samo zaradi bedne očetove službe ker je dobil zaposlitev v nekem bednem podjetju v Los Angelesu. Saj bova še na Skypu in vse samo jaz ga hočem pri sebi kot osebo ne pa kot premikajočo sliko na računalniku. V LA je tudi moj brat ki mu je ime Ashley in je že polnoleten zato je šel tja študirat in tudi to je en razlog zakaj gremo tja. Sicer Asha ne maram in mi je celo prišla ideja da bi ga ubila ampak je potem šel v LA in sem ga pustila živeti. No zdaj pa nazaj v realnost.
"Šla boš z nami ker si mladoletna in rabiš nadzor polnoletne osebe ker si problematičen otrok!" se je mami zadrla name. Mislim da se še nikoli ni tako drla. "Prvo kot prvo, jaz nisem otrok sploh pa ne problematičen in drugič, Mik je polnoleten, kupil si bo stanovanje tu v bližini. Lahko živim z njim." Potem se je primajal še oče iz službe in slišal kaj sem rekla. Seveda ne more biti tiho in je takoj rekel: "ti da bi živela z Mikom? Ni govora! On je čudak, ves je v črnem in izgleda kot ba bi bil brez srca." Ko je to rekel mi je prekipelo in sem ušla k Miku in nisem pozabila na cigarete...

TO SEM JAZ:


TO JE MIK:


IN TO JE MOJ NADLEŽEN BRAT ASHLEY:
https://thehellionrocks.files.wordpress.com/2014/01/image001-1.jpg

********************************************************************************

Okeiii to je začetek zdej pa rabim vsaj 3 nexte... če jih ne bo bom temo izbrisala.
Mnenje?
Nekst?
05. avgust 2016
u195629
u195629
Next
05. avgust 2016
Next
05. avgust 2016
še en Next potem pa nadaljujem
05. avgust 2016
u213734
u213734
Next
05. avgust 2016
okej hwalaaa kmal bo nasledni delll
05. avgust 2016
ta Next bo posvečen usem k hočte nadaljevanje

********************************************************************************
2. DEL
*Raine*
Ko sem prišla k Miku sem ga objela in mu vse povedala. Zjokala sem se mu na rami in tudi pri njemu sem opazila solzo. Pokadila sva 2 škatlici cigaret potem sem se pa odpravila domov pakirati ker vem da ni več možnosti da ostanem v Avstraliji in jutri že odhajamo. Ne želim si srečati Ashleyja ker se vedno skregava in vem da mi bo dolgčas.

+naslednje jutro+
"Zbudi se Raine, gremo. Od zdaj naprej boš hodila spat ob 8h če se ne misliš zbujati zgodaj!" sem slišala nadležen glas ki me je zbudil. Bil je oče. Čez pol ure smo že bili na letališču in čakali da gremo lahko na letalo. Popoldne smo prispeli in na letališču nas je čakal Ashley. Objel in pozdravil je mamo in očeta meni je pa rekel samo živjo. Rekel je da ga zunaj čakajo prijatelji in da bomo skupaj šli do hiše ki smo jo najeli. Zunaj so res čakali 4 fantje. Bili so v črnem kot jaz, zato so mi že takoj padli v oči. Enemu bi celo lahko rekla da je ljubek. Ashley ga je predstavil z imenom Andrew. Ostali so bili še Jake, Jinxx (tako ga kličejo) in Christian. Bila sem tiho ves čas in sploh nisem verjela da bom morala celo življenje biti tukaj. Ob 11h zvečer ko so se v hiši pogasnile vse luči sem šla potihem na balkon pokadit cigareto. 10 min sem bila v temi dokler se ni iz kota nekdo oglasil. Ustrašila sem se...
********************************************************************************
Mnenja?
Nekst?
05. avgust 2016
ANDREW:
05. avgust 2016
super je Next
05. avgust 2016
u213544
u213544
Next
06. avgust 2016
u213734
u213734
Next
06. avgust 2016
hvala se danes dobite Next
06. avgust 2016
u212729
u212729
my name is jeff
06. avgust 2016
o murčiii pugrešam te na mojmu forumu hahahahahahahahaahhahahahahahh x'D
06. avgust 2016
u212729
u212729
hehehe
06. avgust 2016
Ta del je posvečen MaČeK MuRii
********************************************************************************
3.DEL
*Andrew*
Danes smo z Ashleyjem odšli na letališče ker je prišla njegova družina. Najprej sem videl punco ki naj bi bila Ashleyeva sestra Raine. Zelo mi je bila lepa ko pa smo jo pozdravili je bila zelo nesramna. Zvečer sem šel na balkon in sedel nato pa sem zagledal Raine ona me ni opazila zato še nisem nič rekel. Čez 10 minut opazovanja sem ji rekel: »hej«in mislim da se me je malo ustrašila.
»Ali si normalen? Lahko bi me kap!!« me je nadrla.
»Oprosti, nisem hotel da se pokakaš« sem ji rekel in se za hec nasmejal.
»Ne zajebavaj se iz mene« mi je jezno odgovorila.
»Oprosti.«
Nedolžno sem se ji nasmehnil ter jo vprašal »zakaj si tako pozno zunaj?«

»Ti bi moral povedati meni zakaj si me zmotil med zelo pomembnim trenutkom!« mi je še bolj jezno odgovorila.
Oba sva bila nekaj časa tiho nato pa sem jo vprašal če ji je tu včeč.
»Ne ni mi všeč saj nemorem biti več z Mikom.« mi je odgovorila.
Jaz pa sem jo začudeno vprašal » kdo je Mik??? Tvoj fant?«
Ona pa me je prav čudno pogledala in odgovorila » ne Mik ni moj fant ampak moj najboljši prijatelj s katerim sva si vse zaupala. Rada sem ga imela zdaj pa se lahko slišiva samo še preko skypa a to ni enako.«
Andrew me je nedolžno pogledal nato pa rekel da je imel tudi on pred nekaj časa najboljšo prijateljico a je naredila samomor in jo zelo pogreša.
Andrew se mi je zasmilil zato sem mu rekla da mi je žal zanjo.
A on ni nič odgovoril samo odšel je.
+zjutraj+
*Raine*
Zbudil me je moj nadležen brat Ashley ki je pridrvel v mojo sobo. Jaz sem ga spodila ven ter se nato preoblekla v črno Green Day majico in črne strgane hlače. Odšla sem v kuhinjo tam so me vsi pozdravili jaz pa sem se samo usedla zraven Andrewa ki je že jedel za mizo. Šeenkrat me je pozdravil jaz pa sem se mu nasmehnila. Po zajtrku sem šla v sobo ter si prižgala glasbo saj mi do ničesar ni bilo.
Nato pa je v mojo sobo vstopil Andrew in me vprašal » ali ti tudi rada poslušaš rock?«
Z tem vprašanjem je pritegnil mojo pozornost zato sem mu odgovorila » ja živim za rock. Ti tudi, ne?«
Andrew me je pogledal ter mi prikimal. Opazila sem tudi da se je malo razgldal po moji sobi nato pa je rekel »Ashley me je poslal in mi rekel naj te vprešam če greš danes z nami na rock koncert ki je v bližini?«
Jaz sem najprej malo razmišljala nato pa mu odgovorila na vprašanje » seveda!«

*Andrew*
Po zajtrk me je Ashley prosil naj grem do Raine in jo vprašam če gre danes z nami na koncert. Šel sem do nje ter slišal da posluša isto glasbo kot mi z fanti zato sem imel še malo več možnosti da bi šla z nami seveda je Raine povabilo sprejela zdaj pa kmalu gremo na koncert kjer bo zagotovo zabavno.
Ko smo prišli do mesta kjer je bil koncert smo šli čimbolj v ospredje da bi bolje vidali nato pa je naju z Raine pevec poklical na oder in tam smo skupaj zapeli eno mojih najljubših pesmi. Ko sem bil na odru mi je bilo zelo všeč in dobil sem idejo da bi fantom predlagal če bi tudi mi imeli svojo skupino. Ko smo malo spili sem fantom povedal svojo idejo in bila jim je všeč. Skupaj z Raine smo še enkrat nazdravili potem pa šli proti domu. Po poti smo razmišljali kakšno ime si bi izbrali in jaz sem našel pravega imenovali se bomo ........
********************************************************************************
Kaj mislite da se je zgodilo?
Kmalu vas čaka nadaljevanje
Čaw
06. avgust 2016
eko now del upam da vm bo ušeč
06. avgust 2016
Perfect<33
Next
06. avgust 2016
Next
06. avgust 2016
nextttt
07. avgust 2016
punce jutr dobite Next
08. avgust 2016
Ta del je posvečen moji BFF Tinkari na igrah ji je ime BatMan*** je zlo kul oseba in vedno razume težave zato ti posvečam ta del <33
********************************************************************************
4.DEL
*Andrew*
Ko smo šli iz kocerta smo se z fanti menili za ime našega rock banda in jaz sem se somnil za ime Black Veil Brides. Vsem je bila všeč in zmenili smo se da že jutri začnemo z vajami. Preden sem zaspal sem veliko razmišljal o današnjem koncertu in kako bodo jutri potekale vaje. Kmalu zatem pa sem zaspal.
Zjutrak me je zbudil zvok kitare ki jo je že oglaševal Ashley. Hitro sem se oblekel ter šel v sobo kjer je bil naš Ashley. Zraven njega sem zagledal še njegovo sestro Raine ki je z njim igrala na kitaro bila sta super in nevem zakaj jo nikoli Ashley ni omenjal. Ko sta končala sem jima zaploskal za mano pa sem zagledal tudi Jakea, Jinxxa in Christiana. Vsi smo se postavili na svoja mesta ter začeli z vajami takrat pa je Raine odšla a mi smo igrali naprej. Bili smo dobri in zmenili smo se da bomo kmalu napisali svjo pesem. Po koncu vaj smo prosili Raine da nas slika a je bila preveč zaposljena zato nas je slikala Ashleyeva mama. Sliko sem kmalu objavil na internet.

https://d2tqed3y8k290k.cloudfront.net/artists/000/014/152/heros/desktop.jpg?1461955152
izgledali smo tako.

*Raine*
Danes sva z Ashleyem sklenila premirje med najini zamerami ki sva jih imela še iz otroštva. Da sva se malo pozabavala sva oba igrala na kitaro nato pa so prišli fantje zato pa sva končala. Fantje niso bili slabi ugotovila pa sem da ima Andrew res lep glas kar je band naredilo še boljši. Med poslušanjem glasbe ki so jo igrali fantje sem se spomnila da bi fantom lahko napisala pesem katera bi bla njifova prva saj sem bila dobra v pisanju glasbe.
Ko mi je zmankalo idej so fantje ravno končali z vajami in ker sem Andrewa najbolj poznala sem šla do njega ter mu pokazala besedilo.
Ko si ga je prebral me je resno pogledal nato pa mi rekel »to je popovno samo še malo moramo spremeniti kakšno stvar in jo dopolniti«. Zelo sem bila ponosna na svojo pesem Andrew pa se je ponudil da mi jo pomaga dokončati zato sva šla v mojo sobo in tam nadaljevala z pisanjem pesmi.
Z Andrewom sem se zelo zbavala opazila sem tudi da od kar ga bolje poznam sem malo bolj prijazna do drugih čeprav to nikoli nisem bila.
*Andrew*
Raine zelo dobro piše pesmi in ker ji je zmankalo idej sem ji pomagal. Ko sva pesem končala sva ji morala izbrati še naslov. Raine se je spomnila da bo pesmi naslov Hello my hate. Meni je bila ideja všeč in zato sva šla pesem pokazat še fantom ki so se ravno pogovarjali o naši novi karieri. Fantje so si pesem ogledali in ugotovili smo da sva pozabila napisati še stvri ki jih bo igral naš bobnar Cristian. Z Raine sva se odpravila v sobo in kmalu napisala še kaj bo igral Cristian. Ker sva bila že malo utrujena sva se ulega na posteljo ter gledala v strop.
Nato pa je Raine vprašala »zakaj imš v ustnici lip ring?«

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQKjTwZTj_gNcZpqasP7yPgWXMOgLkiAOZ5j3bCo9jNru8OesgwvA

Jaz sem se nasmehnil ter ji povedal » ko sem bil še najboljši prijatelj z Alice sva si jih dala narediti in to je bil najin znak prijatelstva.«
Videl sem da je Raine postalo žal zato ker je vprašala a sem jo potolažil.
Nato pa me je pogledala ter rekla » veš paše ti tale lip ring« nato pa je zrdela.
Spet sva postala tiho in ker sva imela v ustih žvečilke sem se ji zasmejal ko ji je balonček počil in ga je imela na obrazu. Jaz sem se ji smejal ona pa me je samo grdo pogledala.
» sem ti že povedala da se ne norčuj iz mene ker čene se me pazi ker grizem« nato pa se je še sama zasmejala.
Ko sva bila spet nekaj časa tiho je ona uprašala » ali ti je v resnisi ime Andrew??«
Jaz sem se ji nasmehnil ter ji prikimal.
Ona pa je spet spregovorila » no Andy greva fantom pokazat novo pesem ?«
Čudno sem jo pogledal in se začudil » Andy tako me boš klicala?«
Ona pa je samo prikimala.
Odšla sva do fantov in jim pokazala pesem ki je bila zdaj pripravljena.
Ker smo bili veseli za nov začetek smo malo spili. Medtem pa smo se pogovarjali. Ko smo mi nehali piti je Ashley šekar polnil svoj kozarec in ko je bil že res pijan je.....
********************************************************************************
Mnenje?
Kaj se je zgodilo z Ashlyem?
Upam da so vam zgodbe všeč
09. avgust 2016
Kjut
Nextt
09. avgust 2016
neeeext wow
09. avgust 2016
neet dober pišeš
09. avgust 2016
hvala
09. avgust 2016
Ta del je posvečen BVB-BOTDF.
********************************************************************************
4.DEL
*Raine*
Ko sva zvečer z Andyjem fantom pokazala celotno pesem so bili navdušeni. Šli smo v kuhinjo in tam proslavili. Vsi smo že nehali nazdravljati Ashley pa je še kar pil, čez nekaj časa ko pa je spil že preveč je pobruhal mene in Andyja. Vsi so se nama smejali Ashley pa je stekel v kopalnico potem je šel pa spat.
Mi smo se še pogovarjali potem pa sem slišala Christiana da je rekel Jakeu »Raine se je zdaj čisto spremenila.« Jake ga je pogledal ter mu prikimal nato pa sta pogledala mene in videla da sem ju slišala. Jaz sem se jima zasmejala onadva pa sta raje hitro odšla v sobe.
Ko smo z Andyjem in Jinxxijem ostali sami smo se še malo pogovarjali o novi pesmi potem smo pa tudi mi odšli v svoje sobe.
+zjutraj+
Ko sem se zbudila je bila že ura 11. Zaslišala sem svojo pesem ki so jo fantje že igrali zato sem šla k njim in ravno so končali z vajami. Andy je prišel do mene ter mi rekel »veš odločili smo se da jutri posnamemo tvojo pesem«. Jaz sem jih pogledala in oni so mi prikimali. Zato sem jim rekla »super gremo zdaj na zajtrk?« vedela sem da so lačni saj sem videla na Ashlyjevem obrazu. Prikimali so mi potem pa smo šli jest. Andy se je odločil da nam naredi jajca na oko mi pa smo se z njim strinjali.
Ko je Andy kuhal mu je začel Jinxx težiti zato sta se začela prepirat.

Mi pa smo ju poslušali ter se jima smejali. Ko so bila jajca spečena nam jih je Andy postregel.
Ko smo pojedli smo se odločili da gremo zvečer v lunapark. Vsi smo se strinjali.
+zvečer*
Ko smo prišli do lunaparka smo šli najprej na sladkorno peno potem smo šli streljat tarče in Andy mi je zadel pliškota in mi ga dal.

V avtočku sem bila z Andyjem ker so naju ostali hoteli zbijati ko se je začela igra so se fantje spravili na naju a midva sva se jim odmikala. Andy je res dobro vozil avtomobilčka vedno ko sva se fantom odmaknila so se oni zabili skupaj midva pa sva jim ušla. Po nekaj igrah so fantje končno začeli malo bolje voziti in so naju začeli zbijati. Ker na enkrat pa sta v naju priletela Ashley in Christian in naju odbila na drugo stran ploščadi. Ko sta se zabila v naju sem jaz hitro prijela za roko Andyja on pa se mi je nasmehnil.
Domov smo prišli zelo pozno tako da so že vsi spali. Poslovila sem se od fantov ter odšla na balkon pokadit eno cigareto ravno ko sem jo hotela prižgati se je za mano pojavil Andy in mi vzel vžigalnik postala sem jezna in hotela dobiti vžigalnik, a ker je bil Andy tako visok mi to ni ravno uspevalo.
»Kako si prikupna ko se jeziš« me je podražil Andy jaz pa sem zaradi tega še bolj želela svoj vžigalnik nazaj. Nato pa sem se spomnila da imam v žepu še vžigalice zato sem jih vzela iz žepa a ko je Andy to opazil mi je vzel še čik. Ko sem ga hotela dobiti nazaj sem skakala a sem bila premajhna nato pa se je on sklonil ter sem mu ob skoku ponesreči dala poljub. On se mi je zasmejal jaz pa sem ga pustila na balkonu samega.
*Andy*
Ko smo prišli iz lunaparka je šla Raine na balkon kjer je hotela spet kaditi videl sem jo zato sem odšel do nje. Vzel sem ji vžigalnik nato pa še čik zato je bila zelo jezna. Ko sem jo gledal je bila res prikupna ko pa sem se sklonil sem dobil poljub čeprav mislim da ni bil nalašč a zdi se mi da bo iz naju še kaj več kot samo prijateljstvo.
Še nekaj časa sem bil na balkonu nato pa sem odšel do Rainine sobe ter ji rekel
»se spomniš ko sem te prvič zalotil na balkonu in ti takrat rekel da te bom odvadil kajenja? No jaz držim svoje obljube«. Grdo me je pogledala jaz pa sem ji vžigaljce in čik vrnil na mizo. Preden sem odšel sem ji zaželel še lahko noč ona pa se je obrnila proti meni ter mi rekla » veš tisti poljub prej no to je bilo ponesreči« jaz sem jo žalostno pogledal ter ji rekel »potem ti niti malo nisem všeč?« pogledal sem jo z svojim žalostnim pogledom .

Ona pa se mi je nasmehnila in mi pritrdila »seveda si mi všeč« nasmehnil sem se ter ji še enkrat zaželel lahko noč.
********************************************************************************
Ali mislite da se bo kaj razpletlo med Andyjem in Raine?
Hvala ker berete
10. avgust 2016
nextttttt
10. avgust 2016
neeeeext
10. avgust 2016
aja oprostite da sm napisala gor spet 4 del peti je biu to hahahah
10. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani