Me prav zanima kaj ji bo povedu
Next
30. junij 2017
Next
30. junij 2017
Heej
Tukaj je spet nov Next, sem se odločila, da bom probala vsak drug dan objavljat, ker drugače bi predolgo trajalo

7.

Katherine Davis

Sedla sem na posteljo in on je naredil isto. Obrnil se je k meni in globoko vdihnil.
''To kar se je zgodilo ostane med nama kajne?'' me je vprašal.
''Ja seveda.'' Sem se strinjala.
''Ni treba da kdo izve, pač se je zgodilo ker sva bila pijana.'' Je rekel in to me je malo zabolelo, čeprav nisem priznala. In tega si ne bi smela jemat k srcu, ampak sem si. Samo pokimala sem, potem pa je vstal.
''Mike in Paige me bosta ubila če bosta izvedela.'' Je rekel. ''Ko sta me prej videla in sta me vprašala kje sem spal, sem rekel, da sem spal v eni izmed sob za goste.'' Je rekel in jaz sem pokimala.
''Jaz jima ne bom nič povedala.'' Sem rekla.
''No zdaj pa k pomembnejši zadevi.'' Je rekel in spet sedel k meni. Nisem vedela kaj bo. ''Če se je že to zgodilo med nama, bi rad da greva skupaj sama ven in se malo bolj spoznava. Kaj praviš?'' je rekel in debelo sem ga pogledala. Nisem si mislila, da bo hotel iti z menoj ven, če sem čisto navadna študentka. Ampak s tem me je zelo osrečil, saj sem ga želela še videti.
''Ja, strinjam se. Lahko greva ven.'' Sem rekla. ''Ampak jutri že odhajam nazaj. Samo na poroko sem prišla.'' Sem ga opozorila.
''Oh, mislil sem, da te bo Paige povabila z nami na turnejo. Vsaj tako je rekla, ko nam je povedala da z mamo prideta.'' Je rekel in skomignil z rameni.
''Nič mi ni še rekla, ampak to ne bi šlo. Jaz še hodim na faks, ki bi ga rada končala. Turneja pa kot vem traja zelo dolgo.'' Sem rekla in pokimal je.
''Zdaj gremo za pol leta in začnemo ravno v Londonu.'' Je rekel in se zasmejal. ''Te bomo prišli obiskat.'' Je še dodal in zasmejala sem se.
''Vi kar pridite, nekaj prostora imamo.'' Sem rekla v smehu. Spet je vstal in prekrižal roke.
''No potem pa grem zdaj v hotel in pridem kasneje po tebe. Prav?'' je rekel. Pokimala sem in iz žepa je potegnil telefon. ''Mi daš tvojo telefonsko številko?'' me je vprašal. Povedala sem mu jo in shranil si jo je ter me poklical, da sem tudi jaz imela njegovo.
''Zdaj pa lahko zaslužim veliko denarja.'' Sem se pošalila. Debelo me je pogledal. ''Veš koliko žensk na svetu bi ubijalo za to, da bi dobilo tvojo telefonsko številko.'' Sem rekla sarkastično, grdo me je pogledal, potem pa se je zasmejal.
''Ti si še bolj nora kot Paige, to mi je všeč. Ampak saj ne bi naredila tega kajne? Veš kolikokrat sem že moral zamenjat številko, ker sem dobil ogromno slik, na katerih so ženske, ki se samozadovoljujejo na moj plakat.'' Ko mi je to rekel, sem se skoraj zadušila od smeha. Nisem si mislila, da je tako težko bit slaven.
''Bom še premislila.'' Sem rekla in mu pomežiknila.
''Le premisli, do večera imaš čas.'' Je rekel in mi tokrat pomežiknil on, kot da bi mi namigoval, da se bo spet kaj zgodilo. Šel je skozi vrata, jaz pa sem se vrgla na posteljo in občudovala razkošen strop.
Billie me je tako zelo privlačil. V živo je veliko bolj privlačen kot na slikah in videih. Ker je bila ura komaj 12, sem se odločila, da grem malo po internetu pogledat kaj piše o njemu in o bendu, saj me prej nikoli ni zanimalo, ko sem videla kakšne novice o njih. Opazila sem neko novico, ki je bila objavljena 5.marca.
''To je današnji datum.'' Sem rekla kar naglas, saj me nihče ni mogel slišati.
''Vroče! Pevec punk skupine Green Day je s svojo zaročenko Debby Fuller naznanil, da bo poroka še letos. Pred nekaj dnevi, sta uživala na sončnih Bahamih in kar nista mogla umakniti oči drug z drugega!''
Ko sem to prebrala, sem doživela šok. Zakaj za vraga me vabi ven če pa ima zaročenko, ki je mimogrede kot neka plastična lutka! Zagledala sem še sliko, na kateri se poljubljata. Jezno sem vrgla telefon v steno in svoj obraz zakopala v blazino. Nisem sploh želela ven. V sobi sem bila do večera. Mama in Paige sta večkrat prišli noter in sem se pretvarjala, da spim, ker sem preveč spila. No saj sem res, ampak spat nisem mogla zaradi tega Armstronga. Ko je bil večer, sem stopila k oknu in spodaj zagledala Billija, ki se je pogovarjal z Mikom. Nekajkrat je pogledal gor in me na srečo ni videl. Moje opazovanje je prekinila Paige.
''Billie te čaka, rekel je, da imaš izklopljen telefon.'' Je rekla in v njenem glasu je bilo slišati, da je bila presenečena.
''Povej mu, da imam izklopljenega z razlogom in da z njim ne grem nikamor.'' Sem jezno rekla. Čudno me je pogledala.
''Kaj imata vidva?'' je vprašala.
''Midva?'' sem se pretvarjala da sem začudena.
''Ja, vidva. Ti in Billie. Ne da vsakemu svoje telefonske. Meni jo je dal po enem letu.'' Je rekla in se naslonila na steno.
''Pijan je bil in mi jo je zato dal.'' Sem se zlagala.
''Poznam te in vem ko nekaj skrivaš. Izvedela bom kaj.'' Je rekla in šla ven.
Spet sem pogledala skozi okno in Billija ni bilo več. Upala sem, da je šel. Samo čakala sem, da bo jutro da z mamo greva nazaj domov in se ne vrneva več. Počasi sem zaspala in zjutraj me je zbudila mama.
''Zamudili bova letalo.'' Je rekla. Hitro sem se pretegnila po postelji in se šla uredit. S kovčkom sem se odpravila dol ter se najprej poslovila od Cheryl in Patricka, potem pa še od Mika, ki je ves čas objemal Paige.
''Pogrešal te bom.'' Ji je rekel.
''Zakaj pa to?'' sem se začudila.
Paige je stopila k meni.
''Z vama grem za dva tedna, preveč sem vaju pogrešala in rada bi bila malo z vama.'' Je rekla in me objela. Bila sem zelo vesela, da gre z nama. Ampak vedela sem, da bo hotela izvedeti kaj imava oziroma sva imela z Billijem.
''Kaj pa medeni tedni?'' sem se začudila. Paige in Mike sta se spogledala.
''Za to bo še čas. Ko grem z njim na turnejo bova čimveč skupaj raziskovala svet.'' Je rekla in ga zasanjano pogledala.
''Kako romantično.'' Sem zacvilila in vsi smo se zasmejali. Prisilila sem se, da nisem bila slabe volje pred njimi. V taxi smo zložile kovčke in odpeljal nas je na letališče.
01. julij 2017
u178631
u178631
neeext
eh, ker prasec.. kok nemaram takih ljudi ugh
01. julij 2017
Nesramnež js bi mu na njenem mestu povedala nekaj krepkih besed da bi se mal zamislu nad svojim početjem
Next
01. julij 2017
hahah všeč mi je opis debbyy :'D
neeeeeeeext!
01. julij 2017
u225807
u225807
Joooooooooj billie... Sem razočarana nad njemh
Nujno nadaljevanne
01. julij 2017
Next
01. julij 2017
neeeeeeeeeeext zdej se bo pa Billie prikazal na letališču...al jo bo pa v Londonu nepričakovano obiskal...in hotu zvedt...zaka je jezna nanj
01. julij 2017
OFAK KAJ? W A T? Pa nemore nooo lak dafak zakaj nam to delas zenska ampak zakaj ji ke billie uzev nsdovznoc ce ma faking zarocenkooo dej nadaljuj toooo hitroooo
Next!!
02. julij 2017
Heej
Da vas ne mučim predolgo, mate tukaj nov Next

8.

Katherine Davis

Pot na letalu se ni tako zelo vlekla, ker je bila zraven Paige in sva celo pot klepetali, medtem ko je mama večino poti spala ali brala knjige. Seveda je Paige večkrat omenila Billija, ker je hotela izvedeti kaj je bilo med nama. Ampak ko ga je omenila, sem jaz spremenila temo. Odkar sem telefon jezno vrgla v steno, ga nisem niti prižgala. Ko smo odšle sem ga samo pobrala in ga dala v torbico, saj sem vedela, da ga bom v Londonu še potrebovala. Ko smo prispele v London, Paige kar ni mogla verjeti, da je spet tukaj. Nekateri so jo na letališču prepoznali in prijazno jim je dala avtograme ter se slikala z njimi. To je bilo super, da je bila zraven, saj niso nadlegovali mene in trdili, da sem ona.
''Home sweet home.'' Je rekla, ko je prišla v hišo. ''Nič se ni spremenilo.'' Je dodala, ko je gledala po hiši.
''Tudi tvoja soba je ostala takšna, kot si jo pustila.'' Je rekla mama. Paige jo je navdušeno pogledala in stekla v sobo. Mama se je smejala, ko jo je gledala kako teče po stopnicah kot majhna punčka.
''Lepo je, da sta obe tukaj, čeprav za kratek čas.'' Je rekla.
''Ja, tudi jaz sem zelo vesela, da je Paige tukaj. Kot v starih časih.'' Sem rekla in sedla na kavč v dnevni sobi. Prižgala sem TV in ravno sem naletela na program MTV, kjer so predvajali najnovejši videospot od Green Day. Zavila sem z očmi in prestavila program.
''Hej, to je bil Mike!'' je zavpila Paige, ki se je kar naenkrat pojavila tam.
''Saj ga ves čas gledaš, ni ga treba še tu.'' Sem zagodrnjala.
''Oh punce, punce.'' Je rekla mama in zavzdihnila. ''Dogovorita se, jaz grem pa v trgovino, saj sta najbrž lačni.'' Je rekla in vzela svojo torbico. Šla je ven in ostali sva sami. Paige se je obrnila k meni ter se naslonila nazaj in prekrižala noge.
''Mi boš zdaj končno povedala kaj se dogaja s teboj in Billijem? Ves čas gnjavi Miku, da hoče govorit s teboj, tudi meni je pisal ampak mu nisem odpisala, ker ne vem kaj se dogaja.'' Je rekla. Zavzdihnila sem. Vedela sem, da bi moji sestri morala povedati resnico.
''Spala sem z njim. Spala sem z Billijem!'' sem zavpila in se prijela za glavo. Paige je bila nekaj sekund tiho.
''Kaj?!'' je zavpila. ''Pa saj ti še nisi nikoli…in… O moj bog Billie je razdevičil mojo sestro!'' je spet zavpila, potem pa si je dala roko na usta. ''Zmešan je!'' je rekla.
''Ah, tudi jaz sem si to želela…'' sem rekla in žalostno povesila glavo.
''Ok, potem pa mogoče niti ni tako zmešan.'' Si je premislila. Planila je v smeh. Grdo sem jo pogledala.
''Si pa hitro premisliš.'' Sem rekla.
''Pa saj Billie ni slab fant, le sreče nima.'' Je rekla in prekrižala roke.
''On ima še preveliko srečo, glede na to da je zaročen in spi z drugimi.'' Sem ji zabrusila, njej pa so skoraj oči padle z jamic.
''Zaročen??'' je vprašala.
Iz torbice sem vzela telefon in ga prižgala. Takoj mi je začel piskat, da imam ogromno neprebranih sporočil. Ampak jaz sem najprej odprla internet, kjer sem še vedno imela odprto tisto novico o zaroki z Debby Fuller. Paige je vzela v roke telefon in nekaj časa strmela vanj. Nič ni rekla, potem pa je planila v smeh. Mislila sem, da jo bo pobralo in ni mi bilo jasno kaj je tako smešno.
''Si pa res super sestra.'' Sem jezno rekla. Še bolj se je zasmejala in to je trajalo nekaj minut, potem pa se je prijela za trebuh in globoko vdihnila.
''Pa si ti prebrala mogoče datum kdaj je bilo to objavljeno?'' je vprašala.
''Ja, včeraj.'' Sem odvrnila, saj mi ni bilo nič jasno.
Spet se je zasmejala.
''Malo bolj podrobno poglej datum.'' Je rekla in mi dala telefon nazaj v roke. Pogledala sem datum in zraven letnico. To je bilo lani. Najraje bi se pogreznila v zemljo.
''O moj bog..'' sem rekla, Paige pa se je spet začela smejat. Prijela sem se za glavo.
''Ni smešno.'' Sem zastokala. ''Le kaj si misli o meni. Ne morem mu to povedat.'' Sem rekla in si z rokami prekrila obraz. Paige je še vedno umirala od smeha.
''Profesorica boš in potem narobe bereš.'' Je rekla sarkastično.
''Paige, ne pomagaš.'' Sem rekla in utihnila je, še vedno pa ji je šlo na smeh.
Stekla sem v sobo in se zaklenila noter. Sploh nisem hotela ven. Zvečer me je Paige le prepričala, da sem ji odprla, ker je želela, da gledava film skupaj. Medtem ko se je ona tuširala, sem jaz v njeni sobi na računalniku iskala film. Nenadoma se je na skypu pojavilo Mikovo ime.
''Paige, Mike te kliče na videoklicu!'' sem zavpila.
''Oglasi se in mu povej, da ga pokličem čez nekaj minut!'' je zavpila nazaj.
Pritisnila sem zeleni gumb in se oglasila. Na zaslonu se je pojavil Mike. Ampak ni bil sam, zraven njega je sedel Billie.
''Hej…'' sem pozdravila in ko sem hotela reči, da bo Paige poklicala kasneje, me je Billie kar prekinil. Mike ni rekel nič.
''Paige, preden bosta vidva imela ljubezenske pogovore, mi povej kje za vraga je Kat, rad bi govoril z njo. Hočem, da mi prisluhne.'' Je rekel. Mislil je, da sem jaz Paige. No, ker sem imela lase spete v čop se razlika ni ravno poznala.
''Em…Jaz nisem…'' sem začela, spet me je prekinil.
''Vem, da nisi ti dolžna reševat to, ampak jaz bi res rad govoril z njo. Kje je?'' je rekel. Pogoltnila sem slino. Mike me je očitno prepoznal, saj mu je šlo rahlo na smeh.
''Tušira se.'' Sem hitro rekla.
''Nesi računalnik v kopalnico, hočem, da me posluša!'' je vzkliknil.
''Em…Gola je.'' Sem rekla.
''Pa kaj, saj sem jo že videl.'' Je rekel. V ozadju se je slišal smeh Treja. Super, povedal jima je. No, saj jaz sem pa povedala Paige.
Mike je samo zmajal z glavo in mi namignil naj prekinem.
''Pokličeva kasneje.'' Sem se zlagala in hitro ugasnila klic. Ker sem videla Billija mi je bilo zelo vroče. Ampak če mu povem, da sem narobe prebrala datum, bo mislil, da sem zmešana.
03. julij 2017
hahhaha nadaljuj!
03. julij 2017
tok sm se narežala...
neeeeeeeeeeeeeeeeext
super je res...pa to ko ju je zamešal nujno Next res...ferbčna sm
03. julij 2017
Neeeext!!
03. julij 2017
Next
03. julij 2017
ahhahahahah nextttt
03. julij 2017
u178631
u178631
neeeext
03. julij 2017
neeeeeeeeeeeext ful zanimivo
04. julij 2017
u224294
u224294
neeeeext
04. julij 2017
Hahaha
Next
04. julij 2017
u225419
u225419
Neext nova bralka
04. julij 2017
Heej.
Ne morem verjet da vas vedno več bere to zgodbico, res sem vesela in to mi ogromno pomeni. Tukaj pa je spet nov Next

9.

Katherine Davis

Paige je čez nekaj minut prišla nazaj in takoj je opazila, da sem živčna. Na zaslonu se je takrat spet pokazalo Mikovo ime na skypu. Paige se je že hotela oglasit.
''Počakaj!'' sem zavpila. Pogledala me je.
''Obleči to majico.'' Sem rekla in hitro slekla svojo majico. Nič ji ni bilo jasno.
''Zakaj?'' se je začudila.
''Samo obleči jo, boš že videla zakaj.'' Sem rekla. Zmedeno me je pogledala in si oblekla mojo majico. Hitro se je oglasila in spet sem zagledala Billija in Mika.
''Se je že stuširala?'' je vprašal Billie.
Paige je samo pogledala mene in potem spet ekran. Mislim, da ji je bilo vse jasno.
''Em… Ja.'' Je rekla.
''Potem pa naj pride pred kamero.'' Je rekel in se še bolj približal kameri, da sem lahko videla njegove lepe oči. Paige me je spet pogledala in se zasmejala. Nenadoma je obrnila kamero k meni. Bila sem v modrčku.
''Paige!'' sem zavpila. Paige mi je pokazala jezik.
''Hej Kat.'' Me je pozdravil Billie. Opazoval me je in to me je vzburilo, čeprav me ne bi smelo. Trapasta sem, morala bi se takoj ko sem prebrala tisto novico pogovorit z njim, ampak sem raje pobegnila.
''Hej.'' Sem zmedeno pozdravila.
''Mi lahko zdaj končno poveš kaj sem tako hudega naredil, da nočeš več govorit z menoj?'' me je vprašal. Nastala je tišina. Mike in Billie sta gledala v ekran, Paige pa mene. Sploh nisem vedela kaj naj rečem.
''Jaz… Imam prebavne motnje.'' Sem se zlagala. Stekla sem v kopalnico in se zaklenila. Slišala sem glas od Paige, da se še nekaj pogovarja z njima. Sploh nisem hotela slišati kaj. Sedla sem na tla in svoj obraz zakopala v svoje dlani. Všeč mi je bil. Billie mi je bil zelo všeč, ampak jaz nisem primerna zanj. Samo navadna študentka sem, on je pa svetovno znan zvezdnik, ki lahko dobi katero žensko želi. Zakaj bi ravno z menoj hotel kaj resnega?
Naslednji dan sem spet šla na faks. Tako sem malo odmislila Billija. Minil je en teden in s Paige sva se zvečer ves čas družili ob kakšnih filmih in serijah. Čez dan je bila večinoma z mamo, saj sem jaz bila na faksu. Prišel je ponedeljek in s tem tudi nov teden. S svojim avtom sem se odpeljala do faksa in parkirala približno na istem mestu kot ponavadi. Deževalo je in jaz sem pozabila dežnik. Hitro sem pograbila torbico in stekla noter. Šla sem do sošolk, s katerimi sem se dobro razumela, Holland, Lauren in Jessica. Pozdravila sem jih in prisedla k njim na klopco.
''Kat si slišala, kdo je prišel prostovoljno za nekaj časa k nam na šolo? Predaval nam bo o drogah, ker je tudi sam imel težave z njimi.'' Je rekla Lauren. Vse tri so me pogledale.
Skomignila sem z rameni, take stvari me nikoli niso preveč zanimale.
''Billie Joe Armstrong.'' Je zacvilila Jessica, ki je mimogrede oboževala Green Day.
Torbica mi je padla z rok in skoraj so mi oči padle z jamic. Usta so se mi na široko odprla. Kaj počne Billie na moji šoli?
''Kaj on počne tukaj?'' sem vprašala.
''To ve samo on, tako se je odločil.'' Je skomignila Holland.
Prekinil nas je zvonec. Vstale smo in šle v učilnico. Tam je bil. Billie je stal pred tablo skupaj z našo profesorico. Poskušala sem, da ga ne bi gledala, a sem ga. Oblečene je imel črne kavbojke, ter črno majico s kratkimi rokavi in prek srajco z rdečim karirastim vzorcem. Najine oči so se srečale.
''To je gospod Armstrong, ki ga najbrž vsi poznate. Nekaj časa bo z nami, da nam bo predaval o drogah in alkoholu. Pa tudi zapel nam bo mogoče kaj.'' Je rekla profesorica, ki je očitno bila prav tako navdušena, da je Billie prišel. Šla je ven in Billie je začel. Sploh nisem poslušala kaj je govoril, ker sem bila preveč skoncentrirana na to, da sem ga opazovala. Ko je on pogledal mene, sem hitro umaknila pogled. Moje sošolke so ga zasanjano gledale, ampak mislim da nobena bolj kot jaz. Ko je zazvonilo, je Billie počasi pospravljal svoje stvari z mize. Počakala sem, da so vsi šli ven in šla do njega. Ko sem se mu približala, me je spet omamil njegov vonj parfuma. Pogledal me je in za trenutek nehal s pospravljanjem.
''Živjo Katherine.'' Me je pozdravil.
''Kaj delaš tu?'' sem ga vprašala.
''Wow, nekdo me pa ni vesel.'' Se je pošalil in trudila sem se, da se ne bi smejala.
''Zakaj si prišel ravno na to šolo?'' sem ga vprašala.
''Mislim, da ti in jaz dobro veva razlog.'' Je rekel in se mi nasmehnil.
''Ne jaz ne vem.'' Sem odvrnila.
''Ti bom pa jaz povedal. Ti si razlog, da sem tukaj.'' Je rekel in mi pomežiknil.
Priznam, to mi je bilo zelo všeč. Še nikoli ni nihče naredil kaj takšnega za mene. Prišel je na drug konec sveta zaradi mene.
''Boš že še videla, da ne obupam kar tako.'' Je rekel in pobral svoje stvari ter šel. Zasanjano sem se naslonila na mizo in skoraj padla. Na srečo me ni nihče videl.
Po pouku sem se odpravila domov izmučena in zmedena zaradi Billija. Iz hiše se je slišal glasen smeh. Bil je od Paige in Billija. Kaj počne tukaj?
05. julij 2017
u225419
u225419
Neeeext, verjetno je Paige povedala Billieju za tisto z datumi to bo pa še zanimivo
05. julij 2017
Next
05. julij 2017
fun, nadaljuj! :'D
05. julij 2017
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
cute love story *__*
05. julij 2017
Next!!!
05. julij 2017
u178631
u178631
pac ker sweetie ijuj c: neeeeext
05. julij 2017
Kako lepo pomojem mu je Pagie namignala kaj je bilo
Next
05. julij 2017
WIIIIIIII TOOOO JEEE KJUUUUUUT *-* nexttttt
05. julij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg