Zdravo punce
hvala lepa za nexte in komentarčke
Nives hehe jaz tudi sem upala : ) zdaj pa sem se že odločila
die_alone, MasterQueen, Pikipu, Lunja Homer, verica1 hvala za nexte *
summer night hvala za komentarček to je zdaj zanimivo brat tvojega pa Nives vsaka po svoje razmišlja : )
evo novi del...

___________________________________________________________________________
15.DEL

ELISA

Bila sem presenečena nad njegovimi besedami. Toda se zavem da ima Kevin prav. Čeprav starša nista skupaj, smo še vedno družina. Še vedno očetu ni vseeno za naju. Še vedno ga lahko objamem in se pogovarjam z njim. Le sama sem kriva da sem mu zmeraj obračala hrbet. Klečim na tleh ob športni torbi in poskušam vstati. Kevin je stekel stran od mene, prepričan da sem hudobna. »Elisa si v redu« za sabo zaslišim glas. Pogled premaknem proti Chrisu. »Ja« prikimam. Bila sem presenečena da se srečava tukaj. Obrišem si solze, ki mi še zmeraj drsijo po obrazu in uničujejo skrbno namazan make up. »Če potrebuješ pogovor sem tukaj. Si prišla k Viharju in te je zlomilo ko si se spomnila na Evo« sklepa svojo teorijo. Brez besed prikimam in vstanem. »Si ga videla« s pogledom drsi po konjih za ograjo. »Ne vem« zašepetam in torbo vržem čez ramo. »Ni ga tukaj, pridi z mano« mi namigne na hlev. Čeprav je bilo grozno stopiti v hlev polno konjev sem odšla za njim. »Tamle je« hodi pred mano do njega. Za nekaj sekund začutim grozni strah nato pa stopim korak naprej. Zazrem se v njegove temne oči. »Vem da te je strah toda Vihar je res čisto prijazen« me poskuša pomiriti. Prikimam, ne vede stegnem roko in ga pobožam po gobcu. Mirno stoji in strmi vame. »Eva je umrla, ne vemo kaj bomo storili s tabo« rečem na glas in globoko vdihnem. Nekako imam občutek da Viharja ne smemo prodati, vseeno je velik spomin na mojo edino sestro, ki me bo sedaj gledala in varovala iz neba. »Eva ga je imela zelo rada, bil je pol njenega sveta« reče Chris in se mi rahlo nasmehne. Zastrmim se v njegove oči »ni prav, kajne« zašepetam po tihem toda še vedno dovolj glasno da me sliši. »Kaj ni prav« radovedno vpraša. »Ni prav da se vmešavam med vaju z mamo« odvrnem iskreno. Tega nisem več morala držati v sebi. »Ni Elisa, vem da si želiš da je družina skupaj. Toda tvoja mama se more odločiti sama.« »Vem. Kakšna je Kevinova teta?« »Zelo prijazna ženska, pred leti sva poskušala biti skupaj toda nama ni uspelo. Njen mož je umrl in ni ga morala preboleti.« »Vam res ni vseeno za mojo mamo?« »Ni, izjemna ženska je.« Nasmehnem se »v tem se strinjava. Vedno je skrbela za naju, sploh ko sva bili majhni sva bili naporni. Zraven pa še kuhala, hodila v službo, čistila stanovanje in trpela zaradi atija.« »Ne bom silil vanjo, niti je ne bom prizadel. Obljubim ti.« Ne vem kaj mi je v tistem trenutku bilo toda sem se strinjala. »Nekako nisem navajena da bi bila moja mama z drugim moškim« povem iskreno. »Verjamem, vedno ste bile le ve tri. Ne vem če mi bi Eva oprostila toda to je moja odločitev. Nočem preprečiti mamine sreče.

____________________________________________________________________________
KEVIN

Razočaran nad Elisinimi besedami stopim v hišo. Teta Veronika je ravno čistila hodnik in si zraven prepevala glasbo. Čeprav je bila hiša stara ji je bilo najbolj pomembno da se midva v njej počutiva dobro. »Si v redu« vpraša, ko me premeri s pogledom. »Ja« se zlažem, nisem hotel o tem govoriti z njo. »Vidim da je nekaj narobe?« Res me je preveč dobro poznala. Brez pomisleka ji v eni sapi razložim vse kaj se je zgodilo. »Presneta smrklja je mislila da bom sprejel Viharja« končam zgodbo. »O moj bog Kevin, prav si ji povedal« »In potem sem še rekel Chrisu da si še ti vedno zaljubljena vanj.« Povesim pogled v tla, počutim se bedno. Nikoli nisem bil vajen lagati. »Kaj si rekel?« »Hotel sem mu preprečiti da bi šel k Amandi« ji pojasnim. »Saj pa veš da do Chrisa nič ne čutim. Vem kako zelo si želel da bi takrat ostala skupaj. Vedno si ga imel rad« odvrne in odide jezno proti kopalnico. »Vedno sem si želel da bi bila ti srečna« odidem za njo. »Ah srček, saj pa veš da je bil Leon ves moj svet.« »Ampak ti moraš živeti naprej, ne smeš se vdati zato ker je umrl. Zaslužiš si srečo« vzkipim na njo. Nisem vedel zakaj tega preprosto ni mogla razumeti. Nič več ne reče zato odidem v kuhinjo. Poiščem sestavine za palačinke in jih začnem peči. Ja, palačinke so me zmeraj pomirile!

____________________________________________________________________________
JASON

Bil sem živčen zaradi Elise, ne vem zakaj se ni hotela po treningu pogovarjati z mano. Njene edine besede so bile: oprosti, mudi se mi. Kot da mi ne bi hotela česa povedati. Jezno hodim po naši ulici gor in dol ko srečam Katarino. »Zdravo« me pozdravi in pogled povesi v časopis, ki ga je brala. »Zdravo« odvrnem in hočem oditi naprej, ko zaslišim njene besede »počakaj Jason.« »Kaj pa je« rečem ne voljno in zavijem s očmi. »Sta z Eliso par« vpraša naravnost. »Kaj te briga« zasikam jezno. Nima se pravice vmešavati med naju. »Elisa ve resnico? Da je tvoj oče kriv za Evino smrt…« Njene besede me razjezijo »moj ati ni naredil nič slabega. Eva je šla pri rdeči luči skozi prehod. Nimaš ga pravice obsojati.« »Toda bil je pijan« odvrne in hitro steče proti hiši kjer živi. Nekaj sekund strmim za njo: samo poskušaj povedati resnico Elisi… odmeva v mojih mislih. Ta smrklja mi ne bo prekrižala načrtov!

se nadaljuje...
bom vesela nextov, komentarčkov, teorij,mnenj, kritik...
23. januar 2017
neeext!
23. januar 2017
u215817
u215817
Next
23. januar 2017
Neeeeeeext! Mislm, d bo Elisa kmal zvedla za to, ampak pomoje bo jezna, ker ji ni povedu. Mislm pa, da bosta pol Veronika, pa od Elise oči skupi, Amanda bo pa s Chrisom.
Waw, to je res perfekcija!
23. januar 2017
Next
23. januar 2017
u213121
u213121
Nexxt! Hm, pomoje bo Jason neki naredu Katarini in pol bo cela stala. Pa Kevin se bo zaljubil v Katarino in pol bo mel razlog da bo Jasona pretepu in pol bo tut Elisa jezna na vse. A sem blizu?
24. januar 2017
u220176
u220176
Next
24. januar 2017
Zdravo punce
hvala lepa za nexte in komentarčke
Nives, LunjaHomer, Pikipu, MasterQueen hvala za nexte : )
summer night hvala za teorijo še veliko se bo zgodilo obljubim : )
keep calm girl hvala za Next in teorijo, hmm nekaj predvidevaš prav toda bo štala zaradi nečesa drugega : )
evo novi del...

____________________________________________________________________________
16.DEL

EN MESEC KASNEJE

ELISA

Življenje je v miru teklo dalje. Vsak večer sem si zaželela da bi se Eva vrnila. Samo da bi jo lahko znova objela in se z njo pogovarjala. Potrebovala sem njene nasvete, včasih sem se brez njej počutila izgubljeno. Kot da bi mi manjkalo pol srca. Večkrat ko sem sedela v kuhinji za mizi in strmela v njen prazen prostor sem imela občutek da je prisotna tukaj. Da brez njej ne mine niti en dan. Ati je živel zopet v svojem stanovanju medtem ko je mami veliko časa preživela s Chrisom. Ni imelo smisla nasprotovati. Atija je zelo prizadelo da je mama spustila drugega moškega v svoje življenje zato ni več prišel sem. Sem pa zato jaz veliko hodila k njemu. Zanimalo me je kako je Kevin toda ga od tistega dne nisem več upala poklicati. Za Viharja je skrbela jahalna šola saj ga nismo morali prodati, zato smo vsak mesec plačali da so tam poskrbeli zanj. Z Jasonom sva bila skupaj, bil je res ob meni ko sem ga najbolj potrebovala. Zaupala sem mu, zato mi je bilo všeč ko sva si kradla poljube, se objemala in spala skupaj. Dobila sem tudi pripravništvo za slaščičarko. Tako da dobro da se je vse to dogajalo v mojem življenju, drugače bi še več posedela doma in razmišljala kako naj spravim iz sebe to bolečino in obudim Evo, preveč se bojim da bom pozabila na njo.


__________________________________________________________________________
KEVIN

En mesec kasneje

Dnevi so minevali z svetlobno hitrostjo. Ni bilo dneva da ne bi pomislil na Evo toda ko sem k sebi stisnil njeno sliko mi je bilo lažje. Predstavljal sem si kako se poljubljava in objemava. Na srečo mi je končno uspelo tudi dobiti prvo službo. Zaposlili so me kot natakar v majhni slaščičarni. Prvi dnevi so bili kar naporni sedaj pa se že kar znajdem. Srečen sem da lahko v hišo nosim denar, ki ga zaslužim in tako pomagam teti Veroniki pri plačevanju položnic, hrane in vsega potrebnega. »Greš prosim v trgovino, tukaj imaš listek« reče teta, ko sedim za mizo in berem avtomobilsko revijo. »Ja, takoj« odvrnem in privzdignem pogled. Veronika se nasmehne in sede nasproti mene. »Spremenil si se Kevin, odkar imaš službo si res srečen« dotakne se moje roke in me močno stisne za njo. »Res sem vesel da ti končno lahko pomagam. Če bi bila sedaj tukaj Eva me ne bi bilo več sram pred njo« odvrnem in globoko vdihnem. »Vedno je s tabo, v tvojem srcu.« »Res je. Zanima me kako je Elisa?« »Zadnjič sem srečala Chrisa, povedal mi je da se kar dobro drži. Ima službo, fanta. Čeprav se v njenih očeh še zmeraj opazi bolečino.« Rahlo se nasmehnem »verjamem, ni lahko preboleti smrti svoje sestre, še posebej ker sta bili dvojčici.« Vseeno sem bil vesel za njo, sigurno jo je vse skupaj držalo pokonci. »Kaj pa Vihar« vprašam. »Ne morejo ga prodati.« »Razmišljal sem da bi zopet jahal. Pogrešam konje« odvrnem in se rahlo ugriznem v ustnico. »Ideja sploh ni slaba, sedaj boš lahko plačal mesečno članarino. Saj imaš svoj denar« odvrne in se mi rahlo nasmehne. Prikimam »zopet se bom vrnil v jahalno šolo!« Na hitro se preoblečem vzamem listek in stečem proti trgovini. Iz košare dam vse stvari na tekoči trak in poiščem denarnico. »Presneto, deset centov imam premalo. Bančno kartico pa sem pozabil doma« rečem trgovini, ko mi naredi račun. Prijazno se nasmehne toda ničesar ne reče. »Tole bom dal nazaj« nakažem na kilogram moke. »Jaz ti posodim deset centov« za sabo zaslišim ženski glas!se nadaljuje...
katero dekle bo Kevin srečal v trgovini? Bo jo poznal?
bom vesela nextov, komentarčkov, teorij, mnenj, kritik...
25. januar 2017
u215817
u215817
Next
25. januar 2017
Eliso. Itak Next
25. januar 2017
Next
25. januar 2017
elisa, seveda
neeeext!
25. januar 2017
Elisa, al pa kera druga. Neeeeeext
26. januar 2017
Mogoče pa je Katarina, ki mu bo povedala za nesrečo Jasonovega očija.
26. januar 2017
u198831
u198831
Neeeeeeeeeeeeeext!!!
26. januar 2017
Next
26. januar 2017
punce jutri Next nisem uspela še napisati novega dela : )
hvala za vse komentarčke, nexte in spodubdne besede : )
27. januar 2017
u220176
u220176
Next
27. januar 2017
Zdravo punce
hvala lepa za nexte in komentarčke se opravičujem včeraj nisem uspela
sedaj pa nov malo daljši del : )
LunjaHomer MasterQueen Pikipu *die_alone* verica1 hvala za nexte *
Nives misliš : ) hvala za komentarček
summer night katera bo izveš v tem delu hvala za komentarček in teorijo : )
ƒℓєυя ∂є яσѕє * misliš da bo Elisa? izveš v tem delu...
evo novi del....

_____________________________________________________________________________
17.DEL

KEVIN

Obrnem se proti dekletu, ki stoji za mano. Najina pogleda se ujameta, na pogled se mi je zdela znana toda se ne spomnim kje sem jo srečal. Nekaj sekund presenečeno strmim v njene oči, ni se mi zdelo prav da vzamem njen denar. »Tukaj je deset centov« reče in jih poda naravnost trgovki. Čutim kako zardim »hvala« komaj spravim iz sebe.»Malenkost« odvrne in se še enkrat nasmehne. Nisem si moral pomagati da je ne bi počakal pred vrati. Vseeno sem ji hotel vrniti teh deset centov. Končno stopi iz trgovine. »Hvala, dolžan sem ti…«»Res mi ni potrebno vrniti« me prekine in v rokah komaj drži dve plastični vrečki. »Tamle imam avto, stvari bi rada odložila v prtljažnik.« »Pomagal ti bom« se prijazno ponudim in vzamem težjo vrečko. »Jaz sem Katarina« reče, ko za sabo zapre prtljažnik. »Kevin« ji ponudim roko in se zastrmim v njene čudovito modre oči. »Oprosti ker te vprašam, toda je možno da sva se midva že srečala.« »Je« prikima. »Kje« vprašam nerodno. »Na Evinem pogrebu« odvrne in globoko vdihne. V njenih očeh opazim žalost. »Točno, sedela si nasproti mene in Elise« se spomnim. »Ja, kolikor videti si oči imel samo za Eliso« se nasmehne. » Niti ne, edino kar me je zelo presenetilo je bilo da sem imel občutek da gledam Evo« pojasnim resnico. Prikima »lepo te je bilo videti.« »Še vedno sem ti dolžen deset centov« se spomnim. »Ni problema« odmahne z roko. »Torej mi dovoli da te povabim vsaj na pijačo« odvrnem odločno. »Prav z veseljem« se strinja. »Mi dovoliš da domov skočim po denar. Takoj bom« ji nakažem na najino hišo ne daleč stran. »Lahko te zapeljem, čeprav imam samo twingeca je dovolj udoben.« Bilo mi je nerodno toda sem prisedel v avto, vrečke sem položil na tla. »In si zaposlena« bleknem kar prvo vprašanje ki mi pade na pamet. »Ne še, študiram medicino. Pa ti?« »Ja, dobil sem službo kot natakar« ji razložim. »Super, kje pa?« »V kavarni v mestu.« Pogovarjava se še različne teme in kar hitro sva pred hišo. »Samo po denar skočim« rečem in vzamem vrečko. »Živiš sam« vpraša. »S teto Veroniko« odvrnem. »Če ti je prav lahko tukaj pri tebi spijem kavo. Zakaj bi moral hoditi še enkrat sem in nazaj.« »Prav« se strinjam, ideja sploh ni bila slaba. »Oprosti, ker je najina hiša v slabem stanju. Vse bova obnovila ko jaz zaslužim nekaj več« ji rečem, ko odprem vrata in jo povabim naprej. »Je že v redu, veliko boljše pa je kot nič« odvrne in se mi nasmehne. Vrnem ji nasmešek, res je bila prijazna!

KATARINA____________________________________________________________________________
ELISA

Po treningu v fitnesu me je Jason povabil k sebi domov. Želel je da spoznam njegove starše. Stopiva v veliko čudovito hišo, bila sem kar malo presenečena nad vso opremo v njej. »Vav« se ne morem upreti komentarju. Jason se nasmehne »lepo da ti je všeč, mama že pripravlja kosilo« reče in mi ponudi copate. Nataknem jih in skupaj stopiva v kuhinjo. Zastrmim v na videz prijetno žensko toda njen obraz je izdajal veliko bolečin. »To je moja punca Elisa« me predstavi. »Zdravo, lepo te je spoznati. Jaz sem Marta« odvrne in mi poda roko. »Tudi vas« prikimam. »Vam kaj pomagam« še dodam prijazno. Občutek imam da je malo izgubljena v kuhinji. »Ni potrebno, skoraj sem že konec. Lahko pa pripraviš Jason mizo« odvrne in se zopet posveti loncem na štedilniku. Vzameva jedilni pribor in pripraviva jedilno mizo. »Všeč mi je tukaj« rečem, ko končava in me povleče k sebi v objem. »Tukaj se zmeraj lahko počutiš kot doma« odvrne in nežno poljubi moje ustnice.

JASONOVA MAMA MARTA__________________________________________________________________________
JASON

Bil sem vesel da je Elisa prišla k meni domov, saj je bila prvo dekle ki sem jo povabil. Končno jo bom lahko predstavil svoji družini. Čeprav je mamo sprejelo kako bo reagiral oče sem mu dopovedal da naj ničesar ne reče v zvezi z Evo. Oče stopi v kuhinjo ravno ko se poljubljava. »Dober dan« slišim za svojim hrbtom njegov glas. Elisa se odmakne stran od mene in ljubko zardi. »Jaz sem Jasonov oče Erik« reče in ji poda roko. Rokuje se z njim in ga pogleda naravnost v oči. »Lepo vas je spoznati.« »Tudi tebe, kar sedita za mizo. Kosilo bo takoj« hoče dajati vtis prijaznega očeta. Čeprav je bil daleč od tega, zaradi svojega pitja alkohola je uničil naše vezi. Mama ni odšla samo zaradi tega ker jo je skrbelo kaj bo z njim. Sedemo za mizo in si nadevamo govejo juho. Tišina ni bila ravno prijetna zato sem začel pogovor. »Z Elisva sva bila v fitnesu. Kot zmeraj nobene gneče.« »Super, sigurno te šport zelo veseli« komaj spravi iz sebe oče. »Ja, zelo. Sploh sedaj ko sem izgubila sestro mi zelo pomaga. Drugače še delam v slaščičarstvu.« V njenih očeh opazim solze, upam da ne bo zajokala. Saj takrat se oče ne bo mogel zadržati in ji bo povedal vso resnico!

se nadaljuje...
bom vesela nextov, komentarčkov, teorij, mnenj, kritik...
29. januar 2017
o zabavno hahahah zdej ji bo ziher povedu in bo sranje hah
neeeeeext!
29. januar 2017
Neeeeeeext, me prov zanima če ji bo povedu resnico
29. januar 2017
u215817
u215817
Napeeto
29. januar 2017
u215817
u215817
Next
29. januar 2017
u213121
u213121
Next! Ne sme ji povedat! Pomoje bo Jason "ponesreči" polil Eliso in se bo pogovor preusmeril Next
29. januar 2017
Next Next
29. januar 2017
Next
30. januar 2017
Next
30. januar 2017
u220176
u220176
Next
31. januar 2017
hvala punce za vse nexte v petek bo Next prej ni šlo. Res je bil nor teden jutri še mam obveznosti v petek bo res več časa
01. februar 2017
u213121
u213121
Oki. Can't wait.
01. februar 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani