Živjo. Sem Bailey. Živim V Angliji, natančneje v Londonu. Večini ljudi misli, da sem popolna oseba. Popolna učenka, Odlična športnica, pridna hčerka... To so besede ki opišejo mene. No nekako. vsi imamo temnejšo plat. A jaz... Jaz jo še iščem.

Še en dan. Ena in ista zgodba.
"Živijo Bailey" mi pozdravi prijateljica Anna a jo ignoriram.
Stopim v razred in vidim da je nekaj narobe. Mason. V šolo je pišel.
Mason je poredni fant naše generacije. Nevem zakaj, ampak v njegovi bližini mi je zelo neprijetno.
Vsakič ko, ga pogledam, on gleda mene. Čeprav ne mislim da sem mu všeč, nevem kaj vidi na meni.
Priznam sem drugačna od drugih punc iz naše šole, ampak tako posebna pa nisem. Resnično nevem kaj hoče od mene.
Vidim da hodi proti meni. Poskušam se poglobiti v knjigo ki jo berem ampak z veseljem prekine moj mir."Hey" je rekel in pristavil stol k moji mizi. "Berem" mu rečem in pokažem na knjigo. "Vidim ja" reče in se mi nasmehne. "Kaj pa to bereš?". V tem trenutku nekaj začutim. Da sem imela predsodke. Sploh ni tako slab kot pravijo drugi. "Povezani, to je..." rečem ko me nekdo prekine. "Tretji del triologije o razcepljenih. Vem ja. Moja najljupša" Nasmehnem se in odložim knjigo. "Spraševal sem se... Em... Ali..." Prekinila sem ga. "Ali bi šla s tabo ven?". "ja" je odgovoril in se igral z trakom ki mi je visel z majice. "Kaj predlagaš?" sem vprašala in mu pogledala v oči. Bile so zelene, Prečudovito zelene. "Lahko greva na party od mojega Prijatelja." je rekel in prekrižal prste. "Seveda" sem rekla in nasmehnil se je. " Samo... Ali bo tam alkohol?" sem ga vprašala. Saj ni to problem, ampak samo da vem. "Ja" je rekel in v tem trenutku je v učilnico stopila Učiteljica. Celo uro sva se gledala in smejala kok kaka "butca". To je bilo prvič da nisem bilo pozorna na kaj je razlagala učiteljica.
-----------------------------------------
Kakšen je Mason v resnici?
Ali jo bo spremenil?
next???
06. maj 2016
u186827
u186827
Next
06. maj 2016
Prva bralka aleleluah <3
06. maj 2016
Next
06. maj 2016
nextam
---------------------------
Bila sem na trnih. Šla bom ven s fantom. In to z Masonom.

Bilo je po šoli ko naj bi šla na zabavo. Do mene je pritekla Shailene. Shailene je del Masonove tolpe in je ena najpopularnejših punc na šoli. "hey." me je pozdravila in se usedla poleg mene. "Pozdravljena" sem jo zbadala. "Zakaj sva se oddaljili? Se spomniš? Bili sva najboljši prijateljici." je rekla in položila roke na obraz. Pobožala sem jo po blond svilnatih laseh in ji odgovorila "Veš, nikoli mi nisi povedala zakaj si se pridružila tolpi." sem rekla in se naslonila na njeno ramo medtem ko sem čakala na odgovor. "Nevem. Vsi so tako prijazni in ustrežljivi... In ja vem, kaj počnejo ampak to me ni spremenilo." prav je imela, ni je spremenilo. Še zmeraj je tisto dekle ki hodi domov ob 21.00, je zdravo hrano, športa ter nosi očala, pa čeprav samo kadar je sama. "Veš nikoli si nisem mislila da se bova še kdaj pogovarjali." sem rekla in se vstala. "ampak zdaj se moram pripravit za zabavo." sem rekla ko me je prijela za roko in rekla "Veš, Maso mogoče na prvi pogled zgleda slab, vendar ni. Všeč si mu, vse bo naredil da boš na zabavi varna." je rekla in odšla, jaz pa sem premišljevala o njenih besedah.

Bil je čas da me Mason pobere. Po stopnicah sem skakala kot kakšen otroček. "Maaaamiiii!!" sem poklicala in pritekla je na hodnik. bila sem oblečena v to:"Čudovita si." je rekla in me porinila čez vrata. "Zdaj pa pojdi." je rekla, zaprla vrata in odšla nazaj v hišo.
Čez kakšno minuto je prišel Mason in rekel naj se usedem v avto. Na sedež sem se usedla z vso silo, tako močno da se je avto zamajal. "U ti si pa že pijana al kaj?" je rekel in speljal.

Med vožnjo sva bila oba ćisto tiho. Niti besedice. Slišal si samo dihanje in čutil samo bitje srca. To je bilo kot da se bori za obstoj.
"Prispela sva" je rekel in šel iz avta. Stala sem pred ogromno hišo. Iza hiše si lahko slišal glasbo in videl luči. Mason ki je stal poleg mene je opazil moj strah in me prijel okoli bokov. začel je hoditi in ni mi preostalo drugega kot da hodim z njim. Prišla sv za hišo in tam sem videla Shailene, Carrie, Penny in Mavis. pritekle so do naju in se mi začele predstavljati. Seveda jaz njih vse poznam.
Carrie je bila glavna navijačica naše šole.
Penny je bila odlična heckerka in nogometašica.
Mavis je bila pa prav taka kot Mason. Saj je njegova sestra.
"Torej Bailey. Si prišla sem s Masonom kaj?" me je vprašala Penny ko je Mason šel po pijačo. "Ja.Povabil me je.". "Si prva punca ki jo je sam hotel povabiti, druge so bile samo izzivi." je Rekla Mavis in me prijela pod roko. "Kako veš da jaz nisem izziv?" sem vprašala in pogledala proti Shailene, ki je samo strmela. V prazno. "Nekaj je na tebi. Kar ga privlači." Je rekla Carrie nato pa odšla proti hiši. "Ne skrbi." je rekla Penny in me prijela pod drugo roko. Potegnili sta me k mizi z pijačo. Alkohol... Alkohol... ALKOHOL! Preveč alkohola. Ne da bi razmišljala sem si nalila polen kozarec in ga spila. Do mene je prišel Mason in me odvlekel na stran. "Bailey? Bi se pridružila naši tolpi?. A jaz sem slišala le " .........Tolpi?".
-----------------------------------------
kakšen se bo izkazal Mason?
Kaj mori Shailene?
Next??
06. maj 2016
Bailey:

Mason:

Shailene:

Carrie:

Penny:

Mavis:06. maj 2016
u203458
u203458
Next
To je res grozn dobra zgodbica!
Pliz nadaljuj !!!!!
07. maj 2016
u186827
u186827
Next
07. maj 2016
Next
07. maj 2016
Nextam samo zaradi itssnowsinhell
-----------------------------------------
"Kaj'" ne razumem te sem rekla in se začela obešati po njemu. "Bailey nehaj" je rekel in se odmaknil. "OMG Mason zakaj mi nisi povedal da je to tok dobr.." sem rekla in se zgrudila na tla. Videla sem samo temo.

Zbudila sem se na kavču v neznanem domu. Ozrla sem se naokli in videla Shailene. "Shay?". "Oh budna si." je rekla, in prišla k meni. "Kaj se je zgodilo? Ničesar se ne spomnim.". "No em... Napila si se, padla v nezavest, se zbudila in pila,pila pila."je rekla in se zasmejala. "kje pa sem?" sem jo vprašala in se usedla. Bolečina v glavi je bila zelo močna, zato sem se odločila odpovedati alkoholu za nekaj časa. "Pri meni doma." je rekla im mi podala skodelico kave. "AHA..." sem rekla in se vstala. "Zdaj pa moram iti. Mamo bo skrbelo." sem rekla in se napotila proti vratom. "Bai. Danes ob 17.00 imamo srečanje. A prideš?" je rekla in me prijela pod roko. "Seveda. sem odgovorila in stopila skozi vrata. "Bajči" je rekla Shailene in zaprla vrata. Zdi se mi tako zaprta. Kot... Kot da nekaj skriva. No saj je vseeno. Moj dom ni bil daleč od njene hiše zato sem se kar sprehodila. Videla sem nekoga znanega. Mason, sedel je pred mojo hišo in kadil. Ko me je zagledal je pritekel k meni in me objel. "Živa si." je rekel in se zasmejal. "Ja vredu sem." sem rekla in se še same začela nasmihati. "Tvoja mama ve kaj se je zgodilo. Odšla je za dva dni na službeno pot." je rekel in pogledal v tla kot da bi ga kaj morilo. "O fak! Čist sem pozabla, kaj pa zdej???" sem rekla in se skoraj zjokala. "Pridi nek ti bom pokazal." je rekel in me prije za roko. Začela sva teči. In sva tekla in tekla. Ko sva se ustavila je rekel "Obrni se."obrnila sem se in zagledala konjušnico. "Ta je v lasti mojih staršev." je rekel in začel hoditi. Stala sem. "Mason. Strah me je konjev." sem rekla in pogledala v tla. Bilo me je sram. "OK... Greva na plac kjer bomo meli srečanje." je rekel in me prijel za roko.

Na poti sva se ustavila še v starbucksu in si naročila kavi. Ko sva prišla tja je bila ura že 17.00. Vsi so bili tam. "Hey novinka! Boš cigaret?" je rekel fant ki ga nisem poznala. "Raje imam šišo." sem rekla in mu pomežiknila. "Bailey. Nisem mislila da boš prišla." je rekla Penny in mi v roko podala pivo. Ure in ure smo se smejal, zafrkavali, pili in delali norčije. Njihova družba mi je odgovarjala in Mason... Mason sploh ni bil tako slab.
07. maj 2016
u203458
u203458
Next
To je men zlo dobra zgodbica... Velik poklon pisateljici
Sam mal imaš bralcev, ker ne oglašuješ.... Mal oglašuj po zs, da bodo zgodbico tudi drugi opazili in brali
07. maj 2016
Next. dobro pišeš.

lahko oglašuješ po mojih temah.
07. maj 2016
Next
07. maj 2016
Hvala vsem. Do srede bom nextala❤
09. maj 2016
u186827
u186827
Next, res ti gre kar dobro
09. maj 2016
Oprostite za zamujeno nextanje.
----------------------
'Hey' Je rekel mil ženski glas. 'Kje sem' sem vprašala vsa omotična. 'V bolnici' je rekla in se odpravilo po novo vrečko s krvjo. 'Zakaj sem tukaj? Kaj se je zgodilo?' sem jo vprašala. Razmišljala sem samo o eni osebi. Samo eni. Nevem zakaj. Kakor da mi lastni možgani ne želijo povedati resnice. Hotela sem ostati budna in spremljati njen odgovor. Besede sp bile nerazločne in nisem bila čisto prepričana o čem govori. 'Kje je?!' sem zaslišala prestrašen krik ženske. To ni bila moja mati. Saj je ta ves čas v tujini. Zaslišala sem Masona. Mislila sem da imam prisluhe. Nato zaslišim še Penny, ki se histerčno dere naj se je ne dotikajo. Nato zaslišim Mavis. 'Nič ne moremo! Ali niste dojeli?! ' kričala na ves glas. Dvignila sem se in zakričala 'Mason!?'. Slišala sem krike, ki so klicali moje ime. V mojo sobo je pritekla sestra in me prijela za roko. Tiščala me je ob posteljo. Nesmem ostati tu. Nemorem. Iščejo me. Z nogo sem jo brcnila v brado da se je zgrudilapo tleh. Izklopila sem se iz naprav in stekla na hodnik. 'Bailey!' sem zaslišala za sabo. Glas je bil na koncu hodnika ampak mi je bil popolnoma neznan. Obrnem se in zagledam osebo katere nisem videla že več let. Moj oče.‘Zakaj sem tu?' sem ga vprašala v odgovor pa je pokazal na znak nad njegovo glavo. "Raziskovalni center za nadpovprečno pametne otroke". Zato smo tu? Na testiranju? V glavi se mi je zbudilo ogromno spominov za ketere sploh nisem vedla da obstajajo. Zdaj se tudi spomnim kaj se je zgodilo in zakaj sem Masonu tako pomembna. Zaslišim krik in nato pok. Obrnem se,stečem po hodniku ter se ne ustavljam.
--------------
A je dobro?
Malo je krajše ker nimam veliko časa.
Moj načrt je bil da bi zgodbo naredila težko za razumeti, povejte če mi gre dobro.
12. maj 2016
u186827
u186827
Next
13. maj 2016
Next
13. maj 2016
Nextam
_________________
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" sem zakričala in se zavedla da samo sanjam. V sobo je pritekla mami in me objela. "Vredu je. Na varnem si." mi je govorila, a jaz sem imela v mislih le Masona. "Mason..." sem rekla,zagrabila telefon ter ga pri tej priči poklicala."Mason jaz..." sem začela, ko me je prekinil. "sem imela nočne more in ti si bil v njih. ja vem. tudi jaz sem jih imel." je rekel. "Kaj misliš da to pomeni?" "Hum... da sva se preveč napila?" je rekel in se zasmejal. nisem si mogla pomagati. njegov seh je bil zame droga. Draga in neprecenljiva. "pridem pote?" me je vprašal jaz pa sem se seveda takoj odločila, da z veseljem.
---------------------------------------
Še en kratek Next... oprostite
18. julij 2016
Next
18. julij 2016
u186827
u186827
Next
18. julij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani