u141148
u141148
Vsi poznate pravljice. Ponavadi v njih nastopa strašen lik (zmaj,volk...) Pač nekaj zlobnega. Ko sme bili majhni se nas je večina bala teme, mene na primer je bilo strah, da je pod mojo posteljo volk. Vendar to so seveda samo misli 5 letnika. Ja. To je moj blog. Vem, da sem s tem vskočila umes. Vendar je USE resnično. Kar se mi dogaja. Najprej sem mislila da sem trčena, vender se to dogaja že dolgo časa. Strah me je. Ne volkov in ne zmajev, ne teme in ne čarovnic. Vendar vidim stvari, ki jih drugi ne. Čutim jih. In jih slišim. Ne spim več v moji sobi, odkar je prišel tja. Ja. Vem. Mislili boste, da ni resnično. Vendar ja. Vidim duhove. Ja. Povedano čisto mimogrede. Vsaj slišati je teko. Vendar je res. Če mi vrjamete ali ne. Strah me je. Ko je prišel v mojo sobo, je pri meni spala prijateljica s katero sva bile pokonci celo noč. Nevem kolk je bila ura. Ampak sva ga obe čutle. Skrile sva se v mojo posteljo in potem sva se pokrili z kovtrom. Najbolj grozno pa je bilo to, da sem ga čutila. njegovo roko na moji glavi, ako me počasi boža. Pač ne čutiš roke kot roke ampak mravljince in lahken dotik. Ja, čudno je razložit. Spim v sobi svoje dvojčice, na tleh. Uredu je... Samo da nisem sama. V temu blogu bom na začetku večinoma pisala o tem. Če mi ne vrjameš mi ne vrjemi. Če me imaš za trčeno, me pač imej. Mene bo strah useeno. Tudi videla jih bom kljub temu. In slišala. Aja drugč ne maram govorit o temu, samo nekam morm napisat, rabm nekoga da me razume, ker me dvojčica ne. Upam da se bo kšn najdu. Pa tko zgledajo čis navadn, niso z belo obsijani. Pa nevem al so hudobni al prjazni. Mislm, mal čutš, sam. Najbolj grozn je blo na pikniku. Povem naslednjič. Čaaw.<3303. september 2013
ok lej js nosm tko k ti sam ti vrjamem.Pa lej briga te če ti kdo nau vrjeu (to je najbrž večin a ampak kdo se bo pa tut tak k jz najdu
03. september 2013
urškaaa use si po fonu povedala in men se zdi kot tud jaz zarad nainega pogovora jo čutim. in ja jaz ti 1oo% vrjamem in zanesi se na mene kadarkoli želiš. tak da če lahko rečem: neext. : )
03. september 2013
u126564
u126564
Urska jas ti verjamem in ne obremenjuj se s tem ce ti nebodo vsi verjeli jas ti 100% verjamem
neeeext (:
03. september 2013
holyyyyyyyyyy fuuuuuuuuuuuck urška o: lej js ti verjamem kr vem da se to enim ljudem res dogaja in ni važn kaj drugi rečejo kr jih večina vrjetn ne bo vrjela ampak nepozabi da maš ljudi ob seb k ti verjamejo in ti stojijo ob strani <33 neeeeeeeeeext.
04. september 2013
u141148
u141148
S pisanjem sem zacela na sredi. Use se je zacel tko, da sm neki sanala. Pac en clouk( mal se mi dozdeva kdo je sam ne povem) in neki mi je govoru. Pomembnga. Ampak k sem se zbudla je blo use kul, pol sm pa skos mela filing da me en gleda. In spomnla sm se sanj. Ampak vedla sm sam za cloveka kar mi je pa pravu pa ne vem. Nisem se mogla spomnt. Povedala sm Zali kaj sm sanala ampak pac mal naju je blo strah, a pac zmeri un filing k ves kje so. Pol cez 1 tedn sm zvedla kaj mi je clouk u sanjah pravu. poznala sm eno urso iz iger. In zvedla da ma raka. In pol je kmal umrla. Oblubla mi je da bo zmeri z mano. In je. Zvecer se pogovarjava. Tko navadn... Ucasih mi da roko. ( mravlinci pa dotik) Če jo prosm pride tut. cezdan.
04. september 2013
u141148
u141148
Naprej ju3 ok?
04. september 2013
omfg :/ neeeeeeeeeext!
04. september 2013
omgg ! neeeeeeeeeeeeeeext !
04. september 2013
u141148
u141148
Noo mam cajt pa bom še mal napisala lol ;3

-Če jo prosm pride tut ces dan. No, drugi pa pridejo zvečer in so čez noč v moji sobi. Al pa pr oknu na hodniku. Tko da me je strah spat in it na wc. Strah me je, da mi bodo kej nrdil. No, in kmal po tem k sva se z Uršo začele pogovarjat so pršli še drugi. 3-4 nevem. Pol sva šle z Zalo nekam na sprehod sm 1ga vidla. Kuko to vem? Ob cesti je bil človk. Tko, čis navadn. In tm stoji, pa me gleda. Ne, čaki ni stav. Ubistvu je nekak čepel tm ob skali. Pa tko, zali rečem, ej ane, kaj un člouk tm dela ob skali. Pa ga ni vidla. Mele sva ga prej nosm! In pol sm ji rekla, da edn je tm! Pa ni ga vidla. Pol je pa zginu ;o Kr naenkrat.ga.ni.blo.več. No, pol sva šle navadn naprej. In pol je pač pr nama spala prjatlca, in se je zgodil tist u 1 nextu. Čez ene 4 dni sm pa prvič srečala nekak tazga, da sm se ga ful bala. NIKOL ga ne bom pozabla. Strah me je to pisat. Njega me je strah. Sploh pa zato, ker sm se dons z njimi zmenila, da bom spala sama u svoji sobi( prej sm pr zali) da bom sama z njimi. Oki itak. bom povedala. Mel smo piknik in k je bla ura ene 11 ponoč smo se odločile z 3 prjatlcam it ene 100 metrov hodt. In mi mamo tm 2 jabuka(drevesa) in smo že skor tm, me sam zmrazi, pol sm pa začutla, da je tm. Pa sm pogledala. Zlobn je bil. Res, drugač ne morem opisat.Grozen. Kr ustavla sm se, pa sam potih rekla: obrn se in pejt nazaj. In pač so me slišale in smo res prov lavfale nazaj. Tko je blo grozn. In njegove podobe si n morem izbit iz face. Sploh nism dobr vidla. En črn zmazek. (moja fuckingzajebana domišlija si ga pol še zamišla z belimi al pa z rdečimi očmi.) Dons sploh ne vem al bom res šla spat u svojo sobo. sam sm jim rekla. In oni te primejo za besedo. Fak.
04. september 2013
faaaag !!! neeeeeeeext !!
04. september 2013
ofak o: neeeeeeeeeext
04. september 2013
dej neeeeeeext !
06. september 2013
u151127
u151127
Next
10. september 2013
u149032
u149032
neext prosim <3
09. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg