Hei, hei!
Po dolgem času sm spet obiskala igre123. In sem se odločila, če že vsi pišejo ene zgodbe, bom pa še jaz eno začela. Sicer sem eno že pisala, ampak ubistvu sploh nevem več, kaj sem pri njej želela zato sem se odločila napisat novo. Glavna oseba te zgodbe bo 18-letna Alice Parker. Moram samo opomnit da Nialla nekaj delov še ne bo. Vstopil bo tam okoli 10 dela.
Prva dva dela bosta verjetno nekoliko krajša..

Upam, da nism česa pomembnega pozabla povedat...
Pa ja, naj opozorim, da nisem legendarna pisateljica. In verjetno bo tut kakšna napaka..
Vseeno upam, da vam bo vsaj malo všeč.

**********************************************************************************************************
Prelep je občutek, ko ti v trenutku ko odpreš oči posvetijo prvi sončni žarki. Tako je bilo tokrat. Po dolgem času sem se zbudila v prve sončne žarke. Skoraj sem že pozabila kakšen je ta občutek. Po vsem tem dežju in vsem. Vstala sem in mirno hodila proti oknu. Zgolj zrla sem skozi in opazovala čudovito igro barv, ki so preplavljale nebo. »Alice!« sem nenadoma zaslišala krik. Nisem se pustila motiti. Še zmeraj sem gledala igro barv, ki me je povsem prevzela. »Alice Parker!« se je spet slišalo iz spodnjih prostorov. Globoko sem vdihnila in se še zadnjič zagledala v igro barv.

»Kje si hodila tako dolgo?« je takoj vprašala Mia, ko sem prišla po stopnicah navzdol. »Nevem, Mia Parker,« sem rekla z rahlo naivnim glasom. Sovražila sem svojo mamo in nikoli ji nisem rekla mama. »Bi lahko vsaj enkrat v življenju takoj prišla?« je tedaj že rahlo povzdignila glas. »Ne sprevljaj se nanjo in jo pusti pri miru,« me je takoj začel braniti moj oče. Svojega očeta sem naravnost oboževala. Pa ne samo zaradi tega, ker me je ščitil, ampak ker me je vedno zabaval in od mene zahteval stvari, za katere je vedel, da sem jih zmožna. Naprimer, ni zahteval, da bi sama pospravila našo ogromno hišo, kot je to zahtevala Mia. »Paul! Nehaj držati z njo!« je bila spet jezna. Z očetom sva vedno uživala, ko sva ujezila Mio. No, vsaj jaz sem. »Kaj je narobe s tem?« sem mirno vprašala, ko sem videla da oče pač ne bo rekel nič. Mia mi je namenila grd pogled in enostavno odšla iz jedilnice. Z očetom sva se zgolj spogledala in nasmehnila drug drugemu.

»Alice, spet sanjariš!« me je iz mojega razmišljanja zbudil jezni glas učiteljice. Čez nekaj trenutkov je že stala tik ob moji mizi in skozi svoja kvadratna očala zrla naravnost vame. Zgolj rahlo sem se nasmehnila in čakala na njeno nadaljne sporočilo. »ALICE PARKER!! Govori, ko ti kaj rečem!« je kričala. Namenila sem ji nekoliko vprašujoč pogled. »Oprostite, nič niste vprašali,« sem nekoli zbodljivo rekla. Pia se je v klopi zraven mene takoj nasmehnila in poleg nje še vsaj pol razreda. Gospa Tečna je s svojim pogledom dobesedno vrtala vame, ampak jaz sem jo gledala z vso svojo mirnostjo, ki sem jo premogla. »Zakaj sanjariš pri pouku?« je poskusila mirno vprašati. Na videz sem se nekoliko zamislila. »Se vam zdi da sanjarim? Meni se ne zdi. Ponavadi ne sanjam, če ne spim,« sem mirno odgovorila. Pia in poleg nje še mnogi, zdaj niso več zadrževali smeha in razred je preplavil tih smeh. »TIŠINA!« je zakričala Gospa Tečna in se na hitro ozrla po razredu. »Alice, stara si 18 let. Lahko bi bila že malo bolj resna,« je nekoliko grozeče rekla. Rahlo sem pokimala in jo nekoliko zamišljeno pogledala. »Zdi se mi, da razumem, kaj mi hočete povedati. Naredila bom vse, kar je v moji moči, da tega ne bom izpolnila,« sem mirno odgovorila. Na njeno reakcijo bi človek rekel, da ni zaslišala mojega *ne* v moji izjavi. Saj se je nasmehnila in rahlo pokimala. »Me veseli, da boš naredila vse, kar je v tvoji moči,« je rekla z veselim glasom. Nisem zadržala in rahlo sem se zasmejala. Pia poleg mene je vedela čemu se smejem in se še sama zasmejala, Gospe Tečni pa ni bilo jasno. Ampak na srečo ni poskušala izvedeti, ampak se je enostavno odpravila do table in nadaljevala z razlaganjem snovi.

*********************************************************
To bo to za 1. del
28. december 2014
next))
28. december 2014
u144299
u144299
next...
28. december 2014
uuu kopija mene xđ
next!!!
pa škoda k ne boš nadaljevala tiste prejšne zgodbice.no,men sta obe všeč
yey še ena prfekcija!!!
next
28. december 2014
nnnnnnneeeext
popolen zacetek
28. december 2014
next!!!
28. december 2014
am ja men je bla ona preejšna zakon in ful si jo dobr začela
in ker vem da si dobr pisala ono, sm tole začela brat
ker drgač sm ful izbirčna glede tega, kake morm brat
but i can see that this is perf
ful dober začetek in vem, da bo uredu zgodbica
oz. Je že
NNNNEEEEEEEEEEEEEEEXXXTTTTTTTTTTTT
28. december 2014
neext
28. december 2014
Next c:
28. december 2014
next
29. december 2014
Next pa še slikce prlep...
29. december 2014
Slikce zdajle, pol pa dam še next

Alice Parker


Pia Swith


Mia Parker


Paul Parker

(ko pridejo nove osebe bom spet dala slike..)
30. december 2014
next
30. december 2014
No... 2. del je tu...
2 odlomek raje preskočite, ker sem pisala nekaj v prazno

****************************************************************************************
»Gospo Tečno si lepo prepričala. Kar nisem se morala načuditi tvoji domišljiji pri izbiranju besed,« me je v glavnem odmoru pohvalila Pia. Zasmejala sem se. »Hitro sem razmišljala. Še hitreje kot ponavadi,« sem ji odgovorila z velikim nasmeškom. Mimo je tedaj prišel Mike, ki mi je takoj stisnil roko in se ob tem široko nasmehnil. »Vsa ti čast,« je bilo vse kar je rekel in odšel mimo mene. Pia poleg mene je debelo pogledala. »Največji lepotec na šoli ti je rekel *vsa ti čast*!« je Pia takoj postala panična. Njeni paniki sem se zgolj nasmehnila in končno začela jest današnjo malico. Sirova štručka in čokoladno mleko. Pia je bila še zmeraj panična. »Sem dojela, hvala,« sem čez nekaj časa rekla. Potem je končno utihnila in v miru sem lahko pomalicala.

»Alice, prosim, da pri meni ne sanjariš,« me je takoj ob prihodu v učilnico opozorila učiteljica za matematiko. Nekoliko postrani sem jo pogledala. Si te učiteljice vse povejo? »Bom poskusila,« sem mirno rekla. Učiteljici je to kotkaže zadostovalo in je začela razlagati snov. Matematika se mi je že od nekdaj zdela dolgočasna, ampak vseeno sem poskusila uro preživeti brez sanjarjenja. Drugače sem namreč povsem pridna in vestna pri pouku, ampak pri Gospe Tečni in njeni slovenščini si enostavno ne morem pomagati. Mirno sem prepisovala vse, kar je bilo na tabli in poskušala biti kar se da budna. Zgodilo se je že namreč, da sem zaspala. Seveda, se to dogaja zgolj pri slovenščini in matematiki. Končno je zvonilo in leno sem se odvlekla v naslednjo učilnico.

»KONČNO!« je na glas zakričala Pia, ko je zvonilo za konec zadnje ure. Zgolj nasmejala sem se in mirno odšla iz razreda. Kmalu je bila spet ob meni. »Nekaj se šušlja,« je poskušala biti skrivnostna. Zakaj bi lagala, bila je skrivnostna. Poskušala sem ostati mirna in se ne izdati, da me zelo zanima, kaj se šušlja. Ostala sem tiho, ampak Pia poleg mene seveda ni zdržala. »Mike je zaljubljen vate,« je končno priletelo iz njenih ust. Nekoliko debelo sem pogledala in mirno nadaljevala pot. Čeprav je nisem gledala sem vedela, da me zdajle debelo in začudeno gleda. »HEEEI!« je začela kričat poleg mene. »Si kaj rekla?« sem jo mirno vprašala in se rahlo nasmehnila. Vse sem rada spravljala ob živce, ampak Pia in oče sta bila tega že navajena, zato sem to naredila že zelo težko in sem zato izrabila vsako priložnost, da sem to storila. Zazrla se mi je v oči in me na silo ustavila in obrnila proti sebi. »Samo ne mi rečt da si lejzbika. Ker imam občutek, da me hočeš poljubit,« sem ji nekoliko zadrgnjeno rekla. Pia tokrat ni morala zadržat smeha. Spustila me je in se začela glasno smejat. Držala sem je za trebuh in nazadnje je enostavno padla na rit. Nasmehnila sem se in ponovno začela hodit proti domu. »Alice, počakaj!« je začela kričat za mano. Normalno sem hodila naprej. »Ljubica, počakaj!« je šaljivo zakričala. Zasmejala sem se in se ustavila. »Mike je zaljubljen vate,« je rekla, ko je končno prišla do mene. Rahlo sem pokimala. »Aha.. Si hotela še kaj reči?« sem mirno vprašala. »Alice?« je nekoliko zaskrbljeno vprašala. »Ja?« sem ostala mirna. Točno sem že poznala njeno reakcijo. »Mike je zaljubljen vate,« je spet rekla. »Okej,« sem mirno rekla in hotela nadaljevat pot. Pia pa se še zmeraj ni pustila. »Zdaj me pa poslušaj!« je rekla. Poskušala je biti jezna, ampak ji ni ravno uspelo. »M-I-K-E J-E Z-A-L-J-U-B-L-J-E-N V-A-T-E!« mi je poskušala jezno črkovat. »Znam črkovati... Ja.. Mike je zaljubljen vame. Kako pa želiš da reagiram na to? Naj skačem v nebo?« sem nekoliko zbadljivo rekla. Pia me je postrani pogledala. »Kaj takšnega bi pričakovala od tebe, ja,« je rekla. Zasmejala sem se. »Tega ne boš dočakala od mene,« sem še rekla in stekla domov.

*********************************************************************
30. december 2014
next
30. december 2014
next
30. december 2014
uuuuuuuuuu ok moj posran dan se spreminja na bolše!!!
next
30. december 2014
u181825
u181825
neeextt
Si napisla da bosta prva dva dela kratka ampak sta douga kot...
30. december 2014
Next..
31. december 2014
next
01. januar 2015
u186169
u186169
nnnnext
01. januar 2015
Okei.... Tale next je nekoliko čuden, tko da ne se čudit njegovi čudnosti....

***********************************************************************************************
»NEHAJ!« sem zaslišala krik takoj, ko sem vstopila v našo hišo. Nekoliko zaskrbljeno sem se namenila v kuhinjo od koder so glasovi prihajali. »Zgolj denar te je! Svojo hčerko razvajaš, zame se še meniš ne!« sem tedaj prepoznala Mijin glas. »Kdo govori o ljubezni?!« se je tokrat slišal jezen glas očeta. Obstala sem malo pred kuhinjo, ravno toliko, da me nista morala videti in pozorno poslušala. »Ampak..,« »ENKRAT sem ti rekel, da te ljubim! Sploh nisem želel biti s tabo! Ampak še sam nevem kako si me pripravila do tega!« je kričal oče. Nikoli še nisem slišala očeta res jeznega. Nisem vedela, ali se mi je zdelo, ali sem slišala rahel jok. »Alice bi že morala priti,« je tedaj nenavadno mirno rekel oče. To sem tedaj neizmerno občudovala pri njem. V nekem trenutku je kričal, v naslednjem je postal povsem miren. Tiho in kar se da hitro sem odhitela do vhodnih vrat in se na hitro naredila, da ravno vstopam. To sem na srečo naredila ravno pravi čas, saj je ravno takrat oče prišel iz kuhinje. Mirno se je nasmehnil. »Hei,« sem poskušala mirno reči. Ne bi ravno rekla, da mi je uspelo, saj me je nekoliko vprašujoče pogledal. »Je kaj narobe?« je vprašal. Globoko v sebi sem tiho zaklela, da nisem morala biti bolj mirna. Hitro sem odkimala, ampak vedela sem, da me oče predobro pozna, da bi verjel. »Kasneje se bova pogovorila. Zdaj pa pojdi v svojo sobo,« je še rekel. Mirno je čakal, da bi odšla po stopnicah navzgor, potem pa verjetno odšel nazaj v kuhinjo. Odkimala sem in torbo kar se da mirno odložila poleg stopnic. Brez besed sem se odpravila nazaj k vhodnim vratom in jih počasi odprla. Oče ni nič rekel. »ZGOLJ ZANJO TE SKRBI!!!« je bilo še zadnje kar sem slišala preden sem zaprla vrata.

Gledala sem naokrog v sončen dan. V nekem trenutku nisem vedela kam. V naslednjem sem začela teči. In šele nato sem se zavedala. »Alice!!« sem nenadoma zaslišala klic. V trenutku sem se ustavila in obstala. »Je kaj narobe?« sem zaslišala znano vprašanje znane osebe. Poleg mene je stala Pia, kdo pa drug. Šele ob njenem vprašanju sem začela zares razmišljati o tem. Mia in oče se prepirata, kar lahko vodi v ločitev. Zakaj se sploh obremenjujem? Saj vendar ne maram Mie in tudi oče je ni nikoli oboževal. Nikoli mi ni bilo jasno, zakaj je sploh bil z njo. »Nevem zakaj sem se nenadoma počutila slabo, ko sem ugotovila, da obstaja možnost, da se Mia in oče ločita. Mio sem vedno sovražila,« sem mirno rekla. Pia me je kar debelo gledala. Mogoče zato, ker ponavadi ne premišljujem tako mirno o takih stvareh. »Alice!« sem nenadoma zaslišala nov klic. Nekako mi ni bilo jasno kdo me zdaj kliče. Pia se je zgolj obrnila in povsem obstala. Čez čas sem opazila, da ima odprta usta. »Je kaj narobe? Si zagledala medveda?« sem nekoliko šaljivo vprašala. »No... Nevem ravno če sem medved. Rekli so mi, da sem Mike,« sem nenadoma zaslišala tisti njegov glas. Počasi sem se obrnila in kar nekoliko pogledala, ko sem pred sabo zagledala Mika Stewensa. »Hei,« sem previdno, ampak vseeno nekoliko preplašeno pozdravila. Mike se je rahlo nasmehnil. »Hei... Ne boj se me, kot sem že rekel, nisem medved,« je rekel z nekoliko šaljivim tonom. Zmedeno sem se nasmehnila. »Zanimalo me je, če bi šla kdaj na pijačo? Jaz častim, seveda,« je rekel. Kar otrpnila sem in gledala vanj. Prej se sploh nisem toliko menila zanj, ampak zdaj pa se naenkrat počutim tako nenavadno ob njem. Pia me je čez čas nekoliko udarila v ramo in me s tem končno zbudila iz sanj. »Mislim... Am... Ja.. Lahko bi... Kdaj?« sem zatikajoče rekla. Mike se je zopet nasmehnil. Kako je imel popolen nasmeh! »Jutri, po pouku?« je mirno vprašal. Zgolj pokimala sem, saj preprosto nisem bila zmožna spraviti besede iz sebe. »Se vidiva. Čaw,« je še rekel, se obrnil in mirno odšel. »Adijo,« sem še zašepetala, ko je bil že daleč stran od naju. Pia poleg mene se je tedaj začela glasno smejat. »Alice je pa zmrznila!« je še zakričala, preden se je s svojim smehom odvalila stran od mene. Zgolj nasmehnila sem se in se v manjših skrbeh, kaj me čaka doma, odpravila domov.

**************************************************************************************************
Mike Stewens
01. januar 2015
next
01. januar 2015
kok ti dobrr pišeš!
Ono o lezbikah hahahha fakk
in o medvedu hhahaha
najbolš pišeš in ress zakon!
neeeeext *O*
01. januar 2015
u181825
u181825
next<3
01. januar 2015
u186169
u186169
nnnneeeextttt
01. januar 2015
next
02. januar 2015
next-nova bralka
02. januar 2015
haha oml this is prfffff
next!!!!!!!!!
02. januar 2015
Neeeext
02. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani