heej! c:
sem nika.

*HAKUNA MATATA* x'D
moji najboljši prijateljici je ime tara in je tudi moja sošolka. skupaj preživljava res nepozabne trenutke.< 3


imam še dve sošolki s katerima se dobro razumem. to sta ana

in gaja.


moj najboljši prijatelj (moškega spola:''D) je žan.< 3 sva sošolca c: je res lep in vse si zaupava.
tukaj pa je še fant, po imenu urh, ki je tudi moj sošolec : P

naj pišem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

19. april 2012
žan:


urh:

19. april 2012
next
19. april 2012
u87826
u87826
next.
19. april 2012
začenjam :Đ
_______________________________________________________________________________

"hahhahahahhahaha, šjau tzi tzi hahahahha," odmeva po letalu smeh mene in tare. ta kitajščina:''D kdo naju uči? najina sošolka, kitajka. ime ji je yue zecke yu. čudno, ne ? prebere se 'ju zeki' haha. : P

zagotovo se sprašujete : ''po letalu?'' ja, po letalu. namreč, peljemo se na mednarodno prvenstvo v petju. oziroma je to nekakšno tekmovanje, podobno evroviziji:Đ tekmovanje je v angliji, v londonu:3 žan bo nastopal < 3 res lepo poje, zato se ne smejte. povabil je njemu 'najdražje' sošolce in sošolke. med njimi smo tudi jaz, tara, gaja, ana in urh. in seveda še nekaj drugih c:

"bližamo se letališču, kjer boste prestopili na drugo letalo," je povedala naša učiteljica. izstopili smo, šli na kosilo in na drugo letalo. vožnja je minila zelo hitro. saj veste, smeh smeh smeh.c: ko smo izstopili smo morali res hiteti, saj je imel žan generalko, mi pa smo zamujali:'3 hiteli smo, žan je šel na avtobus in do 'dvorane', mi pa smo mu znesli kovčke v hotel. hotel je imel pet zvezdic. waaaau!!

žan se je vrnil in povedal, da so prestavili tekmovanje, ter da bo prvi izbor že jutri. "pa saj to je super!" je rekla tara in ga objela. vsi smo prijatelji in se neprestano objemamo.xP "ah, ne. ne bom imel dovolj časa za vajo," je žalostno povedal žan in začeli smo določati kje bo kdo spal. c:

______________________________________________________________________________

next ?
19. april 2012
u83612
u83612
next
19. april 2012
u84628
u84628
neeext:3
19. april 2012
u87826
u87826
nextt< 3333333333333
19. april 2012
uau, huala ker berete. če se vam da, lahko oglašujete :Đ < 3
_______________________________________________________________________________

"jaz bi spal na uni postelji pri niki," je rekel urh in se mi nasmehnil. pogledala sem ga s pogledom *a se hecaš?* moja postelja je bila zakonska, to pomeni za dva. c:
ana je začela ploskati in razglašati po celem hotelu, da sta tukaj dva zaljubljenca. kot da jo bo kdo razumel:Đ drugače pa ne, nisem zaljubljena v urha.

usedel se je k meni na posteljo in me objel okoli ramen. urh to. "moja ljubica," je rekel urh. pogledala sem ga in ga udarila po stegnu. "hecam se," je rekel in me objel. potem se je ulegel in eno roko položil za svojo glavo, drugo pa na svoj trebuh. gledal je v luč.

"kaj če bi priredil eno zabavo dones zvečer?" je predlagal urh. "pa ne no," je rekel žan "naspat se morm;D"
_______________________________________________________________________________

next ?
19. april 2012
u84817
u84817
neext! < 3
19. april 2012
odšli smo na večerjo, potem pa spat, ker smo bili utrujeni od vožnje;3

zjutraj me je zbudil žan in rekel, naj se hitro pripravimo, saj ima še dve vaji pred nastopom. ko smo se pripravili, smo odšli. lahko smo ga gledali. in pel je popolno! res! popolno< 3

med vajama smo šli na kosilo, potem pa je imel žan nastop. prišlo je ogrooomno kamermanov in še veeč gledalcev. saj je to mednarodno tekmovanje, tako da smo zapolnili ogromno dvorano. lahko si predstavljate kako je bilo.


ko so vsi odpeli smo glasovali. seveda za žana< 3 potem so sešteli glasove in.... žan je prišel naprej!!! vesellja ni in ni bilo konec! tako sem vesela zanj:3

po nastopu je moral opraviti še nekaj intervjujev, mi pa smo ga čakali v njegovi garderobi. ko je prišel smo mu vsi skočili v objem. podrli smo ga : P
vsi smo ga hvalili in bilo je neverjetno!

vse dokler ni žen odšel še na en intervju...

_________________________________________________________________________

next ?
20. april 2012
vse dokler ni žan odšel še na en intervju...*
20. april 2012
;* waaa¨! next tkoooj!
21. april 2012
ko se je vrnil je ustopil v garderobo. gaja je stopila do njega in žan jo je objel. poljubil jo je na lice. potem še na usta. 'zažvalil' jo je. gaja se je samo umaknila in ga začudeno pogledala. žan jo je pogledal nazaj, v smislu : 'no, kaj? kako se ti zdi?'

gaja pa ni naredila nič. samo obrnila se je in pogledala mene, ki sem bila preveč začudena. zamajala je z glavo. jaz pa sem samo zaprla oči in jih ponovno odprla da bi se prepričala če je to res. in bilo je.

bila sem 'jealous'. po slovensko ljubosumna. zelooo ljubosumna! saj je vendar moj best frend !! malo mi je ušeč, potem pa vidim to. groza. ne, tako ne gre. zakaj mi ni povedal da je v gajo? ampak ali sploh je?

zvečer, no saj je že bil večer. mislim, ko smo šli v posteljo so že skoraj vsi zaspali. samo jaz ne. nisem mogla zaspati z mislijo na žana. žan tudi ni spal...
23. april 2012
u24273
u24273
NEEExTTT
22. maj 2012
Neeectt:**
22. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg