u173906
u173906
jst vem da je že njmanj 100 zgodbic o one direction, in vam sporočam da prihaja še ena, res upam da bom mela bralce, KR MI TO RES VLK POMEN, in tolk da vete, amm pisala sem že 2 zgodbici in sem ju končala zaradi pomanjkanja bralce in zato, kr nism mela ideje ka nj pišem, res je da je šola pa osmi klas ampak se bom potrudla vsak dan next napisat, zdej pa amm začnimo
STEAL MY GIRL


EPILOG

kaj pomeni ko ti umre še zadnje upanje, ko ga imaš amapk namesto, da bi to upanje držalo umre. Ja umre, zakaj da moje upanje je bil moj brat, potem pa je bilo vsega konec. Zakaj? Da zagotovo se sprašujete zakaj, no naj vam povem zakaj, zato ker sem ga imela za najboljšega prijatelj. Imela sem družino, ki me je imela rada, ter človeka ki me je ljubil. Zagotovo se sprašujete kaj se je zgodilo. Da, mrtvi so in zakaj. Odšla sem v London k teti, ki bi zae naredila vst tako tudi sestrična. In midve sva različni. Da imam možnost, da odprem novo stran v življenju ali, pa zavedno žalujuem za ljudmi, ki sem jih imela rada in bi za njih dala življenje.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Upam, da je res ok, ter se vam žeza vnaprej zahwaljujem za branje te zgodbe že vnaprej, in ja res upam, da bote bral
11. oktober 2014
next-nova-prva bralka
15. oktober 2014
u173906
u173906
no pa začnimo, in hwala za next Girl579, upam da jih bo še več bral
--------------------------------------------------------------------------------------------


Odšla sem po stopnicah v kuhinjo, ja živim s teto, amapk ona je trenutno z svojim novim ljubimcem na Havajih. Iz omare sem vzela nutelo, ter iz predala žlico, se popknala na kavč ter prižgala tv.
Odprla sem pokrov, ter se spravlja na nutelo. Prešaltala sem kanal na novice, ter zagledala njih, najbolj polularne fante, na svetu. no ja nora sem na njih, amapk se šezdaj nisem odločla, keri je moj najljubši, resno mislim.
Sem Angie amapk, lahko mi rečte An. Kot ste že izvedeli živim z teto, ter njenim ljubimcem ter sestrično, ki je čista razlika od mene. https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=78128414( to sm jst)
Moja sestrična https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=96971434
Edino, kar imava skupnega je ples. Ja plešem hip hop, tako kot ona. Se zelo dobro razumeva, res je ona je zelo čedna, ampk ne uvija fantov okli prsta.
No, moja sestrična Hannah, hann kakor ji jst pravim, ima lepotni spanec.
Ravno so se začele zimske počitnice(februar je ne december, sam tolk). O one direction so povedali, da se bodo vernili naslednji teden nazaj v London, ter imeli do konca poletnih počitnic premor. Ampak umes par koncertov.
Odšla sem v sobo, ter si zravnala lase, in oblekla: https://data1.whicdn.com/images/32792461/large.jpg
Odšla sem nazaj v kuhinjo, kjer me je že čakala hann, skupaj sva odšle, v bljižno kavarno na kavo, nato pa v shooping.
----------------------------------------------------------------------------------------

upam, da je ok
next??
15. oktober 2014
Next
20. oktober 2014
u173906
u173906
next, pride jutr zvečer, kr se mam še za učit, kr jutr test pišemo
20. oktober 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani